Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine sa fie noul antrenor?
Comunitatea virtualã a suporterilor dinamoviºti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
rew
Pe Rednic l-au facut sa plece. Ca pe Andone, ca pe Ion Marin.

Cine credeti ca va mai veni la Dinamo sa-i faca borcea echipa, sa-i aduca numa jucatori liberi de contract, sa-i faca jucatorii greva, sa-l atace la tv ca nu face antrenamente cum vor ei, sa-i trinteasca meciuri? O sa mai avem antrenor dinamovist sau o sa fie vreun spurkat? Sabau, prima optiune, ne-a refuzat (si bine a facut).
Haita
Inca o data actionarii lui Dinamo dau dovada de lipsa de profesionalism. Chiar daca nu eram un fan a lui Rednic mai ales dupa episodul CFR Cluj trebuie sa recunosc ca s-a facut o gresala ca n-a fost lasat sa continue macar pana-n iarna.

Daca tot l-au fortat sa plece prin diverse manevre, cum de n-au avut varianta de inlocuire gata?

Inca o dovada de lipsa de profesionalism la nivelul actionarilor...

Oricine va veni nu va putea sa faca nimic, cu actuala structura a actionariatului.
cosmin targoviste
Sper sa vina Ioan Andone** sau R.Lucescu.***

**-a mai fost la Dinamo,cunoaste jucatorii si ne este drag tuturor.
***-este un foarte bun mentor,si intr-un momment ca asta ar fi excelent pentru ca stie sa ii adune pe baieti.
POOL
Ambii sunt sub contract, e aproape imposibil sa vina. habar n-am cine ar putea sa vina ca antrenor.
matador
sabau, sau ar trebui incercat adus grigoras....stie sa aseze bine echipa n teren si reuseste cu jucatori de mana a 8-a sa se mai si duca prin uefa,sa mai fie si incomod in campionat...
DarkSide
Desi se caracterizeaza drept mare spurcat, singura optiune valabila ar fi Zenga. Dar ala nu o sa vina la noi.

Daca am tine cont de ceea ce scriu ziarele (aici ma refer la intalnirea dintre Turcu, Netoiu si Giovanni, cei refuzati de Nelutu), nu ar fi exclus ca marcher sa fie cel mai fericit om din forum si sa vina SSoooorrrrinaaaaaaaaaccciio. 010.gif
Florin_Dinamo
Walter Zenga am auzit ca e liber de contract. Deci... ???????
florin_80
Credeti ca antrenorul era problema la Dinamo? Nu. Credeti ca lucrurile se vor schimba atata timp cat vestiarul (o parte a sa) va taia si va spanzura si va face jocurile conducerii? Pana nu vom scapa de acei derbedei si tradatori (de jigodiile din conducere nu mai discut), gen niculescu, danciulescu, margaritescu, munteanu etc, nu va fi liniste la echipa. Pana nu vom face curatenie in vestiar si vom opera doar cu jumatati de masura, situatia nu se va schimba. Asa ca, nu a fost vorba decat de o schimbare de forma, nu una de fond.
super dog female
Nu sunt de acord cu demisia lui Rednic!Cine sa vina??!Cu tot respectul pentru Ando, nu cred ca e potrivit pentru pretentiile lui Dinamo.Daca e adevarat ce scrie presa (ca transferurile au fost facute peste "capul " antrenorului si ca jucatorii "l-au lucrat")-ceea ce pare sa fie real, nu era cazul ca Rednic sa plece.Vina e a altora, a celor care n-au fost dispusi sa bage bani in transferuri si a unor jucatori care n-au ce cauta in tricoul lui Dinamo.Mi-e lehamite de tot!Respect Rednic pentru momentele minunate de anul trecut, pentru cea mai mare performanta de dupa revolutie, pentru devotament si pentru ambitie.Nu vreau sa pleci!Actionarii trebuiau sa continue cu Rednic.Sa insiste sa ramana, sa bage bani in transferuri si sa nu se mai amestece in alcatuirea echipei.Altfel, se duce dracu tot!!
FarfelkugeL
Cine sa vina?

