Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Revenirea lui Florentin Petre
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4
cosmin targoviste
Eu cred ca e mare nevoie de un sufletist ca Florentin.
POOL
Eu nu. Alearga el din suflet, insa el si-a ales calea si oricum sincer Chiacu sau Predescu mi se par peste el.
cosmin targoviste
Chiar si in Champions League???Macar cu mentalitatea lui ne poate ajuta.Si va mai adresez o intrebare:De ce sa fie primit urat de fani???
gavros
da cine a zis ca va fi primit urat de fani ?
redlady08
eu sunt pentru intoarcerea lui icon_lol.gif ....de la plecarea lui n-am gasit pe nimeni sa-l suplineasca cu succes pe partea dreapta, in plus avem nevoie de un jucator cu experienta, care pune suflet pentru echipa.
Asta este, a vrut sa vada si el cum se joaca afara, pacat ca n-a facut cea mai buna alegere. Te asteptam acasa Piticule. HAITA_DINAMO.gif
red_dogvitan
Daca nu se intoarce acum la Dinamo sper sa se intoarca peste cateva luni sau spre sfarsitul carierei de fotbalist e unul dintre cei mai sufletisti dinamovisti
cosmin targoviste
QUOTE(gavros @ 21 Aug 2007, 18:38) *
da cine a zis ca va fi primit urat de fani ?

vezi la rubrica ,,campania de transferuri Dinamo"
redlady08
acuma este momentul sa se intoarca, el si-a manifestat dorinta...depinde ca "mai marii nostri" sa stie sa actioneze
Me_Sama
Poate in amicalul de maine va juca super bine si vor intelege actionarii nostri ca e nevoie de el la echipa. Rednic cred ca si l-ar dori...e prea bun sa nu-l vrea. Oricum, nu as putea sa-l vad jucand la alta echipa din Romania, mai ales ca stiu ca nici el nu vrea asta.
Florin_Bogdan
Daca vine Petre! castigam campionatul!!!
cosmin targoviste
Si daca vine Marica Liga Campionilor!!!DA!Am zis-o =))
Max
QUOTE(Florin_Bogdan @ 21 Aug 2007, 19:15) *
Daca vine Petre! castigam campionatul!!!

de cros cu vele.
Morpheuss
QUOTE(cosmin targoviste @ 21 Aug 2007, 18:20) *
Eu cred ca e mare nevoie de un sufletist ca Florentin.

