Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Walter Zenga
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
COSMIN C
Walter Zenga este noul antrenor al lui Dinamo. Zenga va semna astazi un contract pentru doua sezoane.
Leaveyou
Yupiiii ? Sau să mă întristez ? Nu știu, habar n-am ce să zic. Parcă nu-mi place, dar dacă băieții își revin și se califică + campionat + cupă nu mai zic nimic de italieni toată viața ...
Florin_Dinamo
Incepi si tu ca si gigi becali, cand a zis ca in viata lui nu mai zice nimic de Dinamo verystrange.gif
RED75
Sa vedem ce poate...
Timpul pana la meciul cu suedezii e scurt si acela ar fi primul examen la care ne-ar putea demonstra ceva celor mai putin entuziasti de venirea lui.
Pana una, alta: Bafta la Dinamo !
cosmin targoviste
Am mai spus-o...Cred ca ne-o luam de la ieseni etapa viitoare,pentru ca Zenga nu va avea timp sa le ridice moralul si cred ca dupa ce o vom lua se va striga numele lui Mircea Rednic,pentru ca asta ne e mentalitatea.
red_dogvitan
O sa ii trebuiasca ceva timp sa se acomodeze si trebuie sa faca echipa sa isi revina intr-un timp scurt nu mai este mult pana la confruntarea cu suedezii din Cupa Uefa
bigbobo
Imi convine, nu-mi convine, ii urez bafta multa Dlui Zenga la Dinamo...

Bine ai venit Walter!!!
Clau_Goool
De aceeiasi parere cu bigbobo, imi convine, nu-mi convine n-am ce face. Bafta, Walter, la Dinamo !!!
rew
Imi convine, nu-mi convine, nu mai calc pe la stadion cit e Zenga.
antisteaua
Pai si poze cine mai face?
mihaiul90
Bafta Zenga, daca vei avea rezultate vei avea si sustinerea noastra, pana atunci beeheeheee inapoi la steaua 010.gif
caine_tm
sincer mie nu imi convoine deloc... nu am nik cu el ca a fost la steaua si a jurat credinta eterna spurkatilor dar este praf ca antrenor .. nu a reusit nimik ca antrenor.... este varza... steaua nu juca nimik avea doar meciuri aranjate ... meciuri trantite si asa era sa piarda titlul... este varza... degeaba pune mult suflet daca nu stie.... a plecat de la steaua si a avut doar rateuri peste tot.... complaining.gif complaining.gif mai bine era pus Talnar decat macaraoana asta... complaining.gif cea mai proasta alegere posibila.... idiotii nostri de acctionari erau obligati sa aduca un antrenor macar de talia lui rednic.... complaining.gif nu o macaroana cu branza de oaie care habar nu are ce trebuie sa faca... nu vreau sa fiu eu profetul care anunta un sezoin ratat dar am impresia ca asta se intampla

cred ca a fost adus pentru ca este maleabil... ca are experianta lucrului cu Jiji... de acum altii fac echipa si el o sa accepte.... e varza .. probabil nu prinde Craciunul la noi
the_lord
Ce dreaq performante a facut asta sa merite la Dinamo???? Pot sa stiu si eu? un singur meci de pomina a avut si el si gata in slavi .....
Asa cum zicea cineva mai sus, nu vreau sa fiu eu profetul dar tare mi-e teama ca n-o sa facem absolut nimk anul asta.
Oricum, nimeni nu va fi la fel de iubit si de respectat de catre noi, decat MIRCEA REDNIC!!!!
Leaveyou
Cred că nici nu contează dacă Zenga este mare antrenor au ba. Contează ca jucătorilor să le revină cheful și treaba este aranjată. El nu o să aibă treabă decât să ridice mâinile în semn de victorie.

P.S. Mi-a trecut prin cap că Becali l-a băgat pe Zenga să ne "sape" din interior. :)
caine_berceni
Cand pleaca ???? ..................
matador
pana la teoria chibritului,pardon conspiratiei,eu zic sa ii dam credit..asa se face,nu! plus ca nu este nicio tragedie daca nu ne revenim instantaneu,ca de E CRIZA DRAGII MEI!!sau sper ca a fostt!
biancap78
Mie sincer nu-mi convine....dar nu sunt eu cine sa decida....ii doresc bafta si sa faca ceva cu echipa....
cosmin targoviste
Eu sunt pro Zenga si ma bucur ca a ajuns la Dinamo
POOL
Acuma asta e. Vrem nu vrem, e antrenorul nostru si trebuie sa ne obisnuim cu asta.
Florin_Dinamo
QUOTE(cosmin targoviste @ 6 Sep 2007, 17:42) *
Eu sunt pro Zenga si ma bucur ca a ajuns la Dinamo

Si eu la fel. thumb.gif
Ratacitu
bun venit zenga!

