Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Treziti-va pana nu va fi prea tarziu !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
E clar pentru toata lumea, Dinamo sufera in acest moment. Daca pana acum Cristi Munteanu ne salva cu interventii salutare, iata ca si Babicu a prins un meci mai putin reusit. Cert este ca trebuie sa ne revenim cat mai repede. Totusi, eu am anticipat ca echipa nu o sa mai aiba prospetimea din sezonul trecut, chiar Mircea Lucescu spunand ca dupa ce o echipa castiga tot ce se poate castiga, in anul urmator e posibil sa isi piarda motivatia si sa nu mai fie la fel de determinata. Exemplul care imi vine in minte este Besiktas. Dupa un sezon absolut remarcabil, cu rezultate extraordinare, a urmat un sezon in care echipa a aratat o cu totul alta fata, antrenorul apreciat devenind brusc un antrenor incompetent care nu mai poate redresa echipa. E posibil ca baietii sa fi suferit si din punct de vedere psihic dupa dubla cu Manchester, mai ales ca presa nu i-a iertat deloc, ba mai mult unii jurnalisti au asteptat cu sufletul la gura un joc nereusit in Anglia pentru a-i ataca. Pe de alta parte, fotbalistul roman nu se poate obisnui sa joace din trei in trei zile, mai ales ca multi nu duc o viata sportiva, un exemplu elocvent fiind Semeghin care isi petrece noptile prin discoteci, periclitandu-si astfel forma sportiva. Chiar daca am pierdut la Cluj, echipa a oferit si cateva semnale pozitive. Linia de mijloc a dat dovada de mai multa creativitate, mingea a fost dusa in fata portii, insa ratarile ne-au costat din nou scump. Trebuie sa consemnam si revenirea lui Claudiu Niculescu, varful nostru reusind sa sparga gheata dupa o perioada lunga in care nu a reusit sa inscrie. Cu totii suntem necajiti dupa ultimele rezultate, insa trebuie sa le acordam in continuare credit baietilor. Daca ii fluieram si ii huiduim, cu siguranta nu rezolvam nimic. Deocamdata suntem abia la inceput si lucrurile se pot schimba. Jucatorii trebuie sa isi schimbe atitudinea si sa priceapa ca nu putem continua asa la infinit. Jocul cu Partizan se apropie, speram ca baietii sa isi revine pana atunci si rezultatele pozitive din campionat sa le redea increderea.
StefaN
da ai si tu dreptate,dar daca la dinamo nu se joaca nimic in campionat si am pierdut ultimele meciuri , tu crezi ca vor putea juca la partizan sa rupa gura targului ?! eu nu cred...desi imi doresc din toata inima,dar nu ai cum sa faci saltul,deoarece la dinamo in momentu asta in afara de 2-3 oameni care isi dau sufletul pe teren, restu sunt ca niculescu,o mana moarta !! pacat....si dupa ce noi tot pierdem in campionat,2 infrangeri in calificarile pt ucl,noi mergem viteji la belgrad sa batem partizan !! intai trebuie sa ne trezim si apoi sa jucam fotbal !!!
Anonymous
QUOTE(StefaN)
da ai si tu dreptate,dar daca la dinamo nu se joaca nimic in campionat si am pierdut ultimele meciuri , tu crezi ca vor putea juca la partizan sa rupa gura targului ?! eu nu cred...desi imi doresc din toata inima,dar nu ai cum sa faci saltul,deoarece la dinamo in momentu asta in afara de 2-3 oameni care isi dau sufletul pe teren, restu sunt ca niculescu,o mana moarta !! pacat....si dupa ce noi tot pierdem in campionat,2 infrangeri in calificarile pt ucl,noi mergem viteji la belgrad sa batem partizan !! intai trebuie sa ne trezim si apoi sa jucam fotbal !!!