Daca ar fi un pic mai tanar si la forma de dinainte,da.
cosmin targoviste
Fratioare dennis.....Sunt altii tineri care alearga de 15 ori mai putin ca Petre(gen Cristea si altii) asa ca....nu te mai hazarda sa zici de astea.
dudu1961
Ei hai ca-mi placi @dennis_reddog___Dorinel Munteanu tare tinar este si joaca cum joaca (poate se dopeaza , dar asta nu am de unde sa stiu ). Eu unul m-am saturat de experimente ratate cu jucatori care se lasa de fotbal(Ze) sau cu jucatori care joaca bine la prezentare si citeva meciuri si apoi isi dau cu stingul in dreptul (Mendy , Fernandes ,vranikovici , etc) . Am mai spus-o Petre e Dinamovist , unuii dintre voi nu uita anumite iesiri ale lui , decord , dar asa cum altii spun tot felul de aberatii el de ce nu ar avea voie la nervii sa efuleze timpenii , voi chiar credti ca el asta vroia , dar atita timp cit nu ti se recunoaste munca si mai vor si neaparat sa te transfere , tu ce ai face"plec la echipa adversa sa vedem le convine " . Si pina la urma toti au fost plecati si sau intors , nu inteleg Petre de ce nu s-ar intoarce , cu ce este el mai prejos decit cei care au plecat la un moment dat si au revenit . De ce oare copiulu lui e junior la noi si nu la alta echipa , macar trada intr-un fel . Nu va inteleg pe uni dintre voi , adica tineti mai mult la un strain decit la unul de-al nostru ! icon_question.gif
Morpheuss
Petre e un dinamovist adevarat,e o parte din Dinamo...Tin la el,e un simbol.Ceea ce nu vreti sa intelegeti este ca nu vom face performanta cu Florentin Petre.Daca era atat de bun,cum ziceti,de ce nu a mers la o echipa mare si a plecat la bulgari,unde nici macar nu joaca?Daca va reveni la noi si va avea evolutii proaste,ce faceti?Ii strigati ca acum doi ani:"Du-te la steaua!",nu? icon_rolleyes.gif
dudu1961
Daca tu crezi ca un jucator care s-a accidentat sau s-a imblolnavit exact cind nu trebuia si pleaca intr-un final la 33 de ani pleaca cumva la Real Madrid ?Spune-mi ca eu nu ma pricep ?!
Morpheuss
Spune-mi cum reactionezi daca Florentin nu joaca nimic doua,trei meciuri...Toata lumea o sa-l conteste.El nu merita asa ceva.Eu asta incerc sa spun.Multi jucatori au dat gres cand au incercat sa se intoarca la fostele echipe si sa rupa gura targului.
antisteaua
Ba voi sunteti nebuni? Cum dracu sa nu se intoarca Petrica? Pai ala e caine adevarat. De cate ori a vrut sa plece, sa faca si el un ban muncit afara si alde Borcea il tineau ca au nevoie de el, ca nu stiu ce, ca ii da drumu anul viitor si Petrica nu a plecat. S-a dus si el ca omu dupa bani, ca are si el familie de intretinut. Acum vrea sa vina acasa. E normal sa-l primim cu bratele deschise. Ce dracu, ati luat-o pe urma lui giovani?
cosmin targoviste
QUOTE(dennis_reddog @ 21 Aug 2007, 21:30) *
Spune-mi cum reactionezi daca Florentin nu joaca nimic doua,trei meciuri...Toata lumea o sa-l conteste.El nu merita asa ceva.Eu asta incerc sa spun.Multi jucatori au dat gres cand au incercat sa se intoarca la fostele echipe si sa rupa gura targului.

Si ceea ce nu vrei tu sa intelegi este ca nu e vina lui daca nu joaca.Poate in bulgaria nu a fost titularizat din interese patriotice pentru ca ei sunt constienti ca e un jucator de baza la noi,poate ca nu s-a acomodat cu limba.Sunt multi factori.eu in astept pe Petre si bag mana in foc ca merita!A,uitasem dennis.Spuneai ceva de tanar si de forma de dinainte.A stat un an la bulgari.Asa de repede se poate transforma un jucator???

PS:haideti sa il lasam pe dennis ca stiu cum e sa te contreze toti.Fiecare cu parerea lui.

QUOTE(dudu1961 @ 21 Aug 2007, 20:55) *
Ei hai ca-mi placi @dennis_reddog___Dorinel Munteanu tare tinar este si joaca cum joaca (poate se dopeaza , dar asta nu am de unde sa stiu ). Eu unul m-am saturat de experimente ratate cu jucatori care se lasa de fotbal(Ze) sau cu jucatori care joaca bine la prezentare si citeva meciuri si apoi isi dau cu stingul in dreptul (Mendy , Fernandes ,vranikovici , etc) . Am mai spus-o Petre e Dinamovist , unuii dintre voi nu uita anumite iesiri ale lui , decord , dar asa cum altii spun tot felul de aberatii el de ce nu ar avea voie la nervii sa efuleze timpenii , voi chiar credti ca el asta vroia , dar atita timp cit nu ti se recunoaste munca si mai vor si neaparat sa te transfere , tu ce ai face"plec la echipa adversa sa vedem le convine " . Si pina la urma toti au fost plecati si sau intors , nu inteleg Petre de ce nu s-ar intoarce , cu ce este el mai prejos decit cei care au plecat la un moment dat si au revenit . De ce oare copiulu lui e junior la noi si nu la alta echipa , macar trada intr-un fel . Nu va inteleg pe uni dintre voi , adica tineti mai mult la un strain decit la unul de-al nostru ! icon_question.gif

