FRONT'48
Mar 29 2005, 01:56 PM
bine ma napoletanule'.....lasa-ma cu tiganii tai !!! raus !!!
ZOCCOLO DURO
Mar 29 2005, 02:07 PM
intrati pe site-ul asta ....este site-ul lui ragazzi della curva b
http://www.forzanuova.org/
chimaira
Mar 29 2005, 02:22 PM
terrone, sa iti aduc aminte de
cinci meciuri castigate in min 94 si altele in ultimele minute ale partidei campionatul asta..
si Juve o "dau" cu arbitrii, dar mai subti, asa...spritz de vara
FORZA, JUVE, DAI / NON MOLLARE MAI! 8)
luka
Mar 29 2005, 02:54 PM
Beah,juve e o penibilitate,e ajutata de arbitri mai rau ca steaua,sa castige oricine campionatul,numai juve nu.Iar chestia cu rasismul,nimeni nu e rasist cu cine nu merita dar cu alde tiagani burtosi si ciorditori nu ai cum sa nu fii si in fond sa nu-ti placa alte persoane diferite de tine e optiunea fiecaruia asa ca anacronice sunt doar etichete gen:rasismul e rau...
chimaira
Mar 29 2005, 04:06 PM
Iuka, sunt de acord cu tine cu exceptia fazei cu Juve..si aici, pe tema asta, putem polemiza mult timp, prea mult....:D
ai mai slefuit piatra spusa de mine...ma simt poet :))
FRONT'48
Apr 1 2005, 09:07 AM
romanistilor.....nu ati scapat de noi!!!! ne-am salvat de la faliment !!!! olle!!!!
Anonymous
Apr 1 2005, 09:21 AM
moderatorii!!! inkideti naibii discutia asta, k va dau in judecata!
se aude?
FRONT'48
Apr 1 2005, 09:26 AM
e roma merda....roma roma merda, e roma merda romaroma merda....
hai cosmine canta !!!! canta baaaa!!!!!!...suna cunoscut fraza asta ?
Anonymous
Apr 1 2005, 09:38 AM
QUOTE(FRONT'48)
e roma merda....roma roma merda, e roma merda romaroma merda....
hai cosmine canta !!!! canta baaaa!!!!!!...suna cunoscut fraza asta ?
cristi... vezi punctul ala rosu care se plimba pe ceafa ta? nu-l vezi? las` k ti-l arat eu...
FRONT'48
Apr 1 2005, 09:46 AM
care punct? acum ma invart ca un caine dupa coada....hahaha ce varza sunt!!!!
ANCORA ROMA MERDA !!!!
smokedawg
Apr 1 2005, 12:45 PM
io as zice juve merda... ca astia sunt spurcatii italiei....
Joanna
Apr 1 2005, 01:32 PM
subscriu
ReDBullD0G
Apr 3 2005, 03:08 AM
Raman la A.S Roma...Orice`ati zice voi asta e echipa mea preferata din Serie A....si sincer subscriu la parerea cuiva care a mai zis asta...nu e nimic mai frumos decat a vedea superba galerie a Romei ....o imagine absolut remarcabila....incomparabil mai frumos decat orice alta galerie din Italia...nu vreau sa supar pe nimeni!:)
Anonymous
Apr 3 2005, 09:28 AM

vedeti? el e un om cu simt estetic
FRONT'48
Apr 5 2005, 11:38 AM
daltonismul e o boala forte necrutatoare...ce ati vazut voi era peluza din nord dar avand probleme cu ochii ati confundat peluzele....la sud era mai intunecat ca sunt mai multi zingari
ZOCCOLO DURO
Apr 14 2005, 05:17 PM
SS LAZIO A FOST AMENDATA PENTRU MESAJELE FASCISTE PREZENTATE DE PELUZA NORD LAZIALA LA MECIUL CONTRA COMUNISTILOR DE LA LIVORNO...S-A DEMONSTRAT INCA O DATA CA PUBLICUL LAZIAL ESTE IN TOTALITATE DE DREAPTA...ASA FRATILOR ...BOIA CHI MOLLA !!!
MR.ENRICH
May 19 2005, 01:27 PM
Stadio Olimpico di Roma
Sebbene i lavori di costruzione fossero iniziati prima dello scoppio della II Guerra Mondiale, lo Stadio Olimpico di Roma venne inaugurato soltanto il 17 Maggio 1953 con la partita di Coppa Internazionale tra Italia e Ungheria (risultato finale: 0-3). Di fronte a 85000 spettatori (tra cui il presidente della Repubblica Einaudi), rassegnati e al tempo stesso estasiati di fronte alle raffinatezze tecniche e alla superiorità tattica degli assi magiari (con Puskas e Hidegkuti in testa), quel pomeriggio la scuola calcistica del Danubio "battezzò" così lo stadio sorto in prossimità di un altro fiume mitico, il Tevere. Realizzato per ospitare gran parte delle gare delle Olimpiadi del 1960, alla fine degli anni Ottanta venne ristrutturato, al pari di tanti altri impianti in Italia, in vista delle partite del Campionato Mondiale di calcio del 1990.
