redlady08
Aug 25 2007, 01:23 PM
Florentin Petre a spus ca pâna la iarna va ramâne la TSKA Sofia. "Am vorbit ieri cu antrenorul de la echipa mea si mi-a spus ca are nevoie de mine si pâna în iarna nu-mi da drumul nicaieri. Am mai multe oferte din România, dar mi-as dori foarte mult sa lucrez cu antrenorul Dorinel Munteanu. De fapt, cine nu si-ar dori sa fie elevul lui Munti? Pe unde a fost, a demonstrat ca e un antrenor bun, lasând în urma numai lucruri bune. La Vaslui are un început de campionat excelent si mi-a spus ca trage la o calificare în Cupa UEFA. Ar fi extraordinar pentru el, dar si pentru echipa. Munteanu impune respect în fotbalul românesc si as fi încântat sa lucrez cu el si la echipa de club, nu numai la nationala. O sa vedem ce se va întâmpla din iarna. Imi doresc sa revin în România", a spus "Piticu".
Adrian Porumboiu este dispus sa-i ofere lui Florentin Petre un salariu anual în valoare de 150.000 de euro pentru a-l convinge pe acesta sa semneze pe trei ani cu Vasluiul. (prosport)
Raikkonen
Aug 25 2007, 04:07 PM
QUOTE(Mister @ 25 Aug 2007, 13:59)

Atata timp cat este inca convocat la echipa nationala,Petre este inca un jucator bun.Mie mereu mi-a placut Piticu',poate sunt si un pic subiectiv.In alta ordine de idei,ar fi pacat sa-l ia Steaua pe Stancu si sa nu-l luam noi,mi se pare un jucator foarte bun.
Daca acum ar fi jucat la Dinamo, nu era nici pe banca de rezerve a lui Piturca
cosmin targoviste
Aug 25 2007, 09:06 PM
A bagat golu' Florentin

Veste buna pentru Mister aDI iLIE: "STANCU E UNUL DIN JUCATORII ACONTATI DE Dinamo!"
POOL
Aug 25 2007, 10:58 PM
Cu jucatori ca Nastase, Petre, Ciubotariu sau Kirita, nu castigam nimic, ma rog echipa nu are nimic de castigat. Ca e faza cu experienta.... Poti sa uiti de experienta daca jucatorul traieste din amintiri si nu mai joaca nimic.
Capirossi
Aug 26 2007, 08:02 AM
Florentin Petre a marcat pentru TSKA, în deplasarea de la Spartak Varna, meci câstigat de TSKA cu 2-0. Piticul a inscris în 45' din 11 m, fiind schimbat cu 15' înaintea finalului.
" Terminatul " nu e terminat se pare.
redlady08
Aug 26 2007, 06:46 PM
A contribuit decisiv si la primul gol, fiind autorul centrarii din care a inscris Vuiadinavic....
biancap78
Aug 26 2007, 08:46 PM
Petre e un jucator bun..am observat si eu ca nu are constanta aceea dar totusi....eu sunt de parere ca ar trebui sa se intoarca....nu are rost sa mai dau motivele in mesajele de mai sus a explicat redlady foarte bine.....
dinamo_girl
Aug 26 2007, 11:49 PM
petre a fost,este si va fi un Dinamovist adevarat.ceea ce nu mi se pare normal este indiferenta cu care este tratat de catre actionarii Dinamovisti.Petre a declarat in nenumarate randuri ca i-ar face placere sa revina la Dinamo insa nu a fost contactat inca.Daca nu este dorit in Stefan cel Mare ar trebui cel putin sa se poarte o discutie cu el si tratat ca atare...nu este orice jucator;cariera sa poarta amprenta clubului Dinamo si pe langa marile nume Dinamoviste,poate fi inclus si numele unui Pitic cu suflet mare

chiar daca nu a fost contactat de marile cluburi din europa asa cum a mai afirmat cineva mai sus,la Dinamo cred ca el va fi de folos intotdeauna !repet,parerea mea,nu-mi dati in cap
Hooligans
Aug 27 2007, 08:23 AM
Petre,un jucator foarte bun,dar cred ca nu va fi titular in cazul in care va veni
cosmin targoviste
Aug 27 2007, 08:24 AM
Eu nu-ti sar in cap pentru ca sunt partial de acord:D
mihaiul90
Aug 27 2007, 11:20 PM
Sunt de parere ca Petre trebuie sa se intoarca acasa ! Ar fi util echipei si sunt sigur ca nimeni nu l-ar fluiera indiferent de felul in care va juca. Trebuie sa fii redus mintal sa-l fluieri pe Petre dupa cate a facut el pentru Dinamo ! Actionarii nostri ar trebui sa il aduca neaparat la iarna ! Nu as suporta sa vad un simbol al lui Dinamo irosindu-se prin vagaunile de la vaslui...
Florentin, daca inca ne iubesti, SA NU TE DUCI LA vaslui !!!
PS: muşeţel vaslui
red_dogvitan
Aug 27 2007, 11:26 PM
Ar fi util echipei sa se intoarca acum dar nu cred ca se va intampla in editia asta de campionat
cosmin targoviste
Aug 28 2007, 07:35 AM
QUOTE(mihaiul90 @ 28 Aug 2007, 0:20)

