RedBoy
Sep 6 2004, 01:17 PM
"Daca anul trecut faceam patru antrenamente pe zi, ma intrebau cand are loc al cincilea. Acum abia daca sunt de acord cu un antrenament pe zi!”. Declaratia lui Andone e socanta si ne poate pune intrebarea cum ne vom reveni in conditiile in care jucatorii par saturati si plictisiti? E normal astfel ca Danciulescu a ajuns sa rateze din patru metri, Niculescu sa inscrie odata la 10 meciuri, Alistar sa inscrie in proprie poarta si multe altele....trist dar adevarat! Cu noi cum ramane insa?
flaviusO
Sep 6 2004, 04:57 PM
Cred ca dupa ce ii vom fugari putin isi vor reveni si isi vor aduce aminte ca reprezinta pe DINAMO!!!
Joanna
Sep 6 2004, 05:00 PM
@flavius0
perfect de acord cu tine!!!!
Anonymous
Sep 6 2004, 09:40 PM
QUOTE(flaviusO)
Cred ca dupa ce ii vom fugari putin isi vor reveni si isi vor aduce aminte ca reprezinta pe DINAMO!!!
ando zicea in seara asta ca s-au rezolvat problemele si capii rascoalei nu vor mai sta mult la dinamo :D
RedBoy
Sep 7 2004, 11:03 AM
nu este vorba de a fugari sau nu pe astia sau ca "capii rascoalei nu vor mai sta mult" - nu!
In primul rand este vorba de mentalitate...acolo unde romanul a suferit din plin. se pare ca pt ei nu mai conteaza aproape nimic doar sa intre banutul in buzunar ca in rest au masini super scumpe pe care daca 1% dintre noi si le vor permite vreodata, casute, amante, banuti - ce p**a mea viata e frumoasa iar noi doar niste prosti care sunt in stare sa si dea si viata pt Dinamo! trist dar adevarat...
Anonymous
Sep 7 2004, 01:06 PM
se pare ca la dinamo - pana una alta - nu se poate face treaba decat cu tineri sau reciclati care vor rezultate ca sa ia apoi bani mai multi si sa o taie afara (asta in max. 10 luni - 1 an si ceva...)
NU mai exista caini adevarati...mi-e scarba...conducatori kkt...macar de-ar zice odata chestorii ho!
as accepta un sezon (mai) slab acum pentru a vedea o echiupa de caini din iarna!
RedBoy
Sep 7 2004, 02:12 PM
sunt de acord cu tine 100% dar cu conditia sa ajungem si in grupe in UEFA!
Anonymous
Sep 7 2004, 03:51 PM
QUOTE(RedBoy)
sunt de acord cu tine 100% dar cu conditia sa ajungem si in grupe in UEFA!

anu' asta :roll: ?
anul asta sansele sunt mici (asta din ceea ce am vazut pana acum), va fi o dubla cu meciuri de lupta surda, probabil ca meciurile se vor decide la mijloc iar noi cu doi inchizatori.... :oops:
RedBoy
Sep 7 2004, 04:09 PM
innebunesc daca pierdem calificarea cu partizan - orice dar nu asta! ne facem rau de tot de ras...si cred ca ar fi picatura care ar umple paharul....si atunci sa te vezi ce scandal va iesi... nici nu vreau sa ma gandesc...ar fi mult prea rusinos!
flaviusO
Sep 7 2004, 04:14 PM
E totusi o echipa care a jucat in grupele Champions League, nu-s KR... Treaba cu un sezon mai slab, nici nu vreau sa o iau in considerare. Cand am avut 9 meciuri fara victorie ce-a fost?? Pentru ce?? Pentru un titlu si apoi ce??
RedBoy
Sep 7 2004, 04:32 PM
da dar astia chiar nu mai joaca nimic acum (partizan) aduti aminte ce meciuri au facut cu otelul si nici acum nu misca mai mult, o echipa cu pretentii de CL ca Dinamo nu ar trebui sa aibe vreo problema cu partizan - daca am ajuns sa ne fie teama de astia ce naiba facem mai incolo sau daca am fi ajuns in grupe?!
Anonymous
Sep 7 2004, 09:33 PM
Chestia asta .. cu antrenamentele... in primu rand .. tine de mentalitate... suntem romani ... asta este....
drimacus
Sep 15 2004, 06:36 PM
Mihalcea ... chiar e super-jucator :) shi in plus e si caine adevarat .. asa ca el e de Dinamo ,,, dar ... restu ..
Anonymous
Sep 16 2004, 08:50 AM
se pare ca a cazut transferul taranului...cica genoa nu vrea sa-i dea chiar nici un ban din restante...mori fecali!!!
