cosmin targoviste
Sep 5 2007, 11:03 AM
In afara de a astepta nu avem ce face....
bianco_rossa
Sep 5 2007, 11:04 AM
aham....si acum ce?..ar trebui sa'l pupam in fund pe zenga?, doar ca asa vor actionarii? unde dracu e lista aia cu 15 posibili antrenori pentru Dinamo?
cum este posibil, tu ca OM, sa nu gandesti nici macar 5 secunde...la ce dreaq iti trebuie tie jucator cand n'ai macar UN ANTRENOR!!!!!!! Andone a avut rezultate..n'a fost bun. Rednic a avut rezultate....n'a fost bun. Suporterii fac sondaje..nimeni nu'i baga in seama...pai sa ii ia dracu pe toti dobitocii aia care afirma ca "sunt foarte obosit, n'am mai dormit de.."..RUSINE SA VA FIE...NU NE MERITATI domnilor actionari.
Cat despre zenga...DOAMNE AJUTA sa plece cat mai repede!!!!
Florin_Bogdan
Sep 5 2007, 11:16 AM
Eu zic ca s-a facut cea mai buna alegere!
genghis han
Sep 5 2007, 11:27 AM
Zenga e praf,dupa 6 etape nu o sa mai stim cum sa-l facem sa plece sau poate reuseste sa-mi schimba opinia
Radu10mai
Sep 5 2007, 11:29 AM
la o echipa de fotbal trebuie sa fie o persoana capabila care sa aleaga un antrenor, cu mai multe minti odihnite e greu sa alegi un antrenor sa le placa la toti, mai ales ca unii au si niste fixuri, pe niste antrenori de 2 bani. Zenga nu e rau, dar Rednic era de cel putin 3 ori mai bun, conducere de kakat...
george_ms
Sep 5 2007, 11:37 AM
Zenga, o alta marioneta a lui Borcea
super dog female
Sep 5 2007, 11:39 AM
Sa se bucure cei care il agreaza pe Zenga, eu una nu pot...Sper sa ma insel si sa fie o alegere mai buna decat Rednic.L-am sustinut pe Rednic si sincer, oricine ar fi venit acum , nu puteam sa fiu obiectiva.Imi pare rau pentru tot ceea ce se-ntampla, pentru ce s-a intamplat...Am un gust amar, extrem de amar.Dezamagirea e foarte mare..
Siegfried
Sep 5 2007, 12:00 PM
As fi preferat Boloni, dar e Zenga.
Nu stiu ce sa zic in privinta asta.
Dar despre altceva as avea de zis: se spune ca vine Bostina la noi. Daca dupa Oprita care nu joaca nimic aducem alt expirat de la stiaua, ne transformam in oi.
Cred ca Dinamo e pe moarte.
Imi pare rau.
Florin_Dinamo
Sep 5 2007, 12:03 PM
Daca o sa ii bata pe steaua in Ghencea, cum a facut-o Rednic, nu o sa mai comentati voi ca nu vi-l place!
george_ms
Sep 5 2007, 12:05 PM
QUOTE(Florin_Dinamo @ 5 Sep 2007, 13:03)

Daca o sa ii bata pe steaua in Ghencea, cum a facut-o Rednic, nu o sa mai comentati voi ca nu vi-l place!
Corect, trebuie sa ne demontreze ca are valoare de Dinamo...si cea mai buna ocazie sa bata in ghena
Florin_Dinamo
Sep 5 2007, 12:14 PM
QUOTE(bianco_rossa @ 5 Sep 2007, 12:04)