Chestia cu strainii e valabila,din pct meu de vedere,cand joaca steaua meciuri internationale bananasmile.gif verystrange.gif
Iar eu sunt perfect de acord cu tine dudu,Petre se putea razbuna in multe feluri pentru cum a fost batjocorit de Giovanni.Si nu el a ales sa plece ci Giovanni l-a fortat.Nu uitati ca el a refuzat oferte mult mai bune,dar atunci a decis sa plece pentru a scapa de calvarul de la acea vreme care era Dinamo pentru orice fotbalist.
Morpheuss
Nu inteleg de ce m-ar deranja sa fiu contrat,daca vrem sa ajungem in acelasi loc.Vrem binele lui Dinamo.Cat de interesul patriotic...Spune-mi,daca ar veni Berbatov la Dinamo,crezi ca ar ramane pe banca?Si bulgarii ne-au facut mai multe noua,decat le-am facut noi lor.Astea-s vorbe.Petre nu s-a descurcat acolo,de aceea sta pe banca.Sunt din ce in ce mai curios sa vad daca ajunge la noi.Sincer,nu as vrea sa joace la alta echipa din Romania,in afara de Dinamo.
redlady08
sa vedem maine cat de mult s-a schimbat jucatorul Petre pentru ca dinamovistul Petre sunt convinsa ca a ramas la fel, si daca ma gandesc ca puturca l-a chemat la Nationala desi Piticu nu joaca titular e clar ca inca mai face fata la acest nivel.

@ dennis...si daca se intoarce la alta echipa din campionat si da gol lui Dinamo, atunci ce mai spui? (ca tot avem noi experiente de genu)....asa ca important e sa se intoarca si n-avea tu grija de cum va fi primit
POOL
@ Cosmin , nu am nimic cu Petre, era unul din preferatii mei pe cand era la Dinamo, insa se vede ca nu mai poate, e limitat. Si sincer nu i-am inteles decizia de a juca "in strainatate", intr-un campionat mai slab ca al nostru. icon_rolleyes.gif
COSMIN C
Anti, esti nebun coane? Nu te supara, m-ai provocat. Si stiu ca imi pun juma de forum in cap. Daca iau in calcul ca o supar pe Redlady e ca si cand mi-am pus in cap tot forumul. Nu l-a tinut nimeni, adevarul adevarat e ca dupa hepatita si electrocutare nu l-a prea vrut nimeni, In afara de bulgari evident, dar ei oricum sunt nimeni.
Chiar credeti ca suntem in situatia sa gandim cu sufletul? Sa se intoarca Petre, sa antreneze o grupa de copii, sa ocupe ce post isi doreste el la Dnamo, n-am nimic impotriva. Dar in teren.... sa fim seriosi, daca ne vom intari in continuare cu astfel de jucatori, care, na, trebuie sa-si incheie si ei cariera undeva, nu ajungem nicaieri. In nici un caz nu acolo unde ne dorim.
A trecut vremea lui Petre. Gata. e cazul sa ne uitam inainte nu inapoi.

p.s. redlady, tu te bazezi pe convocarile lui Piturca? Ma faci sa rad. pai stie o tara intraga ca Petre cat e Piturca antrenor o sa vina si in carje la nationala.
DarkSide
Fara interes de jignire, sefu' , numai ca Petre s-a vandut pe 10000 in plus si acum vrea indarat.
COSMIN C
Eu inteleg ca vrea inapoi....dar zau asa, noi ce vina avem?....cand va aud cu oferte mult mai bune......L-a vrut Real si n-am aflat eu?

Redlady scrie un roman icon_lol.gif
luis_red_doogy_doog
florentin a fost tot timpul sangele care a curs prin venele suflarii dinamoviste...un mare om..si un om foarte sufletist....forzza Dinamo HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Unii dintre cei prin care a curs sangele suflarii dinamoviste, cum zici tu, au plecat dintre noi....Nu ma provocati.
redlady08
@dark...sunt altii care pot fi numiti vanzatori, nu Piticul....eu l-am inteles perfect, s-a simtit atras de mirajul numit strainatate numai ca nu a plecat la momentul prielnic si stim cu totii motivele. Acuma stau si ma intreb, oare de ce pana acuma nu am gasit pe nimeni care sa-i ia locul pe partea dreapta? Unde-i acel jucator devotat trup si suflet echipei? Sau macar un mijlocas de meserie?