MR.ENRICH
May 19 2005, 01:29 PM
LAZIO 4-4-2
1 Peruzzi
22 Oddo
5 Siviglia
16 Giannichedda
8 Zauri
7 A. Filippini
20 Liverani
6 Dabo
14 E. Filippini
9 Di Canio
18 Rocchi
A disposizione
33 Sereni
17 Manfredini
28 Lequi
25 Seric
19 Pandev
29 Bazzani
11 Muzzi
Allenatore Papadopulo
Indisponibili
Couto (lesione secondo grado gemello destro, 2 settimane); Cesar (in Brasile per un lutto familiare)
Squalificati
Nessuno
Diffidati
Rocchi, Di Canio, A. Filippini
MR.ENRICH
May 19 2005, 01:36 PM
ancora romamerda
vlad1607
Jun 15 2005, 04:28 PM
SEMPRE FORZA AS ROMA !!!
respect tuturor dinamovistilor indiferent de simpatiile externe !
DiliBili
Jun 21 2005, 01:06 PM
FORZA LAZIO
ZOCCOLO DURO
Jun 21 2005, 04:49 PM
romanisti pezzo di merda !!!
AVANTI LAZIO !!! 100 % LAZIO
Shamann
Jun 21 2005, 08:43 PM
MERDA roma!!!!!!
SALO
Jun 21 2005, 10:54 PM
onore a te grande zapata........ciao paolo!
dinametuu
Jun 22 2005, 01:26 AM
forza milan!
dinametuu
Jun 22 2005, 01:32 AM
FORZA MILAN
Come sempre a inizio stagione
interista fai lo spaccone
lo scudetto la Coppa Campioni
sono sogni per voi coglioni
interista diventi pazzo
son 10 anni che non vinci un cazzo
in trasferta è troppo lontano
non ti muovi mai da Milano
non cantate non caricate
ma allo stadio che cazzo fate
puoi gridarlo finché vuoi
ma Milano siamo Noi !
11 maggio 2001
e questa data non la scorda più nessuno,
ma soprattutto, l'azzurronero
perché quel Derby l'abbiam vinto 6 a 0!
Poveri pirla, vi conosciamo
voi che credete d'esser gli ultras di Milano
ma sempre muti, cariche zero
più che una curva voi sembrate un cimitero!
E Inter merda, Inter Inter merda....
E 5 maggio 2002
ora le date per cantare sono due
si è risvegliato l'azzurro nero
che allo scudetto ci credeva per davvero.
Partiti in treno bandiere in mano
fan finalmente una trasferta oltre Milano,
nella sua curva è tutto a posto
perché ha scordato il nostro coro Luglio e Agosto.
Ronaldo piange diventa pazzo
perché con l'inter non si vince mai un cazzo
e arriva il fischio di Paparesta
ma è in Curva Sud che si scatena la gran festa.
Perciò ricorda tifoso pirla
di fare l'ultrà è proprio l'ora di finirla
è da una vita che lo cantiamo
la vostra squadra è la rovina di Milano.
14 anni di umiliazione
e Luglio e Agosto rimarrà il tuo tormentone
adesso piangi interista maledetto
perché hai nel culo e non sul petto lo scudetto!
.....E INTER MERDA INTER INTER MERDA
5 maggio è
quella data che
non ti scordi più
merda neroblù
non vincete mai
non vincete mai
13 maggio 2003
ora le date per cantare sono 3
11 maggio il 6 a 0
il 5 maggio vi hanno fatto il culo nero
e arriva il derby di coppa dei campioni
11 pirla che si credono leoni
ma il sogno passa, la storia resta
la Nord è muta mentre noi facciamo festa !!!
.....E INTER MERDA INTER INTER MERDA
Perchè perchè
la bacheca in via Durini è sempre vuota
e continui a cantar come un idiota
che cazzo vuoi....
I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !!
L'interista è
il più grande illuso che c'è
quando è in testa al campionato un leone è
ma dopo il Derby sai che uomo è?!
Di merda!!
