Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Paranoia?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
COSMIN C
Numirea lui Zenga la Dinamo n-a insemnat numai reactii pro si contra ale suporterilor dinamovisti, ci si o reactie total deplasata la adresa site-ului DinamoMania, din partea unui redactor al unui site cu care nici macar nu ne aflam in vreo intrecere. Pentru ca ar fi o intrecere neegala.

Mai exact, in jurul orei 13:15, dupa cateva incercari esuate, Monica a reusit sa-l prinda la telefon pe noul antrenor al lui Dinamo. Nu ne interesa decat cu ce ganduri vine la Dinamo. Ne-a dat, sau mai bine zis i-a dat Monicai. o declaratie scurta care apare pe site, e drept, dupa ce pe site-ul respectiv aparuse interviul cu Zenga.

Insinuarea ca am fi facut rezumat interviului respectiv este penibila. Si nefondata. Desi poate nu ar fi meritat sa raspundem in vreun fel acestui atac, o facem din respect pentru membrii forumului nostru si mai ales pentru colega noastra.
Care ar fi normal sa primeasca scuze dn partea celui care i-a adus aceste acuzatii. Dar cu siguranta e o pretentie exagerata din partea noastra. ..

Dovada o avem, nu putem insa sa o prezentam pe site, fara acordul lui Zenga.

Mai jos aveti comentariul despre care vorbeam;

"Articol de pe dinamovisti.ro

Zenga: "Trebuie să ne revenim pentru suporteri"
2007-09-05 14:19:00

Contactat în urmă cu cîteva minute Walter Zenga a declarat pentru DinamoMania: "Vin la miezul nopții, nu cred că mai am timp să semnez azi, probabil ca voi semna mîine". Legat de gîndurile cu care vine la noi: "Vin cu inima deschisă, vreau să fac performanță aici. Avem o echipa bună, și jucatori, și tot ce e in jurul ei. Dinamo este o echipă importantă in România și-n Europa și baieții trebuie să lupte ca să-și revină, să mulțumim suporterii care sînt alături de noi. Sper să nu am probleme așa mari din cauza trecutului meu." Sursa: "DinamoMania"

Acest articol este si in dinamomania. El este de fapt un rezumat al interviului acorfdat noua, dar cu alte cuvinte.
"Vin cu inima deschisa" in ambele interviuri
"Dinamo, care este o echipa mare, a luat multe titluri de campioana, anul trecut fiind cea mai buna echipa din Romania" la DOL si "meciuri pentru a face din Dinamo o echipa tare si de temut, atat in Romania cat si in Europa"
"Dinamo este o echipă importantă in România și-n Europa " la mania

La intrebarea mea referitoare la faptul ca a fost la Steaua, nu s-a aratat deloc
impresionatr de treaba asta. La mania zice ca spera sa nu fie probleme."

In attach dovada absolut incredibila: si DinamoMania a reusit sa il sune pe Zenga!!! In premiera mondiala!!!
matador
daca te referi la gazeta sporturilor,mai bine sa taca,pentru ca ei visau andone cand prosport il dadea ca sigur pe zenga!!asa ca,ciao,ragazzi!
COSMIN C
Nu, nu e vorba de ei.
Florin
Bai Cosmine dar mai exista siteul ala?
COSMIN C
Lumea zice...eu nu cred....dar nici ei sa nu mai faca. icon_lol.gif
red_butterfly
Ce site baieti? Eu stiu doar ca exista o miiiiiiiiica umbra a DinamoMania....umbra care, evident, nu are cum sa ne ajunga. Va bateti capu' cu toti amaratii. Nu aveau ce sa ne mai zica, si au gasit asta. blahblah1.gif
gavros
aaaa, acum m-am prins si eu de cine era vorba, niste nesimtiti, ce poti sa spui
georgep
Nesimtire crasa.
Cai Lun
Lasati-i in plata lu' Cio Fan Y... tongue.gif
matador
cai lun cu asta ai pus punct verystrange.gif
COSMIN C
Din graba de a pune punct, uitase cratima. icon_lol.gif
Antispring
:))))))) foarte tare! ce nemernici!

"La insistenta corecta a unei prietene, pentru a face cuvenita rectificare, trebuie sa recunosc ca m-am pripit si este posibil ca eu sa fi fost putin penibil (ca sa nu zic ca altii "paranoic" cand am postat

Cand exista posibilitatea sa fi gresit, este normal si corect sa recunosti. Eu am puterea sa fac asta. Altii pot?"
COSMIN C
In regula. Nu este o rusine sa recunosti ca ai gresit, mai dureros este cand persisti în greseala.
Si aici pun punct. Sper sa nu fie nevoie sa mai redeschid topicul asta vreodata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.