bigbobo
Sep 20 2007, 11:06 AM
Arsenal - Sevilla 3 - 0...Totusi este posibil ca Steaua sa-si atinga norma de 12 puncte in cele 2 duble cu Arsenal si Sevilla...

Slavia sunt prea periculosi iar acel bucatar venit din liga a 7-a germana este un adevarat magician...
dudu1961
Sep 20 2007, 11:11 AM

@djmihaizta da se merege
red_dogvitan
Sep 20 2007, 12:28 PM
Cu Slavia a fost doar inceputul aseara pentru oi au scapat cam ieftin ma asteptam sa le dea vreo 4.....urmeaza Arsenal si Sevilia care cu siguranta nu vor face nici un punct
The Game
Sep 23 2007, 11:45 AM
Cand vedem programul meciurilor din urmatoarea etapa?
Myhay_Dinamo
Sep 23 2007, 02:17 PM
Anul asta Chelsea castiga Champions League.
Clau_Goool
Sep 23 2007, 02:18 PM

Mda si marmota vine antrenor la Chelsea ...
perovalenciano
Sep 23 2007, 03:29 PM
Asa cum sufar pentru Dinamo aproape tot asa sufar pentru Valencia. Dar din fericire Valencia a fost in stare sa treaca de elfi si sa inceape cu o victorie parcursul din CL. Parcurs cat mai lung sper eu. Hai Dinamo!!!!!!!!!!! Amunt Valencia!!!!!!!!!!!!!!
reddog_sv
Oct 2 2007, 08:29 PM
CSKA Moscova-Fenerbahce:2-2....super tare meci...am stiut bine ca nu trebuie sa pierd duelul asta

......in concluzie: cine joaca mai de dimineata joaca mai spectaculos
Myhay_Dinamo
Oct 2 2007, 08:35 PM
Eu cred ca ma uit in seara asta la Manchester United-AS Roma.Poate iar vad 7 goluri marcate de Cristiano Ronaldo...
The Game
Oct 2 2007, 09:48 PM
Foarte frumos meciul Manchester United - Roma. Acest Nani incanta la fiecare meci,isi merita toti banii,parerea mea ca este la fel de bun ca Ronaldo si Kaka.
GLORY MAN UNITED!
A, si am uitat sa va intreb : de ce s-a jucat Fenerbache - CSKA la 19:30 ?
stef 22
Oct 2 2007, 10:51 PM
Rezultate UCL:
CSKA Moscova 2 - 2 Fenerbahce (Krasic 49', Love 53' pen/Alex 9', Deivid 85')
Dinamo Kiev 1 - 2 Sporting Lisabona (Vaschuk 28'/Tonel 14', Polga 38')
Manchester Utd 1 - 0 Roma (Rooney 70')
Inter 2 - 0 PSV (Ibrahimovic 15' pen si 31') Chivu eliminat in min 65.
VfB Stuttgart 0 - 2 Barcelona (Puyol 53', Messi 67')
Lyon 0 - 3 Rangers (McCulloch 23', Cousin 48', Beasley 53')
Sevilla 4 - 2 Slavia Praga (Kanoute 8', Fabiano 27', Escude 58', Kone 69'/Pudil 19', Kalivoda 90')
bigbobo
Oct 3 2007, 07:26 AM
Lyon 0 - 3 Rangers...Nu ma asteptam la un asemenea rezultat...Probabil nici Lyon-ul nu mai este ce a fost anul trecut, scartaie si-n campionat, insa acest rezultat m-a lasat masca...
Clau_Goool
Oct 3 2007, 10:49 AM
E adevarat ca nu mai joaca acelasi fotbal spectacol, insa in campionat si-au revenit fiind pe primul loc ...
