Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Liga Campionilor 2007-2008
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Raikkonen
Iata grupele UCL din sezonul 2007-2008

Grupa A
Liverpool, Porto, Marseille, Besiktas

Grupa B
Chelsea, Valencia, Schalke, Rosenborg

Grupa C
Real Madrid, Bremen, Lazio, Olympiacos

Grupa D
Milan, Benfica, Celtic, Shatior

Grupa E
Barcelona, Lyon, Stuttgart, Rangers

Grupa F
Manchester U, Roma, Sporting, Dinamo Kiev

Grupa G
Internazionale, PSV, TSKA Moscova, Fenerbahce

Grupa H
Arsenal, Sevilla/AEK, Steaua, Slavia Praga

Din pacate, una dintre zile va fi dedicata meciurilor spurkilor. Deci nu vom avea parte de prea mult fotbal.
In acelasi timp jumatatea Stelei ar avea meciuri ca Barcelona-Lyon ( de mult asteptata aceasta intalnire ), Manchester-Roma sau Arsenal-Sevilla pe care nu le vom putea urmari live.
Din cealalta parte o avem garantate meciurile Milan-Saktior daca nu si celelalte ale lui Lucescu si probabil Chelsea-Valencia care o sa fie din nou o dubla destul de plictisitoare.
Deci asteptam pana la primavara sa vedem meciuri interesante.
razvan_ptm
Sper sa vad un Real Madrid - lazio la tv...poate matura madrilenii cu ei pe jos beerchug.gif
dark_caine rosu
si un Milan-Benfica tot pt razbunare..FORZA MILAN!
Clau_Goool
Las-o balta cu forza milan si cu razbunarea ... Noi avem alte probleme acum decat razbunarile acestea ...
dark_caine rosu
QUOTE(Clau_Goool @ 2 Sep 2007, 19:59) *
Las-o balta cu forza milan si cu razbunarea ... Noi avem alte probleme acum decat razbunarile acestea ...

nu o sa o las deloc balta ....macar atunci mai vedem si noi un fotbal adevarat ca in campionatul romanesc nu prea.
Clau_Goool
Daca vrei sa vezi fotbal adevarat atunci muta-te la Milano, ia pranzul si cina tot acolo si lasa-ne pe noi in pace. Fa-te fan milanez si lasa-ne pe noi sa ne bucuram de fotbalul practicat de Dinamo. Nu m-am plictisit de Dinamo si nu ma voi plictisi niciodata indiferent de cum joaca echipa.
Emil
Eu inca tinjesc dupa un Real - Manchester. Cred ca a fost cel mai frumos meci pe care l-am vazut in viata mea. Sincer.
mihaiul90
Poate sa joace si gigi cu mingi si real cu barcelona si cine vreti voi, nu se compara trairile pe care le am la un meci international bun cu trairile pe care le am cand joaca Dinamo, indiferent cat de prost s-ar juca... Dinamo te face sa suferi, te face sa plangi, dar te face si fericit. Si pentru asta iubim Dinamo, nu ?
dark_caine rosu
QUOTE(Clau_Goool @ 2 Sep 2007, 23:13) *
Daca vrei sa vezi fotbal adevarat atunci muta-te la Milano, ia pranzul si cina tot acolo si lasa-ne pe noi in pace. Fa-te fan milanez si lasa-ne pe noi sa ne bucuram de fotbalul practicat de Dinamo. Nu m-am plictisit de Dinamo si nu ma voi plictisi niciodata indiferent de cum joaca echipa.