CUM STAM CU COCAINA!

O punem de o Cocaina dupa o Tzigareta? La Dinamo sub tribuna a doua e atita spatiu..... daca-l umpli cum a mai fost umplut cu tzigari tu cu Raluca si meseriasii de conducatori o puneti!

SE PARE CA SE ALEGE PRAFUL DE DINAMO! icon_mrgreen.gif
The Game
@ Ratacitu - tu pe cine ai vrea? ...
florin_80
Nu sunt nici pro, nici contra. Voi fi pro daca rezultatele il vor ajuta si voi contra, daca nu. Simplu. Dar, pana una alta, nu avem ce face si trebuie sa-l sustinem, altfel riscam sa ne punem singuri piedici.
Ratacitu
QUOTE(Dinamo_forever24 @ 6 Sep 2007, 20:02) *
@ Ratacitu - tu pe cine ai vrea? ...

E greu de spus pe cine as vrea.

L-as vrea pe Borcea, Turcu si Cohn dati afara pentru inceput.

As vrea ca Becali si Netzoiu sa li se stopeze influntzele in cadrul clubului si al jucatorilor.

L-as vrea pe Blay, Niculescu ,Stefan Radu si chiar Margaritescu dati afara pt non-combat in returul cu lazio.

Nu l-am placut pe Rednic dar nu l-am vrut dat afara in halul asta JEGOS (asemenea lui Ando) in care numai la Dinamo se poate intimpla.

Sunt multi antrenori buni dar la Dinamo ceea ce se cauta e Mr ASCHIUTZA ca danielele borcea & co sa poata trage sforile in liniste.
mihaiul90
Ratacitu are cam multe teorii are conspiratiei dezvoltate 010.gif Te pomenesti ca Zenga o fi vreun traficant de droguri wtf.gif
Cai Lun
BENGA?! HUOOOOOOOOO, HOOOOOOOOOO, HUOOOOOOO!!! Asta e o injuratura in limba spartana! stupidemoticon0rv.gif
COSMIN C
Coene Marcher pe unde umbli? Hai ca mai e putin si ai sa-l auzi pe Cai Lun in peluza strigand niste chestii....E pe cale sa ti se implineasca visul. icon_lol.gif
Capirossi
Cand Danciulescu i-a umiilit pe spurcati in Ghencea impreuna cu C. Munteanu s-a uitat c-au fost stelisti. Daca luam trofee si ne calificam in grupele UEFA, acum si in C L, la anul, o sa se uite si de Zenga ca a antrenat in Ghencea.
RED75
Trebuie sa intelegem ca Zenga nici macar nu este roman si stelist cu atat mai putin Este doar un antrenor care antreneaza acolo unde este platit. Evident nu va fi nici caine pana la moarte si, e clar ca venirea sa dupa Rednic ii creaza un mare dezavantaj din acest punct de vedere.

Tot ce cer eu de la Zenga este sa dea doivada de independenta fata de presiunile venite de la actionari si sa nu se lase influentat de alti trepadusi care-si urmaresc interesele in jurul echipei, gen fratii Fecalii sau Netoiu. Din punctul asta de vedere, poate ca sper cam mult de la el...
In ce priveste calitatile de antrenor, pe mine nu m-a convins cat a antrenat la steaua.

Mizez insa pe faptul ca, poate, fiind un fost jucator de succes, doreste sa demonstreze si ca antrenor. Si cine stie, poate reuseste ceva...
Cai Lun
Cine isi imagineaza ca faptul ca Zenga a antrenat zdeaua e principalul motiv al scarbei pe care unii o au fata de el se inseala. Eu unul l-as fi vrut pe Stoichita sau pe Dumitriu si nu m-ar f ideranjat trecutul lor, ci as fi fost incantat ca un antrenor cu nume si cu experienta a venit la Dinamo. Dar Zenga este un mafiot, de fapt nu, este sclavul mafiotilor. Daca putem numi ISM-ul in acest fel. Ma bine spus, Zenga este curva spoitorilor, a spoliatorilor care nu contenesc sa siluiasca non stop clubul. Ce umilinta s-a abatut asupra noastra? Si de ce? Pentru ca ne/am prefacut ca am uitat ca Borcea ne conduce, pentur ca am tacut cand a fost vorba de Danciulescu, Munteanu, Oprita... toate s-au intors impotriva noastra si mai mult decat atat. Reculul este intotdeauna mai puternic. Umilinta este crunta, viitorul este sumbru. Bucata cu bucata, Dinamo se dezintegreaza. Acel Dinamo pe care il puteam identifica prin traditie si mentalitate.