Am auzit ca l-ar fi lucrat pe Mircea Rednic cativa jucatori, eu zic ca e o varianta buna.

Deci... sa vina Mircea Rednic SI SA I SE ADUCA JUCATORII PE CARE II CERE EL NU NASTASE SI STOICAN!
Ratacitu
GIGI BECALI am auzit ca ala isi ia lecentza Pro
Hatzu
Se auzea la un moment dat de Sabau dar a zis ca din respect pentru Rednic nu ar veni, in rest, nu stiu, trebuie un antrenor de gen Panduru care sa faca ordine in vestiar dar cu mai mult cap. Protasov e la Dnepr unde din cate am auzit are rezultate. Cat despre Zenga nu stiu daca ar veni la Dinamo. Oricum trebuie gasit un antrenor cat mai repede si nu unul de provizoriat gen "Marinii"!!!
Capirossi
Singurul care ar putea face performanta la Dinamo acum este MIRCEA LUCESCU. Daca reusesc sa treaca peste raca de o viata care este intre ei, Il Luce & Mister pot face de pe margine ce au facut in teren acum cateva decenii. Dau 5 % sanse sa se intample asta, dar daca se va intampla vom fi din nou ce am fost si mai mult decat atat. Restul sunt petice de termen scurt.
bigbobo
Frumos si etic ar fi sa revina Andone insa sunt sanse mici. Andone merita pe deplin postul de antrenor de la Dinamo avand in vedere modul urat in care a fost indepartat de la echipa.
Mie unul imi pare rau de Rednic. Cu toate ca are partea lui de vina nu trebuie sa uitam ca si cei care danseaza pe mese in ritm de manele si fumeaza numai tigari de foi dar si jucatorii care mimeaza fotbalul sunt vinovati in aceeasi masura. Dar intotdeauna principalul vinovat este antrenorul...

Topul preferintelor mele:
1. Andone
2. Razvan Lucescu
3. Sabau

Este aproape imposibil ca Mircea Lucescu sa revina...
Morpheuss
Sabau...Dar am auzit ca ne-a refuzat deja.In rest...Lasati-l pe Borcea pe banca,doar el face echipa,el face transferurile...
rew
Asta cam asa e. Daca borcea o sa adune in continuare expiratii si-i aduce in Groapa, isi baga cu nesimtire finii in teren si vopseste 'sculele' lu giovani, nu conteaza cine o sa fie antrenor. Pina la urma buboiu tot se sparge si ajungem in aceiasi situatie. Andone si Rednic au scos maximul din actuala situatie la Dinamo. Daca vrem sa progresam trebuie sa scapam de mizeria numita borcea. Nu-mi vine sa cred, dar inca mai sint suporteri prostiti de 'dinamovismu' lu borcea.

PS: Titiac nu se baga in cocina asta, lasati-l acolo unde e...
cosmin targoviste
Zenga principal si Tiriac actionar unic....Vise vise vise...
rew
Daca-l vreti pe Zenga , trebuie sa vina si jiji sa alerge cu punga de bani dupa adversari ca sa cistige campionatu. Ce enormitati naste disperarea ...
rew
O freci cu flocea... Cu comparatii timpite n-ai nici un argument ...
mihaiul90
Bine ca l-ati dat afara pe Rednic si acum nu mai aveti antrenor. Mi-e scarba de voi actionari de rahat ! Manjiti numele Dinamo. Muriti javrelor borcea, turcu, badea si restul cacatilor din spatele reflectoarelor(giovani, netoiu).
Campionatul asta e compromis datorita iscusintei lor. Daca il pastram pe Rednic si nu era lucrat inca aveam sanse sa ne revenim si chiar sa luam titlul insa acum ne-am bagat picioarele in tot bigcry.gif Nenorocitilor ! Cat vom mai suferi noi din vina voastra ?