@cosmin...stai linistit ca-l cunosc pe marele puturca, stiu ca nu renunta el asa usor la Pitic, dar nici Piticul nu e de condamnat ca vrea sa aiba meciuri in picioare. El a tras un semnal, a spus ca vrea acasa acuma depinde de cat de mult il dorim si noi. Unii se pare ca nu mai au incredere in el (saturati de atatia jucatori intorsi care nu au dat randament), dar eu poate gandesc prea mult cu sufletul si de aceea sper sa se intoarca si mai mult inca cred ca poate face fata in campionatul nostru. Refuz sa cred ca daca va reveni la echipa ne va trage in jos. Cu ce e mai presus decat el Fernandez sau altii care au incercat sa-i tina locul? Macar el e dinamovist pana-n maduva oaselor si va lupta asa cum stim ca poate ceea ce nu pot spune despre altii care se cred acuma mari vedete si uita sa si alerge pe teren.
antisteaua
Sunt doua aspecte care trebuie separate in ceea ce-l priveste pe Florentin Petre: daca este caine adevarat si daca este jucator bun.

Eu cred ca este caine adevarat pentru ca asa am simtit eu. Asa mi-a lasat mie impresia si impresia. NU a avut oferte de la Real dar cand a avut oferte pentru bani mai multi a ramas la Dinamo sa joace pentru ca i s-a spus ca e nevoie de el. A renuntat la bani si a ales cu sufletul. Pana la urma, avand si el o varsta era normal sa incerce sa castige ceva bani pentru ca peste 3-4 ani nu va mai juca. Apoi cred ca este caine adevarat pentru felul in care lupta pe teren. Chiar daca nu-i iesea mereu el a dat tot ce a avut mai bun pentru Dinamo.

In ceea ce priveste valoarea lui ca fotbalist trebuie sa fim cinstiti si sa spunem ca nu a fost un fotbalist genial dar a fost un fotbalist bun care a compensat de multe ori lipsurile fizice (aici ma refer la faptul ca este marunt) cu ambitia. Daca azi mai joaca bine sau nu, nu mai stiu pentru ca nu l-am mai vazut jucand dar cred ca merita o sansa. Daca va face fata ar fi bine si daca nu ar face fata cred ca ar renunta el singur.

Si sa nu uitam ca pana si Dumitrache ar fi fost tentat sa plece dar fiind bun national nu i s-a permis.
COSMIN C
QUOTE(redlady08 @ 21 Aug 2007, 23:25) *
Macar el e dinamovist pana-n maduva oaselor .....

Geaba vointa, daca nema putirinta....
redlady08
@cosmin...nu zice nimeni ca numa el e dinamovist adevarat, ii stim si noi pe ceilalti chiar daca nu toti am avut onoarea sa-i vedem jucand, dar pentru cei mai tineri el e mai aproape de sufletul nostru

Revenind la posibilitatile Piticului de a pleca afara....e cert ca nu a fost el vreun ronaldinio, dar in fotbal mai trebuie sa ai si noroc si sfatuitori buni. Lui i-au lipsit ambele si cand s-a ivit o portita a preferat sa ramana pentru binele lui Dinamo.

Ce vina avem noi ca el vrea inapoi???...pai nici una ca pana la urma nu noi decidem, doar ne dam cu parerea daca e bine sau nu sa revina. Eu zic sa revina HAITA_DINAMO.gif , cosmin va spune ca doar pentru a antrenea copii si juniorii. taunt.gif
djmihaitza
Cand am vazut postarile lui Cosmin nu stiu de ce dar m-am dus cu mintea la ce zicea procuratoru' giovani:
"Petre este un profesionist al lui Dinamo, nicidecum un simbol. Daca era un dinamovist adevarat nu cerea 10.000 in plus la salariu ...."
Tot ce pot spune este ca am fost la Ploiesti, la meciul de retragere, si mi-am "sacrificat" un fular PENTRU EL !!!