Non vincete mai,
Non vincete mai,
Non vincete mai,
Non vincete mai...
ascolta il coro
Fuji4Dinamo
Jun 22 2005, 06:23 AM
Forza Juve !!!!!
luka
Jun 22 2005, 03:26 PM
MERDA JUVE,CEA MAI PENIBILA ECHIPA DIN TOATE...
LAZIO
Jun 22 2005, 04:42 PM

ba da mai terminati cu cacaturile astea!le stiti pe toate!!!!!!!
de unde si pana unde este juve cea mai de rahat echipa?toti loviti in echipa asta ca ar fii ajutata de arbitrii,ba ca nu are ultrasi!!!
fiti si voi in păstîrnacul mea mai putin subiectivi!!!eu tin cu lazio dar asta nu inseamna ca as roma e o echipa de rahat!!!sau ca nu are ultrasi!!!
voi astia care va luati de juve stiti ca are peste 150 de milioane de fani in lume fiind a 3pa echipa ca si popularitate dupa MU si real madrid?sau stiti cate titluri aare juve in cel mai tare campionat din lume?sau ca juve a avut la meciul cu milan din deplasare peste 10mii de oameni si asta pot sa confirme baietii de la brigate care au fost la meci!!!??/stiti ca tot in campionatul asta juve a avut in deplasarea cu inter 12 mii de ultrasi dintre care 3 mii afara?poate ca nu sunt ei de dreapta ca si ultrasi si nu au avut actiuni notabile dar nu sunt oricum de rahat!!!!
ajutati de arbitrii juve???pai daca va luati dupa tot ce auziti atunci Dinamo e cea mai ajutata echipa din lume de arbitrii si prima la blaturiin opinia presei!!!deaca si camp romanesc ar fii la fel de cunoscut cacel italian cum ar fii Dinamo vazuta afara?
asa ca terminati cu cacaturile astea din auzite si cu ideile preconcepute ca nu fac bine!!!!!!!!!! :matrix:
luka
Jun 22 2005, 04:59 PM
Diferenta e ca nu ne luam dupa presa,se vede la tv :icon_twisted: ,sezonul asta au fost nspe mii de meciuri in care au fost ajutati dea arbitri si a vazut o lume intreaga,mare inventie televizorul asta. Apoi mai si incearca sa triseze prin tot felul de substante dopante si daca esti microbist stii ce spun...ma doare-n cot ca are 150 mil. de fani in lume si stiaua are cei mai multi fani in Romania dar tot cea mai penibila turma de oi e.La fel ca juve si stiaua e echipa arbitrilor....In concluzie juve e cea mai cacacioasa echipa ce are atatea titluri pe furaciuni si manarii si nu merita decat ura noastra eterna.Ma mir cum un fan al lui Lazio apara ciuma Europei...Merda Juve&Steaua
SALO
Jun 22 2005, 05:52 PM

@lazio ........la meciul catania-juve(amical) steagul de gard fighters a fost capturat de irr catania si k sa il ia inapoi juventini au apelat la mafie!
la meciul parma-juve juventinii au intrat in teren(fighters) si au fost batuti mar de parmegiani(boys)....inca o rusine! :)
la meciul milan -juve (anul asta),cocosatii se bateau la titlu ,au venit in numar mare insa baietii de la brigate dinamo care au fost akolo au constatat cu stupoare k coregrafia a fost semnata d viking milano si de asemenea tonul a fost dat de viking milano....
asta inseamna k sunt varza in momentul de fata ...asta k tot respectul de odinioara!
doar drughi merita respect in momentul de fata !
parerea mea.....
Fuji4Dinamo
Jun 22 2005, 06:26 PM
dak era o echipa penibila Juve .. nu lua campionatu... are jucatori tehnici , puternici, de calitate.. si un antrenor de clasa mondiala
LAZIO
Jun 22 2005, 09:32 PM
ba eu in nici un caz nu sunt fan juve!!!!!!lazio si atat din italia!
ideea este ca toti cei care au lovit in juve nu au lovit in ultrasii de la juve ci in echipa!!am spus ca din pct meu de vedere juve nu au cei mai tari ultrasi dar nu sunt in nici un caz o rusine!!numarul nu este acelasi lucru cu calitatea dar este important!!
in italia juve are mai mult de jumatate din suporteri iar cei peste 150 de milioane din lume nu sunt tocmai de neglijat asa cum spunea cineva inainte!iar comparatia intre juve si steaua este de tot cacatul! :icon_evil: ca si cum ai compara ferari cu trabantul!!!
ca si palmares juve sunt de neegalati in italia pe plan intern!!!
pt salo:e adevarat ca fanii lui juve sunt considerati ciuca bataii in italia si ca sunt o mare rusine dar astea sunt si idei preconcepute!
