Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine sa fie noul antrenor?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Morpheuss
Pana nu dispar Borcea,Turcu,eu nu ma mai uit la meciuri...Zenga?Grigoras?Fl Marin?Ion Marin? icon_rolleyes.gif Dintre toti,il aleg pe MIRCEA REDNIC.Mai bine s-ar duce Porcea in genunchi la Rednic si i-ar cere sa se mai gandeasca.Sa le fie rusine,ne distrug clubul.
andy_snowflake
vroiam sa vad si eu o mai mare continuitate a unui antrenor la dinamo. vorbesc de macar 4-5 ani. si bineinteles ca in aceasta perioada vin si rezultate mai slabe intr-o anumita perioada. dar n-are nimic. in mare asta ar fi fost bine. dar trebuie ca acel antrnor sa fie ascultat si ajutat de conducere. si atunci pot veni rezultate bune 2-3 ani la rand. prea multe capete in conducerea lui dinamo. sa-i mai dea draq de bani, sa se calmeze si sa gandeasca pe o perioada mai lunga de timp. NU ,, acum am adus acesti jucatori, in zilele urmatoare tre sa facem , sa dregem, sa luam champions league, tot". si apoi se bosumfla. afara antrnor, afara tot. MENTALITATE PROASTA
hefes01
Ce putem face noi ca acesti ahtiati dupa bani sa ne lase in pace ? Ce raspuns sa-i dau eu fiului meu cand ma intreaba de ce a pierdut iar Dinamo ? Ce rost are sa ne intrebam ce antrenor va veni atata timp cat stim ca nu va fi lasat sa-si faca treaba? Mai sus am citit o lista cu numerosi antrenori care au venit si au plecat de la Dinamo.Dar cand vom putea citi si o lista cu plecarea ahtiatilor dupa bani? Pacat ca blazonul nostru este patat de niste capuse ca borcea si giovani.
Stadionul arata jalnic,echipa joaca jalnic,noi suntem singurii care suferim.
antisteaua
@denis: are si Rednic demnitatea lui, nu cred ca s-ar mai intoarce
@andy: ai dreptate. daca ne uitam la arsenal sau la mancester vedem antrenori care stau pe banca de ani buni chiar daca echipele lor au avut si perioade mai proaste. Ideea e sa rezolvi problema, nu sa o amani la infinit schimband antrenorul. Bun l-au schimbat pe Rednic si aduc altul. Baga iar jucatori la spoit si ce se intampla? Se rezolva lucrurile de la sine? Nu! Problema lui Dinamo nu e antrenorul. Problema lui Dinamo e sleahta care conduce echipa asta. E sleahta care nu se mai satura de bani si de batut joc de Dinamo.
cpc
Președintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, duminică, că gruparea din Ștefan cel Mare caută un antrenor un tehnician care să aibă continuitate.

"Dinamo are secunzi. Zilele următoare se va stabili și principalul. Echipa va continua de marți cu secunzii. Va avea un program de pregătire special pentru că urmează o perioadă de pauză, care se poate face fără principal. Oricum, Rednic avea programat să plece marți în Suedia să vadă pe Elfsborg. Nu căutăm un antrenor interimar, căutăm un tehnician care să aibă continuitate așa cum i s-a oferit și lui Rednic. Nu e ușor să găsești un antrenor, pentru că majoritatea care ar îndeplini condițiile sunt sub contract în țară sau în străinătate. De aceea nu dăm curs unei anume febrilități, pentru că chiar dacă am vrea să mergem cu viteză cosmică nu avem rachetă. Suntem într-un proces de primă evaluare, de prim contact", a spus Badea.

Nicolae Badea a declarat că nu știe să fi fost tensiuni între jucători și antrenor. "Nu cunosc să fi fost elemente de tensiune între jucători și antrenor. Poate unul sau altul își vedeau un alt statut în echipă, dar nu cred, deoarece exista comunicare și ar fi știut Rednic", a spus Badea.