Singurul antrenor care ar putea sa-l inlocuiasca pe Rednic e ANDONE ! Daca nu reusiti sa-l aduceti sunteti niste rahati tonti boii dreacu !
Clau_Goool
Sincer dintre cei enumerati mai sus de tine o prefer pe Mama Omida ca antrenor ... In fine n-am nici o idee in ceea ce priveste viitorul antrenor ...
Bascanu
Eu zic ca si Multescu ar face treaba buna. Vad ca nimeni nu se gandeste la el...
RED75
Am fost plecat din Bucuresti in ultima saptamana. N-am auzit decat stiri la radio
Am plecat sperand la returul cu Lazio despre care aveam senzatia ca o sa regret toata viata ca nu-l prind in tribune si m-am intors in Bucuresti atat cat sa vad ultimele minute din meciul cu Gloria... si stirea cu Rednic. Inca nu-mi vine sa cred ca nu e un vis urat.

Un nou antrenor ?
Zenga mi se pare o gluma proasta.
Mircea Lucescu ? O iluzie.
Razvan Lucescu ? Nu am incredere
Nelutu Sabau ? Nu este si nu va fi omul care sa se incurce cu Borcea si Giovani

Se pare ca se intampla acum tot ce nu s-a intamplat anul trecut datorita norocului si lui Mircea Rednic. Vremuri grele...
cane loco
Ce antrenor sa vina acum la Dinamo? Cumva unul prelucrat de jegurile de actionari si jucatori ca borcea turcu badea, tiganii de niculescu si danciulescu si altii ca ei.Sa fim seriosi ca Rednic cu tot pacatul lui cu cfr cluj era cel mai bun antrenor, cate a facut el in campionatul trecut nu a facut mai nimeni, sa bati spurcatii si ciorile si la ei in ghene si la noi e lucru rar, sa iei campionatul la pas cu stil, are si omul asta hibele lui dar la lucratura care i-au facut-o ciorile de n&d si margaritescu sau munteanu, nu mai avea ce sa faca.Pacat, de acum vor interveni infectiile microbiene care stau dupa cortina si anume giovani fecali si netoiu si care vor manevra papusa cu ate numita borcea si mai si ca pana acum.Ma gandesc cu mahnire in suflet ce se va intampla in campionat ca in cupa uefa daca se continua asa nici nu mai are rost sa vorbim, ne bat suedezii la scor.Inca o data se dovedeste ca Dinamo suntem noi suporterii mai ultra sau mai putin ultra, nu jegurile trecatoare din echipa sau conducere, Dinamo suntem NOI si va luam la $%*# pe voi ,,actionarilor'' si tiganilor tradatori cu ifose din echipa. FORZA HAITA_DINAMO.gif
Mythok
Eu cred ca lucrurile stau in felul urmator: ratarea CL a fost prea mult pt. actionari(care deja au fost impartit banii veniti de acolo) si pasa proasta din campionat a fost "cireasa de pe tort". Borcea declara ca vrea sa castige campionatul asta cu orice pret.De subliniat cuvantul -orice-  . Acum probabil or sa aduca un antrenor marioneta cu care ar putea aranja meciurile care se pot aranja.Cu Rednic nu cred ca puteau face asta si l-au asteptat la cotitura. Sper sa ma insel .....

P.S.- Bergodi si Popa(de la Iasi)  m-i se par cei mai potriviti pt. Dinamo in acest moment
hefes01
Dorinel Munteanu?
cane loco
dorinel nu e de Dinamo e slab ca antrenor ar fi bun Sabau sau Zenga dar nu vad pe nici unul din ei inghesuindu-se sa o preia pe Dinamo.
Me_Sama
Nu cred ca se baga Dorinel. Dar ar fi bun, a facut performanta si la CFR, si la Vaslui. De Arges nu vorbim, pentru ca a preluat echipa cand era deja retrogradata.
Sabau ar fi si el bun, insa pare ca nu vrea sa se bage. In conditiile astea, niciun antrenor care se respecta nu ar prelua echipa. Sau poate fraierim vreun strain, care habar n-are ce le paote pielea actionarilor nostri!
cane loco
pîrţu nici nu ar trebui sa fie antrenor la noi e taran oltean toata ziua ne uraste pe noi la fel ca piturca.
rew
Ba castore, tu rupi tastatura aia doar ca sa te afli in treaba? Incepusi cu zbenga si acu o dai pe verii fecali ... Ce rost au comparatiile TIMPITE ale unui idiot ca flocea cu un blatist ca zenga?