Sab, daca o sa ajunga pana in sferturile cupei UEFA cel putin si o sa ajunga pe primul loc, tot asa o sa crezi despre el? De ce il judeci pe om, cand inca nici macar nu a semnat contractul cu Dinamo. Si apoi... decat Flocea
razvan_ptm
Sep 5 2007, 12:15 PM
Nu mi se pare prea buna alegerea actionarilor de a-l numi pe zenga antrenor, insa om trai si om vedea...sper sa faca treaba buna si sa castige campionatul
Florin_Dinamo
Sep 5 2007, 12:18 PM
Cat despre Rednic, pregatiti-va sa ne cante "Ce bine-mi pare ca ai luat teapa!"
Leonidas
Sep 5 2007, 12:25 PM
Rabdaremacar 4 etape\, vom vedea cum se va descurca. Tre sa incercam si altceva decat fosti dinamovisti !
Clau_Goool
Sep 5 2007, 12:25 PM
Am trait sa o vad si pe asta. Cel mai rau a fost cand am auzit treaba asta la tv. Credeam ca aud eu prost sau ca sunt beat. Beat nu eram ca n-am baut aseara nimic, asa ca mai ramanea faza cu prost. Adevarul ca prostul n-am fost eu, prostii au fost mai multi. Am trait sa am si cosmarul asta, Walter Motherfucker Zbenga la Dinamo. Nu imi pica deloc bine acest transfer, nu doar din prisma ca a antrenat stana de oi, dar pur si simplu nu il inghit ca si antrenor, nu m-a convins cu nimic din magnifica sa cariera de mare antrenor. Decat asta mai bine preferam un Costel Orac sau pe Gigi Multescu, dar am primit inca un sut in fund din partea actionariatului maestru de la Dinamo. Doamne da sa va inghita pamantul cat mai repede de fazani ce sunteti !!!
Dinamo suntem noi !!!
Hooligans
Sep 5 2007, 12:27 PM
Bafta multa si sper sa uiti trecutul stelist
reddog_sv
Sep 5 2007, 12:31 PM
matador
Sep 5 2007, 01:14 PM
nu-i bai,daca a venit la noi,o sa facaa tot posibilul sa fie iubit,va asigur.eu l simpatizez inca de pe vremea cand era la oi.bafta
red_dog 4 ever
Sep 5 2007, 01:16 PM
Cea mai buna alegere.Pai ce dracu vroiati sa vina il muce mic,andone sau vreun marin?
Welcome Walter Zenga si bafta la Dinamo
Capirossi
Sep 5 2007, 01:28 PM
QUOTE(Capirossi @ 3 Sep 2007, 9:20)

Ma gandesc ca am ajuns rau de tot daca ne curge nasul dupa Zenga. Talentele sale de antrenor au ramas nedescoperite dupa ce a antrenat Progresul, steaua Romaniei, steaua Serbiei, pe nu-stiu-cine din Arabia. Ma indoiesc ca vom lua Cupa UEFA cu Zenga pe banca. Domnul Zenga - nu, doamna Zenga - da.
Daca intereseaza pe cineva parerea mea, iat-o : Nu sunt de acord cu venirea lui Zenga in Groapa, nu in primul rand, pt. ca antrenat in Ghencea. Ci pt. contraperformantele sale ulterioare din Serbia & Arabia. Ca bile albe : la Progresul a facut din rahat bici, la steaua a facut echipa SA JOACE. Zic eu, juca mai bine si decat in era Protasov. As vrea sa ma insel in privinta lui cum m-am inselat si in privinta lui Lobont, pe care nu-l vedeam sa-si revina. Pt. gluma cu dna. Zenga imi cer scuze.
Atat timp cat este antrenor la Dinamo, adica a fost primit la noi in casa, il voi trata ca pe un membru al familiei si il voi sustine cu umilele mele cuvinte.
Zenga, bine ai venit ! Succese mari in alb-rosu ! Doamne ajuta !
mihaiul90
Sep 5 2007, 01:47 PM
Din pacate una vrei alta primesti, toti speram sa se intoarca nea Mircea, in schimb primim o oaie expirata pe post de antrenor. Asta e, multumim dragilor actionari. Voi credeti ca vom mai batea steoaia in ghencea sau vom mai obtine performante in genul celora din era Rednic ? Eu nu cred... totusi sper si ii urez lui Zenga sa realizeze la Dinamo mai mult decat a realizat Rednic(oare e posibil ?)
Raikkonen
Sep 5 2007, 01:48 PM
QUOTE(bianco_rossa @ 5 Sep 2007, 12:04)

Cu tot cu rezultate?
gavros
Sep 5 2007, 01:59 PM
cu Zenga antrenor, nu o sa avem un fotbal spectaculos ci unul defensiv, cum ne-a obisnuit cat timp a fost la steua
bianco_rossa
Sep 5 2007, 02:12 PM
hmmm....Florin, nu ti'ai pus intrebarea de ce nu vor sa vina Andone, Sabau, Lucescu sa antreneze Dinamo?
daca o sa demonstreze k nu este o MARIONETA, asa cum vor actionarii, poate am sa'i recunosc meritele si o sa il privesc altfel...pana atunci, nu'mi schimb parerea
@Raikkonen care rezultate frate?!?!?!..astea obtinute de Rednic...sau poate tu vezi in viitor?
costel_dinamovistu
Sep 5 2007, 02:16 PM
Nu sunt cel mai mare suporter a lui Zenga, dar sa nu uitam ca si Rednic a mai antrenat inainte de capitolul Dinamo pe crapid. si a focut-o destul d bine in ambele parti. Sper ca Zenga sa-i i-a exemplul. BAFTA ZENGA!!!
Capirossi
Sep 5 2007, 02:17 PM
QUOTE(gavros @ 5 Sep 2007, 14:59)