off ___ Daca mai exista in forum "jocul" preferat al lui anmini sigur la ora asta aveam un bolovan la cap. Prietenii stiu de ce....
redlady08
la Ploiesti s-a vazut cat a insemnat Petre pentru Dinamo...cine stie poate va mai avea parte de un asa meci la retragerea din fotbal, tot de la Dinamo. icon_rolleyes.gif (visez frumos..stiu)
COSMIN C
Mihai, la vremea respectiva l-am injurat pentru ce a spus despre Petre. Petre e un simbol al lui Dinamo, fara discutie. Dar una-i una, alta-i alta. Nu putem trai din amintiri.
redlady08
@cosmin....mai bine pune un sondaj la topicul asta sa vedem cati l-ar vrea pe Pitic inapoi in teren, te las sa pui ca varianta si revenirea ca antrenor tongue2.gif
djmihaitza
Cosmin, acum zi si tu ce ai alege intre un Ze Kalanga meloman, casnic si mereu absent sau intarziat si un Florentin Petre "profesionist"??, desi n-am eu ani de scoala cati ANI de Dinamo are "Piticu' "
COSMIN C
Aaaaa, pai ce-i asta? Tu ma pui sa aleg intre Pitic si cine? Nu-i cinstit.

Inca o data, nu contest nici o clipa ce a facut Petre pentru Dinamo, undeva, pe topicul lui cred, am si spus ca atunci cand va pleca si el vom fi saraci lipiti pamantului. Dar, oricat de mult ar iubi Petre Dinamo, oricat de mult il iubim noi, vorba cantecului, vine o zi... cand cel mai bine sa sa faca fiecare atat cat poate. Eu nu cred ca ne mai poate ajuta acum.
Si nu vreau sa-l vad fluierat si injurat de suporteri. Are contract acolo, sa le ia banii la bulgari, ca asta invoca, are familie, etc, si sa se intoarca la Dinamo pe un post (administrativ) in care poate sa faca fata. Sa fie imaginea lui Dinamo, sa-i facem si meci de retragere, sa ne imbracam toti in spartani daca vrea, cu focuri de artificii si tot tacamul...dar atat. E parerea mea. Nu ne permitem, sau n-ar trebui sa ne mai permitem sa fim sentimentali. Tinem cu Dinamo si nu cu un jucator sau altul. Ar fi minunat daca ei nu ar imbatrani niciodata, cum ar fi sa-i avem acum pe toti in teren, tineri? Si pe Dinu, si pe Lucescu, si pe Mopsul si Catalin, Dumnezeu sa-i odihneasca....n-am avea nici o emotie marti....Dar nu se poate....din pacate....
Cai Lun
Bai nene. Ca tot vorbeste lumea de Ploiesti. Petre s-a retras la Ploiesti si gata. Ce facem aici?! Meciuri de retragere pt. Petre din 2 in 2 ani?! E GATA, e istorie, ii facem si statuie daca vreti, dar mai putin cu revenirea ca nu e cazul.

Problema e ca de fapt el, ca sa o spunem p-a' dreapta, ar trebui sa se simta si sa realizeze singur ca nu mai are loc la Dinamo ca jucator.
Morpheuss
QUOTE(COSMIN C @ 22 Aug 2007, 0:30) *
Inca o data, nu contest nici o clipa ce a facut Petre pentru Dinamo, undeva, pe topicul lui cred, am si spus ca atunci cand va pleca si el vom fi saraci lipiti pamantului. Dar, oricat de mult ar iubi Petre Dinamo, oricat de mult il iubim noi, vorba cantecului, vine o zi... cand cel mai bine sa sa faca fiecare atat cat poate. Eu nu cred ca ne mai poate ajuta acum.
Si nu vreau sa-l vad fluierat si injurat de suporteri. Are contract acolo, sa le ia banii la bulgari, ca asta invoca, are familie, etc, si sa se intoarca la Dinamo pe un post (administrativ) in care poate sa faca fata. Sa fie imaginea lui Dinamo, sa-i facem si meci de retragere, sa ne imbracam toti in spartani daca vrea, cu focuri de artificii si tot tacamul...dar atat. E parerea mea. Nu ne permitem, sau n-ar trebui sa ne mai permitem sa fim sentimentali. Tinem cu Dinamo si nu cu un jucator sau altul. Ar fi minunat daca ei nu ar imbatrani niciodata, cum ar fi sa-i avem acum pe toti in teren, tineri? Si pe Dinu, si pe Lucescu, si pe Mopsul si Catalin, Dumnezeu sa-i odihneasca....n-am avea nici o emotie marti....Dar nu se poate....din pacate....

