Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gabriel Bostina
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Bascanu
Fostul "militar" s-a transformat peste noapte in "caine". Sa vedem ce iese.....
george_ms
NU prea sunt incantat de transferat, dar acesta s-a realizat.....deci sa-l vedem la lucru...dar presimt ca o sa fie alta pertada ca oprita....
super_dog
A venit liber de contract, sau care a fost suma de transfer (f.mica probabil) ?
george_ms
@super_dog : Din cate stiu eu 100.000 $, leafa de 140.000 $ pe sezon, contract semnat pe 2 ani.
Clau_Goool
Mda, a ajuns si Borostina la Dinamo, asta da lovitura in Liga I. Sper sa renunte la obiceiurile bahice odata venit la noi si sa nu fie un alt fazan ca si Oprita. Sper ca ultimul sa isi revina din vise si sa arate cu nu respira aerul de caine degeaba.
Singurele lucruri care mai merg la Gabi sunt faptul ca centreaza binisor si mai da din an in Paste un gol din lovitura libera. Nu stiu daca merita tricoul cu numarul 8, insa sa vedem daca va demonstra ca il merita.
Pana o sa am parte de niste demonstratii din partea lui ii zic bun venit la Dinamo si astept un gol din partea lui in meciul cu oitele ...
george_ms
Parerea lui Danut Lupu: "Văd că mai nou, la Dinamo ajung toate rebuturile Stelei"
Hatzu
Bostina nu a jucat rau la shtoia, la fiecare faza fixa exacutata de el mie imi era frica. Sper sa joace bine si sa demonstreze, mai ales in meciu cu shtoia ca nu e un rebut.
bigbobo
QUOTE(Bascanu @ 7 Sep 2007, 14:08) *
Fostul "militar" s-a transformat peste noapte in "caine". Sa vedem ce iese.....

Nimic...Sunt dezamagit de acest transfer...

La fel ca si la Walter Zenga, imi convine, nu-mi convine, ii spun bine ai venit la Dinamo...Va trebui sa muncesti mult baiete pentru a intra in gratiile noastre...Si mai usurel cu petrecerile si consumul de alcool...
caine_tm
a mai venit un ratat... se pare ca saptamana asta vin rebuturile stelei la noi... de ce nu a fost adus aliuta, claudiu raducanu, cristea, florentin dumitru si poate chiar lutu... toti ratatii stelei
red_dog 4 ever
Sa-si ia la muşeţel si el si aia care l-au adus
mihaiul90
Daca nu o lasa mai moale cu viata extrasportiva il sfatuiesc sa plece dracu inapoi la stana complaining.gif
Capirossi
Daca l-a refuzat si Xanthi e clar. Rupe tot in calea lui.
bigbobo
QUOTE(george_ms @ 7 Sep 2007, 14:39) *
Parerea lui Danut Lupu: "Văd că mai nou, la Dinamo ajung toate rebuturile Stelei"

Om cu capu' pe umeri...
Cai Lun
Zenga, Oprita, Bostina, Danciulescu, Munteanu.... CARE DINAMO?! Poate doar o echipa de curve, cu o curva antrenor si cu alte curve in conducere.... astept o reactie in concordanta cu mentalitatea cu care ne laudam, din partea galeriei, la meciul umator. Dar va fi? Mihnea deja e incantat de Zenga...
Hooligans
nu stiu cum simtiti voi dar eu va spun sincer ca dupa dezastrul cu lazio venirea lui Zenga imi aduce ceva raze de sperante ca va fi bine!

Bostina un jucator valoros insa sunt prea multi jucatori de la steluta
gilutza_d
Sa il vedem cand o sa inceapa sa joace daca e ceva de el sau nu. icon_rolleyes.gif
cosmin targoviste
QUOTE(Cai Lun @ 7 Sep 2007, 16:32) *
Zenga, Oprita, Bostina, Danciulescu, Munteanu.... CARE DINAMO?! Poate doar o echipa de curve, cu o curva antrenor si cu alte curve in conducere.... astept o reactie in concordanta cu mentalitatea cu care ne laudam, din partea galeriei, la meciul umator. Dar va fi? Mihnea deja e incantat de Zenga...

Si ce reactie?Scaune iar in teren?iar injuraturi?Iar huiduieli?Adica oricum toate astea nu au cum sa se intample pentru ca nu au cum sa fie provocate de 400-500 de suporteri care mai vin acum in Groapa...
redlady08
pai parca era vorba sa facem performanta....cu un rebut ca asta nici o sansa....s-au tampit de tot astia, altul mai bun n-au gasit?....sa se uite in curtea lor ca au de unde.
Si ce m-a enervat cel mai tare e ca i-au dat blacksheep.gif spurcate tricoul cu numarul 8. Adica tricoul purtat de cel mai sufletist dinamovist sa-l dai unui nimeni...RUSINEEEEE complaining.gif complaining.gif
cosmin targoviste
QUOTE(bigbobo @ 7 Sep 2007, 15:59) *
Om cu capu' pe umeri...

