ZOCCOLO DURO
Sep 7 2004, 02:29 PM
Acestea sunt cuvintele lui Andone,la un interviu...Ma gandesc ca asa vom reusi sa facem o noua echipa devotata clubului,suporterilor si culorilor albrosii....Aici este cheia ...nu trebuie sa aducem mercenari care vin la noi doar cu gandul sa prinda un transfer afara....eu unul ,ca suporter dinamovist imi doresc o echipa care sa viseze derbyul,ca si noi,sa-l astepte un an de zile, si sa moara pe teren.....cu spurcatii de gat...
Astia se gandesc inainte de derby ,ca nu-si primesc banii,ca sunt tinuti prea mult in cantonament...Sincer euunul mi-as dori o echipa ,in majoritate juniori de la noi,si chiar daca rezultatele vor veni ceva mai tarziu,eu unul as fi mai fericit....Nu este normal ca noi ,dupa un derby sa nu mai avem voce tre zile,sa nu mai dormim noptile daca pierdem in derby,sa primim rusini de la spurcati sau tigani iar ei sa se vaite ca stau prea mult in cantonament....mai bine sa plece si sa ne lase!!!!
voi ce credeti?
Joanna
Sep 7 2004, 02:42 PM
sunt de acord cu tine...si gandeste-te ca trebuie sa avem mare rabdare..deoarece rezultate vor veni mai greu..iar Ando trebuie sustinut ca de obicei..
RedBoy
Sep 7 2004, 03:13 PM
Pt ZOCCOLO DURO ce exemple ai de tineri care sunt in stare sa moara pe teren pt Dinamo?...gandeste ca suna bine... dar in teren conteaza f mult experienta, valoarea constanta, tehnica si multe alte atuuri care se dobandesc cu timpul chiar daca te nasti cu o parte dintre ele...In rest ai 100% dreptate - nici eu nu pot sa inghit toti mercenarii care ni s-au bagat pe gat..si nici rusini de genul cum a fost meciul cu steaua!
Anonymous
Sep 7 2004, 03:21 PM
trebuie folositi juniorii care au castigat titlul national, dar pe ei nu poti sa-i arunci direct in lupta, trebuie rodati la dinamo II si/sau dinamo III si apoi la echipa mare - pana una alta doar pacurar si baltoi au confirmat, asteptam vatavu!
oricum prin viitoarea plecare a lui petre obligatoriu jocul se va schimba, nu de alta dar cione stie cand mai apare ujn jucator cu o capacitate de efort ca a lui!
Anonymous
Sep 7 2004, 03:35 PM
E buna ideea... dar ... daca`s valori ... pleaca de la club inainte sa ajunga la echipa mare cu conducerea asta....
ZOCCOLO DURO
Sep 7 2004, 03:38 PM
E adevarat ca cei tineri nu sunt jucatori valorosi sau cu experienta....dar doar daca li se da sansa de a juca cu echipa mare vor intra in angrenajul echipei....in acest moment in vine in minte ex. Raducioiu....a jucat la echipa mare de la 16 sau 17 ani....a fost curajul lu' nea Mircea si talentul lui Radu....dar daca nu ar fi fost bagat la echipa mare poate nu auzeam niciodata de el....La fel M. Niculae....si ex. pot continua....sa nu uitam de generatia lui Petre,Hîldan si ceilalti...Oricum ,nu sunt eu antrenor ,si nici in masura sa fac eu o echipa ,dar as prefera foarte mult o echipa de dinamovisti adevarati ,care sa lupte pt. noi si pt. orgoliul dinamovist....Cuvinte mari pt. unii dar eu unul chiar asta simpt,iar cand vorbesc de Dinamo simpt ca mi se "szbarleste pielea pe mine"...oare cati din jucatorii astia ,care evolueaza la noi acum,simpt acelasi lucru....?
