Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Protest impotriva Legii lui Mitica
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
cane loco
Pai e si normal, Mihnea da clasa si in somn la un taranoi tablagiu ca mitica, oricum emisiunea aia a fost de tot pacatul, se vedea clar de la inceput ca a fost facuta la comanda cu militianul in rolul principal plus nasul mafiei fotbalului sandu si sclavul ala de general de jandarmi(nu inteleg totusi ce treaba are si octavian bellu cu fotbalul si suporteri, cred ca mai degraba i se potriveste rolul de molestator al tinerelor gimnaste), nu ati vazut ca i-a bagat pe liderii de galerii in emisie la jumatatea emisiunii si le dadea legatura in bataie de joc, oricum fiti siguri ca urmatoarea intalnire a lui mitica cu vreun lider de galerie sau suporter infocat se va solda cu ,,program artistic'' pentru militian, a mai demonstrat inca o data ca e un militian care are boala pe suporteri si pe fenomenul Ultra, cu un jeg ca asta nu ai cum sa cazi la dialog sau pace.Un handicapat ca el nu va pricepe ca vor fi la fel de multe reactii violente sau de alta natura de acum incolo din partea Ultrasilor, nici suporteri nu vor sta cu mainile in san si sa isi planga de mila.
kall
deci pot spune ca in aceasta seara la tv am aratat lumii intregi ca nu suntem decat niste prostanaci.Daca voi credeti ca in fata a cateva zeci de mii de telespectatori asta trebuia sa fie pozitia noastra atunci eu nu mai scriu niciodata aici . deja incepe sa fie razboiul lui Mihnea ,taban si liderii inaripati cu dragomir si sandu. Eu nu m-am simtit reprezentat pe sticla in felul ala.cat de tampit sa fii sa incepi cu mistouri si alte insinuari pe un post de televiziune.Ce treaba avea puscaria lui mitica cu drepturile ultrasilor n-am sa inteleg.Am reusit sa demonstram ca nu suntem decat niste carcotasi in loc de oameni seriosi.de fapt de la ce sa ma astept de la Mihnea care il injura de toti decedatii maica-sii pe Zicu acum vreo 2 sezoane inainte sa plece la bronzati pt ca nu venise ala la gard ?Eu nu voi protesta pt Mihnea si altii ca el pt ca legea nu mi se pare chiar atat de absurda.Este dura,intr-adevar,dar nu iti ingradeste drepturile si libertatile.poate pe ale celor ce sunt ca Mihnea,Tararache,Moflea si altii care se stiu ei cum se comporta in general.Eu unul si multi pe care ii cunosc nu se simt amenintati de aceasta lege care repet se poate imbunatati unde scartaie. In rest numai de bine sa auzim... beerchug.gif
cane loco
@kall
Sa sti ca gresesti la faza asta, Mihnea si ceilalti lideri de galerii au facut tot ce se putea in emisiunea aia, tinand cont de intreruperile parasutei de prezentatoare si de timpul pe care il aveau la dispozitie.Imi pare rau ca nu au vorbit si de abuzurile jandarmilor, mai ales ca era handicapatul ala de general acolo in studio, sa spuna cu lux de amanunte incidente in care acesti taranoi cu bastonase au facut ce au vrut cu suporterii, la multe meciuri ale diverselor echipe, incepand si cu meciuri de ale noastre.Eu si multi alti suporteri am simtit ca am fost reprezentati cu succes, repet, tinand cont de conditiile date.In fine, eu sunt convins ca nu mai exista cale de dialog cu puscariasi sovietici ca mitica, s-a demonstrat si ieri ce hram poarta individul.
kall
Sunt de acord cu faptul ca emisiunea a mers intr-un singur sens, insa nu ne putem permite sa jignim pt ca noi vrem sa aratam lumii cum suntem cu adevarat nu cum este imaginea actuala. Daca voiam sa fim aia destepti puteam sa punem altfel problema nu aratand ca ne este frica de lege pt ca astfel s-a exprimat unul dintre ei,nu are importanta care. Exact asa a zis " nu ne e frica de lege ne este frica de pedepse" . Pai voi cam ce intelegeti din asta? Ce tot ne ascundem dupa faptul ca vom fi amendati ca stam pe alt scaun? Daca eu am bilet pe un loc si cel ce e acolo nu mi-l elibereaza sa stau pe el ma voi duce la agentul de ordine si cer sa fiu pus in dreptul pt care am platit,clar? Dar daca sunt 400 locuri goale nu cred ca ma va sanctiona cineva ca am stat pe alt loc. Pai de unde stie el ce loc am eu pe bilet? Asta e doar un exemplu ca se turuie aiure in tramvai. Daca vom cauta hibe sa stiti ca gasim si in Constitutie. Haideti sa respectam normele minime de decenta si nu ne sanctioneaza nimeni. Echipa asta nu e doar a noastra este a mai multor oameni dar noi doar o incurajam live. Sa stiti ca sunt multi care sufera dupa ea si nu mai vin pe stadion de teama batailor.

