cosmin targoviste
Sep 8 2007, 06:51 AM
QUOTE(bigbobo @ 7 Sep 2007, 18:29)

Crede-ma ca-i doresc tot binele lu Dinamo. Lupu reprezinta ceva in istoria lu' Dinamo. Facand abstractie de caracterul lui, Lupu a insemnat ceva pentru Dinamo si va ramane in inimile multor dinamovisti. Nu cred ca este cazul sa-l cataloghezi drept "tigan" pe unul din cei mai buni jucatori ai lu' Dinamo. Din toata mascarada care se petrece la Dinamo in prezent, Lupu ca fost mare jucator dinamovist, are tot dreptul din lume sa-si dea cu pararea despre Dinamo, iar eu ii dau dreptate. Bostina nu trebuia adus la Dinamo. Bani cheltuiti aiurea. Un rebut. Daca i-am spus bine ai venit la Dinamo am facut-o din politete pentru ca sunt o persoana educata, dar inca o data, in opinia mea este o pierdere de vreme. Imi voi cere scuze daca Bostina va confirma si se va ridica la nivelul si asteptarile de la Dinamo.
Pai si sa vina el sa ne conduca,ca pentru el si Rednic a fost prost,toata lumea de la Dinamo e proasta.Pe langa aceste declaratii a mai zis ceva la Fanatik show cum ca Dinamo a jucat varza cu Lazio la Roma..si chestii din astea.
Revenind la topic...BOstina are sansa sa demonstreze ca nu este un jucator terminat dar probabil ca nu va avea prea multe sanse din partea noastra,a suporterilor.CAt despre ceilalti,de ce nu deschideti un topic "Fosti stelisti ajunsi la Dinamo"?As deschide eu dar....mi-am pierdut dreptul :))
italianu
Sep 8 2007, 10:57 AM
VA SPUN EU BOSTINA O SA FIE OM DE BAZA LA DINAMO CIOBANU NU STIE CE JUCATOR A DAT AFARA CAT DESPRE OPRITA ESTE VARZA SI VA RAMANE VARZA
Cai Lun
Sep 8 2007, 12:33 PM
Eu bat apa'n piua aici... Tocmai incercam sa zic ca nu simplul fapt ca a trecut pe la zdeaua e problema... in fine. Ma abtin ca n-are rost. Veti realiza singuri la un moment dat. Desi nu pot nega ca mai mult imi doresc sa ma insel eu, decat voi. Pt. binele lui Dinamo...
doggy8
Sep 8 2007, 01:57 PM
Umilintele sint la ordinea zilei la TOATE echipele din rromania
Mda. Si aici trebuie lucrat la capitolul "Conduceri de toata jena"

CARE MENTALITATE? Traseisti sunt in politica, traseisti gasim si in viata de zi cu zi, traseisti sunt si in fotbal. Traseisti sunt si intre suporteri.
Mda de doua ori. Din pacate sufera "sufletistii" (adevaratii suporteri in cazul nostru)
luis_red_doogy_doog
Sep 9 2007, 06:39 AM
sa vedem ce poate sa faca dar ma inshel ca poate sa faca ceva bun.....suntem satui de rbuturi......FORZZA DINAMO
cosmin targoviste
Sep 9 2007, 09:04 AM
Pentru binele lui Dinamo,eu imi doresc doar ca Oprita,Bostina,Danciulescu si Catalin Munteanu sa joace cat mai bine iar Zenga sa ii antreneze perfect.Nu imi doresc sa plece.Bafta baieti!
red_dogvitan
Sep 9 2007, 11:44 AM
Am incredere ca in el si cred ca in viitorul apropiat o sa devina jucator de baza la Dinamo
red_dog 4 ever
Sep 10 2007, 10:33 AM
Hooligans
Sep 10 2007, 11:22 AM
Nu prea cred ca va fi bine primit
matador
Sep 10 2007, 12:01 PM
sper totusi sa fie...
dudu1961
Sep 10 2007, 03:29 PM
Interesante puncte de vedere unele insa prea pertinente , Cai lun , niciodata un Dinamovist trecut de 30 de ani (suporter ) nu v-a mai tine cu alta echipa , traseisti le poti spune celor prea tineri , Bostina , eu unul nu am nici o parere , satiu de ce a intrat in dizgratia ciobanului ____batea discotecile cu carlos si mmelucius ii acoperea , si pentru Dica nu avem noi bani , si de el vrea sa scape ciobanul negresit . Despre bostina nu ma exprim , decit dupa ce il voi vedea jucind la noi , stiu cine a fost Bostina , un jucator creativ , cu centrari exceptionale si viteza de joc , cine e acum !!!!!!!!!!!!!
dinamovistu'92
Sep 10 2007, 04:38 PM
mi-a placut in primi ani la .

