Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off-topic Concurs Pronosport
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Pronosport
Pages: 1, 2, 3
DiliBili
Aici vor fi propunerile, reclamatiile si alte discutii legate de Concursul Pronosport.
mihaiul90
Parca era vorba ca nu vom mai paria pe meciurile lui Dinamo... De ce ati introdus iarasi meciurile noastre ?
redlady08
mda...nici mie nu-mi place sa pariez cand joaca Dinamo...de fiecare data cand am pariat pe ei am pierdut lightning.gif
red_dog_rahova
dintr-o echipa trebuie sa posteze amandoi sau numai unul singur????
Ratacitu
QUOTE(DiliBili @ 22 Jul 2007, 21:55) *
REGULAMENT CONCURS PRONOSPORT 2007-2008:

11. Vor exista 3 clasamente (si 3 castigatori):
A – Clasament individual dupa punctele fiecarui concurent
B - Clasament pe echipe dupa punctele cumulate de la cei doi concurenti din echipa
C - Clasament individual dupa "procentajul" pariorilor (pentru cei care nu reusesc sa posteze la toate etapele dar au un procentaj de rezultate reusite foarte bun).

Observatii:
a) In clasamentul individual pe puncte, pentru departajarea pariorilor cu acelasi numar de puncte va fi luat in calcul "randamentul" (procentul de rezultate corecte dn totalul rezultatelor pronosticate).
b) In clasamentul dupa "procentaj" se iau in calcul doar jucatorii care au postat minim jumatate din totalul de etape ale concursului.
c) Procentajul nu se calculeaza decat pe baza punctelor castigate direct (fara cele obtinute de la colegul de echipa) si nu este influent de bonusurile de 5 puncte primite in cazul in care se ghicesc 10 din 10).

Foarte Dezamagitor!
Pai daca nu se face la individual clasament bazat numai pe 'Randament' si nu pe puncte atunci descurajezi participarea persoanelor care nu au tot timpul sa intre pe net.

Normal ar fi ca Premiul 1 sa fie acordat celui cu 'randamentul' cel mai bun dar cu o participare minima de 80% adica sa zicem 40 din 50 de meciuri.

Asa premiul se acorda participarii si Mediocritatii NU CALITATII! busted_blue.gif
bigbobo
Inainte de prima etapa va urez bafta tuturor... beerchug.gif
COSMIN C
Dupa care e liber la "arogante"! icon_lol.gif

PS. Scuze Bobo, dar nu m-am putut abtine. 010.gif

Aaaa, si o precizare, Dili e plecat, concursul asta e "creatia " lui, asa ca va rugam sa nu va suparati, o sa va raspunda el cand se intoarce la toate intrebarile si nelamuririle.
Capirossi
Da, sigur, bafta tuturor. Ratacitule, hai sa udam tricoul ala cu burta.
dumi
Pe cand clasamentul si etapa a 2 a ?
red_dog_rahova
rabdarica....
radu
IMPORTANT!!!
In atentia celor care au pus pronosticurile la etapa II.

Va rog sa modificati pronosticul intrucat un meci era dublat. In locul acelui meci a aparut Unirea Urziceni - U Cluj.
Bascanu
Adebayor, scrie si meciurile la pronosticuri!! Sau tu esti cu mot si trebuie sa te scutim de efortul unui copy/paste?
redlady08
se stie cumva data la care se vor pune meciurile pentru urmatoarele doua etape?? icon_rolleyes.gif
Bascanu
nu stiu inca.
gavros
asta nu e corect icon_redface.gif

Coane... imi pare rau dar nu am cum sa pun si etapa a II-a, aceasta fiind cu meciuri din turul III preliminar al CL. Tragerea la sorti este pe 3 august, iar ultimele meciuri din turul II sunt pe 8 august. Insa la etapa a II-a vei putea posta si pe 14 august, pina la inceperea primului meci. Daca nu te intorci din concediu pina pe 14 august poti sa iti faci echipa, iar cind tu nu vei putea posta voi lua in considerare pronosticul colegului de echipa.

Pronosticurile se pot da pana duminica ora 17:59.

