Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Liga Campionilor 2007-2008
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
bigbobo
Aia din 99 a fost si mai nemeritata...
Clau_Goool
O victorie perfect meritata. Intr-o finala de CL e care pe care. Manchester a stiut sa gestioneze
mai bine momentele de presiune si a castigat meciul. Norocul aseara a fost de partea celor
mai buni si a celor care meritau cu adevarat sa ia UEFA Champions League.

Bravo Man. United, bravo Ryan Giggs, tot respectul pentru Paul Scholes !

In finala din `99 Manchester le-a aratat nemtilor ca un meci tine 90 si ceva de minute, iar
victoria se poate obtine si cand nu se mai asteapta nimeni. De aceea respect fotbalul englez,
pentru ca au mentalitate de invingatori, nu ca la noi care murim legati cu speranta la gat atunci
daca suntem condusi cu 2-0 sau 3-0.
djmihaitza
A doua oara anu' asta: S-A FACUT DREPTATE !!!
POOL
Manchester este echipa care a practicat cel mai bun fotbal sezonul acesta de Champions League.
Myhay_Dinamo
Nu am vazut meciul pana la sfarsit,dar felicitari celor de la Manchester United pentru ca au aratat de la inceputul si pana la sfarsitul meciului ca vor din nou sa castige Liga Campionilor dupa 9 ani de asteptare.Pacat insa ca nu l-am putut vedea si pe Rio Ferdinand ridicand Cupa Campionilor deasupra capului,imi era dor sa vad astfel de momente,parca a trecut un secol in care am asteptat cu nerabdare sa vad un fotbalist ridicand Cupa Campionilor intre finala de acum un sezon castigata de AC Milan si cea de acum castigata de Manchester United,desi doar un an a trecut de atunci. football.gif
MosIonRoata
Am gasit la youtube un film cu Sir Alexander Fergusson de acum 25 de ani!
Filmul este de acum 25 de ani cind Aberdeen a cistigat Cupa Cupelor cu
,pe vremea caeea, Alex Fergusson la cirma - va recomand sa-l vizionati
pina la capat ca sa-l vedeti si pe Sir Alex care spune citeva cuvinte la un moment dat.

Imi amintesc si acum finala aia Aberdeen-Real Madrid jucata in orezaria de
la Goeteborg ... eram elev in clasa a XI-a si toti tineau cu Aberdeen numai
eu tineam cu Real Madrid si sint convins ca pe un teren uscat noi am fi cistigat, nu ei...
Oricum Santilliana si ai sai aveau sa se razbune cistigind de doua ori consecutiv
cupa UEFA in sezoanele 1984-1985 si 1985-1986 in conditiile in care pe vremea
aceea jucau in Cupa UEFA mai multe echipe din tarile cu fotbal dezvoltat decit in
Cupa Campionilor Europeni.

http://www.youtube.com/watch?v=DdCdA6UhEJw...feature=related

La toti cei de fata si viitori, Sanatate!
The Game
@ cosmin, in prima repriza Manchester United a dominat clar, ratand cateva ocazii imense. In a doua repriza, Chelsea a dominat. In prelungiri, la fel, si-au impartit momentel de dominare. Deci, zic eu, o finala castigata pe merit de Manchester United. Legat de finala din 99, trebuie sa fi naiv sa spui ca nu a fost castigata pe merit. E numai si numai meritul lor ca au crezut pana la capat in victorie, aratand astfel o mentalitate de invingatori. Plus ca, daca ne uitam pe parcursul echipelor pana acum, Manchester a jucat un fotbal mult mai bun. Nu uita, Chelsea a picat cu echipe gen Olympiakos, Fenerbache in timp ce Man United cu Roma, Barcelona ...
cosmin targoviste
Care ocazii?A fost aia a lui Giggs cand a scos Terry cu capul si a mai avut Ronaldo una.In schimb,Chelsea a avut bara lui Lampard,sutul lui Ballack,sutul lui Drogba care a trecut foarte putin pe langa poarta,vreo 2 suturi prin Essien foarte periculoase.Desi raportul suturilor pe poarta este favorabil lui Manchester,ocaziile lui Chelsea au fost mult mai mari.Sau stai ca am uitat ca la penaltyul lui Terry,nu a fost de vina terenul ud,ci valoarea lui Manchester...Oricum marele avantaj al lui United aseara a fost ca la penaltyuri l-a avut si pe Anelka.
MosIonRoata
Chelsea Londra este de vre-o cinci ani cea mai buna echipa care practica
de departe cel mai bun fotbal din Lume, dar nu cistiga pentru ca
Abramovici a furat banii pe care ii baga in fotbal. Vedeti ce simplu
se explica toate lucrurile complicate?

Lubos Mitchel este un arbitru foarte bun, dar absolut criminal.
Daca i-a dat rosu lu' Drogba, de ce nu i-a dat si lui Vidic?

Sanatate!
Leaveyou
Pentru că Drogba l-a pocnit pe Vidic ? Poate nu-i de ajuns pentru mata Moșule !
red_dogvitan
Una peste alta eu ma bucur ca Manchester a castigat aseara meritau dupa cate au aratat........
costin91
Imi pare bine ca a castigat Manchester icon_biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.