Help - Search - Members - Calendar
Full Version: GROAPA - daca ar fi fost...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
razkat
Eu sper in continuare ca stadionul Dinamo sa fie ridicat la standardele sec. 21. Poate ca jucand acasa si nu "acasa" am avea mai multe sanse in Europa. Cu Everton, Besiktas etc. am avut rezultate jucand in propriul fief...
COSMIN C
Pfoaaa, alt topic despre stadion? Eram cu mana pe buton dar ai scapat. Cel putin pentru moment, nu stiu cum vor reactiona ceilalti. Dar eu te "iert" pentru ca mi-e drag stadionul din Groapa si acolo e cu adevarat ACASA.
cpc
Daca e sa raspund la intrebarea din sondaj...nu cred.

"ACASA" pentru mine inseamna locul unde sunt suporterii, unde se aud inimile batand pentru DINAMO, unde 50000 oameni canta pentru tine...aceasta ar fi trebuit sa faca diferenta si sa-i poarte spre calificare.

Daca scoti suporterii, nu ramai decat cu un gazon (iarba e la fel peste tot), niste lumini si fiare...e adevarat ca in GROAPA mai avem si pista de atletism si sunt parte din DINAMO!

p.s. si totusi imi doresc 50000 fani in Groapa in viata asta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.