clau-gool dupa cum observi,toti vorbim de alte echipe..de ce intelegi doar ce vrei????am zis eu ca m-am plictisit de Dinamo?am zis doar ca in Champions League se joaca fotbal adevarat si oricine poate sustine asta ;).si nu,nu o sa ma mut la Milano si nici nu va voi lasa in pace...sunt unul dintre cei mai infocati suporteri feminini(nu prea multe fete sunt ca mine) si nu ca as renunta pentru nimic in lume la Dinamo.mai sus vorbeam strict despre Liga Campionilor.
cosmin targoviste
claule iarta-ma ca ti-o zic dar dark are dreptate.topicul este despre UCL,o competitie in care Dinamo nu a ajuns din pacate.si ii dau dreptate si la faza cu fotbalul adevarat.doar de aia vroia Dinamo sa intre in Liga,pentru ca acolo sunt banii adevarati si fotbalul adevarat.
Raikkonen
@mihaiul90, clau_gol : Dupa cum vezi altii iti respecta trairile ( si daca inafara de Dinamo eu mai iubesc Barcelona nu inseamna ca nu am aceeasi pasiune pentru Dinamo ) insa vad ca tu nu esti in stare de asa ceva. Eu poate traiesc un Barcelona-Real sau dark_caine_rosu un Milan-Inter ca un mare derby, nu e treaba ta cum o facem, e pasiunea noastra pentru o echipa.
Nu imi place la unii ca intotdeauna vad partea care lor nu le convine, faptul ca tu nu ai pasiune pentru fotbalul internationalul e treaba ta, poate altii au.
Daca nu iti convine ca am avatar cu Arsenal pe mine nu ma afecteaza cu nimic, e doar un avatar asa cum am pe un forum international ca xtratime cu Dinamo unde la sectiunea fotbal romanesc sunt doar spurkati si prazari aici am cu Arsenal asta nu inseamna ca sunt mai Tunar decat Caine sau invers, e un forum strict Dinamovist deci se intelege ca toti inafara unor exceptii suntem de partea aceeasi echipe, nu exista nicio regula trebuia sa purtam un avatar cu Dinamo si niciun caz pasiunea pentru echipa nu se reduce la un avatar.
dark_caine rosu
corect...felicitari pt Raikkonen
Clau_Goool
Una zice omul si alta inteleg altii. In primul rand am ripostat la postul ei, deoarece inteleg ca e vorba de o ea, pentru faza cu razbunarea. Nu avem nici o razbunare fata de benfica sau sa zicem acum fata de lazio. Noi ne-am facut-o cu mana noastra, iar daca lazio sau benfica iau bataie de acum in urmatoarele 30 de meciuri pentru noi tot infrangerea cu 2-1 din Groapa ramane sau infrangerea cu 3-1 de pe Lia Manoliu.
Puteti incuraja pe cine doriti insa eu zic sa ne rezumam la faza cu cine preferam sa ia Champions League, sa ne spunem parerea despre acest lucru. Sa vedem cine preferati sa ia Champions League in acest nou sezon care sta sa inceapa.

Eu unul vreau sa ia Champions League - CF Valencia ...
The Game
Cred ca toata lumea asteapta sa inceapa Champions League pentru a ne bucura de fotbal . Si cand zic asta ma refer ca o sa pot sa urmaresc meciuri importante si cu echipe mari fara tensiune si fara emotii pentru o anumita echipa ( in afara de MAN UNITED ) asa cum facem cand ne uitam l meciurile lui DINAMO. Cred ca asa gandeste toata lumea.. sau majoritatea..

GLORY MAN UNITED!
red_dogvitan
Cu siguranta o sa ma uit la CL dar nu o sa ma uit cand joaca stOAIA ca nu ma intereseaza..
The Game
Da.. Nu pot sa cred ca nu o sa vad meciurile lui Man United sau alte meciuri importante din cauza oilor complaining.gif . Dar asta este. Asa s-a intamplat si anu trecut.. nu ma comentez :))
Bascanu
Eu anu trecut am urmait UCL pe RTL.... nemtii dau fotbal adevarat nu ca pro tv... si pe langa rtl mai sunt programe din italia, spania, franta etc care transmit meciuri din liga. A 3-a optiune ramane netul, dar contra cost .... icon_lol.gif
mihaiul90
Da Bascane, dar unii(spre exemplu eu)nu prind rtl, sau posturi italiene si trebuie sa ne multumim cu prost tv... daca vom avea ghinion se va juca Barcelona-Lyon in aceeasi seara cu meciul lui stoaia si nu vom putea sa-l urmarim din cauza imputitilor. Asa au facut si anul trecut cand s-a jucat Real-Lyon... au preferat sa ne dea meciul spurkatzilor cu o echipa expirata din Ucraina.
The Game
Nici eu nu prind posturile italieni sau germane. off-topic : boom tv ma scoate din sarite! ne-au luat si spania si italia si anul asta. eu nu-si dau seama ca nu o sa faca vanzari in stilul asta? iar eu nu prind nici Eurosport 2 si nu pot vedea PREMIER LEAGUE ( campionatul meu preferat :D ) :(
Raikkonen
Nu stiam ca RTL transmite Champions League. Au cumparat anul asta drepturile?
POOL
@ bascanu are dreptate. Si eu ma uit cateodata pe post german de televiziune la meciurile din UCL, cand nu-mi place cel de pe pro tv, cateodata dau aceleasi meciuri insa sunt si multe zile cand dau meciuri diferite, mai ales acum cu stOAIA, n-o sa-i vezi pe rtl niciodata pe spurki.
Clau_Goool
M-am uitat pe programul celor de la RTL si am vazut ca din prima etapa vor transmite meciurile Schalke 04 - CF Valencia si Real Madrid - Werder Bremen ( aceste meciuri vor fi transmise in aceeiasi zi, de la aceeiasi ora, la cateva intervale de minute transmisia fiind schimbata pe celalalt meci sau in cazul unor faze importante).
In ziua urmatoare RTL urmeaza sa transmita, Glasgow Rangers - VFB Stuttgart de la ora 21:45...
mihaiul90
Real Madrid - Werder Bremen merita urmarit. Dar in intregime, nu cand colo, cand colo ca nu mai intelegi nimic... prost tv ce o sa dea in prima zi ?
Clau_Goool
LIGA CAMPIONILOR SEZONUL 2007/2008