nu pot sa urasc echipa asta pt ca toata presa de acolo scrie ca a fost ajutata de rbitrii si ca mai trucheaza meciuri!!!pt ca repet la noi in tara toti inafara de Dinamovistii adevarati ne acuza ca trucam meciuri si aranjam arbitrii<<<si in ultimul timp am vazut ca opinia asta o au si asa numiti dinamovisti>>
nu suport roma dar merita respect ultra................nu suport steaua dar nu sunt de acord cu gusterul care crede ca a facut o mare bravura spunand ca sunt de rahat la nivelul romaniei!!!
asta este si motivul pt care am luat apararea lui juve:are in cel mai tare campionat de 2 ori mai multe titluri decat Dinamo si in lume de vreo 70 de ori mai multi fani!!!!!!!!!!
asta cere respect!!!!!
luka
Jun 22 2005, 10:25 PM
Respectul ti-l castigi jucand...Juve nu face asta,Juve castiga furand...asa ca indiferent de nr. de fani pe care-i are nu merita nici un pic de respect

Se pare ca la tine conteaza cantitatea nu calitatea.Toti meltenii prosti de la noi tin cu steaua,toti taranii inculti simpatizeaza cu oile si tie ti se pare ca asta merita respect...Si poate daca nu era ceasca aveam si noi campionatele lui juve...Si maneua are multi fani,ce asta inseamna ca merita vreun respect?Ma doare fix in pooola de cele 150 mil. fani pe care-i are in lume,majoritatea cred ca nici macar nu stiu cate titluri are sau jucatorii...tot o echipa mafiota ramane.Merda Juve&Stiaua
SALO
Jun 22 2005, 11:49 PM
asa e ....juve este si va ramane o echipa mafiota!!!
chimaira
Jun 23 2005, 10:59 AM
@Salo:
cum au recuperat RAMS steagul capturat de cei de la Atalanta (sau Brescia...am uitat...varsta..dehh) dupa incidentele pe autostrada? tot cu mafia!!!
Drughi impun respect, dar Fighters sunt veki si de dreapata ;)
nu au iesit sifonati dupa bataia cu cei de la boys parma, doar au fost arestati liderii!!
intr-adevar, la derbyul cu echipa lui berlusconi (un inger al comertului), doar viking au avut steag mare de coregrafie.
fighters nu mai au conducerea peluzei din februarie anul asta, dupa meciul de la parma.oricum era nevoie de skimbare...
ok?
nu exista echipa mai "mafiota" decat alta in italia.
toate apeleaza la shmekerii si shmekeri.pt ca sunt conduse de shmekeri.
totusi, coregrafia din ultima etapa a fost Impresioananta cu mesajul TOTUS TUUS ...
ca sa vezi ca sunt obiectiv..nu au mai facut greseli de ortografie :))...
ROCK
chimaira
Jun 23 2005, 11:03 AM
"Alex: There was me, that is Alex, and my three droogs, that is Pete, Georgie, and Dim, and we sat in the Korova Milkbar trying to make up our rassoodocks what to do with the evening. The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultra-violence."
(http://www.imdb.com/title/tt0066921/quotes)
drughi si-au luat numele de la banda lui Alex din clockwork orange..."droogs" (drughi e versiunea in lb italiana :D )
sergiunusu
Jun 23 2005, 12:34 PM
ca galerie lazio e evident cea mai tare din italia,in schimp ca echipa...stau mai rau!si milan si juve ii bat pe unde-i prind.FORZA DINAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LAZIO
Jun 23 2005, 01:20 PM
absolut de acord!!!!!!!!!!ca ultrasi Lazio sunt cei mai tari dar ca si echipa lasa mult de dorit!!!
eu cred ca Lazio e una din singurele echipe din lume care are simpaizanti in toata lumea si asta nu datorita jocului echipei ci mai degraba al ultrasilor pe care ii are!!!
raman la parerea mea ,Juve sunt o f mare echipa cu ultasi mult sub nivelul echipei si in nici un caz rezultatele lor nu sunt rodul blaturilor!!!
iar Lazio e greu sa aiba rivali in italia poate doar roma,napoli,inter si milan intrand in top 5 zic io!
chimaira
Jun 23 2005, 01:29 PM
in ultimii 2-3 ani, despreai lui Juve s-a scris mai putin...si pt ca tziganii de ac torino joaca mai mult prin B
bine, nu stiti evenimentele dinainte de Juve-milan sau Juve-torino, Juve-inter...etc...
incidentele cu mialn de acum cativa ani au fostdate pe Euronews si a fost scandal in italia...etc...
ce sa zic ...doar pt ca nu ridica bratul drept sus...asta nu inseamna ca nu sunt ultrasi.