Daca nu stii pe unde a fost antrenor cirtu si cum si-a cistigat 'palmaresu' tot degeaba te bagi in seama.
redlady08
degeaba ne certam noi aici si facem tot felul de propuneri ca pana la urma castig de cauza au tot slugile aduse de "dragii" nostri conducatori....afara cu porcea si tot neamul lui de bisnitari....avem nevoie de un conducator care sa vrea binele lui Dinamo si mai ales sa vrea sa faca performanta si abia apoi putem discuta de un antrenor.....eu IL VREAU PE MIRCEA REDNIC INAPOI !!!!!!
tiby_reddog
Cred ca Grigoras ar fin bun pana in iarna...In rest nu vad un antrenor care ar putea veni in acest moment la Dinamo sa faca performanta...Andone , este sub contract si cu siguranta nu va pleca de la Cluj,Lucescu senior,sunt sanse spun eu doar de 0.01% sa il mai vedem vreodata in Stefan Cel Mare,Lucescu jr. dupaparerea mea este un antrenor slab,la fel si Zenga.Cred ca pana in iarna ar fi perfect Grigoras,iar daca va da rezultate sa ramina,daca nu sa aducem un antrenor strain cu experienta si sa il lasam sa isi faca treaba,cea ce cred ca este aproape imposibil in acest moment la Dinamo !

RUSINE ACTIONARILOR !!!
rew
Castore, comparatia ta tot timpita e, ce-a facut zenga la National a facut si Grigoras la Galati si multi altii care au rupt locu pe la echipe mici. In plus zenga a zis ca e spurkat pina la moarte. Ca si protasov. Asta a terminat turu pe 2, intr-un an in care giovani se straduia din rasputeri sa-l sape pe Ando.
gilutza_d
Noi vorbim aici de diversi antrenori care ar putea veni la Dinamo si actionarii stau prin restaurante , fumeaza traburi si in doare drept in cot de noi . Isi dat joc de echipa asta , de munca lui Rednic de anul trecuti si de performantele care puteau sa vina anul acesta. Dar asa suntem noi,cand ceva merge bine trebuie sa sa bage cineva sa strice. Sper sa nu mai fie ca acum 2 ani cand se schimbau antrenori in nestire. complaining.gif
red_dogvitan
QUOTE(RED-castorryy @ 2 Sep 2007, 14:14) *
1. Oare José Mourinho o fi si el spurkat ?
2. Nu il simpatizez pe Zenga . Il prefer pe Protasov sau pe Bergodi .

Bergodi din moment ce e la Crapid nu va veni cu siguranta la Dinamo...
Florin_Dinamo
Hai sa fim seriosi. Daca nu era Zenga, nu cunosteau spurcatii Europa. Voua va e antipatic pentru ca a fost sa antreneze la steaua, da dupa ce o sa bata steaua in ghencea (daca vine la noi, sigur o va face), o sa il ridicati in slavi. Numai sa vina!
Raikkonen
QUOTE(POOL @ 2 Sep 2007, 10:04) *
Ambii sunt sub contract, e aproape imposibil sa vina. habar n-am cine ar putea sa vina ca antrenor.

Si ce conteaza ca sunt sub contract? Ce crezi ca Sabau n-ar vrea sa antreneze la Dinamo? Sau Bistrita ar trage de el pana infinit ca contractul ala sa nu se rupa?
super dog female
Cititi aici ce declara un actionar dinamovist "sub protectia anonimatului" (idioti iresponsabili ce sunt!)

SCANDAL LA DINAMO

ACTIONAR FC DINAMO: "REDNIC A PLATIT CA SI-A PUS VESTIARUL IN CAP"

Conducerea lui Dinamo a dorit sa explice motivele despartirii de Rednic sub protectia anonimatului.