cu Zenga antrenor, nu o sa avem un fotbal spectaculos ci unul defensiv, cum ne-a obisnuit cat timp a fost la steua
steaua nu juca defensiv cu Zenga la timona. Dimpotriva. Defensiv juca cu 0lar0iul.
caine_tm
Sep 5 2007, 03:00 PM
deci cu durere in suflet spun... dinamo e groapa de gunoi a stelei... actionarii astia raiosi isi bat joc de noi si de numele Dinamo... Zenga e prastie... la sTeaua a avut 90% meciuri aranjate si asa era sa rateze titlul ... cine isi aminteste cum juca stoia de atunci... ca prastia...... asta e un sezon ratat de incompetenta lu borcea, turcu si badea...
Florin_Dinamo
Sep 5 2007, 03:12 PM
QUOTE(bianco_rossa @ 5 Sep 2007, 15:12)

hmmm....Florin, nu ti'ai pus intrebarea de ce nu vor sa vina Andone, Sabau, Lucescu sa antreneze Dinamo?
daca o sa demonstreze k nu este o MARIONETA, asa cum vor actionarii, poate am sa'i recunosc meritele si o sa il privesc altfel...pana atunci, nu'mi schimb parerea
@Raikkonen care rezultate frate?!?!?!..astea obtinute de Rednic...sau poate tu vezi in viitor?
De ce nu vor sa antreneze pe Dinamo? Pai sunt sub contract, si nu vor sa renunte la angajamente.
Nu poate fi Zenga o marioneta, (sper), hai sa il privim ca pe fostul portar al lui Inter, nu ca pe fostul antrenor al stelei. Pana la urma, in perioada cat a antrenat steaua, doar s-a pregatit pentru a veni la Dinamo.
Din prima pina in ultima etapa suporterii din cimitir l-au iubit pe Zenga si l-au strigat pe nume "lacatus, lacatus!".
Palmaresul italianului, transferat in campionatul romanesc de pe un post de crainic tv:
steaua-Gloria 2-0 : un penalty clar refuzat bistritenilor si un gol facut cadou de celebrul Burebista, pentru siguranta rezultatului
Rapid-steaua 2-1 : Rapid o repriza cu 1 om in minus
Dinamo-steaua 0-1: gol din ofsaid al lui Cristea ; arbitru Tudor
steaua-Craiova 5-0 : Serea inventeaza un penalty petru spurkati si elimina gratuit un jucator oltean in primele minute ale meciului
Sportul-steaua 1-2 : Tudor refuza un penalty pentru Sportu
steaua-National 5-1 : National dominase inceputu de campionat, dar Oli incepe seria "rozeta pentru jiji", 2 penalty-uri pentru ovine, Gigel Coman se reprofileaza fundas central cit sa faca de-un penalty pentru spurkati, Caramarin isi acuza colegii de blat
Bacau-steaua 2-2 : spurkatii au egalat abia in minutu 92 o echipa adunata de prin diviziile inferioare din judetul Bacau
Apulum-steaua 1-1 : Augustus baga in careu un fault la 18m, cartonas rosu gratuit pentru un ardelean, radoi K1 nepedepsit, un meci de antologie pentru hotia ghecista
steaua-Poli Iasi 0-1 : echipa de pe ultimu loc invinge intre cimitire
Poli AEK-steaua 1-1 : alta echipa de pe ultimu loc cu care spurkatii s-au facut de ris
Gloria-steaua 0-2 : fault in careu al celebrului blatist Vasile Popa in primul minut, iar la golul lui nesu Burebista a asteptat sa vada unde se duce mingea si a sarit in sens opus
Craiova-steaua 0-1 : gol din ofsaid
steaua-Sportul 1-0 : alt meci stricat de Tudor
steaua-CFR Cluj 1-0 : gol dintr-un penalty hilar acordat pentru ca banel a calcat pe minge in careu
Otelu-steaua 1-0 : cel mai suparat s fost marcatoru golului galatean, faza antologica dupa gol cind si-a dat seama ca a ratat prima de la jiji
National-steaua 1-0 : Zenga strica prietenia cu Landi pt ca nu a pus botu, ca oli in toamna
Alte meciuri mari ale lui Zenga: Poli Iasi-steaua 0-0 , Farul-steaua 1-0.
Daca pentru unii astea sint rezultate si echipa JUCA, aveti ce meritati.
Siegfried
Sep 5 2007, 03:50 PM
QUOTE(caine_tm @ 5 Sep 2007, 16:00)

deci cu durere in suflet spun... dinamo e groapa de gunoi a stelei... actionarii astia raiosi isi bat joc de noi si de numele Dinamo... Zenga e prastie... la sTeaua a avut 90% meciuri aranjate si asa era sa rateze titlul ... cine isi aminteste cum juca stoia de atunci... ca prastia...... asta e un sezon ratat de incompetenta lu borcea, turcu si badea...

