Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Andorra 1 - 5 Romania (doar 1-5 ?)
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Sezran
eu unul nu am vazut decit repriza a doua. pe linga o executie foarte frumoasa a lui pancu (golul 5) nu am remarcat decit minusuri:
- ratari singur cu portarul cum nu vezi nici in divizia b,
- constructie groaie,
- driblinguri f . largi, evident ratate (parca ar fi vrut sa dribleze un copac)
- am luat un gol de la astia ?!?!?!?!?!?

meciul a fost ca unul de vacanta, un amical la "hai sa mai bifam un meci". sint eu circotas? vreau prea mult? poate. la inceputul reprizei a doua comentatorii spuneau "ar trebui sa mai marcam o data perntru a fi linistiti". am crezut ca e doar 0-1 !!!!!!!!!

de ce nu pot jucatorii nostri sa trateze profesionist toate meciurile? de ce unele sint "de vacanta"?
Anonymous
am vazut aproape in intregime meciul, inceputul a fost f. bun - un contraatac, cernat a driblat tot si de data asta a dat gol, apoi o pasa a lui marius niculae si pancu inscrie fara probleme din 10m. dupa asta a intervenit o relaxare, unii ar fi vrut sa dribleze toata ziua, mingii aruncate tare in fata (pe directia vantului) si a picat golul 3 (marius), faza la care iencsi l-a basculat in 6 metri pe aparatorul advers.
A urmat o schimbare efectuata de andorezi si jocul cumva s-a echilibrat. Andorra ajucat fotbal de B (bagat materiale, mingi aruncate in fata si fugit dupa ele). iencsi a faultat in careu si lobont doar a ghicit coltul.
Dupa pauza ai vazut si tu...
calitate slaba, victorie rezolvata in minutul 10 la 2-0, in momentul in care adversarul s-a baricadat nu am mai avut solutii...nu s-au vazut macar 2 scheme de joc!!!
3 puncte si cu asta basta....
StefaN
lasa-ti sa mai pastram si pt alte meciuri goluri !! ajunge pt un singur meci !! sa jucam bine cu cehia si olanda !! normal ca sunt in vacanta,ca si ei gandesc ca si noi "a , anddora echipa de kkt,oricum ii batem,asa ca lasa" !!
red dog forever
Acum sincer, cind a fost cazul (adica mai mereu !) l-am criticat pe iordanescu, insa nu si de data asta, ce poti sa mai zici dupa 5-1 in deplasare cu aceasta echipa de "papuasi distrugatori de tirloaie " , cu care alti s-au chinuit sa-i bata cu 1-0 sau 3-0 ?!!! Nu stiam ca astia sunt asa de duri , ati vazut ce urit au jucat, chiar m-am temut la un moment dat ca o sa ne decimeze ptr meciul cu cehia.... S-ar parea ca danciu ,daca nu va incepe sa joace la dinamo, nu cred ca v-a mai prinde echipa nationala prea curind. Oricum pina acum a fost bine, suntem singura echipa din europa cu 9 puncte, dar deabia acum vine greul, urmeaza cehia unde nu avem voie sa pierdem. Despre iordanescu ?.... vorbim dupa meciul cu cehia. Oricum cred ca daca va fi ales in parlament la toamna vom scapa de el de la nationala......
Sezran
daca tot e general poate vrea asta sa fie si maresal. poate se crede napoleon sa le faca pe toate odata. adica senator si antrenor. o sa rida si papuasii de noi.

cind vorbesti de altii, la cine te referi? macedonia? finlanda? cine sint astia? daca noi ne-am chinut cu ei nu inseamna ca sint si buni.
Anonymous
red dog - da ma rog ce mare conceptie de joc a dovedit nationala cand aia se baricadasera? ce, ca astrigat la ei sa mai dea goluri si ai nostri vroiau doar driblinguri? Cumva ai vazut pase din prima fara preluare...ce era ma bun decat asa un antrenament oficial...acum ne-o luam in cap ca suntem lideri in grupa?
Sezran
lasa ca nu dureaza mult. o sa ne amintim cu drag de kosice.
ZOCCOLO DURO
Poate voi fi inteles gresit,dar eu unul nu prea am mare placere cand vad echipa nationala...iar motivul sigur este acela ca nu pot sa trec cu vederea ca in acceasi echipa sunt si multi spurcati sau gunoieri....Nu pot sa ma bucur la un gol marcat de neaga de exemplu....poate gresesc ,dar mai bine nu ma uit la meci....am preferat sa vad Olanda -Cehia mult mai interesant...
flaviusO
Mama, ce pesimisti mai sunteti. Fotbalul se joaca pe goluri, pe puncte. Pana una alta avem 9 din 9 si e bine, iar daca reusim un rezultat bun in Cehia, ii cam scoatem din cursa pe cehi. Sezran, te inteleg ca ti-a placut cand s-a spus dupa meciul din Luxemburg ca Romania e singura echipa care a facut scor (la vremea aceea), dar ce vrioiai sa le dam 12?? Aminteste-ti ca am avut cel mai bun golaveraj din grupa pt. euro si tot nu ne-am calificat. Asta a fost incalzirea, greul de-acuma incepe si va fi foarte interesant, ma gandesc ca daca i-a furat neamtul ala, care-si zice arbitru, pe cehi asa, cum va fi cu noi?? Cehii mi se par mai valorosi, dar nici noi nu sîntem oricine...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.