matador
Jul 27 2007, 01:58 PM
Am deschis acest topic pentru cei ce cred cu adevarat ca fotbalul se joaca pe teren si nu prin terfelirea adversarului prin media.Este un protest la adresa prostului gust si a populismuli ieftin cu care ne-au obisnut conducatorii fotbalului!Rusine lui borcea(am scris intentionat fara majuscula) ca s-a pretat la astfel de declaratii ce s-au dovedit daunatoare echipei.Prin aceste actiuni nu s-a dovedit mai vrednic fata de omologul sau pastoralo-ovino-sacerdotal.Fac apel la toata suflarea Dinamomania ca in acest topic sa taxam orice fel de aroganta din partea conducerii,fara a cadea in patima defetismului.Respect pentru valorile intelectuale,pentru uzul ratiunii si modestia ca semn al bunului simt elementar.
anmini
Jul 27 2007, 02:37 PM
Bravos națiune! Halal să-ți fie! Să trăiască Republica! Vivat Prințipatele Unite!" și jos iscălit în original Galibardi".
Crezi ca doar conducerea e vinovata? Daca ne uitam pe topicul dedicat meciului, foarte multi au sustinut ca in spulberam, ii zapacim, le dam dou, trei patru.........Acum ce facem, ne autoamendam? Si, chiar asa, amendand, crezi ca s-ar schimba ceva?
matador
Jul 27 2007, 02:46 PM
da,mentalitatea balcanica,atat de paguboasa!!i-ar afecta mai putin psihic pe jucatori:fie inlatura din presiune,fie nu le mai da aere de vedete!!si hai sa facem valabil si pentru suporteri,daca tot ai dus vorba!!apropo,acestia se iau(unii,mai slabi in cugetare)dupa toate gunoaiele verbale regurgitate de astfel de specimene!!FITI REALISTI OAMENI BUNI si cititi dincolo de formulele astea!!! mesajul conteaza
Leaveyou
Jul 27 2007, 03:51 PM
Am crezut că te referi la Civilizație III

. Amendăm, amendăm dar cu ce efect ? Nul, Zero, Nada ! Nu ai ce să faci, nu poți să-i educi la vârsta lor. Aș vrea și eu să nu mai apară atât de des cu declarații de căcat, dar poți să-i oprești ? Nu. Cât despre suporteri ... hai s-o lăsăm pe altădată.
COSMIN C
Jul 27 2007, 04:18 PM
QUOTE(matador @ 27 Jul 2007, 14:58)

Fac apel la toata suflarea Dinamomania ca in acest topic sa taxam orice fel de aroganta din partea conducerii,
Mda....ma intreb cat de incantati ati fi daca am deschide un topic in care conducerea clubului ar taxa orice fel de manifestari, sa le zicem necivilizate, ale suporterilor.
E treaba aia cu paiul din ochiul altuia si barna din ochiul tau....
Hai ca nu-l inchid. Deocamdata. Chiar vreau sa vad cat de civilizati suntem.
Leaveyou
Jul 27 2007, 05:34 PM
Păi o să fie de treabă în fiecare zi !

O să cerem ajutorul și oilor ! Că tot e vorba de "aroganțe" ...
dudu1961
Jul 29 2007, 10:28 AM
Interesant topicul , si parerea mea este ca vom avea cu virf si indesat ce scrie , asta numai daca stim ce inseamna cuvintul "civilizat" . A avut dreptat matador si stim cu toti ca asa este dar ,mai intervine ceva , citi din cei care ar trebuii sa citesaca acest topic il vor citi ? _______Inceputul era evident Borcea si Turcu __eu nu spun acum ca Turcu nu avea dreptate dar te duci frate la vestiar si spui si antrenorului si jucatorilor ce ai pe suflet nu esi in presa si unde ? si arunci cu noroi , ca pina la urma mai Turcule nu auzise nimeni de tina pina nu ai devenit actionarul lui Dinamo si nu ai inceput sa-ti dai tu cu parerea despre toate (vezi ca ai un povatuitor prost ) precum PRIETENUL oier

. Si Borcea , asta deja e fanatic, cum probabail a fost tot timpul (am si eu unul in familie , dar parca si-a mai revenit ...un pic ) dar ar trebuii sa mearga la psiholog sa invete sa se abtina de la LAUDE si sa devina MODEST . In concluzie asa cum am mai spus singurul care ar trebuii sa dea declaratii este d-l Badea .
red_dog_rahova
Jul 29 2007, 12:26 PM
pacat ca d-l Badea desi este un om civilizat.....se cam ascunde si lasa loc dulailor sa dea declaratii prin mass media...si de aici iese toata albia de porci.....fiindca intr-adevar in afara de Badea ceilalti sunt necivilizati.....
matador
Jul 30 2007, 09:10 AM
iata ca ultrasii nostri au reusit sa dea iar cu bata in balta,cei cativa(2 la numar se pare) au reusit inunata performanta de a ne face de ras din prima etapa.jenant
ciupy_for_ever
Jul 30 2007, 09:21 AM
matador eu zic sa nu mai postezi astfel de comment-uri daca nu stii ce s-a intamplat acolo. Incaierarea

a inceput din cauza jandarmilor. Si nu pe motiv ca vezi Doamne ultrasii dinamovisti vroiau sa treaca in tribuna oficiala sa ii ia p-aia la bataie, ci din cauza ca unii membrii de la ENRG au fost batuti, unul chiar arestat.
dudu1961
Jul 30 2007, 01:17 PM
A plecat din tribune nu a plecat de la jandarmi . Si acela care a iscat scandalul era UNU ! De unde ,ce ,nu stiu . Cert este ca sefii galeriilor incrcau sa-i calmeze pe diperati si nu reuseau , pentru ca-i lovise soarele in cap !

Atunci au intervenit jandarmi .
A plecat din tribune nu a plecat de la jandarmi . Si acela care a iscat scandalul era UNU ! De unde ,ce ,nu stiu . Cert este ca sefii galeriilor incrcau sa-i calmeze pe diperati si nu reuseau , pentru ca-i lovise soarele in cap !

Atunci au intervenit jandarmi .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.