UEFA CHAMPIONS LEAGUE
GROUP STAGES
2007/2008
Iata meciurile care se vor disputa astazi in Liga Campionilor cu incepere de la 21`45 :
GRUPA A
FC Liverpool - Ol. Marseille
Beșiktaș - FC Porto
GRUPA B
CF Valencia - Chelsea Londra
Rosenborg Trondheim - Schalke 04
GRUPA C
Lazio Roma - Real Madrid
Werder Bremen - Olympiacos Pireu
GRUPA D
Celtic Glasgow - AC Milan
Benfica Lisabona - Sahtior Donetsk
bigbobo
Oct 3 2007, 11:12 AM
Sunt pe locul 2 dupa Nancy care are si un joc mai putin, dar si asa, nu mai este Lyon-ul de anu' trecut...In niciun caz...Insuccesele s-au inmultit dramatic in acest sezon si la ei...Barca si Rangers au tavalit cu ei pe jos...Unde-i vedeam anu' trecut in mari favoriti in aceasta editie nu cred ca vor reusi mare branza...
mihaiul90
Oct 3 2007, 11:46 AM
Nici nu cred ca vor trece de grupe... mai mult ca sigur Barcelona si Rangers se vor califica mai departe din grupa asta.
Clau_Goool
Oct 3 2007, 11:49 AM
Nu te grabi. Mai sunt patru meciuri de jucat si sa fim sinceri, daca era vorba de stioaia in ecuatia asta eram de acord cu tine, dar vorbim de Ol. Lyon si multe se mai pot intampla ...
mihaiul90
Oct 3 2007, 11:54 AM
Asa e, dar scotienilor le este suficienta o victorie cu stuttgart si un egal acasa cu lyon pentru a merge mai departe... E un fel de misiune imposibila acum pentru lyon, avand in vedere ca sunt ultimii din grupa.
Clau_Goool
Oct 3 2007, 12:00 PM
Asa e, ai dreptate, dar iti spun ca asa cum a batut Rangers in Franta, asa poate si Lyon sa bata in Scotia, sunt sigur de asta. In meciul de aseara Lyon a avut si ghinion, a avut vreo 3 sau 4 bare, deci nu cred ca ar fi pierdut asa urat, daca ar fi avut si un pic de bafta. In fine, eu cred ca Lyon se mai poate califica macar pe un loc doi. Timpul va spune daca ceea ce cred eu e corect sau nu ...
bigbobo
Oct 3 2007, 12:22 PM
Au sanse sa mearga mai departe...Asta depinde numai de ei...Oricum nu mai sunt echipa de acum un sezon sau doua cand umileau Realu'...
dudu1961
Oct 3 2007, 12:51 PM
Lyon a jucat bine au avut ocazii cit roata carului , dar au ratat ..... aia au avut 3 (TREI ) ocazii si toate le-au inscris . Mi-a placut meciul de la Moscova , de la 19,30 , super meci (Fenerbache) .
bigbobo
Oct 3 2007, 01:09 PM
In sezonul trecut in partida cu AS Roma au avut cel putin 11 mari ocazii de gol dar si-au luat-o cu 2 - o. Italienii in acel meci au avut doar 3 ocazii. Doua goluri si un altul anulat aiurea. Fotbalul se joaca pe goluri nu pe ratari.
dudu1961
Oct 3 2007, 01:20 PM
Ecelent spus ! @bigbobo dar ......nu toti gindesc asa ! Si apoi cinstit mai e si felu cum joci !
Clau_Goool
Oct 3 2007, 01:42 PM
Eu unul am fost incantat de jocul lui Lyon si raman in continure dupa parerea mea(ma repet) favoriti la locul doi in grupa asta cu magnifica Barca. In meciul de la Glasgow o sa pariez fara doar si poate un 2 solist.
De asemenea am vazut o executie superba a lui Zlatan Ibrahimovic la golul doi inscris de Internationale in fata celor de la PSV. In schimb Chivulete a avut o prestatie slaba, asa ca sper sa isi revina pana la meciul cu batavii de la Constanta ...
bigbobo
Oct 3 2007, 01:49 PM
Si-a luat si cartonel rosu parca...