Eu am spus asta dinainte si m-au desfiintat cativa pe aici...Probabil nu conteaza mesajul ci emitatorul. icon_rolleyes.gif Sper ca macar a inteles cineva ce am vrut sa zic.Eu nu-l contest pe Florentin.
rew
Adevaru e ca Oprita, Chiacu si Bratu au ridicat prea mult stacheta pe dreapta ... si o baba in carucior poate s-o depaseasca. In celebrele meciuri cu galonatele Vaslui, Ceahlau si Mioveni astia n-au reusit niciodata sa-si depaseaca adversaru' sau sa dea o centrare. Si cind omu' care trebuie sa traga echipa dupa el, capitanu', sefu vestiarului, este Niculescu, cu proverbialul lui chef de lupta (cu plapuma si salteaua), chiar ca nu mai are loc Petre la Dinamo.
cosmin targoviste
Mie parerea nu mi-o schimba nimeni.Un jucator care vine cu sufletul,e clar ca face la echipa asta mai mult decat oriunde pentru ca de echipa asta e atasat,echipa asta o iubeste.SI un jucator care vine cu sufletul face de 15 ori mai mult decat un mercenar cum e Cristea,sau un scandalagiu ca Fernandes.
Capirossi
Prefer sa-l vad in teren pe Peter arzand pana la ultima suflare decat sa-i vad pe prea devreme obositii Ze, Oprita, Chiacu, Fernandes, Zicu. Chiar daca nu mai poate, Piticu', cel putin, vrea. Daca era sa ocupe locul in teren vreunui Robinho sau mai stiu eu cine, era o treaba. Dar la Dinamo pe partea dr. sunt numai anonimi. Cand a vrut sa plece, nu a fost lasat si a stat sa puna umarul pt. Dinamo. Macar ca reparatie morala ar putea fi reprimit in teren sezonul asta si apoi pastrat in staff-ul ad-tiv. Bolohan, Frasineanu erau mai buni ? De Pape Diop nu amintesc ca ala era cu liniuta & biluta. Sunt atati fosti Dinamovisti care acum traiesc in uitarea noastra, inca unul ar fi prea mult. Sandu Custov a fost un Dinamovist pur sange. Acum subzista si, firesc, vorbeste urat de Dinamo. Petre inainte de a fi fotbalist, e simbol, e adevarat. Daca, de exemplu, la meciul de la Oltenita de trista amintire, Catalin n-ar fi trecut in eternitate ci ar fi fost accidentat si acum si-ar fi revenit si ar fi vrut sa intre in teren, ce ar fi trebuit sa spunem " nu tata, noi vrem performanta, tu stai la birou, in echipa n-ai loc, avem 10 maradone si pe banca 4 ronalzi ? " Daca am vizitat Vaticanul am devenit mai catolici decat Papa ?
florin_80
Performanta nu se face cu vointa, ci cu putinta (sau si cu vointa, si cu putinta). Iar Petre, la ora actuala, nu poate...el nu mai poate depasi un anumit prag (din pacate e vorba de un prag al mediocritatii). Dinamo are nevoie de sange proaspat, de jucatori tineri, dornici de afimare (si, Slava Domnului, sunt destui la noi in batatura)...important e sa fie cineva care sa-i vada si sa le acorde incredere.
Gata, lasati sentimentalismele si incercati sa ganditi si cu mintea, nu doar cu sufletul. Eu am tot respectul pentru el, si nu vreau sa ajunga o povara pentru noi, sa se chinuie si el, sa ne chinuie si pe noi, sa fie huiduit. Sper sa revina candva la Dinamo, eventual cu un an inainte de retragere, dar acum nu e momentul. Imi pare rau, dar asa vad eu lucrurile.

@cosmin targoviste: Pana una alta, Cristea pare cel mai in forma jucator de la Dinamo la momentul actual (in afara de Lobont). Mercenar-nemercenar, cu siguranta ca acum e mai util decat ar putea fi Petre. N-o fi el personajul cel mai iubit si simpatizat de la echipa, dar e foarte util...a cam fost singurul mijlocas cu oo pe Olimpico.
COSMIN C
@Capirossi

Eu asa ma gandesc, ca vrem performanta....