Mi-a placut asta: nu mergem cu viteza cosmica nu avem racheta...adevarul e ca nu mergem deloc, ne-am oprit caruta in drum si ne intrebam oare cine e in stare sa o conduca?? Problema e ca daca mai stam mult in loc vin altii din urma si ne trezim la sf. Paste.
andy_snowflake
NU STIU CE SA MAI ZIC. NOI VB DEGEABA. NU CRED CA SE VA SCHIMBA CEVA. TREBUIE SCHIMBATA COMPLET GANDIREA CONDUCATORILOR . SI GASITA O STRATEGIE PE TERMEN LUNG. SI LASATI ANTRENORII SA-SI FACA TREABA. NU M-AS SUPARA SA NU AJUNGEM NICAIERI ANUL VIITOR DUPA CARE SA AVEM O ECHIPA CU REZULTATE BUNE 4-5 ANI LA RAND. SAU LA NESFARSIT , DOAMNE-AJUTA.

UITE CA MAI PIERDE SI STEAUA IN ULTIMUL MINUT. GALAMAZ...HAA!!

MIRCEA REDNIC
Bascanu
Fulgule, nu mai zbiera la noi....
dark_caine rosu
el il vreau pe Ando!!!si imi pare extrem de rau ca a plecat Rednic..
red_dogvitan
Singura solutie ar fi daca s-ar intoarce intoarce Rednic la echipa desi nu cred
rew
Ar fi tare Malesani, ala nu cred ca e cirpa sa-i bage borcea jucatorii pe git.
cosmin targoviste
[

QUOTE(dark_caine rosu @ 2 Sep 2007, 19:38) *
el il vreau pe Ando!!!si imi pare extrem de rau ca a plecat Rednic..

Il vrei pe Ando dar gandeste-te ca inca turcu e in conducere deci....imposibil

Zenga e excelent:-cere putin
-a mai antrenat in Romania
-a facut minuni in ghena
-stie sa se comporte cu jucatorii
antisteaua
Voi nu intelegeti ca nu antrenorul este important ci faptul ca alde borcea si turcu aduc ce jucatori vor ei si nu tin cont de cere antrenorul? Poate sa vina si Capelo ca degeaba vine.
crysstyan2002
Rednic era singura solutie dar nu cred ca va reveni asupra deciziei de a demisiona de la Dinamo, inca odata actionarii nostrii de kkt si-au spus cuvantul, acum vor incerca sa aduca o marioneta pe care sa o joace cum vor ei si parca vad ca vom juca din nou rolul agentului 007 !!! complaining.gif complaining.gif complaining.gif
Andone, Sabau, Lucescu ...greu de tot avand in vedere ca toti au contracte si cel putin doi dintre ei ( Sabau si Lucescu ) nu doresc sa se complice cu mizeriile din conducerea noastra
Ar mai fi Dorinel dar nu il va lasa Porumboiu sa plece.
In rest nimeni din tara nu cred ca poate face ceva bun pentru echipa ........ Rednic vino inapoi !!!!
caine_tm
ce imi este mie frica e ca o sa avem iar o prastie de antrenor din sleata... flocea, ion marin sau doamne fereste partu..

pacat ca a fost debarcat rednic... acum sa vedem

am vazut zvonul cu malesani... ar fi o idee dar nu cred ca se poate... ocirum e de belea.... avem nevoie urgenta de antrenor cu personalitate si cu nume.... altfel cine vine este mor de la inceput... trupa de vedete a noastra va manca orice antrenor care nu are tupeul sa sparga gasca
george_ms
Loti Beloni
cpc
Borcea tocmai a facut declaratii la sport.ro...parea f. abatut si cam incoerent...De retinut mai multe perle:

- cel care a declarat ca au fost probleme in vestiar sub anonimat este un "bou"

- s-a enervat la culme cand s-a pomenit de transferuri, si nu are nici cea mai vaga idee de ce va fi in viitor-) ce gandire pe termen lung avem!

- "am fost lipsiti de nesansa!" - ???

No comment.
crysstyan2002
QUOTE(cpc @ 2 Sep 2007, 21:03) *
- "am fost lipsiti de nesansa!" - ???

doglaugh.gif foarte interesant !!!
Hooligans
QUOTE(rew @ 2 Sep 2007, 23:08) *

Aicia ai mare treptate
antisteaua
Atunci va sta la noi cat a stat si la Atena.
Cai Lun
Cea mai buna masura posibila in momentul de fata ar fi readucerea lui Rednic si desfacerea contractelor celor care i-au dorit plecare. (adica N&D si restul mosnegilor). Nu il simpatizez pe Rednic, nici nu il compatimesc - ceea ce a spus la plecare trebuia sa spuna atunci cand s-au petrecut. Trebuia sa iasa in fata cand a venit Nastase si sa zica: eu nu l-am vrut! N-a facut-o.. sa fie sanatos!