Pe un topic inspirat, in sondajul referitor la ce inseamna valoarea la club, multa lume a votat rezultatele. Atunci da, valoarea lui Dinamo se identifica prin rezultate. Ceea ce se identifica prin traditie, istorie, mentalitate, este o alta entitate alb-rosie, este spiritul cainilor, e doar o fantoma a trecutului, care inca mai bantuie Groapa. Problema e ca acea fantoma inca mai are suporteri printre noi... iar eu sunt unul dintre ei... si ca orice persoana de moda veche, detest prezentul si dezaprob manifestarile indecente si depravate la adresa unor impostori care se revendica drept continuatori "legitimi" ai unui nume sfant.
Leaveyou
QUOTE(RED75 @ 7 Sep 2007, 11:09) *
Tot ce cer eu de la Zenga este sa dea doivada de independenta fata de presiunile venite de la actionari si sa nu se lase influentat de alti trepadusi care-si urmaresc interesele in jurul echipei, gen fratii Fecalii sau Netoiu. Din punctul asta de vedere, poate ca sper cam mult de la el...
In ce priveste calitatile de antrenor, pe mine nu m-a convins cat a antrenat la steaua.

Frate Red chiar că speri prea mult de la el. A fost la Curtea Marelui Antrenor Jiji. Este obișnuit să i se spună pe cine să bage. Dacă țin bine minte chiar a dat o declarație în acest sens, când cu scandalul dintre Hagi și Prost.
În rest eu nu mă aștept decât să aducă profesionalism jucătorilor. Să nu se mai cace pe ei la meciurile "mari". Vom vedea. Dacă reușește și câștigă cu Iașiul (sau Constanța, nu știu care-i primul) atunci va avea timp să facă treabă (poate nu mare, dar oricum ...). Dacă nu, mă aștept să avem un sezon de coșmar. Cred că așa vom vedea și dacă jucătorii l-au "lucrat" pe Rednic.

QUOTE(Cai Lun @ 7 Sep 2007, 16:43) *
Pe un topic inspirat, in sondajul referitor la ce inseamna valoarea la club, multa lume a votat rezultatele. Atunci da, valoarea lui Dinamo se identifica prin rezultate. Ceea ce se identifica prin traditie, istorie, mentalitate, este o alta entitate alb-rosie, este spiritul cainilor, e doar o fantoma a trecutului, care inca mai bantuie Groapa. Problema e ca acea fantoma inca mai are suporteri printre noi... iar eu sunt unul dintre ei... si ca orice persoana de moda veche, detest prezentul si dezaprob manifestarile indecente si depravate la adresa unor impostori care se revendica drept continuatori "legitimi" ai unui nume sfant.

Trebuie să-ți dau dreptate în ceea ce zici. Poate asta doare cel mai mult. Dar nu cu Borcea a început. De după revoluție se muncește cu sârg la asta.
red_dog_rahova
pana una, alta....daca va fi acoperit de rezultate nu are nimeni sa-i zica nimic......acum depinde numai si numai de echipa....acum e antrenorul lui Dinamo si trebuie sa-i dam tot sprijinul.....
Leaveyou
Așa este, dar și Flocea a fost antrenorul lui Dinamo. Și ce au mai plâns jucătorii "dupe" el ... Ne exprimăm niște opinii, nu l-am făcut prost din prima. Dar nu mă încălzește cu nimic să-l fac din a doua. Nu o să mă încălzească cu nimic să spun "v-am zis eu ?".
redlady08
e clar...cu asa un antrenor care n-a realizat mare branza nu ne va fi deloc usor....nu e nici pe departe de valoare lui Rednic si cred ca s-a gresit prin aducerea sa la echipa. E tipul de antrenor obisnuit cu executarea ordinelor si nu omul care sa se impuna. Nu stiu ce va urma, dar stiu ce vreau...IL VREAU PE REDNIC INAPOI busted_blue.gif

Zenga...benga....VARZA complaining.gif
COSMIN C
Nici Rednic nu s-a impus....
Leaveyou
Eu nu sunt absurd să îmi închipui că antrenorii nu fac și ce zic patronii. Dar și la Andone și la Rednic a fost începutul sfârșitului. În momentul în care au acceptat să bage "expirați" (ca să nu le zic bășini) la vopsit.
florin_80
Nu s-a impus dar a cam fost singurul antrenor care le-a tinut cat de cat fata. Andone de ex. se trezea cu jucatori pe cap de care nu auzisera in viata sa, azi avea jucatori la antrenament maine erau vanduti, azi erau adusi cativa la vopsitorie, maine erau trimisi inapoi. N-avea niciun cuvant. N-a avut oo. De flocea, Fane Vigu sau Marini nu mai discutam...erau simple marionete.

