Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (IN DIALOG CU DAN ALEXA! - partea I)
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Nu cu mult timp in urma Gregory Delwarte intra pe Forum la DinamoMania si dialoga cu fanii.....acum ne-a facut surpriza sa ne scrie tocmai din China, Dan Alexa. Iata o parte din mesajele trimise de Dan la comentariile de la diferite articole de pe DinamoMania:

Mesaj aparut in articolul "Atentat in Groapa":
-"Sunt Dan Alexa si va salut pe toti dinamovistii din Romania. In legatura cu situatia actuala a echipei as dori sa-mi exprim si eu parerea, dar nu as vrea sa fiu rau inteles. Am vazut azi rezumatul meciului de ieri si pot spune cu mana pe inima ca Dinamo a facut un joc bun, si-a creat multe ocazii de poarta, dar, poate spre deosebire de anul trecut, le trebuia si un gram de noroc. Deoarece am fost in vestiarul acela si am trait clipe deosebite, pe care sunt sigur ca nu am sa le uit toata viata, pot spune, si sunt sigur de asta, ca fiecare jucator sufera pentru situatia actuala. m-as bucura sa nu va pierdeti increderea in ei pentru ca veti vedea ca lucrurile vor reveni la normal. Cred ca este un blocaj psihologic pe care l-am trait si eu in perioada 007. Continuati sa aveti incredere in Andone, Danciulescu, Tames etc. deoarece sunt oameni de valoare care chiar sufera pt Dinamo. Sa nu credeti ca vreau sa pozez in avocatul jucatorilor, dar asta este chiar ceea ce cred. Va multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti aici, pe site, pentru ca asa imi dati si mie posibilitatea sa vad imagini din meciuri si sa fiu la curent cu tot ce se intimpla la echipa. Tineti-o tot asa si va salut pe toti."

Mesaje aparute in articolul "Singur in China dar cu gandul la Dinamo":
-"Pt Seychelles, care mi-a pus o intrebare, ii dau un raspuns lui si tuturor celor care nu stiu nimic despre fotbalul chinezesc.
In primul rand e un fotbal in care media de spectatori la un meci e de 40.000. Media contractelor pt jucatori este de 150.000. Asa cum spui tu, in fotbalul asta de rahat joaca fotbalisti europeni cu peste 50 de prezente in echipa nationala a tarii lor. Cateva exemple: Jancovici (liderul nationalei Bulgariei la ora actuala), Babangida (daca ai auzit de Ajax ai auzit si de el), Albertz (acum un an juca la Glasgow si in nationala Germaniei), Ivan (joaca acum in nationala Croatiei, care a invins Suedia la ea acasa acum o saptamana). Ti-l spun si pe Quedec dar ma indoiesc ca ai auzit de el. Cred ca erai prea mic cand el era golgeterul Frantei doi ani la rand. Apropo de campionatul asta de rahat, parerea mea e ca este mult mai tare decat campionatul romanesc. Cat priveste nationala, Iordanescu nu m-a bagat in seama cand jucam bine, ce siguranta aveam ca ma va chema in continuare. As dori mult de tot sa nu mai faci afirmatii de care nu esti sigur ca detii adevarul absolut."

- "Intradevar Bozo la inceput e greu. Aici difera multe, nu numai mancarea, dar sa stii ca mananc prea putin mancarea lor. Iar povestile cu caini si sobolani sunt nebunii. Ce este greu - trebuie sa te obisnuiesti cu ei ca oameni; sunt diferiti ca mod de gandire fata de europeni."

