belgradedog
Sep 12 2004, 06:59 PM
Salutare tuturor cainilor din belgrad
Cred ca sunt singurul caine rosu care locuiesc aici la Belgrad!
Pt orice informatii intrebati-ma!
belgradedog
Sep 12 2004, 07:07 PM
Atentie ! pt cainii care vin individual la Belgrad
1.Suprterii lui Parizan (grobarii,adica groparii) sunt destul de violenti.Nu va riscati singuri la stadion in culorile lui dinamo.Mergeti sub protectia politiei .Ei se bat la fiecare meci cu politia in tribune si intre ei
2.Crvena Zvezda e prietena noastra! Partizan e un fel de Steaua!faptul ca avem aceleasi culor ca Zvezda va produce iritare si mai mare.
3.La meciul cu Otell, fanii Partizan ultras au agitat un steag romanesc si au scandat SECURITATE! SECURITATE! .Otelul nu a avut suporteri
4.Cu exceptia stadionului Partizan si zonei de langa,Belgrad e un oras super misto si civilizat,viata de noapte super.Nu veti avea probleme.1euro=73 dinari
o bere in oras 1euro, la magazin 0.5 euro .Va stau la dispozitie cu orice informatie de aici din Belgrad.Vali Belgrade DOG
stevengerrard
Sep 12 2004, 09:45 PM
Cate ceva despre cum joaca Partizan in momentul de fatza ai putea sa ne zici?
Avand in vedere cum joaca Dinamo si Partizan acum, ce sanse avem?
ZOCCOLO DURO
Sep 13 2004, 02:15 PM
Referitor la incidentele dintre ultrasii lui Partizan si Steaua Rosie,care sunt mai violenti?
Cine face legea in Belgrad? Care este politica celor doua tifoseri?
belgradedog
Sep 13 2004, 05:47 PM
QUOTE(stevengerrard)
Cate ceva despre cum joaca Partizan in momentul de fatza ai putea sa ne zici?
Avand in vedere cum joaca Dinamo si Partizan acum, ce sanse avem?
Am fost la meciul cu Otelul si am mai vazut la televizor.Ultimulmeci au castigat 1-0
Stilul de joc e asemanator cu cel romanesc-posesie ,pase multe ,pressing dar forta de atac pe poarta nu m-a impresionat.Nici Otelul nu a jucat grozav.Nu le-a pus probleme. Cred ca trebuie luati tare de la inceput si ori sa avem noi posesia ori sa jucam taios pe contraatac.Din pacate la Belgrad nu am cum sa vad meciurile lui Dinamo,dar am auzit ca stam cam slab in ultima vreme.Cred ca meciul va fi echilibrat si orice rezultat e posibil,valori apropiate.Dar sper sa invingem!
belgradedog
Sep 13 2004, 05:59 PM
QUOTE(ZOCCOLO DURO)
Referitor la incidentele dintre ultrasii lui Partizan si Steaua Rosie,care sunt mai violenti?
Cine face legea in Belgrad? Care este politica celor doua tifoseri?
Stii care e problema ? In Serbia nu e ca la noi,fiecare oras cu echipa lui.Toti sunt sarbii sunt impartiti practic in doua.Cu Red Star)Crvena Zvezda) sau cu Partizan.CZ are traditie mai mare si mult mai multi fani.Ei sunt intotodeauna favoritii dar Partizan le sufla in ceafa tot timpul.La orice meci la Belgrad vin multi suporteri din alte orase.Practic campionatul se joaca in doua echipe,ceilalti nu prea conteaza pt ca alte echipe mai bune din fosta Jug sunt acum in alte tari.Zagreb,Sarajevo.
Ce e foarte ciudat si cam nasol e ca stadionul CZ(maracana) si Partizan sunt foarte aproape unul de altul .Le desparte doar o mica intersectie si un mic parc.Acolo bataile sunt neintrerupte cand e derby si cu oricealt prilej.LA ei bataiile de strada sunt mult mai frecvente ca la noi.Multi se duc si pentru distractia asta.Deci nus tiu care sunt mai rai
Dar la bataie toti se baga! Partizan ii numesc pe fanii Zvezda : Tiganii! iar Zvezda pe
Partizan : groparii!
La meciuri folosesc foarte mult fumigenele desi sunt interzise .Bataile cu politia sunt de asemenea curente.Politia intra foarte repede peste fani in tribune,nu prea sta la discutii,fac si abuzuri...