..acu' sa om vedea
Myhay_Dinamo
Sep 13 2007, 04:03 PM
Eu sper ca Bostina sa faca treaba la Dinamo.Trebuie sa joace bine si ca sa poata fi convocat de Piturca la echipa nationala.
Florin_Dinamo
Sep 13 2007, 04:35 PM
Ziceti unii ca e petarda, da la Fifa 2007 e titular in nationala

.La Fifa 2008 nu stiu daca isi mai pastreaza locul de titular.
dudu1961
Sep 15 2007, 09:57 PM
Uite ca nu a inceput rau , a dat o pasa de gol !!!!!!!!!
Cai Lun
Sep 15 2007, 10:00 PM
Era sa cad de pe scaun cind l-am vazut la tv imbracat in alb-rosu
Crunta umilinta a trebuit sa traim in seara asta... + ca la golul dat de Danciu din pasa lui Oprita, s-au imbratisat imediat, dupa care Danciu l-a luat in brate si la ridicat (!!) pe Bostina.. ce- am ajuns! Jubileaza spurkatii la meciurile noastre! ... vine sfarsitul lumii!!
dudu1961
Sep 15 2007, 10:08 PM
Cai Lun iti trimit ceva de baut ca sa uiti de suparare ?
mihaiul90
Sep 15 2007, 10:14 PM
QUOTE(Cai Lun @ 15 Sep 2007, 23:00)

Crunta umilinta a trebuit sa traim in seara asta... + ca la golul dat de Danciu din pasa lui Oprita, s-au imbratisat imediat, dupa care Danciu l-a luat in brate si la ridicat (!!) pe Bostina.. ce- am ajuns! Jubileaza spurkatii la meciurile noastre! ... vine sfarsitul lumii!!
La ce erai tu atent in momentul golului

Mai conteaza cine pe cine a luat in brate ? Acum sunt dinamovisti si trebuie sa le oferim incredere. E bine ca au dat ambii cate o pasa de gol in seara asta.
mihaiul90
Sep 15 2007, 10:18 PM
Cat timp isi fac treaba si dau goluri si pase de gol pentru Dinamo nu mai conteaza ca sunt mercenari. Mai bine asa decat sa linguseasca si dupa ce pleaca sa declare baliverne impotriva noastra cum au facut alexa si grigorie
COSMIN C
Sep 15 2007, 10:25 PM
QUOTE(dudu1961 @ 15 Sep 2007, 23:08)

Cai Lun iti trimit ceva de baut ca sa uiti de suparare ?

