Mirunik
Jan 15 2009, 02:38 AM
In urma rezultatelor de duminica cu Chelsea (3-0 oficial, 4-0 daca arbitrul Webb nu i-ar fi anulat eronat un gol lui Ronaldo la o semnalizare de offside a tusierului) si din aceasta seara cu Wigan Athletic, scor 1-0, Manchester urca pe a doua pozitie in clasament, cu 44 de puncte.
Podiumul arata in felul urmator in acest moment:
1 Liverpool 21 13 7 1 35 13 22 46
2 Man Utd 20 13 5 2 33 10 23 44
3 Chelsea 21 12 6 3 40 12 28 42
Man United are un meci mai putin jucat, restanta cu Fulham FC.
The Game
Jan 15 2009, 02:57 AM
Nu-mi vine sa cred, e Liverpool pe 1.
Mirunik
Jan 15 2009, 03:00 AM
Nu pentru mult timp.
MosIonRoata
Jan 15 2009, 06:25 AM
Acest Scolari e un biet scolar - sub conducerea lui, Chelsea a ajuns o echipa de buimaci...
Abramovici l-a dat afara pe Avraam Grant nu pentru ca a pierdut Cupa la pinaltiuri ci pentru ca
dupa ce s-a calificat in Finala Cupei, la finalul meciului cu F.C.Liverpool, a cazut in genunchi pe gazon si a multumit...
Deh...nu putea un bandit sta la masa cu un om credincios.
SANATATE!
Raikkonen
Jan 21 2009, 10:57 PM
Se stia ca Avram Grant nu va ramane la Chelsea dupa finalul acelui sezon...a fost ceva ca a ramas pana atunci dar mai mult din lipsa de candidati la banca echipei.
Iar faptul ca Chelsea a ajuns pana finala se datoreaza in mare parte faptului ca au avut un parcurs facil pana in ( si anume Olympiacos, cel mai usor posibil in optimi si Fener care au trecut cu mare noroc de Sevilla ) semifinale si a unui autogol stupid din partea lui Riise pe Anfield altcumva se intampla cam acelasi scenariu ca in 2005 si 2007 cand Liverpool s-a calificat la cea mai mica limita in fata lui Chelsea.
Cat despre Scolari, poate dupa ce Mourinho a construit o echipa nu se potrivea unul ca Scolari dar nici Mancini nu va putea schimba mare lucru.
Liverpool iarasi arata ca eterna speranta in Premier League cu toate ca fata de ceilalti ani acum chiar s-au aruncat bani gramada pe jucatori lucru care nu s-a mai intamplat niciodata in istoria clubului.
The Game
Jan 22 2009, 01:50 AM
"
Cat despre Scolari, poate dupa ce Mourinho a construit o echipa nu se potrivea unul ca Scolari dar nici Mancini nu va putea schimba mare lucru. "
Mancini e antrenor la Chelsea?
Raikkonen
Jan 22 2009, 01:53 AM
Nu e antrenor la Chelsea...dar daca il demite pe Scolari, Mancini il va inlocui in proportie de ca si 100%.
Mirunik
Feb 4 2009, 01:22 PM
QUOTE(Mirunik @ 15 Jan 2009, 1:00)

Nu pentru mult timp.

Am zis eu.
1. Man United......23....16....5....2....40/10....30....53 p
2. Liverpool.........24....14....9....1....39/15....24....51 p
3. Chelsea..........24....14....6....4....44/15....29....48 p
4. A. Villa............24....14....6....4....38/24....14....48 p
5. Arsenal...........24....12....7....5....38/25....13....43 p
Dupa victoria in fata lui Everton (1-0), Manchester ramine lider in Premier League. Liverpool urca pe doi, ajutata putintel in meciul cu Chelsea si de mai sus mentionatul domn Rilley ( apreciati ca m-am abtinut citeva zile, cit durerea a fost inca vie, nu? ), iar Aston Villa si Arsenal ramin deocamdata in afara podiumului, dupa 0-0 pe teren propriu cu Wigan, respectiv West Ham United ( da, clubul ala care voia sa-l ia pe neve pe Homei...).
In etapa 25 se vor disputa Chelsea-Hull City, Portsmouth-Liverpool, iar MU joaca duminica pe Boleyn Ground cu WHU.
The Game
Feb 4 2009, 02:45 PM
In sfarsit
Man United lider!
BoYkA
Feb 4 2009, 04:12 PM
Liverpool nu a mai luat titlul de multa vreme si nu cred ca va fi in stare nici anul asta. Eu merg tot pe Manchester.
cosmin targoviste
Feb 4 2009, 07:40 PM
Si eu merg pe Manchester , mai ales ca are atat norocul cat si arbitri de partea ei .
Oricum sper ca Chelsea sa joace macar finala UCL .
The Game
Feb 4 2009, 08:54 PM
Esti incurabil.
cosmin targoviste
Feb 4 2009, 09:23 PM
Faptele ma ajuta in ceea ce sustin .
(penalty-uri gratuite,cartonase rosii pentru adversari la fel ) .
Manchester e un fel de steaua a Angliei in ceea ce priveste jocul din afara terenului .
Mirunik
Feb 4 2009, 10:05 PM
Daaa!

