Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Revenirea lui Florentin Petre
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4
COSMIN C
QUOTE(The Game @ 27 Dec 2007, 15:48) *
In orice caz, e mai bun decat Oprita ...

E si greu sa fie cineva mai bun ca Oprita...
Capirossi
QUOTE(Miți @ 27 Dec 2007, 15:52) *
Ideea a tot ce spui tu mai sus este:"Si asa suntem in cacao pana la gat,hai sa-l chemam si pe Florentin sa se balaceasca putin cu noi"...sa fim seriosi...

Nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta si nici nu vreau sa aflu. Am vrut sa spun ca un OM ca Petre merita mai mult decat usi trantite-n nas. Dupa cat de mult a alergat pe teren pt. Dinamo merita un minim de respect. Daca pe postul ala aveam in teren sau macar la D 2 vreo valoare incontestabila, intelegeam, dar cum acolo evolueaza Chiacu, Oprita si alti anonimi, nu stiu in calea cui ar sta Peter. Vorbesc de recunostinta si de intelegere, lucruri pe care le pricep tot mai putini dintre noi.
Sarbatori fericite tuturor.
The Game
La asta ma refeream si eu cand am spus ca e mai bun decat Oprita. Oricum, cred ca e clar ca tineri de valoare nu vor fi adusi asa ca pe postul lui Petre vom ramane cu cei actuali.
Myhay_Dinamo
Nu cred ca trebuie sa ne gandim la varsta putin inaintata a lui Petre cand e vorba de fotbal.A fost pana si titular la echipa nationala in meciurile cu Luxemburg si Albania cu toate ca la bulgari nu este nici macar rezerva.Si am vazut cat de mult a ajutat echipa.In meciul cu Luxemburg a si marcat un gol.Eu zic ca este necesara revenirea lui la Dinamo,insa cred ca in privinta asta nu ne facem decat niste amarate de iluzii,bulgarii nu il vor mai lasa sa plece. icon_frown.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
Momentan Petre este mai bun decat orice jucator de banda pe care il avem. Nu mai are nimeni incursiunile lui pe dreapta si centrarile, care nu erau chiar asa rele. Doar Ze mai facea cate ceva da' asta a fost neserios.
ingineru
Florentin Petre a imbatranit din pacate. Dinamo in momentul de fata nu cred ca duce lipsa de fotbalisti cu experienta. Desi il stimez mult pe Lobont, parerea mea este ca el cu personalitatea lui a stricat atmosfera la Dinamo.
Blu
Florentin Petre nu a imbatranit, ci a devenit un jucator experimentat. E un simbol al lui DInamo, si numai simpla lui prezenta ar face bine echipei. Iarsa spui ca Lobont a stricat atmosfera, e o mare prostie. Daca nu ne salva Lobont de n-ori, nu ne clasam acum nici macar pe locul sase. Am fi fost intr-o zona si mai rusionoasa. Si la urma urmei, despre ce personalitate vorbesti? A ramas la noi, nu? Ce alt bine ne putea face? La care oferte a avut putea sa-si faca bagajul si sa evadeze din haousul nostru pur alb-rosu. Din pacate, acum a ramas, dar nu credca-l prinde toamna in Stefan cel Mare. Si si mai pacat e ca Borcea si compania in loc sa-i caute un inlocuitor de viitor, sa-l transfere pe Tatarusanu sau sa-l promoveze pe matache, prefera sa-l scoata de la naftalina pe Babicu...
The Game
QUOTE(ingineru @ 3 Jan 2008, 0:25) *
Florentin Petre a imbatranit din pacate. Dinamo in momentul de fata nu cred ca duce lipsa de fotbalisti cu experienta. Desi il stimez mult pe Lobont, parerea mea este ca el cu personalitatea lui a stricat atmosfera la Dinamo.

Paranoiaaaaa ...
biancap78
Hai mai ca deja e penibil....E prea batran pentru Dinamo....e din acelasi an cu Danciulescu ba mai bine..el e din Ianuarie '76 si Danciu din Decembrie '76. E un simbol al lui Dinamo si ar putea ajuta echipa doar prin simpla lui prezenta....E nevoie de el la club...Daca e bun pentru Piti sa-l bage titular in meciurile cu Albania si Luxemburg atunci e bun si pentru noi titular hai nu in meciurile ce steOAIA si crapid daca voi ziceti ca nu poate dar in celelalte...Nu avem nici un mijlocas de banda dreapta competent...[nu ca pe stanga ar fi mai bine..] pe cine sa bagam..pe Chiacu??? Ati vazut si voi ca isi da cu stangul in dreptul...Daca Borcea si restul nu baga bani pentru a aduce un jucator tanar cu viteza tehnic alea alea ca sa avem flancul drept cat de cat protejat, Florentin e singurul care ne-ar putea ajuta si ar pune mai mult suflet in joc decat toti restul la un loc....
DJVALY
pararile noastre poate nu-s au rostul.ca va veni sau nu va veni.PRINCIPAL E CA ANUL ASTA ECHIPA TREBUIE SA DEA RANDAMENT.FORțA DINAMO
Leaveyou
QUOTE(Blu @ 3 Jan 2008, 6:25) *
Si si mai pacat e ca Borcea si compania in loc sa-i caute un inlocuitor de viitor, sa-l transfere pe Tatarusanu sau sa-l promoveze pe matache, prefera sa-l scoata de la naftalina pe Babicu...

Adevăr grăiești. Cred că avem cei mai imbecili acționari. Puțini se pot lăuda cu așa ceva în campionatul românesc.
RED75
Mie imi place Petre atat ca om, cat mai ales pentru ca il consider printre putinii "caini pana la moarte". Nu comentez oportunitatea revenirii lui la Dinamo in acest moment. Oricum, consider ca trebuie sa aiba orcand usile deschise si, peste ani, trebuie sa iasa la pensie de pe un post din cadrul clubului.
Spunea cineva ca nu e cazul sa se intoarca acum pentru a-si demonstra neputinta si a se balaci alaturi de Oprita in rahatul din acest sezon ratat. Cred ca e gresit, Petre a suferit si umilinte mai mari cat a fost la Dinamo, in perioada lui giovani sau in infrangeri rusinoase prin ghencea si, indiferent de zvonuri, nu a parasit corabia. As vrea sa cred ca e dintre cei care ar veni sa joace in alb rosu si daca am fi pe ultimul loc fara sanse de a scapa de retrogradare (deja aberez, sper sa nu se ajunga pana acolo)
POOL
Pacat ca l-am pierdut pe Ze, adica a plecat la Boavista sub forma de imprumut. Aseara a jucat bine cu Sporting, a avut o cursa frumoasa si a dat un assist + mi-a stricat biletul la pariuri (pusesem pe sporting) icon_redface.gif
Clau_Goool
Pool ce legatura are scula cu prefectura ??? Aici e vorba de pitic, tu ne spui de parasuta de ze ...
The Game
Da, asta vroiam sa zic si eu. Sa-l lasam pe Ze linistit acolo unde e ...
POOL
Scuze am gresit topicul. icon_redface.gif Se vede ca am lipsit ceva timp din activitatea forumistica. offtopic.gif icon_redface.gif
The Game
Internaționalul român, Florentin Petre, a reușit o "dublă" pentru formația sa de club, ȚSKA Sofia, în victoria obținută în deplasarea de la Belașița, scor 3-1.
cosmin targoviste
Pai pentru Dinamo e slab.Doar il avem pe Munteanu acolo baza la mijloc.
The Game
Eeee, nu e slab... e "terminat", "expirat"... icon_lol.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.