Sunt de parere ca Petre trebuie sa se intoarca acasa ! Ar fi util echipei si sunt sigur ca nimeni nu l-ar fluiera indiferent de felul in care va juca. Trebuie sa fii redus mintal sa-l fluieri pe Petre dupa cate a facut el pentru Dinamo ! Actionarii nostri ar trebui sa il aduca neaparat la iarna ! Nu as suporta sa vad un simbol al lui Dinamo irosindu-se prin vagaunile de la vaslui...
Florentin, daca inca ne iubesti, SA NU TE DUCI LA vaslui !!!
PS: mușețel vaslui

Esti din Iasi sau ce?

...Cat despre Petre ce sa faca omul daca Dinamo nu il vrea?Sa taie frunze la caini?
luis_red_doogy_doog
Aug 28 2007, 06:21 PM
The Game
Oct 3 2007, 07:05 PM
Se pare ca in sfarsit va sosi Petre...Doamne ajuta! Cei care il fluierau acum 2 ani nu erau normali la cap.Poate ca nu are chiar asa caracter ca Hildan,dar nu este departe. Este un dinamovist 100% care intotdeauna si-a dat sufletul pe teren.
Ionut Horatiu
Oct 3 2007, 07:15 PM
vointa are...suflet are...sa vedem ce face pe teren.. ca acolo tre sa ne ajute..nu doar sa se gandeasca ca el e dinamovist !!
bigbobo
Oct 3 2007, 07:19 PM
QUOTE(The Game @ 3 Oct 2007, 19:05)