Anonymous
Sep 7 2004, 03:39 PM
andrei, din pacate ai dreptate - de fapt asta s-a intamplat cu marica - scout-ii nostri nu au vazut ce au in curtea proprie si a venit sacalul fecali...
vina daca se pierd asemenea sperante este NUMAI a conducerii!!! aceeasi conducere care indeparteaza vechile glorii, exact cei care MUREAU pe teren pentru dinamo (ultim exemplu Oneata Augustin)
Joanna
Sep 7 2004, 04:55 PM
spiritul Dinamo se pierde deoarece vechile glorii ale clubului sunt indepartate...doar cei care au trait si jucat pt Dinamo ar putea readuce la viata acel spirit care ne-a facut faimosi..la asta trebuie lucrat de la grupele mici..iar la seniori cei care vin din alta parte trebuie ajutati sa se "molipseasca"...
e greu sa reinvii traditia cainilor..deoarece de la cel mai mare pana la cel mai mic trebuie sa simta acelasi lucru...si noi stim prea bine ce simt cei din conducere...
flaviusO
Sep 7 2004, 05:00 PM
Mi se pare imposibil pentru o echipa ca Dinamo. Cum sa bagi juniorii, sa retrogradam, ce naiba... Nu se poate asa ceva. Cand Dinamo a pierdut la rand 7 meciuri si a facut 2 egaluri, deci 9 meciuri fara victorie, ni s-a bagat pe gat aceeasi idee - sa construim o echipa. Dupa aia, ce dracu au facut astia??? Au vandut tot... Cum dracu se face ca la Dinamo se construieste echipa o data la 2 ani??? De ce?? Marica era junior, Mitea la fel, ... Ce juniori sa mai bagam, de unde sa-i scoatem, ca-s toti pe la Sahtior, Inter sau Ajax... Nu se poate asa ceva!!! Noi trebuie sa castigam cu echipa asta ca nu avem ce face. Baltoi, Pacurar, Vatavu au fiecare cate 22 de ani, nu mai sunt juniori, ca la o adica M.Niculae are 23 de ani, Marica si Mitea 19, Zicu 21,......
Joanna
Sep 7 2004, 05:21 PM
oare mai avem jucatori valorosi in pepiniera clubului?ca daca mai avem inseamna ca am putea fi un al 2lea ajax...au pus mana bine tare netouiu si cu borcea pe dinamo..nu au gandit rau...au avut ce sa vanda...si cred ca vor mai avea..asta da afacere profitabila..
ZOCCOLO DURO
Sep 7 2004, 06:43 PM
Decat cu mercenari olteni ,veniti la noi doar cu gandul sa se transfere mai departe afara,mai bine cu juniori de la noi ,dar care la meciul cu steaua sa moara pe teren...Eu unul m-am saturat de profesionistii astia ,cu gandul doar la bani,care vin sa ne invete pe noi fenomenul sportiv,faptul ca fotbalul este o afacere si alte aberatii....Eu unul vreau spectacol in tribune si pe teren si sa ne mai lase cu toate drepturile pt. jucatori sau conducatori....In trecut se juca fotbal de placere si nu murea nimeni de foame....Raman la parerea ca putem construi o echipa adevarata si cu ajutorul juniorilor nostri ....
NU FOTBALULUI MODERN !!!
Anonymous
Sep 7 2004, 09:17 PM
in concluzie ... tot conducerea actuala e cancerul acestui club....
flaviusO
Sep 7 2004, 10:18 PM
Ma Zoccolo, nu prea au mai ramas oltenii, i-a cam dat pe toti netoiu... De unde sa bagam juniorii?? Astia-s mici, tre' sa creasca, sa se caleasca prin C sau B, divizia A nu e o joaca. Astia mici, juniorii, la o intrare mai dura, niste crampoane pe tibie is gata, s-au spart, crezi ca toti sunt Marius Niculae, crezi ca toti au 1,85 si 80 kg, crezi ca toti au centura neagra la judo?? Nu e asa simplu, juniorii sigur ca ar vrea, dar nu ar putea, oare ai putea indura vreun 1-8 prin derby, ca eu unul nu. Trebuie jucatori cu experienta si de valoare, pe care Dinamo ii are acum, eu asa cred, dar sunt saturati, iesiti din forma, inexplicabil, nu cred ca Alistar a vrut sa dea capul ala din derby pe langa... Ne vom reveni. Sunt sigur de asta!!
