Cai Lun
Aug 25 2007, 07:04 PM
Francis este un international nigerian, adus in primavara la Dinamo 2. Are 18 ani si evolueaza de regula pe postul de mijlocas dreapta.
Morpheuss
Aug 25 2007, 08:44 PM
S-a miscat bine in teren azi.Ar trebui sa i se acorde o sansa si sa fie adus la echipa mare
gilutza_d
Aug 25 2007, 09:41 PM
De cand la bagat in teren azi jocul a inceput sa aiba mai multa viteza.Chiar s-a miscat bine.
red_dogvitan
Aug 25 2007, 09:56 PM
Un jucator de perspectiva ar fi o solutie de viitor si pentru prima echipa
mugabe
Aug 26 2007, 07:59 AM
Are tehnica,viteza si centreaza destul de bine.In scurt timp cred ca va face pasul spre echipa mare.
Mister
Aug 26 2007, 08:14 AM
Mie mi-a placut Lemnaru,pentru ca a marcat:P
cosmin targoviste
Aug 26 2007, 09:33 AM
Daddy e o solutie,dar de Ayangma ce se mai aude???
florin_80
Aug 26 2007, 09:58 AM
Ayangma nu a mai ramas la echipa, cica nu s-ar fi inteles la bani cu impresarul. Ma rog.
Imi place Daddy, e drept, mai trebuie cizelat...dar sa nu uitam ca are doar 18 ani, iar africanii astia sunt cam dezordonati in joc la varsta asta, eii jucand mai mult in tarana si cu gumari in picioare...iar notiunea de tactica le este complet straina.
red_butterfly
Aug 26 2007, 05:28 PM
Lasa...sa mai asteptam ceva timp, sa vedem ce poate. Oricum, tare mi-e ca oricat ar fi de bun, la prima echipa nu va ajunge (decat daca am avea aici prea multi accidentati).
redmania
Aug 27 2007, 12:23 AM
in meciul cu Sportul a intrat in repriza a doua deci nu e inca titular (nu stiu din ce motiv).
oricum a schimbat jocul in bine si cred ca ar trebui incercat cate 15-20 minute pe final si la prima echipa fiindca nu cred ca avem oameni ca el, capabili sa rupa ritmul, sa dribleze in viteza 2-3 adversari (asa cum mai facea ZE)...
Doar cu fotbalisti lenti ca Munteanu si Oprita nu facem treaba, mai trebuie si cate unul care sa scoata sufletul din adversari.
florin_80
Aug 27 2007, 10:00 AM
Da, nu avem jucatori rapizi in prima echipa, jucatori care sa rupa titmul si sa creeze superioritate. Asta e si unul din motivele pentru care ne chinuim in fata echipelor care sapa transee in propria jumatate (in deplasare ne este mai usor). Oare Rednic nu a observat chestiile astea? Eu cred ca Daddy ar putea fi incercat, cateva minute pentru inceput nu ar fi rau. Asa cum ar trebui incercat si Alexe. Cu siguranta ca cei 2 ar aduce si un plus de viteza, si un plus de tehnica. Ramane doar sa se integreze in planul tactic.
mihaiul90
Aug 27 2007, 11:26 PM
Alexe nu sunt sigur ca ar putea intra titular la ora actuala, dar pe Franciss eu l-as baga negresit in meciurile din campionat daca as fi in locul lui Rednic. Are viteza si centreaza bine, lucruri care ne lipsesc pe flancuri in ultimul timp.
nunweiller
Aug 28 2007, 09:03 AM
Acum avem probleme cu CL. Dupa ce se va incheia sezonul, probabil, se va incerca o remaniere a lotului, in cazul in care sezonul va fi un esec.
Pina una alta nu poti juca la nivelul care se vrea la Dinamo in acest moment fara macar citeva meciuri in liga a doua. Daca vor confirma totul va fi bine, daca nu, asta e. Problema la tineri este inconstanta.
In momentul actual nu i-as incerca nici pe Alexe, nici pe nigerian. L-as juca mai mult pe Ganea care a dovedit cu Mioveniul si nu numai ca are, sut, forta si viteza.
Hooligans
Sep 4 2007, 07:34 PM
are calitati foarte bune cred ca in scurt timp va face saltul la echipa mare
red_dogvitan
Sep 4 2007, 07:43 PM
Ar fi o solutie buna de viitor pentru echipa
djmihaitza
Feb 17 2008, 07:07 PM
I s-a desfacut contractul de munca pe motiv de proasta conduita disciplinara.
Cu alte cuvinte, a fost dat afara cu litera "i".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.