Help - Search - Members - Calendar
Full Version: si la bine si la greu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
matador
gata,asta e ,o furaram,se intampla peste tot,hai ne varsam nervii pe forum o zi,doua si ii incurajam pe baieti cinstit in urmatoarele meciuri!!!cu Dinamo la bine ,dar mai ales la greu!!!!!au nevoie de noi!!! hai la urmatorul meci acasa sa umplem stadionul!!! sa rasune din toate piepturile di-na-mo.postez acest mesaj in zgomot de claxoane steliste,dar ma simt mandru ca sunt caine!!!scopul acestui topic este de a ne motiva favoritii ,de a le arata ca suntem alaturi de ei.desigur critica este constructiva,dar mereu ramane cate ceva bun de zis.incep eu, bravo baieti,nu-i nimic,in meciurile viitoare sper sa jucati ca in repriza 1 cu lazio...george blay,trage tare sa ma faci sa imi para rau de ce am zis de tine!!! avanti bianco rosi
cane loco
de bine de rau avem cupa uefa inainte de ce sa nu ajungem cat mai departe acolo?Lasati ca spurcaciunile nu au viata lunga in Liga si ajung tot in uefa, si sa vedem daca mai au norocul ala imputit al lor.
Noi vom fi mereu alturi de ei dar vrem sa vedem si niste schimbari serioase la Dinamo, bine ca ne-a parasit nastase, sa se duca cu supersonicul, uite macar acum vreau sa ii vad pe vajnicii ,,actionari'' ca vor sa chizitioneze un fundas central si un mijlocas mai batran cu experienta si sa nu faca rabat de la banet de data asta.Vreau sa il vad si pe Rednic ca se impune mai mult in fata ,,starurilor'' din echipa si ca mai repara ce se poate repara din pregatirea fizica, un lucru care a fost neglijat spre detrimentul echipei.Fanii adevarati sunt alaturi de echipa dar nu cred ca mai vrem sa vedem umilinte ca aia de ieri in jocurile lui Dinamo.
super dog female
Aseara imi venea sa blestem ziua cand "m-am apucat de fotbal"...Fata fiind puteam sa-mi aleg alte pasiuni:crosetat, gradinarit, habar n-am.Dar am ales Dinamo-sufletul meu a ales Dinamo.Bucurii imense si tristeti zdrobitoare.Pana acum nu am avut abonament, am mers cam la toate meciurile acasa cu bilete (ca banii am iesit mai scump asa, dar nu a contat).Acum, azi m-am decis: imi fac abonament!Trebuie sa strangem randurile , sa fim uniti, sa calauzim pasii echipei spre noi victorii:avem un campionat de castigat si de facut o figura frumoasa in UEFA.Haideti sa ne incurajam favoritii,asa cum a fost mereu: SI LA BINE SI LA GREU!
mihaiul90
Bineinteles ca vom fi alaturi de Dinamo in continuare, insa ar trebui sa se schimbe unele lucruri la echipa. Sa ia niste jucatori in firea lor, nu ne mai permitem sa ratam calificari pe greseli imense din partea unor jucatori cum ar fi nastase, blay sau margaritescu. Vineri ma voi uita la tragerea la sorti pentru UEFA cu tristete, pentru ca putea fi altceva, puteau fi grupele UCL. Insa trebuie sa strangem randurile acum si sa ne ajutam favoritii sa castige titlul. In felul asta vom intra la anul si in UCL ca sa vedem cum e si acolo...

PS: am uitat sa spun muşeţel steaua icon_redface.gif
florin_80
Pentru mine sunt niste nesimtiti. In repriza secunda, daca tot vedeau cum se indeparteaza si banii, si liga, macar pentru suporteri sa fi luptat. Am vazut suporteri veniti din toate colturile tarii. Am vazut si suporteri cu lacrimi in ochi. Am vazut si un pusti, la sfarsitul meciului, tintuit pe scaun si privind in gol. Si jucatorii ce faceau in timpul asta? Se plimbau pe teren, renuntasera la lupta inca de prin minutul 50, nu aveau pic de ambitie, pic de determinare. Daca nici la un meci cu asemenea miza si asemenea atmosfera, nu dai totul din tine si nu mori de gat cu adversarul, atunci chiar nu mai nimic de facut, nimic de comentat, iar zbaterea noastra e in zadar.
Sa ramana cine cine vrea sa faca performanta, cine simte ceva pentru echipa asta. Restul sa se duca dracului. Voi fi alaturi de echipa, dar nu voi mai fi alaturi de niste nesimtiti (si nu-i bag pe toti in aceeasi oala).
dark_caine rosu
nu v-ati saturat sa ii criticati???e adevarat ca ne-au dezamagit dar ganditi-va ca si ei isi doreau la fel de mult sa intre in grupe...asta e nu am avut noroc,nu si-au jucat sansa..gata...trebuie sa ridicam capul sus si sa vedem ce vom face in meciurile viitoare.
Myhay_Dinamo
QUOTE(matador @ 29 Aug 2007, 22:30) *
gata,asta e ,o furaram,se intampla peste tot,hai ne varsam nervii pe forum o zi,doua si ii incurajam pe baieti cinstit in urmatoarele meciuri!!!cu Dinamo la bine ,dar mai ales la greu!!!!!au nevoie de noi!!! hai la urmatorul meci acasa sa umplem stadionul!!! sa rasune din toate piepturile di-na-mo.postez acest mesaj in zgomot de claxoane steliste,dar ma simt mandru ca sunt caine!!!scopul acestui topic este de a ne motiva favoritii ,de a le arata ca suntem alaturi de ei.desigur critica este constructiva,dar mereu ramane cate ceva bun de zis.incep eu, bravo baieti,nu-i nimic,in meciurile viitoare sper sa jucati ca in repriza 1 cu lazio...george blay,trage tare sa ma faci sa imi para rau de ce am zis de tine!!! avanti bianco rosi

Ehe...cine nu ar vrea ca suporterii sa fie alaturi de echipa si in momentele grele?dar din pacate aici nu se vede ca sunt pentru echipa.sper ca pe viitor nu vor mai fie certurile alea de dupa meciul cu Dacia Mioveni!Vreau sa fie toti mereu alaturi de echipa asa cum sunt si eu. beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.