eu stiam ca mai e pana sa inceapa a doua etapa si acum m-am trezit ca nu mai pot sa postez
gavros
mama ce bun e Ratacitu asta, a nimerit etapa asta tot ce s ajucat pana acum, dar pacat ca a postat dupa ce s-au terminat meciurile doglaugh.gif
gilutza_d
Da e bine ca macar s-a interesat si le-a scris bine. rofl.gif
Hatzu
Pe cand etapa a III-a?
gilutza_d
Pe cand un clasament? icon_rolleyes.gif
DiliBili
... saptamana viitoare, cind nu o sa mai am asa de mult de lucru la servici, sper sa fie si clasamentul la zi
DiliBili
si inca 2 precizari:
- aveti dreptul la 3 duble... vad ca multi nu le folositi;
- cand colegul de echipa lipseste, nu este nevoie sa mai scrieti "pronosticul meu este si pentru colegul de echipa".... le iau in considerare automat ( doar de 5 ori pentru fiecare... de ex eu il pot inlocui pe RED75 de 5 ori, iar RED75 pe mine tot de 5 ori).
super_dog
@DiliBili: ce se mai aude de clasament ?
DiliBili
am trimis programul lui RED75, sa vada ce are de nu caculeaza clasamentul
luis_red_doogy_doog
unde se dau rezultatele si punctele care le-am facut?...sunt nou si deaia vreau sa stiu...
RED75
Au fost niste probleme tehnice crazysanta.gif Am facut niste modificari la program pentru a lua in calcul dublele si punctajul pe echipe.
Dupa ce DiliBili va afisa punctajele, va rog si pe cei care aveti putin timp sa va verificati punctele acumulate.
redlady08
verificam...numai sa ai binevointa sa pui rezultatele meciurilor de la fiecare etapa, sa nu gresim icon_rolleyes.gif
DiliBili
am afisat rezultatele dupa primele 4 etape; nu am pus si clasamentul cu randamentul pentru ca nu este relevant ... ca fapt divers, pentru cei curiosi, pe primul loc este tot andox (70%)
red_dog_rahova
QUOTE(DiliBili @ 4 Sep 2007, 19:48) *
CLASAMENT INDIVIDUAL (DUPA 4 ETAPE)

Loc Nume Puncte
0 red_dog997 -1000

verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif ....belea esti Justi.... doglaugh.gif
bigbobo
Multumim de clasament DiliBili... beerchug.gif
andox
Dupa et 5 nu o sa mai fiu ca nu am fost in zona si nu am putut pune pronosticurile.
Totusi, stau de o zi si ma minunez cum de sunt pe primul loc , ca la pariuri nu am mai castigat de vreo 5 luni bigcry.gif
mihaiul90
Se mai intampla, felicitari, dar te rog nu incepe si tu ca 997 010.gif
redlady08
ne-ai rugat sa verificam daca programul afiseaza bine clasamentul, la mine a aratat perfect thumb.gif
acuma cand pui pronosticurile si pentru etapa urmatoare? (nu de alta da maine dimineata plec si nu as vrea sa ratez etapa) busted_blue.gif
gavros
ce meciuri ai gasit si tu Dili etapa asta, sunt meciuri numai de triple 010.gif
bigbobo
Eram curios si m-am uitat pe pronosticurile de la Franta - Scotia. Toata lumea a mers pe Franta. Drace ceva nu a fost curat acolo.
DiliBili
@ cosmin targovist... ai folosit 6 duble
@ red_dogvitan ai folosit 4 duble

VA REAMINTESC CA AVETI DREPTUL DOAR LA 3 DUBLE / ETAPA. Cei care au folosit mai mult de 3 duble, puteti modifica pina simbata ora 13.55
gavros
am si eu o intrebare, am vazut ca bigbobo a postat pt Capirossi si as vrea sa stiu daca e voie ca sa pot sa pun si eu pe cineva pt cand nu sunt acasa
bigbobo
Este voie gavros...Nu vreau sa-mi dublez punctele...Sau poate...vreau sa-l ajung pe dog997... 010.gif
gavros
eu intelesesem la inceput ca nu e voie sa postezi pt altcineva fiindca se ia in considerare pronosticurile colegului de echipa, dar e bine ca am aflat beerchug.gif
redlady08
@dili.....pe cand urmatoare etapa si un clasament? icon_rolleyes.gif
DiliBili
vedeti ca am afisat clasamentele dupa primele 10 etape.

VA MAI ATENTIONEZ INCA O DATA... AVETI DREPTUL LA 3 DUBLE (de ex Me_Sama daca le folosea putea fi mult mai in fata). Unii au folosit mai mult de 3 duble, ce a fost peste nu am luat in considerare.
Capirossi
Deoarece tricoul Ratacitului este XXXL, domnisoarele/doamnele + slabanogii sau cei fara burta o pot lasa mai usor cu ghicitul pronosticurilor.
bigbobo
Poate se pune lumea pe ingrasat...
gilutza_d
Pai nu are nimic,facem 2 sau chiar 3 din el. rofl.gif
Capirossi
De ce a fost inchis topicul " Pronosport " ?
DiliBili
il inchid sa nu mai fie postate pronosticuri dupa inceperea meciurilor... miine dimineata il redeschid pt etapa urmatoare.
Clau_Goool
Un clasament pe cand ???
DiliBili
simbata va fi la zi
DiliBili
meciul steaua - Gloria va fi anulat. spurcatii au aminat meciul cu Bistrita ... cei care au folosit dubla la acest meci isi pot modifica pronosticul pina miine, ora 14.25
Clau_Goool
NOTA:
- pronosticurile le puteti da pina simbata (27.10.2007), ora 16.25

"U" Cluj cu steoaia se joaca sambata de la 15.oo. Ar trebui sa schimbi ora pana la cat se pot da pronosticurile ...
DiliBili
am modificat, multumesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.