Stiu sigur ca noi suntem fratii cu Zvezda si prietenii mei fan Red Star stiu.Nu stiu insa daca vor veni pentru noi.E si problema nationala....sunt curios!
Militia Romana
Sep 15 2004, 06:15 PM
Bai frate eu tin la Dinamo dar mai mult la pielea mea deci nu merg la Belgrad! Daca vom fi cateva zeci cum e priconizeaza o sa ne rupa politia si suporterii! Mi-e frica, si pentru ce sa merg, la cum am jucat cu National mi-o c-o luam rau, mai bine stau acasa in fata TV
qsl111
Sep 15 2004, 08:23 PM
Prietene cu totii am facut sacrificii pentru echipa noastra,unii au luat bataie,alti-ca mine- au luat bataie si au si pierdut examene ca sa vada un amarat de meci cu poli,asta e...altii chiar au murit.Desigur ca e super lejer sa te ascunzi in spatele violentei fanilor lui partizan,dar de ce nu recunosti ca pur si simplu nu ai chef sa mergi la meci?Decat sa aud prostii dintr-astea prefer sincer sa aud ca a batut steaua...asa ca din respect pentru cei care se duc ai putea sa iti ascunzi lasitatea sau dorinta de confort.
qsl111
Sep 15 2004, 08:25 PM
nu ma intelege gresit pentru ca nici eu nu am sa merg la meci,dar eu macar o fac din motive obiective si nu ma apuc sa ma plang ca vai ce rau imi pare ca nu ma duc si ce bine ar fi fost daca era altfel...
ManoWar
Sep 16 2004, 12:20 AM
QUOTE(Militia Romana)
Bai frate eu tin la Dinamo dar mai mult la pielea mea deci nu merg la Belgrad! Daca vom fi cateva zeci cum e priconizeaza o sa ne rupa politia si suporterii! Mi-e frica, si pentru ce sa merg, la cum am jucat cu National mi-o c-o luam rau, mai bine stau acasa in fata TV
Mai bine taci in P**a mea din gura. Avortonule.
Anonymous
Sep 16 2004, 07:52 AM
ManoWar, ai fost pus sub supraveghere. Data viitoare cand mai injuri pe forum iti iei ban pe termen nelimitat.
flaviusO
Sep 16 2004, 06:20 PM
Nici eu nu merg la Belgrad nu de frica ci din principiu. In plus m-ar costa si foarte mult. Nu cred ca faceti bine ca va luati de om asa repede. Si-a exprimat omul parerea si poate are pe undeva si putina dreptate...
Anonymous
Sep 16 2004, 06:23 PM
Nu l-am avertizat pentru ca si-a spus parerea, ci pentru ca l-a insultat pe qsl111.
flaviusO
Sep 16 2004, 06:53 PM
Eu ma refeream la militian, in plus cred ca pe el l-a injurat MonoWar...
qsl111
Sep 17 2004, 06:22 PM
De ce sa nu ne luam asa repede de el flavius?Pai uite si tu au fost 30 de oameni la belgrad!!!30!din ce cauza au fost atatia crezi tu?de ce au fost mai multi la zilina?pentru ca lumea gandeste asa,si nu se poate.Macr din respect pentru cei care s-au dus putea sa taca din gura.Eu as fi dat oricat sa ma duc,mai ales ca imi place si partizan de mic copil.Insa trebuia sa fac eforturi peste putinta mea ca sa ajung acolo,nu sa ma lamentez ce rai sunt sarbii...
ManoWar
Sep 17 2004, 09:24 PM
QUOTE(qsl111)
De ce sa nu ne luam asa repede de el flavius?Pai uite si tu au fost 30 de oameni la belgrad!!!30!din ce cauza au fost atatia crezi tu?de ce au fost mai multi la zilina?pentru ca lumea gandeste asa,si nu se poate.Macr din respect pentru cei care s-au dus putea sa taca din gura.Eu as fi dat oricat sa ma duc,mai ales ca imi place si partizan de mic copil.Insa trebuia sa fac eforturi peste putinta mea ca sa ajung acolo,nu sa ma lamentez ce rai sunt sarbii...
Exact ce vroiam sa zic si eu. Mai bine ar tacea oameni astia din gura....
Apropo qsl111 mai citeste mesajele....
flaviusO
Sep 21 2004, 09:00 PM
Pai uite qsl, poate militianu' tine mai mult la pielea lui decat la Dinamo... Parerea lui, asta nu inseamna ca e avorton... In plus, nu cred ca tie ti-ar fi convenit sa vii cu capul spart inapoi, ca Mihnea... Si inca a fost bine ca au castigat, daca ii invingeam pe sarbi ma gandesc cum faceau groparii cand vedeau alb-rosu in fata...