"Cu vestiarul a castigat campionatul trecut, cu vestiarul a pierdut tot ceea ce a facut. El a platit pentru ca si-a pus vestiarul in cap dupa meciul cu CFR Cluj. Atunci s-au intamplat lucruri necurate despre care nu vreau sa vorbesc. Sunt ale vestiarului si acolo trebuie sa ramana. Mai sunt si altele, dar de acolo i se trage. Nu a stiut cum sa gestioneze acea situatie si a intrat in conflict cu liderii echipei. Nu vedeti ca Lobont a inceput sa gafeze, iar Niculescu si Danciulescu nu mai sunt in stare sa inscrie nici din 10-11 metri? Noi stiam de acum mai bine o saptamana de conflictele dintre jucatori si Rednic, dar nu puteam sa facem nimic pentru ca urma meciul cu Lazio, din Liga Campionilor. Am sperat ca esecul dureros va face ca ambitiile si toate certurile de pana atunci sa dispara. Am tinut la Mircea Rednic, dar pe noi ne intereseaza rezultatele. La orice echipa din lume cand lipsesc rezultatele, antrenorul plateste. Mai exista solutia sa-i excludem din lot pe contestatari si sa-i dam in continuare credit lui Rednic, dar cred ca am fi periclitat si mai mult actualul sezon", a declarat un actionar dinamovist sub protectia anonimatului pentru Mediafax.

P.S.Iar antrenor propun conducerii pe maica-mea...(scuzati ironia dar nu mai suport si oricum nu ne ia nimeni inseama)
fcd
DINAMO NU ARE NEVOIE DE ZENGA,DORINEL,SABAU ETC......DINAMO ARE NEVOIE DE REDNIC.......SPER SA VINA INAPOI
Raikkonen
NU mai cred ca vine inapoi...

Ce e cu meciul cu CFR? Ca a vrut sa bata CFR si aia din vestiar vroiau sa dea meciul sau ce? De aia s-au suparat pe el? Pentru ca omul vroia sa fie corect? De banii aia sa se fi suparat pe Borcea & Co. nu pe el ca antrenor.
cane loco
vedeti cum se leaga lucrurile legat de relatia lui Rednic cu anumiti ,,giocatori'' din echipa.Ce au jucat unii la Dinamo a fost teatru nu fotbal.
gilutza_d
Cu ce a gresit Rednic fata de ei,poate cu faptul ca in cantonementul de asta vara din Austria i-a lasat sa se si relaxeze cu tot felul de sporturi cand toate celelate echipe munceau din greu si se plangeau ca nu au si ei timp sa se si distreze ca dinamovistii.Poate ca de acolo pentru ca le-a oferit prea multa libertate si a avut incredere in ei.Asta se intampla cand esti prea bun.Pacat ca nu platesc cei care sunt vinovati cu adevarat.
cane loco
@gilutza_d
Rednic nu a avut atunci autoritatea sa ii puna la munca la antrenamentele alea din Austria, clica de baietei vroia sa se distreze, sa se dea cu saniuta cu parapanta sau mai stiu eu cu ce dracu' nu ii vedeti in meciurile astea ca sunt basiti nu au antrenament in ei.
caine_tm
Am vazut pe aici cateva nume de antrenori pe care ii doreste fiecare... sincer cred ca singurle variante viabile dintre antrenorii romani sau dintre cei care au mai antrenat in romania sunt lucescu jr si sabau... amandoi sunt posibile talente dar nu certitudini..

problema e ca in romania nu sunt antrenori de valoare, pt a face performanta pe plan european avem nevoie de antrenor european... e clar ca totul se rezuma pana la urma la buget... dar daca se doreste performanta e cazul sa fie adus un antrenor de 7-800.ooo euro salar... daca vrem sa jucam fotbal ca ineuropa avem nevoie urgenta de antrenori de clasa... scoala romaneasca de antrenori este la pamant...