Esti chiar nedrept cand imi dai exemple de fosti dinamovisti care traiesc in uitarea noastra. Stii foarte bine ce parere am despre asta. Nu am spus si nici nu-mi doresc ca Petre sa fie uitat si el....Ma rog, am sa ma abtin sa mai comentez acest subiect.
cosmin targoviste
QUOTE(florin_80 @ 22 Aug 2007, 10:53) *
Performanta nu se face cu vointa, ci cu putinta (sau si cu vointa, si cu putinta). Iar Petre, la ora actuala, nu poate...el nu mai poate depasi un anumit prag (din pacate e vorba de un prag al mediocritatii). Dinamo are nevoie de sange proaspat, de jucatori tineri, dornici de afimare (si, Slava Domnului, sunt destui la noi in batatura)...important e sa fie cineva care sa-i vada si sa le acorde incredere.
Gata, lasati sentimentalismele si incercati sa ganditi si cu mintea, nu doar cu sufletul. Eu am tot respectul pentru el, si nu vreau sa ajunga o povara pentru noi, sa se chinuie si el, sa ne chinuie si pe noi, sa fie huiduit. Sper sa revina candva la Dinamo, eventual cu un an inainte de retragere, dar acum nu e momentul. Imi pare rau, dar asa vad eu lucrurile.

@cosmin targoviste: Pana una alta, Cristea pare cel mai in forma jucator de la Dinamo la momentul actual (in afara de Lobont). Mercenar-nemercenar, cu siguranta ca acum e mai util decat ar putea fi Petre. N-o fi el personajul cel mai iubit si simpatizat de la echipa, dar e foarte util...a cam fost singurul mijlocas cu oo pe Olimpico.

A,da?Si ti-a placut Cristea cu Mioveniul?Adevarul e ca a jucat magnific,a tras echipa dupa el spre acest rezultat maret....De cate ori nu ne-a scos Petre?De cate ori nu a pus echipa pe picioare?Macar pentru mentalitate ar trebui sa fie readus.

QUOTE(dennis_reddog @ 22 Aug 2007, 2:30) *
Eu am spus asta dinainte si m-au desfiintat cativa pe aici...Probabil nu conteaza mesajul ci emitatorul. icon_rolleyes.gif Sper ca macar a inteles cineva ce am vrut sa zic.Eu nu-l contest pe Florentin.

Pai ma dennis cine te-a desfiintat?Am zis numai ca nu e cum zici tu , si parerae mea e ca nu e nici cum zice Cosmin C. Ce e obligatoriu sa avem toti aceeasi parere???La fel cum ai zis si tu,toti vrem binele lui Dinamo,fiecare are o idee.Macar aici sa ne zicem oful ca oricum nu ne aude nimeni din cei care ar trebui sa ne auda.Zicem noi(unii) ca vrem sa vina Petre dar conducatorii nu or sa il aduca niciodata pentru ca ei se gandesc numai la profit.
reddog_sv
QUOTE(florin_80 @ 22 Aug 2007, 10:53) *

TOTAL de acord thumb.gif
milan_bulgar
Petre e bine la noi, joace la cel mai buna ec, ipa la balkanilor, castiga bani poarte bine, vada poarte frumose bulgarci (nic cu factul este casatorit) la Bulgaria mu plece mult. Este posibil se revine la voi cau antrenor, dar dupa 5 ani. Primul trebvue castiga cupa UEFA cu noi. Acume e o una ecipa cu bratul Amunice, care este si fost jocator la Porto si Benfica. Acum CSKA e super ecipa. bananasmile.gif
Mister
Atata timp cat este inca convocat la echipa nationala,Petre este inca un jucator bun.Mie mereu mi-a placut Piticu',poate sunt si un pic subiectiv.In alta ordine de idei,ar fi pacat sa-l ia Steaua pe Stancu si sa nu-l luam noi,mi se pare un jucator foarte bun.
cosmin targoviste
Corect!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.