In alta ordine de idei, stiu ca o sa imi sarit iin cap, dar eu n-as avea nimic impotriva sa vina Stoichita la Dinamo. E un antrenor respectabil si un om echilibrat.

Problema nu e insa antrenorul, ci "vestiarul" - cum a zis Dinu...
rew
Stoichita a mai fost la Dinamo acu 15 ani, secund, numa ca de atunci s-a plimbat mai mult decit a antrenat.
dudu1961
In sfirsit , un comentariu pertinent @ Cai Lun ___am citit ce scriu diversi pe forum , in afra de citeva comentarii la obiect restul numai aberatii (Grigoras!!!!!!dumnezeule ) Nu antrenorul e de vina la Dinamo , vad ca toata lumea stie cine ___actionarii lui peste ____asta e clar , am un amendament Cai Lun , poate Rednic s-a gindit ca are multe meciuri importante si daca mai facea si el ce faceau "vedetele " pe la vestiar ar fi fost si mai rau , o fi crezut omul ca totul se va aranja de la sine dar L_AU FACUT , cum l-au facut si pe Ando ! Ce mai vreti mai mult de atit , la cit e de nenoroci copos si Razvan a stat 3 ani la desculti de ce , pentru ca nu se baga in vestiar , la noi citi actionari atitia antrenori si la vestiar la fel . Asta e oricum nici nu mai vroiam sa intru pe forum de dracii care ii am , si de zimbetele de mila pe care le primesc de la prieteni , dar m-au enervat cei care dau vina pe Rednic , anul trecut cu cine ati luat campionatul si ati mers in primavara europeana cu :Cirtu , grigoras sau mai stiu eu nume de rahat se vehiculeaza pe aici singurul adevarat e Zenga atit , sau Mircea Lucescu dar sperati degeaba atita timp cit vor fi actionarii acestia la Dinamo Lucescu nu vine si nici fi-su ca nu-l lasa senoirul . argument.gif
Me_Sama
Am ascultat pe sport.ro interventia telefonica a lui Mircea Rednic. Lucrurile nu stau chiar asa cum credeam noi. Nu a avut probleme cu jucatorii. A declarat ca se impaca foarte bine cu toti, dand si cateva exemple (China, Zicu, Lobont). A spus si ce jucatori a cerut el special - in locul lui Bratu trebuia sa vina un atacant din nationala Belgiei, liber de contract, in locul lui Stoican si Vali Nastase trebuia sa vina Gallido etc. Singurul pe care l-a cerut el special a fost, surpriza, Hristu Chiacu! Oricum, din felul in care a vorbit, mi-am dat seama ca omul asta chiar stie ce probleme are echipa (de exemplu, a zis ca e nevoie de cineva pe postul lui Blay). Totusi, a sustinut ca se impaca bine cu toti, ca majoritatea jucatorilor l-au sunat azi toata ziua sa ii spuna ca regreta plecarea lui. Insa actionarii nu au incercat sa-l opreasca. I-au acceptat pur si simplu demisia.
Dupa acest discurs al sau, nu pot decat sa regret si mai mult ca a plecat. a zis ca a plecat doar pentru ca nu avea rezultate. Si cel mai important: a negat faza cu primitul banilor. A spus ca daca ar fi primit bani de la jiji, i-ar fi dat inapoi! Dar nu a primit nimic. Si eu il cred!
Ce m-a uimit insa cel mai tare e ca si-a cerut scuze ca s-a luat in public de Vali Nastase. A spus ca, indiferent ce s-ar intampla, asa ceva nu se face.
Indiferent cine va veni in locul lui, Mircea Rednic va fi mereu respectat si iubit de suporterii dinamovisti. Iar inlocuitorul sau are datoria de a-i depasi performantele, ca doar vrem progres, nu regres!
red_dog_rahova
QUOTE(Cai Lun @ 2 Sep 2007, 22:02) *
In alta ordine de idei, stiu ca o sa imi sarit iin cap, dar eu n-as avea nimic impotriva sa vina Stoichita la Dinamo. E un antrenor respectabil si un om echilibrat.