p.s : de-abia il astept pe Adrian Cristea sa-l vad la lucru
Sezran
Sep 8 2004, 07:19 AM
mai stii ce virste aveau jucatorii lui manchester care au facut instructie cu noi? la cei mai multi comentatorii spuneau 18-20 de ani. aia unde s-or fi calit? la noi se calesc in b si c pina cind devin batrine tinere sperante si nu mai vor performanta ci doar contracte bine platite.
decit blazatii astia care dorm pe teren (lor trebuie sa le aruncam perna, nu prosopul) - adica pot (oare?), dar nu vor - mai bine sa vad putina ambitie si dorinta si, eventual, ceva neputinta (cit mai rar si din ce in ce mai putina).
Anonymous
Sep 8 2004, 09:22 AM
aici e vorba si un imobilism/subiectivism inerent al lui andone, plus existenta presiunilor din partea tuturor care au jucatori (netoiu, fecali, borcea) si care vor sa-i vada in teren. Atata vreme cat nu exista libertate 100% in alegerea formulei echipei va fi dificil de realizat acest deziderat - echipa de caini adevarati, care sa se vada ca lupta si vor sa castige toate meciurile!
ZOCCOLO DURO
Sep 8 2004, 01:07 PM
Pt. Bozo ,si eu cred ca problema la noi e ca se fac presiuni la adresa antrenorului...Netoiu il vrea pe ala,Borcea pe celalalt si tot asa....Cred ca Ando are un caracter puternic si nu cedeaza usor la mitocaniile lor dar nu stiu cat mai poate rezista...
Daca noi nu il vom sustine ,sigur astia il vor indeparta...Gandesc ca ar trebui ca antrenorul sa fie lasat sa-si faca echipa,iar conducatorii sa o lase mai subtire cu declaratiile pompoase si sa nu mai vanda toti jucatorii....ca de cumparat am vazut cu totii de ce sunt in stare....
Anonymous
Sep 8 2004, 01:32 PM
Zocco: ai pus degetul exact pe rana! cu observatia ca marirea de salariu facuta lui ando a reprezentat in mod cert si un accept tacit a unora dintre presiuni. Asta insa nu inseamna ca trebuie sa dea cu toti indolentii de pamant!!!
flaviusO
Sep 8 2004, 03:01 PM
Sezran, aia de la Manchester si-au permis sa bage jucatori ca Eagles dar asta doar la adapostul acelui 2-1 din tur in care au jucat Scholes, Giggs sau Keane. Pt. ei noi chiar ne ridicam la nivelul uneia de divizia B la ei. Despre presiuni, nu cred ca tin cu Andone, e prea tare la caracter, iar daca s-ar baga peste el cred ca ar pleca imediat...
Anonymous
Sep 8 2004, 03:23 PM
nu fi chiar asa de sigur...sigur ca face echipa dupa cum vor toti samsarii, dar probabil mai inchide ochiul un pic...
Militia Romana
Sep 15 2004, 06:48 PM
Voi nu vedeti ma fratilor ca astia nu iubesc decat banu? La ban se-nchina, istoria lu dinamo sa duce draq pe apa sambetei, voi nu vedeti ca toti jucatorii buni sunt luat ide altii si noi ne alegem cu firimituri? Au facut astia talcioc din clubul nostru, hienele ne-au adus la retrogradare. Banu, asta iubesc toti .. si noi stam ca fraierii in tribune si-i aplaudam. Rusine bai borcea, rade tara de noi...si cand ma gandesc ca jucam maine cu sarbii....doamne ce ne-asteapta. Ce-am ajuns bai fratilor, de rasul curcilor..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.