Cane loco, nu contest ca fiecare are partea lui de dreptate insa trebuie sa stim sa ne aparam un drept, ca de ni-l aparam prin violenta sau injurii atunci vom pierde altele poate mai importante. Cu tine chiar imi place sa am un dialog insa azi dimineata am avut parte de un raspuns foarte inteligent - "esti un idiot" - de la un nimeni pe care nu am retinut cum il cheama insa adminii sau moderatorii l-au sters si le multumesc pt asta. In rest ca de obicei - multa bafta tuturor ! beerchug.gif
cane loco
@Kall
La chestia cu raspunsul ala cu ,,ne e frica de pedepse'' asa e, nu trebuia raspuns asa, trebuia accentuat faptul ca se pot produce abuzuri foarte usor, tinand cont de ,,calitatea'' organelor de ordine in speta jandarmii, si asa se va intampla chiar daca ,,bastonasele'' vor sta in afara stadionului, stewarzii din stadion pot invoca o mie de motive(inclusiv legat de locul pe scaune) ca sa intervina jandarmii si atunci aia vor sti ca au verde la impartit bastonase, facut arestari si alte alea, deoarece articolele din aceasta mizerie de lege creeaza prezumtia de vinovatie a suporterilor.Chiar si camerele de luat vederi nu vor face decat sa le ridice mingea la fileu unde mai pui ca in sine, acest sistem al camerelor video e un sistem care elimina intimitatea si lasa loc suspiciunilor de supraveghere.La fel, sefii de galerii trebuiau sa arate in mod inteligent cu dovezi si marturii cine e acest militian jegos mitica, trebuiau sa spuna mai tare si faptul ca acest personaj e un mafiot care nu ar merita sa fie in parlament darmite sa initieze o lege.Parerea mea e ca pe viitor in dezbateri de acest gen nici macar nu li se va da posibilitatea suporterilor sa se apere sa isi spuna punctul de vedere, de aceea ar trebui sa gaseasca liderii de galerie o modalitate de dezbatere publica, chiar in afara tvr.
Am mai spus-o, lucrurile nu vor fi deloc linistite, se vor creea si mai multe probleme, de frica prevederilor, atmosfera de pe stadioane va fi de un cacao mare si maro, comunist, va aparea un public dresat ca la circ, poate sa ii si slaveasca pe scarbele din frf sau lpf(Doamne fereste, cred ca atunci chiar a invins comunismul).Fiecare suporter trebuie sa fie constient ca nu mai poate exista vreo intelegere cu acesti mafioti care au batjocorit fotbalul si acum si suporterii, acum totul depinde si de fiecare suporter in parte si de miscarea Ultra in general daca lucrurile vor evolua in bine si legea asta va fi schimbata.
ultras4dinamo
Mitica la puscarie!!!!!!!!
Johnny B
off-toppic : Este primul meu post pe acest forum ,si de aceea tin sa salut cu respect toti fanii Dinamovisti HAITA_DINAMO.gif beerchug.gif

on-toppic : Chiar daca este o prostie "Legea lui Mitica" ,nu trebuie sa uitam ca suntem in Romania ,si ca orice este posibil ...

Cu asa ceva pot veni? Sau este tot un obiect "contondent" icon_question.gif

PS : LA PUSCARIE ,MITCA LA PUSCARIE !!! fyou.gif
Leaveyou
Numa' cu steagurile că scobitorile le poți băga în ochii suporterilor adverși sau, mai rău, să te autoaccidentezi. Bine ai venit pe forum 010.gif
Johnny B
Atunci sa se scoata si fanioanele de la corner...se pot omori jucatorii intre ei ! dwarf.gif bruce_h4h.gif
The Game
rofl.gif ar fi o idee
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.