Clau_Goool cine nu e incantat de jocul lu' Lyon?!!...Daca-si revin (parerea mea este ca acum nu joaca cum jucau sezoanele trecute) o sa bata si Barca acasa si pe Rangers in deplasare...Nemtii nu trebuie subestimati niciodata...
gavros
Oct 3 2007, 02:56 PM
QUOTE(The Game @ 2 Oct 2007, 22:48)

A, si am uitat sa va intreb : de ce s-a jucat Fenerbache - CSKA la 19:30 ?
meciul s-a jucat la rusi si ei sunt cu o ora inaintea noastra si la ei ar fi inceput meciul la 22:45(ora lor) si ar fi fost si tarziu si foarte frig
Leaveyou
Oct 3 2007, 02:58 PM
Eu m-am săturat de Mironică. Pur și simplu îmi dă sângele când îl aud ce inepții scoate pe gură. Aseară mai era un pic și spunea că steaua este peste Arsenal când ăia i-au luat la mișto. Noroc cu dilimandrosul ălălalt că părea că-l trage de mânecă.
The Game
Oct 3 2007, 03:03 PM
Merci Gavros. Mai dar nu pot sa ma abtin,chiar ma enerveaza rau astia de la Pro TV,numai meciurile Realului dau,chiar m-am saturat... Eu oricum sunt fericit ca a castigat Man United :).
GLORY MAN UNITED!
FarfelkugeL
Oct 3 2007, 05:16 PM
Corect, si eu as fi fericit daca ar bate Dinamo cu 3 - 1 sau 2 - 0. Bai cand va aud cu cate echipe "tineti" voi ma apuca groaza.
The Game
Oct 3 2007, 06:59 PM
@ FarfelkugeL - eu tin de mult cu Man. dar nu se compara cu ce inseamna DINAMO pentru mine,daca intelegi. Daca nu,nu...
red_dogvitan
Oct 3 2007, 07:40 PM
Lazio-Real cand ma gandesc ca Dinamo ar fi trebuit sa joace in locul macaronarilor....... sper intr-o victorie la scor a Realului
mihaiul90
Oct 3 2007, 08:04 PM
Nu mai spuneti aceeasi prostie ca si mancatorii aia de rahat de la prost tv. Chiar daca eliminam noi lazio nu aveam cum sa fim in aceeasi grupa pentru ca aveam coeficienti diferiti...
In alta ordine de idei: merda lazio, pe astia n-o sa-i sufar toata viata, nu-i agreeam nici inainte de meciul cu noi si cu siguranta nu ii agreez nici acum !
stef 22
Oct 3 2007, 10:51 PM
Benfica 0 - 1 Shakhter Donetsk (42' Jadson)
Besiktas 0 - 1 FC Porto (90' Quaresma)
Celtic 2 - 1 AC Milan ( 62' Mcmanus, 90' Mcdonald/68' (Penalty) Kaka)
Lazio 2 - 2 Real Madrid (32' 75' Pandev/8' 61' Van Nistelrooy)
Liverpool 0 - 1 Marseille (77' Valbuena)
Rosenborg 0 - 2 FC Schalke 04 ( 62' Jones, 89' Kuranyi)
Valencia 1 - 2 Chelsea ( 9' Villa/ 21'Cole, 71' Drogba)
Werder Bremen 1 - 3 Olympiakos P. (32' Almeida/ 73' Stoltidis, 82' Patsațoglou, 87' Kovacevic)
MosIonRoata
Oct 4 2007, 12:45 AM
Liverpool a mincat bataie acasa cu 1-0...dar dominarea a fost si mai mare in tribune
unde "You will never walk alone" nu s-a auzit de loc iar cei 2000(doua mii)
de suporteri francezi au creeat o atmosfera incendiara pe toata durata partidei...