sau Zenga...as zice eu....
george_ms
QUOTE(rew @ 2 Sep 2007, 20:08) *

De acord, ar fi cea mai viabila solutie in mometul de fata, in plus Badea a confirmat ca el se afla in capul listei cu antrenorii doriti, si ca se afla in tratative, cu ajutorul lui Mutu.
Un clip sa ni-l amintim: http://www.youtube.com/watch?v=CQm9RJfoVoA
Ps: Nu cred ca e tipul de antrenor caruia Borcea sa-i impuna ceva.
Clau_Goool
Sincer l-as vrea pe Ionut Popa la Dinamo sa scoata untul din jucatori ... Sa faca tocanita de cartofi din ei ... Sa vezi cum nu mai comenteaza nimeni ... In plus am avea un antrenor cu haz si pus mai tot timpul pe gluma si cred ca ar face si treaba ... paladin.gif
razvan_superdog
Acum un an, dupa un retur de cosmar, la venirea lui REDNIC la Dinamo, putini credeam ca vom castiga campionatul si vom iesi din grupele UEFA. Lotul fusese restructurat - asa cum se obisnuieste la Dinamo - si era greu de crezut ca peste noapte se putea crea o echipa redutabila. REDNIC a reusit asta, cu acelasi lot de jucatori care astazi nu mai joaca nimic. Sunt extrem de curios cum se vor comporta jucatorii cu noul antrenor. Oricum primii care s-au facut de rusine sunt ei: jucatorii. Nu REDNIC este vinovat pentru jocul echipei!

Succes MIRCEA REDNIC! Respect MIRCEA REDNIC!

Rusine jucatorilor si conducerii! Este o mizerie ce ati facut! Este cea mai simpla cale de a va atrage dispretul suporteri dinamovisti! Mi-e efectiv scarba! Este a nu stiu cata oara cand la Dinamo jucatori manipulati de actionari schimba antrenorul! Nesimtitilor!
COSMIN C
QUOTE(antisteaua @ 2 Sep 2007, 17:56) *
Cum sa-l mai tina cand l-au dat afara? Probabil s-o fi saturat si el. Rednic nu se mai intoarce. Am avut un campionat frumos cu el dar acum s-a terminat. Vine altul la rand. Altul care probabil accepta postul de vopsitor.

A vopsit si Rednic destul. Vorba lui Cai Lun, a scris pe undeva, Rednic a terminat vopseaua. Altu la rand...
Cai Lun
Bai nene, Zenga e o parasuta. Ala nu are ce cauta la Dinamo! E un fel de Flocea in varianta de import. Daca ajunge panarama aia pe banca unde au stat la vremea lor Angelo Niculescu, Nicusor, Luvescu, Halagian, Dinu, Andone, Rednic... al dreaq care s-o mai duce la meci!

N-avem si noi mandrie, demnitate? Cum Zenga?! Grigoras?! ... si ati mai zis cateva nume... nu avem si noi un nume, anumite pretentii? Punem orice zugrav?!

Pe mine si acum ma doare plecare lui Ando. Imi aduc aminte ca atunci cand a fost adus (va reamintesc: in cea mai neagra perioada din istoria clubului - ca rezultate consecutive), deci cand a fost adus, Borcea anunta ca va sta la Dinamo cum a stat Ferguson la Manchester... si uite!

Probabil nu mai tineti minte. Dinu, in 2000, nu era doar antrenor. Era managerul echipei. Adica se ocupa de tot, de la transferuri pana la antrenamente tactice. Insa doar lui Dinu i s-a dat onoarea. Cum s-a retras de pe banca, a luat uc el si prerogativele. Dar nu si responsabilitatile. Fara doar si poate, Borcea manageriaza clubul dupa ureche si din instinct. Insa alcatuirea unei echipe competitive nu e ca umplerea unei butelii cu gaz lichefiat. De aceea unii fac scoli de antrenor, se perfectioneaza, etc...

La Dinamo, daca e sa vorbim cinstit, ecuatia e de fapt simpla. Borcea trebuie retras din administrativ. Sa ramana un simplu actionar ca toti ceilalti. Antrenorul care vine sa preia echipa sa fie numit manager general si sa raspunda in fata CA. Si astfel se va destinde atmosfera. Vor fi 3 oameni mari si lati care vor raspunde de FC: Dinu, ca administrator delegat, Danilescu, directorul sporitv si antrenorul (+ trepadusii de rigoare, organizatori de competitii, etc...)