Astăzi începe un nou sezon de UEFA Champions League, unde din păcate echipa noastră favorită, Dinamo București, nu ia parte. Balul începe cu meciurile din grupele A-B-C și D, zi în care vom avea niște meciuri extrem de captivante.

GRUPA A

Ol. Marseille - Besiktas JK
FC Porto - FC Liverpool

GRUPA B

Chelsea Londra - Rosenborg
Schalke 04 - CF Valencia

GRUPA C

Real Madrid - Werder Bremen
Olympiacos Pireu - Lazio Roma

GRUPA D

AC Milan - Benfica Lisabona
Sahtior Donetk - Celtic Glasgow

Toate cele opt meciuri de astăzi vor începe la ora obișnuită de Champions League și anume 21:45.
bigbobo
Incepe balul...As vrea sa castige Lyon sau Real aceasta editie...
Clau_Goool
Scuze bigbobo. Am incurcat borcanele si am postat mesajul la editia trecuta.
Eu sunt pentru Valencia, desi stiu ca sunt mici sanse sa castige UCL ...
dudu1961
Daca afla cineva pe unde se poate vedea Manchestern cu Roma sa-mi spuna si mie complaining.gif
Clau_Goool
M-am uitat la cei de la RaiUno si maine transmit Fenerbahce Istanbul - Internationale Milano de la 21`45, insa Manchester United - AS Roma nu era in grila lor de programe...
mihaiul90
prost.ro da maine seara Barcelona-Lyon, cred ca mai degraba merita asta urmarit decat meciul steoii icon_lol.gif
The Game
A observat cineva cat de OBSEDATI sunt cei de la pro tv de Real Madrid? In toate sezoanele dau toate meciurile lor...eu sincer m-am saturat de real...
GLORY MAN UNITED!!
POOL
Da un meci cu adevarat interesant pe care sincer il asteptam, chiar daca nu sunt un fan al vreunei echipei.
red_dogvitan
In confruntarea din seara asta cred ca Realul o sa castige detasat meciul cu Werder Bremen
POOL
Asa cred si eu si crede poate toata lumea, insa de la nemti nu stii niciodata de la ce sa te astepti. Reinvie din propria cenusa.
red_dog 4 ever
Si a invins REALUL
COSMIN C
Dar nu detasat...
red_dog 4 ever
Fata de anii trecuti cand a fost invinsa de fiecare data in primul meci totusi e un pas inainte
Clau_Goool
UEFA Champions League 2007-2008
Group Stages

Iata si rezultatele si marcatorii meciurilor de marti din Liga Campionilor :

GRUPA A

Marseille 2-0 Beșiktaș (Rodriguez `76 si Cisse `90+1).
FC Porto 1-1 Liverpool (Lucho Gonzalez `8 / Dirk Kuyt `17).

GRUPA B

Chelsea 1-1 Rosenborg (Shevchenko `53 / Koppinen `24).
Schalke 0-1 Valencia (David Villa `63).

GRUPA C

Real Madrid 2-1 Bremen (Raul `16; Van Nisterlooy `74 / Sanogo `17).
Olympiacos 1-1 Lazio (Galletti `55 / Zauri `77).

