ZOCCOLO DURO
Sep 10 2004, 04:11 PM
Deschid acest subiect,fiindca eu unul sunt interesat de materiale ultras in general...Pe acest site nu am vazut o rubrica destinata schimbului de material ultras intre noi dinamovistii.Eu unul as dori sa achizitionez material video dvd cu peluza nord,mai noi sau mai vechi....Stiu ca multe derbyuri au fost filmate ,dar nu am cum sa dau de baietii cu camere...Sau alt lucru m-ar interesa....un loc unde se poate imprima un steag de gard(in Bucuresti.)vorbesc de un loc specializat....uite sunt cateva lucruri care pot fi rezolvate pe acest site ....daca moderatorii pot face sau deja exista o rubrica destinata schimbului de material ultras ,astept pareri la acest subiect...
neloo
Sep 10 2004, 04:41 PM
eu unul mi-as dori sa cumpar niste fulare/esarfe/tricouri cu AC Milan
ZOCCOLO DURO
Sep 10 2004, 05:02 PM
E un inceput....ceva in stilul tifonet sau supertifo...hai sa spunem ce ne intereseaza ,modul in care vrem sa achizitionam materialele(cumpar sau schimb) si un tel.,o adresa de mail....ceva asemanator.
Cel care are materiale si vrea sa colaboreze sa raspunda la anunt ,la acest subiect sa scrie pe site....
Eu unul as dori un cd cu imagini de la ultimele derby contra lui steaua,sau rapid....Le pot schimba cu caseta video IRRIDUCIBILI LAZIO, cd audio cu ultrasii lui Lazio, si cantece destinate Curvei laziale...etc....
astept mesaje! Materiale ale diavolului milanez nu am pt. moment dar daca voi face rost iti voi raspunde.ok?
neloo
Sep 11 2004, 10:28 PM
ok
stiu pe cineva care l-ar putea interesa materialele cu Lazio.
sa vb cu el si-ti dau un raspuns!
neloo
Sep 11 2004, 10:38 PM
am vb cu el si are ce-ai cerut... vorbeste cu el pe yahoo messenger.. iti dau ID-ul si mailu pe PM ca nu vrea sa fie recunoscut de stelisti :D
Anonymous
Sep 12 2004, 12:30 PM
Zoccolo Duro ... poze si imagini filmate de la derbyuri si in general de la toate meciurile... gasesti aici ... poze cu coregrafii, chiar secvente audio cu NG ... eu am o colectie destul de vasta pe HDD ... toate trase de aici ...
ZOCCOLO DURO
Sep 13 2004, 12:37 PM
Pt. Andrei , exista ceva material ultras si pe site,dar m-ar fi interesat si altceva....Stiu ca exista cateva casete video(chiar si din ghencea de la foc),la niste baieti din N.G.,dar nu am luat legatura cu ei....ma gandesc ca vizitand site-ul,si vor vedea anuntul vor raspunde ....e o idee....
flaviusO
Sep 16 2004, 06:43 PM
Materialele cu Lazio de unde le ai??
ZOCCOLO DURO
Sep 17 2004, 01:14 PM
Corespondez cu multi ultrasi laziali din Italia.In italia este la moda ca ultrasii sa schimbe produse pt. tifosi ,intre ei...la noi se pare ca nu prea este un subiect interesant....Eu am incercat ceva pe site-ul asta ,dar se pare ca nu prea merge....
flaviusO
Sep 17 2004, 10:22 PM
Si acele CD-uri le-ai primit prin posta sau ceva sau se pot scoate de pe net?? Pe multi intereseaza fenomenul ultras, nu e ceva lipsit de importanta...
ZOCCOLO DURO
Sep 18 2004, 09:13 AM
Toate sunt primite prin posta....am vazut ceva si pe net ,dar calitatea lor e indoielnica...si pe net nu pot fi vazute toate materialele ...de exemple am un dvd in care 25 minute e bataie generala intre laziali si politie (de la derbyul cu roma,ala cand se vorbea ca a murit un suporter....ultimul),si sunt prim planuri...Iti dai seama ce cadou ar fi pt. garda daca materialul ala ar fi pe net?....
flaviusO
Sep 18 2004, 10:40 PM
Interesant, sa inteleg ca ai o colectie impresionanta de materiale ultras... Frumos, inseamna ca te preocupa cu adevarat... Ar fi un ajutor destul de important daca le-ai arata si liderilor NG, nu ca nu ar fi documentati oamenii, dar in special Irriducibili au fost mai tot timpul originali, iar ultrasii romani ar avea de invatat de la italieni, pana si de la tifosi lui Palermo...
ZOCCOLO DURO
Sep 20 2004, 10:23 AM
REFERITOR LA COLECTIA MEA DE MATERIALE ULTRAS,SINCER NU AM FOARTE MULTE...IN TRECUT MA OCUPAM MAI MULT DE SCHIMBURI....ACUM ....CEVA MAI SUBTIRE...
CU CAPII DE LA N.G. SUNT PRIETEN SI MAJORITATEA MATERIALELOR LE-AU VAZUT SI EI....EU ,SORIN ROMA, GIOVANNI....SI ALTII BAIETI CAND FAC ROST DE MATERIALE ULTRAS ISI ARATA INTRE EI...ITI SPUN CA A FOST O CASETA AUDIO CU SUPORTERII LUI CASARANO,PRIMITA DE MINE CARE A AJUTAT MULT LA INSIPARIE PT. CANTECE....DAR SI DE LA LAZIO,VERONA,MILAN....ETC
ZOCCOLO DURO
Sep 20 2004, 10:30 AM
cel mai recent cd ultra ,l-am primit luni 13 ,cu ultras Triestina....cu adevarat impresionant...si cand te gandesti ca sunt in b....la mine in casa,zici ca e stadio olimpico...i-am disperat pe vecini....hahaha!!!
flaviusO
Sep 20 2004, 01:09 PM
Bravo ma!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.