[b][size=13]DANE, ASTEPTAM SA DIALOGAM CU TINE AICI IN FORUM. AVEM MULTE DE POVESTIT....
ManoWar
saracu om nu stie in ce sa bagat. icon_lol.gif A scris odata pe forum acuma e asaltat cu mesaje.
Anonymous
Salut Dane. Sunt tizul tau, Dan (Haita din echipa de la cucuriguboys)
Imi dau seama ca e greu in China sa te acomodezi. Eu sunt in SUA de aproape 30 de ani si stiu cum e sa fii printre straini. Oricum este bine ca incerci sa tii legatura cu cei de acasa te va ajuta sa fii tare. Sa stii ca echipa duce lipsa ta si a lui Barca. Si nu e vorba neaparat de talentul vostru de jucatori, ci mai ales de atitudinea voastra si faptul ca reuseati sa va impuneti.
Eu am avut impresia ca desi Petre e cel mai vechi pe acolo, si era capitanul si cel care vorbea in numele vostru cu Ando sau conducerea, totusi pe teren si la vestiar lucrurile stateau putin diferit. Eu cred ca la mijlocul terenului tu erai tartor iar in aparare era Barca. De altfel, la meciul de la Constanta (primul pe care l-am pierdut din seria asta nenorocita) jucatorii constanteni, fiind fair-play au remarcat ca jocul lui Dinamo a suferit mult cu lipsa lui Alexa. Eu cred ca tu si Barca erati caractere mai puternice si pe teren acolo in timpul meciului strangeati grupul langa voi. Petre are o inima mare si da totul pe teren pentru Dinamo dar poate nici statura nu-l ajuta asa de mult. Confirma-mi sau corecteaza-ma daca gresesc cu aceste aprecieri.
Succes in China! Gandeste-te ca esti totusi un deschizator de drumuri( au fost prea putini romani si fotbalisti pe acolo) si reprezinti Romania si pe Dinamo. Sunt convins ca o sa faci o treaba buna. Noi suntem cu gandul alaturi de tine.

Apropo, daca crezi de cuvinta, trimite niste inregistrari cu meciurile tale la noi si le punem pe site. Daca am avea si imagini am putea sa-ti facem lobby si sa-ti sustinem cauza si echipa nationala. Eu zic ca este nevoie de tine la Nationala! Mai tine legatura cu tine cineva de la FRF sau Nationala?
Kompany
Dane, in locul tau a venit un baiat Margaritescu, cica a jucat si pe la Rapid, crezi ca din lotul actual al lui Dinamo este cineva care poate juca pe postul tau la fel de bine ca tine?

Si in locul lui Barcauan au venit Galamaz (Rapid) si Ciobotariu, fii sincer si spune-yi parerea aici, ca nu vede nimeni.

Si eu cred ca, campionatele chinez si japonez sunt mai bune din toate punctele de vedere decat cel din Romania. Sper sa te intorci acasa cat mai curand.
flaviusO
Mai ai coasa, Dane??
Aladin
Dane sunt vecin cu tine in tei ........pe aceasi strada....cand mai vi si tu pe acas ..sa vezi dane cum joaca dinamo fara tine ....imi vine sa nu ma mai duc la meciuri ! :(
kacio
cum e viata in china dane ?
e totul ok ? ptr tine bineinteles nu ptr altii :)
ce pot sa spun decat bafta in ceea ce faci si eu unul te astept la dinamo si la nationala

hai dinamo
Joanna
ne-am fi dorit sa te transferi mai aproape..sa te mai vedem si noi...

asta e...avem nevoie de tine!!

FORZA DINAMO!!
qsl111
sper sincer sa apari pe aici Dane,nu de alta da parca ai scris undeva ca iti place de noi ca suntem dinamovisti adevarati,asa ca nu ne lasa sa vorbim singuri :)
Anonymous
cam trage kiulu` dan al nostru... de mult nu a mai spus nimik... :P
1948
Dane...esti binevenit ... ne`ai facut o surpriza :)) ne bucuram sa te avem langa noi ... macar pe forum , chiar daca esti la mii de km de noi
Dust
CAND VI IAR LA DINAMO??? bigcry.gif
dinametuu
chiar avem nevoie de tine! te asteptam!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.