Help - Search - Members - Calendar
Full Version: metoda romĂąneascĂŁ Âși occidentalĂŁ
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Sezran
cind totul mergea bine, toti erau prieteni (conducere, suporteri, jucatori, antrenori etc.) acum sint probleme si toti cauta vinovati: sa fie demis ala, sa fie adus ala de vina e ala sau celalalt. pina si sondajul de pe cucuriguboys cauta vinovati. si atit. nimeni nu spune nimic despre solutii.
cred ca primul lucru care trebuie facut este motivarea jucatorilor. cresterea moralului lor (cum sa se faca asta, nu prea stiu - si m-am si gasit sa vorbesc :( )
s-a vazut pe teren ca nici giani kirita (care este dinamovist, orice s-ar spune) nu mai are tragere de inima. in trecut ar fi deposedat prin alunecare atacantul advers. acum a alergat pe linga el fara a avea curajul unei interventii.
Anonymous
Nu cred ca curajul ii lipseste lui Kirita, dar s-a sturat si el de golaniile care se intampla la Dinamo. Cel mai tare a fost marcat de faptul ca a fost trimis la Moscova degeaba.. asta cred.
E adevarat, in momentul asta trebuie cautate o cale de revenire a intregii echipe si aici spun si de jucatori si de antrenori.
Anonymous
Eu il banuiesc ca a inceput sa-si bage picioarele de cand i-a intrat in cap ca cineva din club ii baga strambe sa nu se transfere el in strainatate. Adevarul e ca nu are fatza de asa ceva la gafele de care e in stare.
Cat despre sufletul lui de dinamovist ce sa zic ? Si eu am, asta nu inseamna ca trebuie sa fiu titular.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.