Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 5 fani injunghiati la Roma!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
FarfelkugeL
Numărul suporterilor dinamoviști răniți în incidente la Roma, înaintea partidei dintre Lazio și Dinamo București, din prima manșă a turului III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, a ajuns la cinci.

Din cei cinci fani înjunghiați, cel mai grav rănit are 33 de ani și este internat la spitalul Santo Spirito, cu un diagnostic de rană la șold, un alt suporter '(28 ani) fiind internat în același loc, rănit la picior.

Alți trei suporteri ai lui Dinamo au fost duși la policlinica Gemelli: un bărbat de 38 de ani și unul de 16 au fost externați, în timp ce al treilea este încă ținut sub observație de către medici, informează dinamomania.net.

Conform liderului galeriei dinamoviste, Elias Bucurică, suporterii dinamoviști înjunghiați la Roma nu faceau parte din grupul plecat organizat din tara, ci erau români stabiliți în Italia.

"Nu sunt români plecați din țară pentru meciul cu Lazio. Nu au făcut parte din grupul nostru. Sunt români stabiliți acolo. Era un grup de români stabiliți în Italia care au venit la meci. Am înțeles că totul s-a petrecut în oraș. Doi au venit la stadion și ne-au spus că trei prieteni de-ai lor au fost înjunghiați în oraș și au fost duși la spital. Am vorbit cu niște băieți care au rămas și astăzi în Italia și am înțeles de la ei că într-adevăr ar fi fost bătuți 3 sau 5 români. Mai multe nu știu.", a spus liderul galeriei de la Peluza Cătălin Hîldan, Elias Bucurică.

Macaronari nenorociti! LA PUSCARIE!
AIonel
nu macaronari nenorociti. doar ultrasi, de teapa voastra. modelul catre care aspirati si voi.
cand i-ati batut pe englezi noaptea in bucuresti va umflati in pene. cand se intoarce roata cereti puscarie (adica politie, justitie etc.).
cand nenorocitul ala a omorat un carabinier ati sarit in sprijinul lui si ati dat vina pe politie.
cand va convine "acab" si va bateti cu politia, cand nu va convine le cereti ajutorul.
FarfelkugeL
Ultrasi de teapa noastra? Am folosit noi vreodata cutite?

Vorbesti numai sa te afli in treaba.

URASC CUTITELE si armele in general. Nu cred (si sper totodata) sa fi fost cineva de la noi care sa poarte cutit asupra lui si sa il mai si foloseasca pe cineva.

Acel tip de om este pur si simplu retardat!
Radu10mai
la fel ca FarfelkugeL, nu-mi plac armele, si nu am auzit de violente de genul asta(cu cutite) in Romania, dar bineinteles ca baieti de genul AIonel trebuia ca de obicei sa arate cu degetul catre Ultrasii Dinamovisti, ca intotdeauna dati vina pe suporterii adevarati din orice motiv, multi din suporteri cred ca sunt adeptii lui dragomir, ma ionele, ma, daca nu ai treaba de ce te bagi tu in seama? complaining.gif
RED75
Nimeni nu stie exact ce s-a intamplat acolo. Cert este ca sunt oameni injunghiati in spital, oameni la 30 de ani, poate cu copii acasa.
Nu vreau sa lansez o noua polemica pe tema asta, dar, daca are vreo legatura cu mult respectatii ultrasi ai lui Lazio, poate unora ar trebui sa le dea de gandit.
anmini
oricum, unele topicuri sunt deschise fix ca se bage lumea-n seamna.......cand unii, cand altii si, eventual, sa inceapa iar o polemica aiurea pe forum.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.