Bine ca e Manchester singura ajutata de arbitri!
In ultimul meci direct nu-mi aduc aminte sa fi avut nevoie de arbitri ca sa-i umple sacul lui Scolari, asa ca mai gindeste-te ce ii lipseste lui Chelsea ca sa cistige titlul.
Bine ca a fost curat meciul cu Liverpool. A fost suficient sa faca Rafa Benitez spume in direct
cosmin targoviste
Feb 4 2009, 11:53 PM
Am zis eu ca Chelsea are echipa(mai precis antrenor) sa ia titlul ?! Am zis ca Manchester are tot ce ii trebuie ca sa il castige ,referindu-ma aici si la "mijloace specifice" .
Hanf
Feb 6 2009, 12:18 PM
Manchester United clar ia titlul...Chelsea face figuratie...Liverpool traieste pe spatele lui Gerrard(akm este accidentat deci...) Aston Villa e un fel de fata morgana...
POOL
Feb 6 2009, 09:47 PM
Cand se pun baietii lui Arsenal pe treaba Manchester, chelsea si liverpool stau cuminti.
The Game
Feb 6 2009, 10:04 PM
Nu prea s-au mai pus de prin 2004 ...
cosmin targoviste
Feb 6 2009, 10:28 PM
Chiar imi placea Arsenal la un moment dat , dar deja Wenger ma cam irita prin lipsa de performanta.
POOL
Feb 7 2009, 04:33 PM
S-au pus. Anul trecut au fost prima parte a campionatului pe primul loc, insa datorita lipsei de experienta si a unor accidentari, au pierdut multe puncte. Dorinta de afirmare, pofta de joc fac din Arsenal cea mai frumoasa echipa din Anglia.
cosmin targoviste
Feb 7 2009, 04:41 PM
Si ?! Unde-s performantele ? Nu cred ca Arsenal se vrea a fi doar un club ce creste jucatori pentru celelalte puteri .
cosmin targoviste
Feb 7 2009, 09:27 PM
Chelsea-Hull City 0-0
Din nou rezultat dezamagitor pentru Chelsea , insa din nou o grava si uriasa eroare de arbitraj in defavoarea albastrilor . Chelsea a avut un penalty cat roata carului , mai sa-i rupa mana fundasului de la Hull mingea aia .
AU fost si ratari din 3 metri si bare...
bigbobo
Feb 7 2009, 10:06 PM
N-am vazut tot meciu' dar au avut cei de la Hull niste ocazii...
cosmin targoviste
Feb 7 2009, 10:30 PM
Daca vedeai sutul lui Terry la 10 metri peste poarta din 2 metri in minutul 2 ... Sau multele ocazii ale lui Chelsea din prima repriza..
Mirunik
Feb 8 2009, 10:12 PM
Meci frumos pe Upton Park intre Manchester si West Ham, cistigat de diavolii rosii cu 1-0, gol marcat de capitanul Giggs in minutul 61 dupa o actiune personala superba.
Manchester isi pastreaza pozitia de lider in Premiership, cu 56 de puncte, urmata la 2 puncte de Liverpool, dupa cite se pare cel mai puternic adversar al lui MU in lupta pentru titlu.
P.S. Emil Gradinescu e un bou!
cosmin targoviste
Feb 9 2009, 12:49 AM
Foaaarte frumos meci... Daca nu cunosteam echipamentele , nu stiam care echipa e Manchester . Cica Chelsea nu arata ca o campioana ... Dar astia cum arata , ma ?! Ca numai cu 1-0 stiu sa bata .
De n-spre ori mai frumos mi s-a parut meciul dintre Tottenham si Arsenal incheiat cu scorul de 0-0 .
POOL
Feb 9 2009, 12:52 AM
Poi normal, cand vorbesti de Arsenal, vorbesti de spectacol.
cosmin targoviste
Feb 9 2009, 12:54 AM
Si de non-performanta.
Mirunik
Feb 9 2009, 01:00 AM
Esti rautacios degeaba, meciul a fost frumos, West Ham a jucat bine, iar Manchester nu s-a stresat absolut deloc sa le desfaca apararea, au pasat cu lejeritate, nu s-au cramponat deloc. Au siguranta unei echipe mari si constiinta propriei lor valori. Ronaldo e cam plafonat, asta e minusul lui MU acum.
