Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mersul la stadion nu e ca mersu pe bicicleta
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
rew
Se cunoaste ca mergem cite 3-4000 la meciuri in Groapa si din astia cinta doar citeva sute in peluza. Dinamovistii au uitat sa-si incurajeze echipa, au uitat sa cinte, au uitat sa se bucure de fotbal. Ma uitam la 45000 de dinamovisti care au venit la stadion doar sa-i fluiere pe laziali. Daca s-ar cronometra cit a cintat tot stadionu in cele 90 de minute nu cred ca s-ar aduna 1 minut intreg de incurajari. Astia sint aia care trebuiau sa impinga echipa spre calificare... Stiu ca fiecare luat separat a fost sublim, dar rezultatul per ansamblu a fost jalnic, fix la nivelul vitejilor din teren, iar Peluza, care alta data era mindria dinamovistilor, s-a stins incet. Si trist. In anii trecuti, anii grei, nu aveam echipa, dar macar aveam suporteri. Acum ce mai avem?
Achiles
QUOTE(rew @ 29 Aug 2007, 3:03) *
Se cunoaste ca mergem cite 3-4000 la meciuri in Groapa si din astia cinta doar citeva sute in peluza. Dinamovistii au uitat sa-si incurajeze echipa, au uitat sa cinte, au uitat sa se bucure de fotbal. Ma uitam la 45000 de Dinamovisti care au venit la stadion doar sa-i fluiere pe laziali. Daca s-ar cronometra cit a cintat tot stadionu in cele 90 de minute nu cred ca s-ar aduna 1 minut intreg de incurajari. Astia sint aia care trebuiau sa impinga echipa spre calificare... Stiu ca fiecare luat separat a fost sublim, dar rezultatul per ansamblu a fost jalnic, fix la nivelul vitejilor din teren, iar Peluza, care alta data era mindria Dinamovistilor, s-a stins incet. Si trist. In anii trecuti, anii grei, nu aveam echipa, dar macar aveam suporteri. Acum ce mai avem?

pai nu crezi ca lumea s-a saturat ? stadion NU , echipa NU , performante NU ... nu crezi ca fanii s-au saturat de atatea umilinte ?!
Capirossi
@ " Acum ce mai avem ? "
Unii au constiinta incarcata si mainile murdare. Ar trebui sa se treaca in R O I al lui Dinamo si impuscarea tradatorilor de culori.
COSMIN C
La 1-1, cum au fost ei in teren, asa am fost si noi in tribune. Asta e adevarul, ce sa mai ne ascundem dupa deget. Si, intr-adevar, e pacat. Am vazut aici pe site imagini cu galerile echipelor mari, discutii interminabile despre ce fac si ce dreg aia. Ii admiram dar in veci nu vom ajunge la nivelul lor. Aia, cu "nu va vom lasa la greu", suna frumos la inceput de meci, cand sperantele sunt intacte....La greu insa....
Cai Lun
Voi chiar va imaginati ca suporterii lui Dinamo sunt mai breji decat altii? Tot o adunatura de samantari, manelisti si parveniti sunt(em). Eram exact in spatele celor care au aprins torta in pch la gol. Erau 3 insi. Stiti cati ani aveau? Unul vreo 25, ceilalti 2 vreo 35. Niste ochelariti cretini a doua oara cand veneau si ei pe stadion, habar n-aveau ce se canta - radeau ca prostii si se chinuiau sa nu lase din mana punca de seminte cand aplaudau. Evident, la 3-1 au plecat... n-au mai avut motiv sa cante "vine Borcea cu spartanii"...

Apropo.. ce mai avem? IL AVEM PE BORCEA!
coolio
Fata de ceilalti SUNTEM mai breji...suntem mai buni, mai culti, mai educati sau cel putin asa imi place sa cred.
aseara a fost ceva superb...am cantat cel putin primele 45 minute fara oprire.
cine vroia sa cante tot meciul trebuia sa coboare langa lider si sa urle cat ii tineau plamanii...

PS: SUNTEM UNICI!!!
POOL
@cai, fiecare padure are uscaturile ei. Insa te asigur ca Dinamo nu are atatea "uscaturi" cum au rivalii nostri din ghena si de sub pod.
djmihaitza
QUOTE(Cai Lun @ 29 Aug 2007, 22:47) *
Niste ochelariti cretini a doua oara cand veneau si ei pe stadion, habar n-aveau ce se canta - radeau ca prostii si se chinuiau sa nu lase din mana punca de seminte cand aplaudau. Evident, la 3-1 au plecat... n-au mai avut motiv sa cante "vine Borcea cu spartanii"...

Si nu-mi spune acum ca e prima oara cand vezi asa ceva?
....Ca tu nu stiai pana marti seara ca multi merg in Peluza sa-si sparga semintele si unii, putini da' rai, merg sa-si sparga plamanii? Si ca mai exista o a treia categorie, aia care stau acasa si isi sparg boxele cu "hit-ul" amintit de tine?