Si nu sunt mult si nici exagerate atributiile pe care le-ar avea antrenorul. Angelo Niculescu spunea ca pe vremea cand antrena pe Dinamo, semna condica la intrare si la iesire. Pai Rednic nu stiu daca a intrat de 10 ori in sediul clubului. Pana la urma vorbim de un loc de munca, nu de pregatirea unei selectionate in vederea meciurilor caritabile.
Cine vine, ar trebui sa primeasca un birou, unde macar 6 ore pe zi sa fie prezent. Sa primeasca de la scouteri materiale despre potentialele transferuri. Sa fie prezent si la meciurile echipei a doua, pentur ca de aia avem echipa 2, ca sa crestem acolo viitorii jucatori si sa avem oricand un jucator capabil sa il inlocuiasca pe Moti cand acesta se accidenteaza.

In fine... suntem in Romania si mai ales la Dinamo... asta e. In ce-l priveste pe Rednic, ma tem ca l-au ajuns si blestemele lui Andrei Nitu...
Haita
Cred ca va fi Zenga... desi daca stau sa ma gandesc Malesani n-ar fi rau.

Malesani, cupa cu Parma, Cupa UEFA tot cu Parma e ceva. Dar parca s-a mai discutat cu el mai de mult si s-au calicit ai nostri la bani. E sub contract cu Udinese nu stiu ce sanse are Mutu sa-l faca sa-si rupa contractul cu Italienii si sa vina la noi.

Cred ca va fi Walter. Rew, parca era o a caricatura cu Zenga cum tragea ceva pe nas? O mai avem?
cosmin targoviste
zenga l-a batut o data si a scos un egal cu Andone...Asta ce inseamna?Ca Ando e mai carpa decat Zenga?Eu sperr ca va veni Zenga.Daca nu,Malesani e cel mai potrivit.
RED75
Nu am incredere in capacitatile de antrenor ale lui Zenga.
Poate, asa cum spun unii, atat Ando cat si Rednic au acceptat unele magarii din partea actionarilor si au "vopsit" jucatori, dar Zenga .... Zenga tace chiar si cand Jiji se lauda cum ii spunea pe cine sa bage in teren !
Capirossi
Ma gandesc ca am ajuns rau de tot daca ne curge nasul dupa Zenga. Talentele sale de antrenor au ramas nedescoperite dupa ce a antrenat Progresul, steaua Romaniei, steaua Serbiei, pe nu-stiu-cine din Arabia. Ma indoiesc ca vom lua Cupa UEFA cu Zenga pe banca. Domnul Zenga - nu, doamna Zenga - da.
rew
QUOTE(cosmin targoviste @ 3 Sep 2007, 8:09) *
zenga l-a batut o data si a scos un egal cu Andone...Asta ce inseamna?Ca Ando e mai carpa decat Zenga?Eu sperr ca va veni Zenga.Daca nu,Malesani e cel mai potrivit.

Tu deja esti impertinent, pe linga ca habar n-ai de rezultate si cum au fost obtinute.
caine_tm
vad ca se vb insistent de boloni... nu ar fi o idee rea pt ca e antrenor de certa valoare, pt ca este tipul de antrenor care construeste echipe din jucatori tineri si pt ca este genul de antrenor care pune la respect vedetele... si la noi e nevoie de asa ceva

complaining.gif sa nu vina zenga
matador
sa vina grigoras
george_ms
QUOTE(Haita @ 3 Sep 2007, 4:55) *
Malesani, cupa cu Parma, Cupa UEFA tot cu Parma e ceva. Dar parca s-a mai discutat cu el mai de mult si s-au calicit ai nostri la bani. E sub contract cu Udinese nu stiu ce sanse are Mutu sa-l faca sa-si rupa contractul cu Italienii si sa vina la noi.

In fanatik scrie ca e liber de contract...
costi70
Dar de Dan Petrescu ce ziceti?
A avut numai echipe de doi bani ,fara jucatori de valoare dar cu care a reusit lucruri remarcabile.Eu consider ca e cel mai bun din campionatul nostru!
Cai Lun
Doamne ce idei crețe puteți avea unii...

