Numirea lui Zenga la Dinamo n-a insemnat numai reactii pro si contra ale suporterilor dinamovisti, ci si o reactie total deplasata la adresa site-ului DinamoMania, din partea unui redactor al unui site cu care nici macar nu ne aflam in vreo intrecere. Pentru ca ar fi o intrecere neegala.
Mai exact, in jurul orei 13:15, dupa cateva incercari esuate, Monica a reusit sa-l prinda la telefon pe noul antrenor al lui Dinamo. Nu ne interesa decat cu ce ganduri vine la Dinamo. Ne-a dat, sau mai bine zis i-a dat Monicai. o declaratie scurta care apare pe site, e drept, dupa ce pe site-ul respectiv aparuse interviul cu Zenga.
Insinuarea ca am fi facut rezumat interviului respectiv este penibila. Si nefondata. Desi poate nu ar fi meritat sa raspundem in vreun fel acestui atac, o facem din respect pentru membrii forumului nostru si mai ales pentru colega noastra.
Care ar fi normal sa primeasca scuze dn partea celui care i-a adus aceste acuzatii. Dar cu siguranta e o pretentie exagerata din partea noastra. ..
Dovada o avem, nu putem insa sa o prezentam pe site, fara acordul lui Zenga.
Mai jos aveti comentariul despre care vorbeam;
"Articol de pe dinamovisti.ro
Zenga: "Trebuie să ne revenim pentru suporteri"
2007-09-05 14:19:00
Contactat în urmă cu cîteva minute Walter Zenga a declarat pentru DinamoMania: "Vin la miezul nopții, nu cred că mai am timp să semnez azi, probabil ca voi semna mîine". Legat de gîndurile cu care vine la noi: "Vin cu inima deschisă, vreau să fac performanță aici. Avem o echipa bună, și jucatori, și tot ce e in jurul ei. Dinamo este o echipă importantă in România și-n Europa și baieții trebuie să lupte ca să-și revină, să mulțumim suporterii care sînt alături de noi. Sper să nu am probleme așa mari din cauza trecutului meu." Sursa: "DinamoMania"
Acest articol este si in dinamomania. El este de fapt un rezumat al interviului acorfdat noua, dar cu alte cuvinte.
"Vin cu inima deschisa" in ambele interviuri
"Dinamo, care este o echipa mare, a luat multe titluri de campioana, anul trecut fiind cea mai buna echipa din Romania" la DOL si "meciuri pentru a face din Dinamo o echipa tare si de temut, atat in Romania cat si in Europa"
"Dinamo este o echipă importantă in România și-n Europa " la mania
La intrebarea mea referitoare la faptul ca a fost la Steaua, nu s-a aratat deloc
impresionatr de treaba asta. La mania zice ca spera sa nu fie probleme."
In attach dovada absolut incredibila: si DinamoMania a reusit sa il sune pe Zenga!!! In premiera mondiala!!!