Sunt de acord cu tine. Oprita, Zenga... Bostina!!! Gretos. Oricum dupa meciul cu Lazio am zis ca nu mai merg la stadion ever - dar acum sigur nu o sa mai calc pe acolo.
Florin_Dinamo
Sep 5 2007, 04:07 PM
Mai sa imi explice mie cineva cum a trecut Steaua de Valencia in sezonul ala. Chiar asa, se fac blaturi in cupa UEFA? Sper ca nu stie Zenga atat de bine romaneste incat sa poata intelege ce ati scris voi acolo. O sa va demonstreze prin rezultate ca a fost cea mai buna alegere.
george_ms
Sep 5 2007, 04:14 PM
Cu Valencia intr-o periada prosta, cu 2 goluri a lui cristea cu tibia la vinclu...in fine sa asteptam sa vedem ce poate zenga...nu ii nici Ion, nici Florin Marin dar nici Andone sau Beloni...
matador
Sep 5 2007, 04:20 PM
QUOTE(Capirossi @ 5 Sep 2007, 14:28)

Daca intereseaza pe cineva parerea mea, iat-o : Nu sunt de acord cu venirea lui Zenga in Groapa, nu in primul rand, pt. ca antrenat in Ghencea. Ci pt. contraperformantele sale ulterioare din Serbia & Arabia. Ca bile albe : la Progresul a facut din rahat bici, la steaua a facut echipa SA JOACE. Zic eu, juca mai bine si decat in era Protasov. As vrea sa ma insel in privinta lui cum m-am inselat si in privinta lui Lobont, pe care nu-l vedeam sa-si revina. Pt. gluma cu dna. Zenga imi cer scuze.
Atat timp cat este antrenor la Dinamo, adica a fost primit la noi in casa, il voi trata ca pe un membru al familiei si il voi sustine cu umilele mele cuvinte.
Zenga, bine ai venit ! Succese mari in alb-rosu ! Doamne ajuta !
pai capirossi,fotbalul nu depinde numai de antrenori,ci si de jucatori!!
degeaba ii asezi daca ei tot petarde raman! la noi nu cred ca e dracul chiar atat de negru!!
bigbobo
Sep 5 2007, 05:01 PM
Cu toate ca nu-mi surade numirea lu' Zenga nu avem ce face decat sa speram. Sunt sceptic in privinta viitorului lu' Dinamo dar da Doamne sa ma insel eu si sa confirme Zenga. Si ma gandesc aici la calificarea in grupele CU si apoi mai departe in primavara si la un nou titlu de campioana. Cred ca etapele 15 si 16 ne vor edifica in mare masura potentialul lu Zenga.
mihaiul90
Sep 5 2007, 05:26 PM
O alegere de tot rahatul, insa asta e mergem inainte. Daca va avea rezultate atunci va fi sustinut si de suporteri, cel putin eu atat imi doresc de la el, nu conteaza ca a mancat cacareze de oaie la steaua inainte, conteaza sa faca aici treaba...
colt alb
Sep 5 2007, 07:49 PM
red_dogvitan
Sep 6 2007, 12:11 AM
Sper sa faca treaba buna la echipa daca nu nu rezista mult la Dinamo
MosIonRoata
Sep 6 2007, 12:48 AM
Cu Mircea Rednic Dinamo a obtinut urmatoarele rezultate:
Dinamo-Steaua 1-0, 4-2
Dinamo-Rapid 3-1, 4-1
Cind si-a mai dominat Dinamo asa de autoritar rivalele in lupta pentru titlu?
Walter Zenga a fost o mare legenda a fotbalui European iar actualmente un mare antrenor.
Din pacate, nevasta-sa e mai proasta decit o ciubota.
Sanatate!
andy_snowflake
Sep 6 2007, 01:56 AM
ORICE REZULTATE AR AVEA (N-OR SA FIE NUMAI BUNE MEREU) NU-L VAD DE NICI O CULOARE CA PE UN ANTRENOR DE FOARTE LUNGA DURATA. NU A STAT NICAIERI PREA MULT. IAR DINAMO AVEA NEVOIE DE UN ANTRENOR DE LUNGA DURATA, DE CONTINUITATE, NU DE SCHIMBARI. SPER SA MA INSEL DAR SE-NTAMPLA PREA RAR ASTA. VEDEM CE-O FI, MERGEM INAINTE , IN GRUPE NE VOM CALIFICA SIGUR. SA VEDEM CE SE-NTAMPLA ATUNCI CAND ZENGA VA DORI ALTI JUCATORI LA DINAMO (CA DACA NU DORESTE NU E ANTRENOR , MAI AVEM NEVOIE DE INTARIRI ; POATE NU CHIAR ACUM, DAR MAI AVEM NEVOIE !?! ). IL VOR ASCULTA ,,CAPETELE LUMINATE" SAU IL VOR ARUNCA ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.