Sau franghia si sapunul.... Cai Lun, parca ziceai pe undeva ca se pedepseste hartuirea. Sau ce faci tu nu se incadreaza?
Haita
Sep 15 2007, 10:35 PM
Pentru primul meci Bostina s-a miscat okay.
Pozitiv:
- a scos un galben pentru adversar la o faza de contraatac.
- a dat centrare de gol.
Negative:
-a avut preluare pretentioasa la noi in jumatate, a pierdut mingea si a comis fault ce se putea sanctiona cu galben si da nastere la o faza periculoasa.
N-a facut declaratii defaimatoare la adresa clubului nostru in trecut, asa ca merita judecat doar prin prisma evolutiilor sale de pe teren.
Cai Lun
Sep 15 2007, 10:49 PM
Păcat că nu-l ajută fața.
Haita
Sep 15 2007, 10:59 PM
Cai Lun a dat-o in diverse: aspect fizic, ca de ce nu poarta sapca, etc.
COSMIN C
Sep 15 2007, 10:59 PM
Poftim??? Asta te interesa pe tine? Eu tot mai cred ca cineva ti-a furat parola. Dupa replica asta ma gandesc ca e cazul sa deschidem o ancheta in forum, sa vedem care dintre fete i-a spart contul lui Cai Lun.
super dog female
Sep 15 2007, 11:05 PM
Pe Bostina l-am placut mereu ca jucator.Pare un jucator creativ si lucid, si cred ca daca are un antrenor care sa-i scoata calitatile in evidenta, poate face lucruri bune.Nu mi-a sarit inima din piept cand l-am vazut la echipa noastra, insa, daca tot l-am luat,acum tre' sa ma rog sa joace bine si sa fie util echipei.Nu ne mai gandim ca a jucat pe luna!E jucatorul nostru si nu pot sa doresc raul echipei.Asta seara a fost bun pentru un "debut".Ii doresc un parcurs cat mai bun in tricoul lui Dinamo
cpc
Sep 15 2007, 11:16 PM
Pe mine sincer nu ma intereseaza aspectul lui fizic...daca se descurca cu mingea si se pune pe treaba la noi e perfect.
Daca as sta sa ma uit la el de la picioare in sus o voi lua la fuga.
red_butterfly
Sep 15 2007, 11:19 PM

corect, nu putem spune ca e unul dintre idolii fetelor.
Dar oricum, pentru meciul asta, sunt multumita de el. Sper sa aiba ambitie si in continuare si sa
joace pentru noi.
Me_Sama
Sep 15 2007, 11:19 PM
QUOTE(Cai Lun @ 15 Sep 2007, 23:49)

Păcat că nu-l ajută fața.
Asta-i argument sa te iei de el? Si mai zic unii ca fetele nu stiu fotbal...
red_butterfly
Sep 15 2007, 11:28 PM

Si in cazul de fata e adevarat. Cai Luna (ca poate i-o fi furat careva contul) nu se pricepe. Lasati omu' sa arate daca stie sa joace.....
Cai Lun
Sep 16 2007, 02:15 AM
Evident ca aspectul fizic nu e un motiv sa ma iau de un spurkat. Dar oameni buni, BOȘTINĂ?! Bai ati inebunit?! BOȘTINĂ?!
Daomne Dumnezeule! BOȘTINĂ?! Cum Boștină băi, cum Boștină?! Pffffffffffffff...
...si cand imi aduc aminte cat radeam de stelisti: "ma, la voi s-au adunat toti ratatii: incepand cu Claudiu Raducanu, continuand cu Oprita si cu Bostina, Petre Marin, Pompiliu Stoica si Banel si peste toti antrenor Zenga!"

AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh... ce vremuri! Aduceti-i va rog si pe Claudiu Raducanu si Pompiliu Stoica la noi, ca sa pot fi pe deplin fericit! (si in perspectiva fiti cu ochii pe Banel si Petre Marin!)
Cum Boștină băi, cum Boștină?!
Haita
Sep 16 2007, 03:39 AM
hmmm, nu tine asta cu dresu' busuiocului la spartu' targului. A ramas in memoria forumului replica cu "n-are fata".
PS Auzi cosmine, nu era Cai Lun foarte activ pe forumul de alegeti miss-ul DM?
cosmin targoviste
Sep 16 2007, 08:05 AM
Mie mi-a placut cum s-a miscat Gabi aseara.
nicolle_reddog4ever
Sep 16 2007, 09:17 AM
Mda...cand am auzit ca vine bostina am sperat sa fie doar un zvon, o inventie a presei, da' nu a fost asa...aseara mie mi s-a parut ca s-a miscat destul de bine...sper sa ne faca sa uitam ca a jucat la oi (desi e forte greu)
red_dogvitan
Sep 16 2007, 10:03 AM
A avut o evolutie destul de buna aseara
Cai Lun
Sep 16 2007, 11:44 AM
A ramas in memoria forumului replica cu "n-are fata".
Pai ce, crezi ca incerc sa dreg ceva?! Bostina n-are față de Dinamo! N-are nimic de Dinamo: caracter, aspect, mentalitatea, educatie... Ca om e o nulitate, dar uite ca si nulitatile se pricep la fotbal. Insa asta nu e un argument care sa ma faca sa il accept la echipa. Actualmente este intruchiparea definitiei "Branza buna in burduf de caine".
Eu, sincer, imi doresc ca toata turma asta de hermine care s-a aciuat in Groapa sa faca treaba buna, sa faca cea mai buna treaba pe care a facut-o cineva la Dinamo. In primul rand pentru ca majoritatea ii accepta - si conform principiullui democratic are dreptul sa si decida; si in al doilea rand pentru ca [virgula] CRIMA deja a fost produsa. Blazonul ne-a fost deja patat.. prin urmare, ca va fi violat non stop de acum incolo.. e deja irelevant.
Tot in aceiasi ordine de idei, minoritatea isi poate exprima dezaprobarea si eventual duce lupta de gherila pentru restabilirea ordinii preexistente..
RED75
Sep 16 2007, 12:15 PM
QUOTE(Cai Lun @ 16 Sep 2007, 3:15)