ManoWar
Sep 22 2004, 12:06 AM
Nu frate, un dinamovist adevarat nu se gandeste la pielea lui cand e chestia de a merge in deplasare.
Aveam 12 ani si vroiam sa merg la meciu dinamo steaua depe ghencea... Aveam niste bunici care erau saritorii si nu m-au lasat. Asa ca eu singur singurel m-am dus cu transportu in comun fugind practic de acasa ca sa ma duc sa imi sustin echipa asa cum puteam la 12 ani. Au iesit cu batai pe drum eu avand fularu, tricou' cu dinamo pe mine. Eram vreo zece dinamovistii in tranvai. Si niciodata nu ii cunoscusem de dinainte. La care vine un grup de stelistii pe tramvai... Ma intreaba
"Ba, tu cu cine tii!"
la care eu am zis
"Cu Dinamo"
Nici cat sa zic pass am primit un pumn in fata de nici pana acuma nu o sa il uit. Cu ura in suflet l-am lovit in coie ca numai pana acolo ii ajungeam si a cazut pe jos. La care fratii mei dinamovistii mau ajutat.
Si nici O CLIPA nu m-am gandit ca nu o sa mai vin la meciurile in deplasare ca mi-ar fii frica. Nu conteaza frate!!!! Dinamo este viata mea....
Si iti dai seama cat ma oftica fazele astea de genu. "Nu ma duc la meci, eu tin cu dinamo dar tin mai mult la pielea mea"
Eu numesc fanii de genu asta POSERS= Prefacutii/fakerii si lista continua.
qsl111
Sep 22 2004, 09:29 AM
nu am facut pe nimeni avorton Flavius.Parerea e a lui,asa e,insa este o parere nu neaparat gresita ci care nu trebuia spusa aici.
flaviusO
Sep 22 2004, 08:47 PM
Pai vad ca omul dupa ce a vazut ca am castigat la Bacau nu a mai postat, se pare ca avea el o fixa cu B-ul... MonoWar, normal ca apreciez la un dinamovist mentalitatea ta si nu a militianului...
RedBoy
Sep 29 2004, 12:22 PM
ati aflat pana la urma daca vin "bulangi"i aia de suporteri de la partizan? cand si citi? stie cineva amanunte?
alexemilian
Sep 29 2004, 03:34 PM
Vreo 200 si-au anuntat intentia de a veni dar majoritatea nu au sustinerea conducerii clubului pt ca sunt intr-un conflict mult mai rau decat al nostru cu Porcea.
Daca vin cu trenul, este unul singur pe zi; nu prea greu de intampinat.
Estimez ca mai mult de 50 nu vor veni pt ca este scumpa viza.
RedBoy
Sep 29 2004, 03:49 PM
Abia astept mai ales ca sunt niste lucruri de rezolvat.....
Apropo cine stie cum o sa vina astia sa anunte - :)
englandunited
Sep 29 2004, 04:27 PM
Echipa antrenata de Vladimir Vermezovici a ajuns pe aeroportul ”Henri Coanda” in jurul orei 12. ”Putem trece de Dinamo pentru ca avem avantajul scorului inregistrat pe propriul teren”, a declarat tehnicianul plavilor. Echipa sirba a fost insotita si de un suporter care a spus ca fanii dinamovisti trebuie sa se astepte la aproximativ 2.000 de ”gropari”, din care jumatate vor ajunge astazi iar ceilalti miine.
ManoWar
Sep 29 2004, 06:04 PM
QUOTE(englandunited)
Echipa antrenata de Vladimir Vermezovici a ajuns pe aeroportul ”Henri Coanda” in jurul orei 12. ”Putem trece de Dinamo pentru ca avem avantajul scorului inregistrat pe propriul teren”, a declarat tehnicianul plavilor. Echipa sirba a fost insotita si de un suporter care a spus ca fanii dinamovisti trebuie sa se astepte la aproximativ 2.000 de ”gropari”, din care jumatate vor ajunge astazi iar ceilalti miine.
Da si eu sant Mos Craciun....
Anonymous
Sep 29 2004, 09:33 PM
ho,ho,ho...poate au aflat ca langa Lia manoliu e un bazin mai mare ca ala din groapa si vor sa repete baia de la meciul trecut....he,he,he...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.