Manchester-Roma 1-0...nu tin cu Englezii dar m-am bucurat ca a inscris un jucator
care mie imi place foarte mult :Rooney. Ce-mi place mie la el foarte mult este ca
da intotdeauna dovada de barbatie si mai ales faptul ca nu zimbeste niciodata.
Intr-o lume in care ti se pretinde ca trebuie sa rizi in permanenta ca proasta'n tirg,
a refuza pur si simplu sa zimbesti este un act revolutionar!
Aceeasi calitate extraordinara, de a nu zimbi niciodata, o are si colegul sau
Argentinian, Tevez.
Van Nisterlooy a dat doua goluri la Roma si a marcat si etapa trecuta....Bulgaru' de la
Lazio a dat gol la Bucuresti si doua azi cu Real...vesti proaste pentru Nationala...
Sanatate!
bigbobo
Oct 4 2007, 08:09 AM
Mosule Pandev este macedonean si nu avem cum sa ne intalnim cu el...
In alta ordine de idei mi-a placut la nebunie Lazio - Real cu o echipa a macaronarilor in forma de zile mare si cu o ambitie care ar putea servi drept exemplu echipelor din liga lu' mitica...Asa trebuie sa joaca o echipa mica contra titanilor...Sincer Lazio ar fi meritat sa castige aseara dar cum am mai spus fotbalul se joaca pe goluri si nu pe ratari...Oricum toata stima pentru Lazio...Au facut o partida mare aseara...
Surprind infrangerile acasa ale celor de la Liverpool si Werder Bremen si de ce nu si infrangerea lu' Milan de la Celtic....Dar si anul trecut Milan a avut un inceput ezitant de sezon, finalul fiind unul la care putini indrazneau sa viseze pentru trupa lu Berlusconi...
Felicitari pentru Mircea Lucescu si victoria lu' Shakhter...
Leaveyou
Oct 4 2007, 10:57 AM
Ca să fim sinceri participarea noastră în C.L. era numai pentru orgoliul nostru și banii pe care-i aduce această competiție. Probabil că noi ne-am fi înmuiat în fața lui Real așa cum și stâna a făcut-o anul trecut. De obicei nu-mi place să spun "poate" și "dacă". Dar ceea ce ne lipsește nouă (mă refer la tot fotbalul românesc) este pregătirea jucătorilor. Psihică și mai ales aia de bază. Pasa frate ! Pasa și stopul. La noi se pasează de-a latul terenului și înapoi. Boală națională. Când îi pui să facă un stop sare mingea ca din gard. Aseară am văzut un Lazio care a jucat fotbal. Nu știu dacă noi am fi fost în stare de așa ceva.
bigbobo
Oct 4 2007, 11:26 AM
In niciun caz...Pe noi ne darama numele echipei cand meciul nici nu a inceput...
The Game
Oct 4 2007, 01:55 PM
Imi pare bine ca a pierdut Milan
Myhay_Dinamo
Oct 4 2007, 02:21 PM
Ma bucur foarte mult pentru echipa lui Mircea Lucescu.Sahtior Donetk a invins pe Celtic Glasgow si pe Benfica.Jucatorii au reusit sa tina de un 1-0 cu Benfica, care rezulta dintr-un gol marcat de brazilianul Jadson din pasa lui Fernandinho.Cred ca Sahtior Donetk are sanse sa invinga AC Milan si dupa parerea mea,cred ca au si un loc in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.
mihaiul90
Oct 4 2007, 02:46 PM
Cat de multe surprize sunt anul asta in grupe... O sa fie bataie mare pentru calificare in grupa Milanului, daca Benfica pare iesita din forma, Celtic si Sahtior vor avea un cuvant greu de spus in fata Milanului.
Myhay_Dinamo
Oct 4 2007, 03:35 PM
QUOTE(mihaiul90 @ 4 Oct 2007, 15:46)

Cat de multe surprize sunt anul asta in grupe... O sa fie bataie mare pentru calificare in grupa Milanului, daca Benfica pare iesita din forma, Celtic si Sahtior vor avea un cuvant greu de spus in fata Milanului.