In ultimul timp Lupu are numai pareri proste despre Dinamo.Poate viseaza la vreun post in conducere...Un tigan prost care nu stie decat sa comenteze.a uitat cand fura din deplasari??Aia era bine?

Si nu inteleg ce aveti toti cu Oprita?Va asteptati de la el sa ne califice in UCL?Sa ne castige toate meciurile?Pai daca Niculescu joaca cum joaca,ce sa te mai astepti de la Oprita,care vine si dupa accidentare...
matador
si cu diamo 2 ce facem,bostina A FOST cel mai bun mijlocas stanga din tara,dar acum este usor expirat!! bafta totusi ii urez!
Leaveyou
Ține numai de el. Dacă jiji are dreptate și omul a luat-o pe ulei, ne pișăm pe el cu boltă. Ba mai mult o să ia locul cuiva din echipă. Nimeni nu merită o asemenea măgărie.
george_ms
QUOTE(Hatzu @ 7 Sep 2007, 14:42) *
la fiecare faza fixa exacutata de el mie imi era frica...

Pentru ca jocul stelei se axeaza pe cornere si lovituri libere deaia iti era frica...cate goluri au dat in sezonul asta din cornere, din lovituri libere, de cate ori i-a scos goian...pana la meciul cu urziceni cand a murit fratele lor Bulan....dar la Dinamo e altceva
florin_80
O faza fixa nu depinde de un singur jucator. Degeaba ai unul care stie sa centreze, daca ceilalti habar n-au sa se pozitioneze. Putem sa-l aducem si pe Backham, ca tot panarame ramanem la fazele fixe. Astea se fac in timp si necesita ore de antrenament (astea sunt cele mai neplacute pentru jucatori).
Mythok
nu prea i-mi convine venirea lui Bostina dar ii urez bun venit.....nu e jucator rau,dar trebuie sa fie mai serios putin...si nici nu sunt de ocord cu afirmatia ca luam toti expiratii stelei(nu este deloc asa)
matador
faptele dovedesc contrariul!!!sper sa ma insel!totusi,bostina cred ca se va intelege bine cu pulhac,aman2 fiind foarte tehnici si stiind sa centreze bine,cred ca vom vedea acele incrucisari ucigase pe care le faceau in sezonul trecut cristi si munteanu...trebuia sa mai zica cineva si ceva dde bine,nu?
antisteaua
QUOTE(cosmin targoviste @ 7 Sep 2007, 16:51) *
In ultimul timp Lupu are numai pareri proste despre Dinamo.Poate viseaza la vreun post in conducere...Un tigan prost care nu stie decat sa comenteze.a uitat cand fura din deplasari??Aia era bine?
Si nu inteleg ce aveti toti cu Oprita?Va asteptati de la el sa ne califice in UCL?Sa ne castige toate meciurile?Pai daca Niculescu joaca cum joaca,ce sa te mai astepti de la Oprita,care vine si dupa accidentare...

Pai din cand in cand mai are si el dreptate. Adevarul e ca luam toate ciurucurile de la steaoa. Ce a facut oprita de cand a venit? S-a remarcat cu ceva? Hai sa vedem ce e de vazut si sa fim corecti. Incep sa cred ca au dreptate cei care sustin ca mai bine jucam cu jucatori de la echipa a doua. Chiar daca nu au experienta au macar dorinta de a juca fotbal.
POOL
@ Anti, am vazut ce "dorinta" au avut in meciul cu Brasovul, chiar daca au jucat si Ganea si Predescu, n-am avut nici un jucator care sa poti spune ca a "miscat"/ icon_rolleyes.gif
antisteaua
Ma nu am vazut meciul ala dar prefer sa i se acorde o sansa lui Liviu Ganea, lui Lemnaru sau oricarui alt jucator decat sa vina boastina asta de la steoaia.
Da nu il vreau pe boastina pentru ca e steoist si pentru ca nu imi place cum joaca si pentru ca ... pur si simplu imi este antipatic. Si pentru ca venirea lui e smecherie facuta de borcea cu fratii becali si pentru ca nu-l vreau si gata. E clar? complaining.gif
POOL
Stai linistit, nici eu nu sunt cu Bostina, insa nu poti face echipa cu multi jucatori care sezonul trecut au jucat numai meciuri de liga a 3-a. De altfel se si vede diferenta dintre liga a 2-a si 3, prin rezultatele echipei. De acord anti, sGanea si Lemnaru merita o sansa, sau mai multe, eu in meciul cu lazio as fi fost foarte fericit daca macar pentru o repriza atacul nostru ar fi fost Ganea Bratu.
bigbobo
QUOTE(cosmin targoviste @ 7 Sep 2007, 16:51) *