Stefan ... ai auzit de minuni??? :P shtiu pe cineva care se pricepe....shi am incredere in EL!
ZOCCOLO DURO
MI-E RUSINE DE RUSINEA LOR!!!
Am fost aseara pe stadion ....Nu se poate asa ceva!!! Cand ma gandesc ca vine meciul cu Partizan,m-apuca durerea de cap!!!
Anonymous
sincer nu cred ca mai aveam vre-o sansa cu partizan, sau poate daca ar juca stiind ca nu mai au ce pierde sa faca vre-o minune ....
Unicul capitan: CATALIN Hîldan
ZOCCOLO DURO
Ce minuni...!? Singura minune ar fi sa plece cu totii si sa ne lase !!!
Pe astia nu-i mai trezeste nici Dumnezeu... INCREDIBIL !!! Imi este rusine si frica sa ma uit pe clasament!!! borcea masii !!!
DomINAMO
QUOTE(Andrei www.dol.ro)
Pe de alta parte, fotbalistul roman nu se poate obisnui sa joace din trei in trei zile, mai ales ca multi nu duc o viata sportiva, un exemplu elocvent fiind Semeghin care isi petrece noptile prin discoteci, periclitandu-si astfel forma sportiva.

Semeghin oricat ar bea el tot rupe terenul ,alearga, mai da o pasa...mai un drigling dar joaca peste media din echipa noastra.
neloo
QUOTE(DomINAMO)
QUOTE(Andrei www.dol.ro)
Pe de alta parte, fotbalistul roman nu se poate obisnui sa joace din trei in trei zile, mai ales ca multi nu duc o viata sportiva, un exemplu elocvent fiind Semeghin care isi petrece noptile prin discoteci, periclitandu-si astfel forma sportiva.

Semeghin oricat ar bea el tot rupe terenul ,alearga, mai da o pasa...mai un drigling dar joaca peste media din echipa noastra.

Corect!
uneori Seme mai prinde zile negre dar el cel putin se lupta pt fiecare minge nu ca alti... :(
Anonymous
duminica babicu a scos tot!!!
imi cer scuze lui goian - am crezut ca el a respins centrarea aia in bara, cand colo inteleg ca era claudiu!
Margaritescu a alergat, semeghin si el!!
bubele au fost : alistar, badea, tames + N&D...VM nu a avut posibilitatea sa arate ceva (dar a incercat sa faca si faza defensiva), Baltoi la fel - a ratat, asta e, ce acum sa-l punem la zid???
Eu cred ca locul lui ciobi este in centrul apararii cu goian in dreapta si iordache in stanga (caci nu mai sper sa vad 4-4-2), tames pe banca si sa-l vedem pe pacurar si/sau denis (vad ca unii il injura desi nu a apucat practic sa joace...???!!!)
Anonymous
Mu stiu ce ati vazut voi la Munteanu duminica, dar eu am vazut ca a aparat foarte bine. Si la faza in care a luat rosu nu avea ce sa faca, era singura solutie. Verzele din aparare au lasat sa treaca tot, asa ca el a facut ultimul pas care trebuia facut...
Joanna
e jale..cat mai putem fi alaturi de ei..???

sper sa se trezeasca..trebuie neaparat sa ajungem in grupele uefa!!

FORZA DINAMO!
Anonymous
vad ca le-au promis 10000 $ in caz ca trec de partizan...bine ar fi ca asta sa-i "deblocheze"...eu insa nu cred ca asta e solutia! trebuie schimbat psihologul!
DomINAMO
Intai ar trebui sa-i motiveze dorinta lor de a arata ca pot face ceva pentru DINAMO de a se afirma ei ca jucatori si a da o palma celor care i-au contestat...dupa care cei 10.000 $.Daca n-ar fi asa m-as ura deoarece l-as crede pe borcea atunci cand i-a facut mercenari.
1948
Parerea mea e ca acum jucatorii trebuie sustinuti mai mult ca niciodata
Daca vor vedea ca suntem alaturi de ei , vor avea mai multa incredere in ei , si poate vor reusi sa treaca peste asta !
Militia Romana
Degeaba ii sustinem noi pentru ca ei nu pot mai mult. Sa speram ca nu vom retrograda desi situatia e neagra. Si cand ma gandesc ca maine jucam in Uefa.....
boaca iulian
parerea mea este ca trebuie sa ii sustinem pana la capat!! cred ca vom trece de partizan cu 2-0 la bucuresti si ne vom califica!! nu uitati mecilu cu spartak moscova=3-1!! daca nu se vor califica atunci va fi revolutie!!
1948
Ar fi bine sa fie revolutie daca nu se vor califica , dar mi`e teama ca o sa ramana tot asa conducerea
Joanna
poate ne revenim de azi...cu victoria de la bacau!!...
1948
Uite ca am castigat ... poate ne revenim :))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.