Daca italienii aia de la AC Milan o tin tot in infrangeri cred ca ar prinde abia locurile 3-4.
Deja prevad clasamentul din grupa:
1.Sahtior Donetk
2.Celtic Glasgow
3.AC Milan
4.Benfica
sau invers
1.Sahtior Donetk
2.Celtic Glasow
3.Benfica
4.AC Milan.
E posibil orice
The Game
Oct 20 2007, 10:48 PM
Matchday 3 - 23 October 2007
Stuttgart - Lyon
Rangers - Barcelona
Dynamo Kyiv - Man. United
Roma - Sporting
CSKA Moskva - Internazionale
PSV - Fenerbahçe
Sevilla - steoaia [Pro TV]
Arsenal - Slavia
Matchday 3 - 24 October 2007
Beșiktaș - Liverpool
Marseille - Porto
Rosenborg - Valencia
Chelsea - Schalke
Werder Bremen - Lazio
Real Madrid - Olympiakos
Benfica - Celtic
Milan - Shakhtar [Pro TV]
Raikkonen
Oct 21 2007, 02:58 PM
Ai uitat sa mentionezi si faptul ca Marti pe Sport.ro este Rangers-Barcelona Live la 21:45, chiar inainte la 19:30 tot pe Sport.ro e CSKA Moscova-Inter Milano deci avem la ce sa ne uitam. :)
Pe www.sport.ro vor fi si mai multe meciuri live probabil.
The Game
Oct 21 2007, 04:21 PM
Merci de precizari Raikkonen. Chiar ma gandeam de ce nu transmite Sport.ro niciun meci,nu am vazut nicio reclama pentru el.
Myhay_Dinamo
Oct 23 2007, 08:31 PM
Eu ma uit la Glasgow Rangers-Barcelona,ca doar nu sunt tampit sa ma uit la meciul oilor.Fc Sevilla-SteOAIA 5-0!
stef 22
Oct 23 2007, 10:46 PM
CSKA Moskva - Inter 1-2 (32' Jo /52' H. Crespo, 80' W. Samuel)
Glasgow Rangers - FC Barcelona 0-0
Dynamo Kyiv - Manchester U 2-4 (33' D. Rincon, 78' I. Bangura /9' R. Ferdinand, 18' W. Rooney, 41' si 68' C. Ronaldo)
VfB Stuttgart - Lyon 0-2 (56' Fábio Santos, 79' K. Benzema)
AS Roma - Sporting Lisboa 2-1 (15' Juan, 70' M. Vucinic /18' Liedson)
PSV - Fenerbahce 0-0
Arsenal - Slavia Praga 7-0

(5' si 58' C. Fabregas, 24' Own Goal, 41' si 55' T. Walcott, 51' si 63' A. Hleb, 89' N. Bendtner)
perovalenciano
Oct 24 2007, 12:17 AM
Myhay n-au fost 5 cum vroiai tu dar puteau fi fara probleme. Oile si-o iau urat de tot.
Myhay_Dinamo
Oct 24 2007, 01:26 PM
The Game
Oct 24 2007, 02:02 PM
Incredibil cat a putut sa rateze aseara Barcelona ...
perovalenciano
Oct 24 2007, 05:00 PM
Dupa ce aseara steoaia a reusit sa ma bucure sper ca asta seara sa ma bucur dupa victoria Valenciei. Amunt Valencia.!!!!!!!!
red_dogvitan
Oct 24 2007, 05:04 PM
Aseara stOAIA a scapat foarte usor primind doar 2 goluri sa vedem ce o sa se intample cand o sa joace contra lui Arsenal la ei acasa

mai ales ca aseara Arsenal a maturat cu Slavia invingand cu 7-0
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.