Se pare ca in sfarsit va sosi Petre...Doamne ajuta! Cei care il fluierau acum 2 ani nu erau normali la cap.Poate ca nu are chiar asa caracter ca Hildan,dar nu este departe. Este un dinamovist 100% care intotdeauna si-a dat sufletul pe teren.
De unde ai auzit ca vine Petre?
Me_Sama
Oct 3 2007, 07:57 PM
Sa revina, avem nevoie de el pentru a-i mobiliza pe ceilalti si a le arata ce inseamna sa iubescu cu adevarat pe Dinamo. Sa vina sa ne ajute sa castigam acest campionat. Nu e alt jucator care sa merite mai mult decat el calificarea cu Dinamo in Liga Campionilor!
mihaiul90
Oct 3 2007, 07:58 PM
Chiar asa, unde ai auzit tu ca revine Petre ?
Me_Sama
Oct 3 2007, 08:07 PM
@mihaiul - a scris azi in gazeta sporturilor. Or spune astia multe tampenii, dar poate asta e adevarata:D
cosmin targoviste
Oct 3 2007, 08:18 PM
fals,aia au zis ca pleaca sigur de la bulgari.Dinamo nu e interesata de Petre.Nu acum.
Mister
Oct 3 2007, 08:48 PM
Ziua istorica de azi in plan politic ar putea fi continuata si maine pe plan fotbalistic daca Dinamo va trece de Elfsborg.Pe un teren curat murdar,Dinamo trebuie sa se impuna pentru a reintra in elita cu care ne-a obisnuit.Dinamo este o stare de spirit care va dainui peste rezultate dar care ne poate aduce maine o noua bucurie.In aparare stim un lucru:Cu Moti n-am emotii,iar daca cumva vom avea,acestea vor fi risipite de Lobont.In atac va fi mai greu,dar nu este imposibil sa marcam de 2-3 ori.Hai Dinamo si sa nu uitam un lucru ALEO,ALEO FLORIN PETRE E SIMBOLUL DINAMOOO
RED75
Oct 3 2007, 09:33 PM
Nu stiu cum va fi revenirea lui Petre. Poate inoportuna in acest moment... Pentru mine el este insa "caine pana la moarte" si cu asta ramanem, in ultima instanta....
Leaveyou
Oct 4 2007, 10:31 AM
Probabil după două meciuri nereușite o să-și ia o cârcă de mumu și asta fuse.
dudu1961
Oct 4 2007, 10:39 AM
Orice ati zice voi , eu sint de parere ca Petre o repriza o poate face si foarte bine __daca poate petre marin al spurcatilor , de ce Petre al nostru nu ar putea-o face . Eu personal il astept pe Petre sa revina , avem nevoie de el , mai ales pentru vestiar si ca este DINAMOVSAT !
Leaveyou
Oct 4 2007, 10:49 AM
Eu n-am spus că nu-l vreau. Este mai dinamovist decât toți ăștia la un loc. Ziceam că publicul nu o să aibă răbdare cu el.
perovalenciano
Oct 4 2007, 11:44 AM
Sunt subiectiv si sentimetal dar dupa cat a dat piticu merita o sansa.
dudu1961
Oct 4 2007, 11:54 AM
Care public @Leav...?
mihaiul90
Oct 4 2007, 02:38 PM
Nu mai cititi gașca slugilor proaste... aia scriu numai rahaturi pe acolo. Ar fi bine sa revina Petre din iarna, dar nu cred...
florin_80
Oct 4 2007, 03:03 PM
Ne plangem ca unii jucatori din actualul lot au ajuns la o varsta la care nu mai pot demonstra nimic iat uzura fizic aisi spune cuvantul, dar noi il vrem pe Petre. Ii multumesc pentru ce a facut, dar nu e momentul sa revina la Dinamo (eventula cu un an inainte sa se retraga i se poate da sansa asta). Daca vrem sa ne scaldam in mediocritate, ii aducem pe Petre, pe Kirita, pe Tararache etc. Daca vrem si perfomanta, atunci trebuie sa ne schimbam optica. Nu mai merge cu jumatati de masura, nu mai merge cu repatrieri sau cu jucatori la apus de cariera. La Dinamo e nevoie de sange proaspat, de jucatori de forta, de viteza (pe care Petre nu o mai are). E nevoie si de o alta mentalitate (mentalitate pe care Petre nu si-a dobandit-o in Bulgaria).
stone
Oct 5 2007, 08:07 PM
Avem nevoie de Petre pentru ca este un dinamovist inascut nu vopsit si ar putea ridica moralul echipei. Avem nevoie de cineva care crede intradevar in DINAMO si acela este Petre
mugabe
Oct 5 2007, 09:40 PM
Sa vina peste cativa ani cind isi atarna ghetele in cui si sa ia o grupa de copii sa-i invete fotbal.
caine_berceni
Oct 5 2007, 09:52 PM
Sa vina oricum Petre este mai bun decat Cap de zmeu si Oprita si intr-un picior, asa ca dece nar veni
red_dogvitan
Oct 5 2007, 10:01 PM
Sa se reintoarca la echipa avem nevoie de el
COSMIN C
Oct 5 2007, 11:43 PM
Am zis ca nu mai scriu aici.....Oameni buni, daca il asteptam pe Petre ca pe "salvatore de la patria" inseamna ca suntem la fundul gropii. Ca nu mai putem spera nimic. A fost bun, e un simbol, dar, pentru Dumnezeu, nu putem merge inainte cautand tot timpul salvarea in trecut. Oricat de dragi ne-ar fi unii sau altii, trebuie sa intelegeti si sa inteleaga si cei care conduc acest club, ca nu se mai poate asa. Am ajuns mama ranitilor, suntem ca un camin de batrani, nu-i mai vrea nimeni si ii aducem noi inapoi pentru ca o data.... Vrem performanta sau nu? Asta e intrebarea.
Cai Lun
Oct 6 2007, 01:19 AM
Pe cine pui tu sa gandeasca?!
cosmin targoviste
Oct 6 2007, 06:22 AM
@Cosmin C si cu oprita,goian,radu stefan se face performanta?!Macar Petre ar pune suflet,fata de astia.
Radu10mai
Oct 6 2007, 07:56 AM
si daca as juca eu la Dinamo as pune mai mult suflet decat Petre, dar asta e egal cu zero daca nu am talent, la fel si in cazul lui....
cosmin targoviste
Oct 6 2007, 08:00 AM
hai lasa ca avem la sufletisti si talentati in echipa la momentul actual de ni se rupe sacul....Cum sa nu puna suflet Petre?tu inca mai crezi ca nu e dinamovist adevarat?altii daca plecau cum a plecat Petre de la Dinamo ar fi aruncat cu noroi in club , asa cum o fac foste "mari glorii" ca lupu sau altii....
Radu10mai
Oct 6 2007, 08:04 AM
tot nu ai inteles, nu am zis ca nu pune suflet, am zis doar ca e un jucator slab!
cosmin targoviste
Oct 6 2007, 08:51 AM
si daca as juca eu la Dinamo as pune mai mult suflet decat Petre
E posibil sa fi inteles eu gresit.
Totusi raman la parerea ca avem nevoie de Petre macar pentru mentalitatea lui.IN acest moment la Dinamo exista jucatori care n-au nici valoare nici mentalitate.Petre macar are mentalitate de Dinamo.
The Game
Oct 6 2007, 12:35 PM
Parerea mea ca Petre nu trebuia sa plece de la inceput,dar asta e alta poveste... Si cum zicea si cosmin targoviste, cu jucatori gen oprita si lucian goian se face? Sincer,prefer Petre.
COSMIN C
Oct 6 2007, 02:00 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 6 Oct 2007, 9:00)