Arsenal si Tottenham au jucat cu indirjire, fiecare dintre echipe au tras cu dintii sa cistige cele trei puncte. Din pacate pentru Arsenal, nu s-a apropiat prea mult de podium.
A, si nu inteleg ce tot ii dai cu lipsa de performanta, atita vreme cit nici macar nu esti fan Arsenal!
Enjoy the game, man!
POOL
Feb 9 2009, 01:03 AM
Non performanta ha? Cate titluri are chelsea a ta? 3. e un fel de rapid de la noi din tara. Echipa nimanui. I-a luat acum Abramovici, le-a adus cei mai buni jucatori si tot nu castiga mare lucru. E o echipa de impotenti. Is curios cat de mare fan al lui chelsea erai daca echipa nu era preluata de abramburel si daca acuma era in faliment, evoluand probabil prin liga a 4-a alaturi de leeds.
cosmin targoviste
Feb 9 2009, 01:04 AM
Ce legatura are a fi fanul unei echipe cu a acuza lipsa performantei acesteia ?! Eu doar vroiam sa il sicanez putin pe Pool .
Sa vedem ce siguranta o sa mai aiba Manchester cu Inter in UCL .
Sunt fan Chelsea cam de prin 2001 , Pool ,deci nu are legatura cu Abramovici . Chelsea are 3 titluri , dar uite ca mai joaca prin UCL finale , mai joaca o finala de Cupa .
Nu l-am inteles niciodata si nici nu o sa pot vreodata sa il inteleg pe Wenger . De ce nu cumpara jucatori ?! De ce doar creste tineri ?! Ca sa ce ?!
Mirunik
Feb 9 2009, 01:08 AM
Oricare ar fi scorul in optimi, macar sint convinsa ca o sa vad fotbal, ca de-aia urmaresc Premier league.
Din pacate, nu o sa il vad pe Quaresma jucind impotriva lui MU si tare imi doream. Pacat ca nu s-a adaptat in Italia, va fi un pic mai putin spectacol in teren.
POOL
Feb 9 2009, 01:11 AM
Ca sa dea fotbalului o alta fata. Daca ai vazut meciul de cupa Arsenal - Wigan 3-0 ai intelege. Si Arsenal mai joaca finale, diferenta este ca ea le mai si castiga.
cosmin targoviste
Feb 9 2009, 01:16 AM
Cand asta ?! Nu imi amintesc .
E bine daca omul isi permite sa "tuneze" fotbalul dandu-i o alta fata ... Dar poate ar trebui sa se gandeasca si la fani .
Sunt curios daca ar face unul la Dinamo acelasi lucru : provarea tinerilor an de an si 0 performate cum ai reactiona .
POOL
Feb 9 2009, 01:20 AM
In FA CUP.. Sa stii ca suporterii nu-i reproseaza lui Wenger faptul ca promoveaza tineri, ci dimpotriva admira lucrul asta.
The Game
Feb 9 2009, 01:40 AM
Daca e s-o luam pe performante (scuzati
cacofonia 
) Chelsea n-a facut cu nimic mai mult decat Arsenal in ultimii 10 ani. 2 titluri si o finala UCL. Arsenal, e adevarat, un titlul doar si o finala UCL. Daca vorbim de palmares, Chelsea nici nu se compara cu Arsenal. Si gandeste-te Cosmin cati bani a bagat Abramovic la Chelsea.
Raikkonen
Mar 14 2009, 07:29 PM
Dupa meciul de astazi ( pe care l-am ratat ca deabia am venit acasa ) se poate trage concluzia ca titlul se joaca in Anglia, Manchester au fost calcati in picioare de Liverpool pe Old Trafford cu 4-1, acest scor spune multe, Manchester nu este echipa care nu poate fi bauta, dimpotriva, e nevoie de curaj ofensiv, lucru pe care Inter nu l-a aratat, Mourinho a inceput cu un singur varf stiind ca daca inscrie un gol are mari sanse sa se califice.
bigbobo
Mar 14 2009, 09:10 PM
POOL?... I-ai vazut pe Torres si Gerrard... Niste flacai extraordinari...