Hai sa vedem cati din astia vor fi sambata pe stadion !
Raikkonen
Se intampla si la case mai mari, au platit, au venit fac ce vor ei! Sa le intelegem unora supararea, manifestata altcumva.
Aseara mi-a zis un prieten despre o cunostinta care a fost la un meci al Stelei la Tribuna 0, era cu nevasta si fata de 14 ani. Mai erau 5 minute din meci ( nici nu stiu ce meci ) cand un spurcat de acolo se ia de el "vezi ca mai sunt 5 minute", a zis ca stie dar vrea sa plece si a inceput ala sa-l injure ca pleaca de fata cu nevasta si copilul!!! Sper sa nu se ajunga si la noi sa vad asa ceva.
rew
Un gaozar d-asta, care crede ca daca a platit biletu face ce vrea, nu are dreptu nici macar sa-l fluiere sau sa-l injure pe Nastase si pentru aia ca el chiar nu merita liga campionilor. Sa stea dracu acasa, ca si cablu l-a platit, si in cocina lui chiar poate sa faca ce vrea.
Sabin
Rew problema este ca acea peluza era destul de plina de mancatori de seminte si cetateni care probabil ca au ajuns acolo doar pentru ca e biletul mai ieftin.
Problema este ca la meciurile de acasa nu avem o peluza plina care sa cante. Nu m-am simtit deloc bine sa-mi dau seama ca in jurul meu lumea habar n-are ce da tonul Elias. Din pacate dinamovistul bucurestean nu prea vine la meciurile obisnuite, iar la marile meciuri vine lume din toata tara care din pacate nu stie ce fel se incurajeaza echipa la peluza.
Inca o ratare... eu sper sa nu se desumfle toata atmosfera. Sa vedem daca avem caracter...
Schimbam aseara posturile la tv si mi-a venit in minte cum niste amici de-ai mei se bucurau nevoie mare cand Dinamo batea(pentru "glorie si blazon"... aparate la fel pana la final de campionat???) CFR-ul si intra in galeria echipelor cumparate de cioban. Mare bucurie, baieti!
Acum mai pot spera ca Dinamo sa aiba caracter si sa poata trece peste esecul asta si sa repete sezonul intern trecut, dar fara marea idiotenie din final.
COSMIN C
Raikkonen, dai niste exemple.... Cu siguranta si aia care au plecat al 3-1, si aia care la 1-1 injurau de mama focului echipa, acum se vaita ca n-am fost in stare sa mai inscriem. Dar ei de ce dracu n-au fost in stare sa mai sustina echipa?

Daca ala poate sa faca ce vrea ca a platit biletul, (dupa logica ta poate s-o puna chiar de un picnic cu bere si mici,) eu de ce n-am voie sa stau in picioare tot meciul si sa cant? Ca si eu am platit biletul.
Cai Lun
Bine ca atunci cand intri pe DinamoMania nu trebuie sa platesti bilet...
dark_caine rosu
trebuie sa intelegem ca si celor de la peluza le-a fost greu.dintr-odata dupa 45 de minute de vis sa ti se spulbere orice sperantade caificare...si cu toate astea tot au reusit sa mai cante cateva minute bune dupa al 2 lea gol al lazialilor...si gandii-va ca ei sunt alaturi de echipa la fiecare meci si canta pana ragusesc...ar trebui sa le fie apreciata munca..nu mai vorbesc de gruparile ULTRAS care merita toata admiratia noastra..
kelly
oricum dupa mine galeria lui Dinamo e no.1 la coregrafie :) si PCH e cea mai buna peluza din Romania si poate chiar din tot estul Europei!!!!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Sledge
mai tata..atunci la meciul cu lazio am fost pe stadion si iti spun ca atunci cand au dat al treilea gol nu am mai putut sa cant...simteam ca imi dau lacrimile si chiar nu am mai putut canta nu cred ca in clipele alea poate fi vreounul condamnat ca nu a mai cantat cand dinamo era condusa cu 3-1, dupa ce o repriza intreaga a controlat jocul si chiar marcase....hai sa fim seriosi nu ?
kall
asa e ...si eu plangeam de necaz dar deja se simtea, plutea in aer faptul ca Dinamo isi pierduse luciditatea si urma sa piarda meciul....eu am simtit-o si daca ma credeti am simtit si la meciul cu Pandurii ca vom lua gol imediat cand a ratat Cristea 11 m....ca nu ma asteptam sa luam 2 asta asa e dar simteam ca vom lua gol.....si nu-mi mai venea sa cant ,sa urlu,nimic...doar ma uitam si nu-mi venea sa cred....la noi este ceva psihic, cand cade unul cade toata echipa.... busted_blue.gif

si sa revin, la meciul cu Lazio am simtit-o inca de la penalty ca vom pierde...ce incepusem prost nu avea cum sa se termine decat foarte prost.....cu bronzatii cand am intors de la 0-1 simteam ca se poate si nu m-am inselat le-am dat 3 ma inspira jocul echipei sa cred ca putem...nu stiu daca voi simtiti la fel dar unii sunt convins ca simt....nu vorbesc si nu vreau comentarii de la cei care vin la meci doar sa se descarce de problemele de acasa....vorbesc doar cu cei care simt ceva in suflet cu adevarat si nu doar ca asa e trandy sa fii ultras....si retineti, eu nu sunt ultras, sunt doar un suporter mai patimas..... bananasmile.gif
BoYkA
Ba da e ca mersu pe bicicleta.
Mergi pe "bicicleta" pana cand ii "sare lantul" te enervezi si vezi ca e o cauza pierduta, asa si cu Dinamo. Pacat ca se intampla ca la bicicleta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.