altii daca plecau cum a plecat Petre de la Dinamo ar fi aruncat cu noroi in club , asa cum o fac foste "mari glorii" ca lupu sau altii....
Cred ca m-a lasat memoria. Cum a plecat Petre?????
Si cand am spus ca am ajuns azil de batrani, ma refeream la toti. Nu numai la Petre, dar aici e topic despre el.
red_dog 4 ever
Oct 6 2007, 02:12 PM
Pentru banii ar fi plecat si la stiaua parca asa zicea odata.Asa ca................
The Game
Oct 6 2007, 02:17 PM
CUM a plecat Cosmin? Hai ca daca nici Petre n-are caracter...
COSMIN C
Oct 6 2007, 03:09 PM
cu mine vorbesti sau cu cel din Targoviste? Asta intreb si eu, cum a plecat? A fost cumva dat afara??? Eu n-am spus nimci despre mdoul cum a plecat, si-a dorit sa joace afara, si-a gasit echipa, s-a considerat ca si-a facut datoria fata de Dinamo....Unde e problema ca nu inteleg.
The Game
Oct 6 2007, 04:03 PM
Pai ai spus-o de parca ar fi tradat echipa sau ceva de genul asta. Si eu sunt de parere ca nu trebuia sa plece,dar cred ca a fost nevoit sa plece.Nu uita comportarea actionarilor fata de el...Si da,la tine ma refeream.
cosmin targoviste
Oct 6 2007, 04:18 PM
A fost batjocorit de giovani in ultimul hal Petre.
QUOTE(red_dog 4 ever @ 6 Oct 2007, 15:12)

Pentru banii ar fi plecat si la stiaua parca asa zicea odata.Asa ca................
Asa zicea presa nu Petre.
florin_80
Oct 6 2007, 04:39 PM
Uite declaratia lui (una din ele): "As juca si la Steaua. Am o virsta si trebuie sa ma gindesc serios la viitorul meu". problema e ca am auzit-o si cu urechile mele, nu e o inventie. Ciudat era ca el practic se autopropunea.
Ma rog, pana la urma nu asta m-a deranjat, ci mai ales santajul la care recurgea de fiecare data cand nu-i erau satisfacute pretentiile. Si episodul ala cu contractul de la austrieci pe care il vantura prin fata camerelor. Putea foarte bine s-o faca in liniste...ca toatea astea tineau de bucataria interna, nu trebuia s ane dam in stamba in public.
Repet, il respect, dar nu e momentul revenirii la echipa. Nu mai vreau cimitirul elefantilor la Dinamo. Cand se va retrage, va fi asteptat si primit cu bratele deschise.
COSMIN C
Oct 6 2007, 05:02 PM
The Game, tot cred ca nu citesti cu atentie, n-am zis nimic de plecarea lui, cosmin targoviste a afirmat ca daca altii ar fi plecat cum a plecat el ar fi aruncat cu noroi in echipa. Eu doar am intrebat cum a plecat Petre. Pentru ca nu-mi amintesc sa-l fi dat cineva afara. A fost dorinta lui, in ultimii ani a tot incercat sa-si gaseasca o echipa afara, nu l-am acuzat ca ar fi tradat echipa. Pana la urma era normal, are o varsta, isi dorea sa vada si cum e dincolo de garnitele tarii, ale Ligii lui Mitica, isi dorea sa castige mai mult. N-am comentat in nici un fel acest lucru.
Da, a fost batjocorit de ion becali, dar ulterior am vazut o poza cu ei doi imbratisati. Nu din cauza aluia a plecat. Imediat dupa titlul din 2004 flutura un contract la reunirea lotului. Dar nici asta nu mai vreau sa comentez.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.