Sa-l vedem pe Zenga, cu toate ca premisele sunt sumbre (sa nu uitam ca e in sfera de influenta a bisnitarilor si nu va avea niciun cuvant de spus in privinta transferurilor: nici cele in, nici cele out). Sper sa ma insel.
red_dogvitan
Deocamdata trebuie sa il sprijinim vom vedea in viitor si rezultatele daca vor fi bune sau rele...
COSMIN C
Cand zici, singurul pe care l-am dorit si a venit a fost Chiacu, cam m-am lamurit cum " le-a tinut cat de cat fata"....In fine. Nu mai conteaza, e istorie.
florin_80
Fals. Vara trecuta singur a decis campania de transferuri, in iarna, cu exceptia lui Lobont, singur a decis, in vara a recunoscuta ca se face responsabil pentru 50%. Stii vreo campanie 100% a lui Andone? Stii vreun jucator adus la cererea lui Andone (stii cum a fost adus Moldovan, desi Andone spusese ca nu si-l doreste, ca nu vrea huligani la echipa?..incidentul cu prietena sa)? Ca pot sa-ti spun jucatori doriti de Andone (e oficial...el aspus-o) si nu au ajuns: Dica (a spus in direct, dupa un meci Fc Arges-Dinamo), Prepelita, Dinita, Lazar. Si mai pot pune un pomelnic cu jucatorii plecati fara ca Andone macar sa maraie, dar el doar a dat din coada si a primit niste firimituri: 3%.
POOL
@ Cosmine, o sa vezi ca Chiacu va ajunge unul din jucatorii nostri de baza, din sezonul urmator sau poate si mai repede. thumb.gif
COSMIN C
Si ai impresia ca am ceva cu el? Ca nu vreau sa ajunga jucator de baza?
POOL
Ba da. Insa ce nu se putea ca Rednic sa si-l doreasca pe Chiacu la Dinamo? icon_rolleyes.gif Acuma inteleg ca e cine e, insa daca e jucat dupa asta, atunci la fel s-ar fi zis si daca ajungea la spurkati,
rew
QUOTE(COSMIN C @ 7 Sep 2007, 17:12) *
Nici Rednic nu s-a impus....

A incercat Ion Marin, l-a trimis pe banca pe jucatorul de nationala Grigorie, si dupa 3 etape si-au batut joc de el, cum nu a mai patit altu in Groapa. Si au venit flocii ...
Macar Ando si Rednic au scos atit cit s-a putut in conjunctura asta, 2 campionate, 2 grupe UEFA, ceva cupe, vreo 4-5 meciuri memorabile ... Cu flocii s-au bucurat ca de pe locu 1 abia au prins cupa UEFA.
Mythok
Mah...poate sa vina si Papa de la Roma care ar fi fost capitan la Lazio in tinerete...ce conteaza.Important este sa se impuna in fata basinosilor astia de actionari(il exclud pe Badea), sa puna muraturile noastre la treaba(ca prea sunt in lumea viselor) si sa facem un parcurs bun in Uefa(ca sa adunam si noi puncte sa putem fi capi  de serie).In rest nu prea are ce sa mai faca. Campioni suntem deja si sigur tot noi vom fi si anul acesta...o sa vedeti...Vasluiul nu face fata la aerul rarefiat de pe primele locuri bananasmile.gif
marcher
QUOTE(COSMIN C @ 7 Sep 2007, 0:40) *
Coene Marcher pe unde umbli? Hai ca mai e putin si ai sa-l auzi pe Cai Lun in peluza strigand niste chestii....E pe cale sa ti se implineasca visul. icon_lol.gif

L-am vazut ca s-a luat cu unul HYATU, HIATY....naiba sa-l ia. De-l provoca ala sa se bata cu el si alte dementeli d-astea. M-a uns la suflet . Tare cai lun...n-am ce zice...tine-o tot asa. verystrange.gif
mihaiul90
QUOTE(Mythok @ 7 Sep 2007, 20:41) *
(il exclud pe Badea

Nu il mai excludeti pe badea ca nu merita. Este in aceeasi oala cu borcea si toti nesimtitii de la club. Ba mai mult, badea are vreo 50% din procente, deci daca ar vrea ar putea schimba ceva, dar el nu vrea, ii convine postura asta... ce credeti ca el nu castiga nimic in urma manariilor facute la club ?
Florin_Dinamo
"Zenga i-a avut la dispozitie doar pe fotbalistii neconvocati la loturile nationale si pe nou-venitul Gabriel Bostina. Italianul a fost in verva. I-a invatat pe fotbalisti exercitii noi, fapt care a scos in evidenta stangaciile tehnice ale unor jucatori, si le-a aratat cum se executa corect o pasa cu latul, precum unor incepatori!"
De aici pot deduce 2 lucruri: ori jucatorii nostri sunt tampiti si nu mai stiu cum se executa o pasa cu latul, ori Walter are multa rabdare cu jucatorii nostri. Sper ca a 2a varianta
Cai Lun
Pai fiecare face ce stie...
red_dog_rahova
Bafta Walter....vei avea nevoie din plin...!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.