... I-au zapacit si pe United...
Din pacate pentru Liverpool, nu cred ca mai au sanse la campionat, dar la cum joaca in clipa de fata nu au cum sa piarda CL...
Cai Lun
Mar 14 2009, 10:32 PM
Victoria cormoranilor mi-a implinit visul...
bigbobo
Mar 14 2009, 11:10 PM
Inconstanta cu echipele mici o sa-i coste titlu' anu' acesta pe cei de la Liverpool... Mi-au placut la nebunie incurajarile jucatorilor dupa goluri... COME ON... COME ON...
POOL
Mar 17 2009, 01:26 AM
Da. Am vazut. Sincer ma bucur ca i-au batut pe Manchester chiar daca nu prea simpatizez cu nici una dintre cele 2. Cat despre Liverpool, etapa viitoare nu cred ca o sa mai castige. Ei dupa 2 meciuri bune, fac unul prost.
cosmin targoviste
Mar 17 2009, 10:10 PM
Daca nu castiga cu Portsmouth , e cam groasa pentru United .
Raikkonen
Mar 18 2009, 03:01 AM
QUOTE(POOL @ 16 Mar 2009, 23:26)

Da. Am vazut. Sincer ma bucur ca i-au batut pe Manchester chiar daca nu prea simpatizez cu nici una dintre cele 2. Cat despre Liverpool, etapa viitoare nu cred ca o sa mai castige. Ei dupa 2 meciuri bune, fac unul prost.
Chelsea lui Hiddink vad ca poate si tot la aceeasi distanta in clasament sunt.
Aston Villa a avut si ea o decadere dupa ce s-a aflat pe 3, acum s-a produs un lucru destul de imprevizibil, au picat pe 5 in favoarea lui Arsenal, la un moment dat parea foarte greu, mai degraba Chelsea sa fi cedat locul 4.
Raikkonen
Apr 22 2009, 07:55 AM
Liverpool 4-4 Arsenal
Alt meci superb, o performanta incredibile din partea lui Arshavin care din 4 suturi pe poarta le-a trimis pe toate in poarta. Dupa 0-1 la pauza Liverpool a revenit si a condus cu 2-1 doar sa se vada condusa din nou cu 3-2 ca apoi sa egaleze si din mare nevoie de victorie sa mai primeasca unul pe contraatac iar apoi sa egaleze.
In orice caz, nu ma asteptam la o astfel de performanta din partea lui Arshavin, primul gol o faza extraordinar de precisa, iar de deposedarea aceeas si sutul de la distanta imparabil ce sa mai zic!
Liverpool-Arsenal
Posesie 53-47
Suturi 26-8
Suturi pe spatiul portii 14-4
Cornere 12-0
Scor final 4-4.
Odata cu acest meci sansele lui Liverpool de a mai castiga titlul devin foarte mici, la egalitate de puncte cu Manchester dar cu 2 meciuri mai mult. Singura speranta al lui Liverpool ar fi ca Arsenal sa arate aceeasi determinare si pe Old Trafford si IMO avand in vedere situatia de acum al tunarilor de a nu fi in pericol de a pierde locul de C.L. si nici sa aibe sperante la titlu cred o nu o sa o lase cu nimic mai moale cu nimic atunci.
Hanf
Apr 26 2009, 11:45 AM
Aseara am vazut inca un meci marca ''Premier League'', Manchester United - Tottenham - 5-2!! Superb meci...Manchester United a fost magistrala in special repriza a doua si sincer isi merita titlul de campioana(asta daca o sa-l ia). Stiu ca acum or sa sara la gatul meu toti sustinatorii lui Chelsea, Arsenal sau Liverpool..dar momentan Manchester United este pe primul loc si asta e!! Nu spun ca celelalte contracandidate sunt slabe( vezi meciul Liverpool -Arsenal 4-4) dar pe locul unu in Premier League poate fi doar o echipa si eu imi doresc ca aceea sa fie Manchester United!!
Evident si in alte competitii sportive locul unu poate fi ocupat de un singur club!!

( Doamne ce m-am gafat

)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.