GRUPA D

Milan 2-1 Benfica (Pirlo `9; Inzaghi `24 / Nuno Gomes `90+2).
Sahtior 2-0 Celtic (Brandao `6 si Lucarelli `8).

Iata si meciurile care se vor disputa astazi incepand cu ora obisnuita de Champions League, 21:45 :

GRUPA E

Glasgow Rangers - VFB Stuttgart
FC Barcelona - Ol. Lyon

GRUPA F

AS Roma - Dynamo Kiev
Sporting Lisabona - Manchester United

GRUPA G

PSV Eindhoven - CSKA Moscova
Fenerbahce Istanbul - Internationale Milano

GRUPA H

Arsenal Londra - FC Sevilla
Slavia Praga - steaua Bucuresti
red_dog 4 ever
Uite ca se poate
red_dogvitan
Slavia-StOAIA 3-0 pronostic....
POOL
Se observa totusi o imbunatatire in jocul Realului fata de anul trecut, joaca mai rapid, paseaza mai frumos. atacantii munces mai mult, fac si faza de constructie, desi nu imi placea faptul ca antrenorul care i-a adus titlul Realului anul trecut a fost dat afara, Schuster mi se pare mai potrivit pentru stilul de joc al Realului.
razvan_ptm
Sper ca anul viitor Real Madrid sa celebreze a zecea Cupa Uefa Champions League! Desi nu au jucat cine stie ce, in meciul de aseara au iesit in evidenta Higuain, Raul si Marcelo...+Robben&Drenthe(desi au jucat putin)
bigbobo
QUOTE(red_dog 4 ever @ 19 Sep 2007, 11:40) *
Uite ca se poate

Cat ma bucura esecul lu' Chelsea...

"Succes" Stelei in noua editie de CL... 010.gif
dudu1961
Frumos meci aseara , cind ii vezi pe aia cum joaca 90 de minute , mai ca iti vine sa pleci........ rockets.gif .....cind te uiti la cum joaca ai nostri !
reddog_sv
Intr-adevar la Real este o alta atitudine acum...joaca precum o adevarata echipa....daca vor continua asa pot spera la al 10lea trofeu
dudu1961
Astia jucau bine si cind jucau prost sint peste noi cu 10 clase !
bianco_rossa
am avut aseara o revelatie....si vreau sa le urezi spurkatilor...bafta in Uefa Cup!!...multumesc pentru intelegere...

on topic...trebuie sa investesti intr'o echipa ca sa ai performanta si rezultate..nu sa cumperi un jucator cu un pret de nimic, da' sa vrei sa'l vinzi la un cost ... pe care nu'l face.
Clau_Goool
UEFA Champions League 2007/2008
Group Stages

Iata si rezultatele meciurilor disputate miercuri in Liga Campionilor :

GRUPA E

Rangers 2-1 VFB Stuttgart (Adam 62, Darcheville 75(pen) / Gómez 56).
FC Barcelona 3-0 Ol. Lyon (Clerc (o.g.) 21, Messi 82, Henry 90+ 1).

GRUPA F

AS Roma 2-0 Dynamo Kyiv (Perrotta 9, Totti 70).
Sporting 0-1 Man. United (Cristiano Ronaldo 62).

GRUPA G

PSV Eindhoven 2-1 CSKA Moscova (Lazoviæ 59, Perez 80 /Vágner Love 89).
Fenerbahçe 1-0 Internazionale Milano (Deivid 43).

GRUPA H

Arsenal 3-0 FC Sevilla (Fabregas 27, Van Persie 59, Eduardo 90+ 2).

Slavia Praga 2-1 steaua Bucuresti (Šenkeűík 13, Belaid 63 / gOIan 33).
Hatzu
#utu-i Interu masii, ce mi-o rezolvat biletu... Am prins Manchester, Arsenal, Roma, PSV si desigur Slavia :) si Inter pierde complaining.gif cum scoteam maine 900 de mii si imi luam si pantaloni scurti cu Dinamo complaining.gif
red_dog 4 ever
Lasai dracu de pantaloni scurti ca a venit iarna rofl.gif
djmihaitza
QUOTE(bianco_rossa @ 19 Sep 2007, 16:50) *
am avut aseara o revelatie....si vreau sa le urezi spurkatilor...bafta in Uefa Cup!!...

De pe ultimul loc in grupa nu se merge in UEFA Cup !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.