Cea mai tare lovitură ar fi readucerea lui Rednic. Atunci aș paria ca Dinamo va reuși eventul și că va merge și în UEFA sus de tot!
costi70
Margaritescu a spus la Pitesti ca sunt impartiti in bisericute la vestiar si ca l-au lucrat pe Rednic!
Urat moment!
rrrr
Cel mai potrivit acum este ... binenteles

MIIIIRCEEAAA REEEDNIIIIC !

dar daca nu mai este posibil cred ca DINU ar trebui sa preia echipa .
O cunoaste , stie posibilitatile si celor de la Dinamo 2 , cunoaste adversarii din camp intern.
costel_dinamovistu
SI eu sunt de acord cu rrrr verystrange.gif dar cum cred ca Mircea Rednic nu va mai reveni, cel mai bun ar fi Dinu. Stie fotbal si a fost si va fi intotdeauna un dinamovist adevarat. nu ca zenga...
Capirossi
Am revazut celebra conferinta de presa a lui Malessani de pe cand antrena in Grecia. A fost cu " cazzo ' in gura de vreo 20 de ori. Asta-i mai sarit ca ( Borcea +jiji + m m ) x 2. Avem nevoie de napoleoni la echipa ? Suntem aproape de Spitalul de Urgenta, nu de Spitalul de nebuni.
Florin_Dinamo
Pana la urma, si-asa nu decidem noi cine va fi antrenor. Daca il aduc pe flocea, ce o sa-i faceti, il impuscati? Ne tot certam noi, ca Zenga, ca Malesani... Sa vina unul care sa faca performanta, sa ne duca departe in cupele europene, si sa ii umileasca pe spurcati. Atat imi doresc de la noul antrenor... cer mult? icon_lol.gif icon_lol.gif
mihaiul90
Eu nu cred ca lui Dinamo i s-ar potrivi un antrenor strain. Cel mai bun pentru noi ar fi tot Rednic... insa el nu se va ma intoarce dupa ce i-au facut astia. In cazul asta nu mai raman ca solutii decat Andone sau Dinu... in cel mai rau caz Multescu. Ne trebuie neaparat un antrenor dinamovist, un mercenar nu ar face niciodata treaba la Dinamo.
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ 3 Sep 2007, 11:51) *
Doamne ce idei crețe puteți avea unii...

Cea mai tare lovitură ar fi readucerea lui Rednic. Atunci aș paria ca Dinamo va reuși eventul și că va merge și în UEFA sus de tot!

In sfarsit sunt si eu de acord cu Cai Lun.
super dog female
Daca actionarii ar intra pe forumul nostru, si-ar citi sondajul facut cu privire la noul antrenor, ar constata ca Mircea Rednic este votat (momentan) de 40 de procente.Asta ar trebui sa le dea de gandit idiotilor, ca nu-i mai suport!Sa vina Rednic inapoi iar "vedetele" care se cred de neinlocuit sa dispara!Mi-e rusine ca Dinamo are jucatori care fac "antijoc".Nici nu vreau sa ma gandesc la faptul ca Niculesu in meciul cu Lazio nu a jucat mingea decat o data in 33 minute! pentru ca vroia sa dea jos antrenorul.E de neiertat asa ceva!Sa-ti bati joc de 50 000 de oameni care erau pe stadion si probabil alte milioane care stateau acasa si care si-au pus toate sperantele in acest meci, de oameni care au plans, care n-au dormit , care n-au mancat...Nu se poate asa ceva.Nu se poate!!Daca este adevarat, eu una ma lipsesc de toate "vedetele".Mai bine jucam cu tineri, de la echipa a 2 a, dar care vor sa faca ceva pentru acest club.Mi-e rusine de rusinea lor!!
red_dog 4 ever
Daca nu se razgandeste Rednic sigur o sa vina R.Lucescu
costel_dinamovistu
Parerea mea e ca sigur, adica 100%, nu vine Lucescu Jr. Sa nu uitam de unde a plecat(crapid) si la ce echipa a ajuns(brasov). Si chiar daca ar veni nu ar rezista cu acesti antrenori mai mult de 1 saptamana. Chiar daca a facut "performanta" la crapid, asat nu inseamna ca e cine stie ce. Personal sunt impotriva lui Zenga,Lucescu jr,si a Marinilor.

Rednic!!!!!!!!!!!!!! vino inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RED75
Niciuna intre numele vehiculate nu mi se par solutii pentru momentul actual. Despre macaranarul de la Parma nu stiu prea multe..
Si pentru ca tot vad o gramada de "idei crete", cum le zicea Cai Lun, cica pe lacatus vor sa-l dea afara de la UTA si ar putea fi liber de contract vampire.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.