dark_caine rosu
Aug 31 2007, 11:38 PM
Meciul pt castigarea Supercupei Europei s-a disputat ieri, 31 august 2007 la ora 21:45 intre castigatoarea Ligii Campionilor,AC Milan si castigatoarea Cupei UEFA,FC Sevilla.
meci frumos dupa parerea mea.primul gol a fost cel al spaniolilor,iar scorul final a fost de 3 la 1 pt Ac Milan.Asadar,Milan a castigat a5a Supercupa a Europei
POOL
Aug 31 2007, 11:41 PM
Inca o data a castigat experienta, calmul si simplitatea italienilor. Frumos joc. Frumos rezultat. Momentul e cam prost, mai mult pentru spanioli.
dark_caine rosu
Aug 31 2007, 11:44 PM
da este adevarat dar ai vazut ca pe tricourile italienilor scria PUERTA si Kaka cand a dat gol a aratat spre numele fundasului spaniol...golul i l-a dedicat lui asa ca...nu avem ce sa le reprosam italienilor.FORZA MILAN!!!la noi cand a murit Cata Hîldan pe ceilalti i-a durut in fund..asa ca inca odata se vede diferenta dintre romani si occidentali.
POOL
Aug 31 2007, 11:46 PM
Bine atunci nu era totul atat de mediatizat.
razvan_ptm
Sep 1 2007, 12:02 AM
Si Seedorf cand a fost schimbat, inainte sa iasa de pe teren si scos tricoul si le-a aratat suporterilor zona unde scria "PUERTA"
dark_caine rosu
Sep 1 2007, 12:15 AM
QUOTE(razvan_ptm @ 1 Sep 2007, 1:02)

Si Seedorf cand a fost schimbat, inainte sa iasa de pe teren si scos tricoul si le-a aratat suporterilor zona unde scria "PUERTA"
asta nu o sa vedem niciodata in Romania....si asta ma doare cel mai tare.
red_dogvitan
Sep 1 2007, 12:07 PM
Frumos meci s-a vazut aseara forta Milanului cand a revenit de la 1-0 ptr Sevilla au castigat in final cu 3-1
Raikkonen
Sep 1 2007, 03:38 PM
Normal ca marele Pippo a spart gheata pentru Milan ce-i drept dupa o faza foarte frumoasa a lui Pirlo.
Marek ala si-a trait clipa carierei prin golul 2.
redlady08
Sep 1 2007, 06:33 PM
asa da meci, acolo fotbal adevarat, acolo joc pana-n ultimul minut.....ma bucur ca a castigat Milan, dar imi pare rau pentru jucatorii Seviliei pentru ca voiau sa-i dedice trofeul lui Puerta....pacat ca nu a fost seara lor.
Felicitari jucatorilor si suporterilor Milanului pentru modul cum au inteles sa se manifeste dupa un asa tragic eveniment....pana sa ajungem si noi acolo mai e cale lunga.
gavros
Sep 1 2007, 11:03 PM
felicitari AC Milan pt trofeu si bafta in a cucerii al 18 campionat a 6 cupa a Italiei si a 8 cupa a campionilor
FORTZA A.C.MILAN
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.