cu exceptia lui Mircea Lucescu si a lui Loloni in rest toti sunt de la mediocru in jos... echipele romanesti nu joaca ca echipele de afara pentru ca nu avem antrenori ca si afara.
antisteaua
Parerea mea este ca au gresit dandu-l pe Rednic afara. Are si el parte de vina la ce s-a intamplat dar nu el e principalul vinovat. Am vazut ultimele meciuri si nu mai e vina antrenorului ca nu ataci poarta cand adversarul joaca cu doi oameni mai putin, nu e vina antrenorului ca nu poti sa pastrezi un 1-0 pana la final, nu e vina antrenorului ca daca joci in 10 te pierzi cu firea pe teren. Are si Mircea Rednic vina lui dar nu cred ca plecand el se rezolva niste lucruri care nu erau in regula. Eu il respect si ii multumesc pentru sezonul trecut in care i-am batut si pe oi si pe ciori si acasa la noi si in deplasare si ii doresc bafta.
Sincer sa fiu chiar nu vad cine l-ar putea inlocui: Razvan nu e antrenor de Dinamo, Ando ar fi o solutie si chiar il simpatizez dar cat a antrenat la noi nu a batut nici pe steaua nici pe rapid. Boloni? nu cred, nu pare omul potrivit la Dinamo si oricum nu are performante. Estebani si alti antrenori straini? habar nu au cu ce se mananca Liga 1 si pana isi dau ei seama se termina campionatul si sunt demisi. Dorinel? Pare facut sa antreneze vasluiul, argesul ... Zenga? Pai asta e oaie declarata. cred ca si pe buletin scrie walter oaie zenga. Sabau? ar fi o solutie dar cine garanteaza ca va reusi? de pîrţu, ion marin, flocea nici nu vorbesc ca nu are sens. Sincer nu vad cine i-ar putea lua locul lui Rednic ca solutie reala. Poate Mister desi nu cred ca mai accepta nici el sa fie manta de vreme rea. Si atunci? ... atunci sa se descurce alde badea cu borcea si cu turcu de gat ca ei au facut-o ei s-o dreaga. Oricum chiar daca va veni oricare dintre astia enumerati mai sus sau oricare altul nu va face nimic atata timp cat se aduc jucatori la vopsit sau jucatori liberi de contract.

Netoiu ce dracu cauta la discutii? Asta e ca hiena cum simte ca e vreunu sacrificat cum incepe sa dea tarcoale.
Oricum adio campionat, adio uefa, adio liniste la Dinamo.
andy_snowflake
sa faca tot posibilul sa-l tina pe rednic. singura solutie valabila in acest moment
antisteaua
Cum sa-l mai tina cand l-au dat afara? Probabil s-o fi saturat si el. Rednic nu se mai intoarce. Am avut un campionat frumos cu el dar acum s-a terminat. Vine altul la rand. Altul care probabil accepta postul de vopsitor.
florin_80
Apropo, dar Dinamo chiar mai are nevoie de antrenor? Ii avem, in umbra, pe Becali Ioan si Netoiu Gheorghe....nu ne mai trebuie nimic.
andy_snowflake
atunci sa fim pregatiti pt locul 10 la sfarsitul turului . si in retur sa ne chinuim sa prindem uefa pe ultima suta. orice antrenor ar veni in afara de rednic
antisteaua
Nu ne-am nenorocit daca nu vine Zenga. Hai sa zicem ca e un antrenor bun dar, nu e singurul. El fiind fan steoaia eu nu il vreau. Si apoi el joaca defensiv, italieneste, chiar nu as vrea sa vad asa ceva la Dinamo. Problema pana la urma nu este numele antrenorului. Sunt cativa posibili antrenori care cred ca ar face treaba buna la Dinamo. Problema este daca acelui antrenor i se vor aduce jucatorii doriti de el sau jucatorii doriti de borcea, turcu, badea si restul gastii. Problema este ca nu antrenorul poate rezolva problemele ci toata lumea trebuie sa faca eforturi sa mearga lucrurile bine: actionarii sa dea cati bani trebuie si sa respecte antrenorul si munca lui, sa-i aduca jucatorii de care are nevoie, antrenorul trebuie sa-si faca treaba bine iar jucatorii sa joace fotbal si sa respecte ce spune antrenorul. Altfel ... poate sa vina oricine ca tot un drac iese.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.