Crede-ma ca-i doresc tot binele lu’ Dinamo. Lupu reprezinta ceva in istoria lu' Dinamo. Facand abstractie de caracterul lui, Lupu a insemnat ceva pentru Dinamo si va ramane in inimile multor dinamovisti. Nu cred ca este cazul sa-l cataloghezi drept "tigan" pe unul din cei mai buni jucatori ai lu' Dinamo. Din toata mascarada care se petrece la Dinamo in prezent, Lupu ca fost mare jucator dinamovist, are tot dreptul din lume sa-si dea cu pararea despre Dinamo, iar eu ii dau dreptate. Bostina nu trebuia adus la Dinamo. Bani cheltuiti aiurea. Un rebut. Daca i-am spus bine ai venit la Dinamo am facut-o din politete pentru ca sunt o persoana educata, dar inca o data, in opinia mea este o pierdere de vreme. Imi voi cere scuze daca Bostina va confirma si se va ridica la nivelul si asteptarile de la Dinamo.
Leaveyou
QUOTE(matador @ 7 Sep 2007, 18:09) *
totusi,bostina cred ca se va intelege bine cu pulhac,aman2 fiind foarte tehnici si stiind sa centreze bine,cred ca vom vedea acele incrucisari ucigase pe care le faceau in sezonul trecut cristi si munteanu...

Dar dacă face încrucișările alea ucigașe cu Munteanu ce avea ? Sau acum Munteanu este mai prost ca Semeghin II ?
Me_Sama
Eu imi amintesc ca Bostina era un jucator de baza la steaua, inainte sa intre in dizgratiile lui Jiji. Daca e bun sau nu, ramane de vazut. Zenga stie cel mai bine.
Desi sunt de acord ca ar trebui sa li se dea o sansa si tinerilor, sa nu uitam ca cei de la Dinamo 2 si-o iau pe coaja in Liga a 2-a...O fi inscris Lemnaru 35 de goluri sezonul trecut in Liga a 3-a, dar acum si el someaza. Oricum, e imbucurator faptul ca Zenga va merge maine la meciul lor, sa vada ce alege de acolo.
Cu un singur lucru nu pot fi de acord: cand ziceti ca Dinamo devine steaua 2, nu mai veniti cu argumente gen Danciulescu si Catalin Munteanu. Nu sunt ei in forma maxima acum, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i consideram fosti stelisti. Sau ati si uitat ce goluri frumoase au inscris ei in ghencea?
Mythok
Stii cum este....lucrurile frumoase se uita cel mai repede..cele urate tot timpul vor fi scoase in evidenta. Ia mai amintitiva cum a fost Pastele de anul acesta din cauza "fostilor stelisti"....cata lumina au adus in sufletele noastre!
Mister
Sper sa evolueze bine,insa in aceste zile ar trebui sa fim mai entuziasti pentru venirea lui Galiquio,super jucator,de nationala care poate acoperi atat centrul apararii cat si partea dreapta.Astfel vom avea o aparare traznet,cel putin pana in iarna,iar venirea lui Bostina este binevenita pentru o concurenta puternica pe banda stanga.Ramane de vazut daca se va acomoda la Dinamo.Succes Walter Zenga si sper sa iti demonstrezi valoare castigand campionatul si de ce nu si CUPA UEFA?
ovy_reddog
Daca ajuta asa cum a facut denis serban in meciul cu oile eu sunt foarte multumit!
marcher
QUOTE(Mister @ 7 Sep 2007, 19:39) *
Ramane de vazut daca se va acomoda la Dinamo.

Parca mare acomodare-i trebuie. La nataraii nostri de uefa, se potriveste vorba aia...in tara orbilor, chioru-i imparat. Baga material bostina, sigur te vinde-n iarna pe 300.000. Ca-n talcioc...vazut-placut.
antisteaua
Ba eu cred ca o sa plateasca astia ca sa il dea. Ce dracu ma, zici ca suntem cosul de gunoi de la steoaia. E tare trist cand ajungi sa te umilesti singur. Ma intelegeam daca il cumparau pe Dica sau altul bun de la ei, dar bostina ma? Bostina?
red_dogvitan
In meciul contra oilor sper sa faca un joc bun si sa inscrie contra lor ar fi cea mai mare satisfactie
antisteaua
Ba voi chiar nu intelegeti? Boastina asta a venit la noi pentru ca impresarul lor este firma fratilor becali, nu pentru ca este bun. El este ca o cioara care trebuie vopsita si apoi pusa pe gard la vanzare. Daca era atat de bun nu il dadea jiji sau chiar daca il dadea il vindea afara. Nu va mai faceti sperante ca o sa fiti prea dezamagiti. Si apoi nu va inteleg ca lucrurile sunt evidente ca sa va mai faceti iluzii.
anmini
QUOTE(Cai Lun @ 7 Sep 2007, 16:32) *