Aduceti-i va rog si pe Claudiu Raducanu si Pompiliu Stoica la noi, ca sa pot fi pe deplin fericit! (si in perspectiva fiti cu ochii pe Banel si Petre Marin!)
L-ai uitat pe mihaela

Ca doar e prieten cu Borcea, ce mai conteaza ?
FarfelkugeL
Sep 16 2007, 12:21 PM
Cai Lune tu ai plante verzi in apartament si ti-au dat vecinii foc in casa? De la un timp esti asa mai...
Raikkonen
Sep 16 2007, 12:27 PM
Sunt multumit de jocul lui Bostina aseara, sa vedem cum o sa mearga in continuare.
The Game
Sep 16 2007, 04:15 PM
Bostina a jucat foarte bine,atat el cat si Oprita.
marcher
Oct 9 2007, 08:35 PM
Ma intreb eu, stand stramb si judecand drept...de ce dracu l-a dat jiji ? A inceput sa fie jolly-jokerul echipei. Fara el ne haleau otelarii.
The Game
Oct 9 2007, 09:09 PM
Fraier a fost jijinho,si cand ma gandesc ca multi dintre noi nu eram multumiti... eu zic ca oierul si-a luat o teapa cat palatul ala al lui de mare.
Cai Lun
Oct 9 2007, 09:46 PM
Pai trebuia sa preia cineva mostenirea lasata de Buia, Semeghin, Vlad Munteanu...
cosmin targoviste
Oct 10 2007, 05:49 AM
Pai si ce daca bea?deocamdata isi face perfect datoria in teren.
bigbobo
Oct 10 2007, 07:48 AM
QUOTE(Cai Lun @ 9 Oct 2007, 22:46)

Pai trebuia sa preia cineva mostenirea lasata de Buia, Semeghin, Vlad Munteanu...
Da si Bostina bea?...
Achiles
Oct 10 2007, 08:11 AM
Spre deosebire de Oprita , Bostina a fost regretat de toata suflarea stelista ...
dudu1961
Oct 10 2007, 10:24 AM
De ce oare nu-l mai vroia Hahalera si ca bea si ca lua aprarea suporterilor !
Cai Lun
Oct 10 2007, 11:47 AM
Pai si ce daca bea?deocamdata isi face perfect datoria in teren.
A... da? Pai atunci ia du-te tu beat la scoala, aseaza-te in prima banca si sa imi zici daca te primesc profesorii la ore..
mrbodo2002
Oct 10 2007, 12:35 PM
Pe mine m-au primit

Momentan isi face treaba bine!Cat timp va continua asa eu n-am nimic cu el!
red_dog 4 ever
Oct 10 2007, 12:55 PM
Daca bea si joaca asa, o sa-i dau eu de baut inaintea meciului cu spurcatii, sa dea vreo 2-3 pase de gol.
cosmin targoviste
Oct 10 2007, 01:10 PM
QUOTE(Cai Lun @ 10 Oct 2007, 12:47)

A... da? Pai atunci ia du-te tu beat la scoala, aseaza-te in prima banca si sa imi zici daca te primesc profesorii la ore..
atata timp cat nu deranjam orele,imi vedeam de treaba si mai luam si note mari...da!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.