DRUGHI sunt o legenda.ca si FIGHTERS.iar sa spui ca au multi fani...ce nashpa...asta e o aberatie....performantele externe cum pot fi explicate?!?!?!tot cu mafia? :))
bine ca "nu" a pus monopol inocentul berlusconi pe toata presa video din italia
.....
ROCK
kacio
Jun 23 2005, 01:31 PM
Fossa dei Leoni , Brigate ...oleee
Rassa di merda drughi , fighters , irr , boys san , curva nord inter , boys roma , .........................................
chimaira
Jun 23 2005, 01:46 PM
bre, gicutza, uita-te mai atent la tv...
intotdeauna superior
Jun 23 2005, 01:50 PM
mai sunt si oameni care gandesc ca <chimaira>si <lazio>!<in rest va credeti interesanti cand vedeti blaturi sau aranjamente ca si cacatii aia din presa care scriu numai anti Dinamo!
Juve este o mare echipa!!!!o foarte mare echipa si asta sa fie clar!!!titlurile obtinute de juve in italia le puteti pune doar voi cei rautaciosi in carca aranjamentelor dar succesele internationale?3 finale cosecutive de liga campionilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!asta va spune ceva?stiti ce jucatori au jucat la juve?zidane,platini,del piero si lista e prea mare sa o spun!!!!
de unde si pana unde ac milan al vostru cu cel mai incorect om din italia berlusconi si retrogradata pe motive de blat poate sa fie o echipa corecta!!!

niciodata!!!
poate ca nu are cei mai tari ultrasi din italia dar nu mai vb de ei ca si cumar fii suporterii vreunei echipe de prin romania!!!!!!
foarte putin adevar in rautatile voastre!!!
respect <chimaira>si <lazio>pt ca nu sunt partinitori!
luka
Jun 23 2005, 01:59 PM
Pai atunci dupa logica lucrurilor te intreb care-i cea mai titrata echipa italiana pe plan international?Si de raspunsul tau se leaga totul...
chimaira
Jun 23 2005, 02:30 PM
corect, milan are mai multe...dar Juve nu a fost niciodata retrogradata pt blaturi si diferite manevre....
......si putem continua invartitul asta in jurul cozii.
dar fanii aia, 150mil cu mor fi fost cuceriti? prin neimpliniri in bransha cum pot raporta altii?!
ROCK
intotdeauna superior
Jun 23 2005, 03:33 PM
si de ce oare jumatae din fanii din italia tin cu juve....mai multi decat milan ,inter,roma,............la un loc?
ei care urmaresc campionatul italiei de 10 ori mai des si atent ca voi oare nu ar fii vazut toate blaturile pe care le vedeti voi?
astea sunt doar suspiciuni de oameni bolnavi si invidiosi!!!
asa de corecta a fost milan a voastra de afost retrogradata i serie B pentru coruptie,blat ,rusine?
mai nou hoti striga>hotii!
ZOCCOLO DURO
Jun 23 2005, 04:37 PM
CE S-A ALES E UN TOPIC DEDICAT LAZIALILOR.......ATI DAT-O IN OFFTOPIC CU JUVE(GOBBI LADRI...)
HAI SA NE INTOARCEM LA SUBIECT.....
LAZIO SUL PRATO VERDE VOLA
LAZIO TU NON SARAI MAI SOLA
VOLA UN ACQUILA NEL CIELO
PIU INNALTO SEMPRE VOLERA.....OOOHHHHHHHH :
chimaira
Jun 23 2005, 04:44 PM
si uite asa vii tu si ne iei jucariile
lazio e tutto giu
ZOCCOLO DURO
Jun 23 2005, 04:59 PM
ATI GRESIT TERENUL DE JOACA ...AICI NU ESTE DELLE ALPI
:matrix:
kacio
Jun 24 2005, 04:11 PM
QUOTE(chimaira @ 23 Jun 2005, 03:46 PM)
bre, gicutza, uita-te mai atent la tv...
asta care face foarfeca pe spate ...cu mine vorbeai ???
ia uimestema unde am gresit ...italianule
cacamas in italia voastra defapt...va rupeti capul atat pentru cineva strain...e tara frumoasa in materie de ultras , merita urmarita...dar lasati jignirile astea inutile...si alte chestii
atat zic si eu ...daca voi astia cu juve nu vedeti ce fel ii ajuta arbitri mai dava in .... :D....
IRR mai au magazine de desfacere ? :D:D:D
Raspuns fara cratime
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.