Curve sunt cei care pot afirma asa ceva despre Danciu si Munteanu..........ce bine ti-a mai fost in primavara, jupane.......si daca tot sunteti asa smecheri voi, aia de va duceti prin galerie, ce mama dracu nu va faceti antrenori? Pana una alta, 2 dintre curvele de mai sus vor ramane in istoria lui DINAMO ca doi componenti ai echipei care a castigat titlul al 18-lea.
antisteaua
anmini las-o dracu, ca boastina dupa ce ca a jucat la steaua a jucat si la galati. ce dracu ma?
rew
tot ei vor ramine in istoria lui DINAMO ca doi componenti ai echipei care-si alunga antrenorul dupa ce cistiga titlu
anmini
daca imi aduc eu aminte, parca a jucat la galatti inainte de a veni la steaua. si te rog sa nu te iei de mine, ca nu m-am referit la el sau la oprita.
@rew: nimeni nu stie care-au foat motivele pentru care a fost alungat, dar dupa mine, daca era barbat, rednic ramanea si le dadea pe fata.......nu pleca imediat ce a dat de greu.
rew
Si Danciu, daca era barbat, nu astepta 10 derby-uri ca sa arate ca putea sa le dea gol spurkatilor daca voia ...
doggy8

Dureros intr-adevar...dar sa ne gandim la Danciu si Munteanu care chiar AU FACUT CEVA. eh, nu prea am ce sa comentez. Atat doar pun problema asta pentru ca nu s-a pus: Cum va explicati ca, in ciuda rivalitatii, multe oi accepta sa devina peste noapte caini? Eu unul cred ca Jiji este insuportabil si atmosfera de acolo nu este prea placuta...ma gandesc chiar la niste insulte care le sunt aduse jucatorilor
anmini
fiecare traieste fenomenul cum vrea. din punctul meu de vedere, Danciu a "muscat" fix cand a trebuit. din punctul meu de vedere, un antrenor mare e cel care reuseste sa gestioneze si situatiile de criza din vestiar, nu numai succesele. trebuia sa ia masuri, sa fie datra afara daca nu ii conveneau conducerii masurile, nu sa plece si sa spuna apoi........nu m-au vrut.
rew
QUOTE(doggy8 @ 7 Sep 2007, 23:41) *
...ma gandesc chiar la niste insulte care le sunt aduse jucatorilor

Tu crezi ca la noi e mai bine? Umilintele sint la ordinea zilei la TOATE echipele din rromania. Ce-a patit ala de la Jiu s-a intimplat si prin Bucuresti, dar s-a pus batista pe tambal.
POOL
La mioveni, acolo le-ar fi bine.
Cai Lun
Si cu ce ma incalzeste pe mine ca un spurkat vine si joaca la Dinamo si da goluri, fie si zdelei? Asa sa vina si jiji actionar la Dinamo, ca doar da bani, nu? Evident, dupa principiul preacurviei, aici totul se rezuma la interes.
Dar demnitatea, mentalitatea? Toata lumea ia in brate slobanul CU DINAMO, DIN MENTALITATE.

CARE MENTALITATE? Traseisti sunt in politica, traseisti gasim si in viata de zi cu zi, traseisti sunt si in fotbal. Traseisti sunt si intre suporteri.
RED75
In istoria mult evocata a lui Dinamo, atunci cand facem apel la mentalitate si traditie, au mai fost fotbalisti care au trecut prin Ghencea. Unul care-mi vine acum in minte, de la concursul propus in iarna de Cosmin, este Augustin Deleanu....

Pentru mine, subiectul Danciulescu a fost inchis odata cu golul inscris in Ghencea in primavara. Apoi, sa nu uitam ca a fost intai jucatorul nostru si a ajuns la steaua dupa ce a fost vandut de Borcea&Co in Turcia, conform intereselor dictate de buzunare.
Catalin Munteanu mi se pare sincer un profesionist, care a pus osul la titlul 18.
Denis Serban a fost la fel in meciul din toamna anului trecut.
Despre Oprita am in continuare o impresie proasta ca jucator

Nu ma pronunt asuprea ipotezei privind indepartarea lui Rednic de catre jucatori...dar, evident, daca asa stau lucrurile ar fi foarte grav

On topic: Bostina cred ca este peste Oprita. Nu stiu cata nevoie era de el la echipa si daca nu va ocupa locul unui tanar promitator, dar poate face ceva treaba... Mi se pare oarecum periculos sa nu fie sub influenta menajerei MM Stoica.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.