Mershat
Sep 16 2004, 03:43 PM
salut.nu stiu cum poate cineva sa-l considere un superjucator pe Mihalcea?!?!ati uitat cat de distrus era,face parte din "atacul ideal"(Calin,Mihalcea)de-si reprosau aproape totide ce oare nu au avut mamele lor bani de avort...ca sa nu mai zic k Pamela a declarat k ar juca fara probleme si la steaua dc ar primi o oferta avantajoasa...
ceea ce au facut si fac in continuare jucatorii denota "mentalitate de sarac",multumirea cu putin.cred ca nu este vina numai a lor,iar aceasta mentalitate a mai fost prezenta in timp mai accentuata sau mai putin accentuata,pai,sa vad si eu cum Dinamo va castiga 5,6,7 titluri consecutive..
drimacus
Sep 16 2004, 05:02 PM
Mershat ... nu stiu ce a declarat Mihalcea ( oricum totzi jucatorii , cu mici exceptzii , gandesc asa ) dar ... totusi e pe locul 4 sau 5 in clasamentul marcatorilor all-time pentru Dinamo .. si atat cat a jucat la noi ( destul de mult fatza de altzii) s-a vazut ca a pus suflet ; in plus .. a fost mereu titular chiar daca a avut adversari pe post jucatori gen Mutu , Vladoiu , Jerry Gane , Marius Niculae , Cl. Niculescu , Danciulescu .. etc .. e super tehnic ( uita-te de curiozitate la meciul pe care l-au pus pe site cei de la www.dol.ro .. Benfica - Dinamo si o sa vezi acolo o faza in care efectiv aia n-au tupeu sa il atace - finalizarea la faza aia a fost defectuoasa dar ma rog asta conteaza mai putzin ; sau mai amintestetzi cateva din executziile lui Mihalcea - ca doar astea ii dau clasa - de ex. golul cu Natzional ( 5-0 in sezonul 1998-1999) care a fost pe primul loc in clasamentul Golazzo un an intreg - si concura cu goluri din toata lumea ; sau ... mai aminteste-tzi meciul cu Rapid din giulesti din 2000 sau 2001 2-2 .. a dat dubla .. si ultimul gol cum a fost .....
Ma rog .. e parerea mea ca e super-jucator .. si tu potzi sa ai o parere opusa, nici o problema .
Am citit si eu ca a cazut transferul ..imi pare rau .. dar mai exista totusi o portitza asa ca mai sper
flaviusO
Sep 16 2004, 05:53 PM
Eu cred ca ambii ne pot ajuta, inclusiv Stelea...
1948
Sep 16 2004, 06:18 PM
Parerea mea e ca n`ar trebui sa plece Andone ... a facut treaba buna si o sa faca in continuare treaba buna la Dinamo ! sa plece conducerea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mershat
Sep 17 2004, 11:45 AM
Drimacus,l-am amintit pe Mihalcea pt k m-a deranjat pozitia de forta pe care o are Fecali in ceea ce priveste "colaborarea" cu Dinamo,recunosc k poate am fost un pic malitios,zic "un pic" pt k nu pot uita cate meciuri ne-a "mancat" cu ratarile lui din orice pozitie(celebra este fuga pe care si-a "insusit-o" dupa ce a ratat de-a rupt intr-un meci contra spurcatilor,dc l-am fi prins inainte sa apara Mister..

:x .).Ma nemultumeste profund lipsa de reactie a celor din Consiliul de Administratie fata de relatiile celor 3(cocalarul Borcea :x ,imputitul de Netoiu :x si,nu in ultimul rand,jidanul si miliardarul de carton,cred ca este pleonasm,Cohn :x )cu fratii,verii,pe scurt "ciobanii&teparii fotbalului dinamovist". si-au luat teapa cu Irimia si Galamaz la rapid,nu le mai gaseau echipa care sa fie atat de prost manageriata incat sa-i cumpere,nu-i nimic,ii aducem la Dinamo si ii vindem si mai scump..lui Stelea nu-i mai ofera nimeni un contract decent,nu-i nimic,il ducem la Dinamo..aceeasi este si situatia lui Mihalcea,iti place/nu-ti place,asta este situatia!ce este si mai tragic in toata povestea asta e k nu vad o iesire cat de curand,nu stiu dc se va pune vreodata problema ca Dinamo sa scape de scursuri,macar sa fie mai putine specimene...As propune un subiect:<de ce dracu' nu se are grija de jucatorii crescuti de Dinamo?!de ce nu putem sa investim,in sensul adevarat al cuvantului,in Centrul de Copii si Juniori?!>;sunt antrenori care nu au treaba cu fotbalul acolo(ex:fiu' lu' Tica Ghencea!),aveam la tineret un jucator,care nu numai ca promitea,cum este moda acum,ci a si confirmat,atat cat i s-a dat sansa,este vorba despre Bogdan Aldea,sunt si altii in pozitia lui.. :?: :?: :?:
flaviusO
Sep 17 2004, 10:29 PM
Adu-ti aminte de golul de 3-2 al lui Mihalcea cu steaua, de golul de 1-0 cu steaua la acel 2-0 cu Ion Marin pe banca. Mihalcea e foarte valoros stim cu totii. Ca a ajuns la Dinamo cum a ajuns e alta problema... si in '96 cand a venit tot pe pile a venit... Bogdan Aldea, am spus si eu, poate merita o sansa, dar de vreme ce nu e titular nici macar la Otelul, fii serios...
Militia Romana
Sep 17 2004, 10:35 PM
Nu mai vine Mihalcea, ramane la echipa de divizie B.
flaviusO
Sep 17 2004, 11:53 PM
Normal....
drimacus
Sep 19 2004, 04:18 PM
Mershat cred ca stiu despre ce meci vb .. unu din cupa cu steaua ... am fost la meci .... la pauza aveam 1-0 (lupescu din penalty)... dar ratase mihalcea din toate pozitziile(totusi el a scos penalty atunci :P asha ca sa il apar) ... shi vb cu un prieten ca ne-am multzumi cu un 3-0 la final .. shi pana la urma am pierdut 2-1
poate sunt si eu subiectiv.... ca mihalcea e unul din jucatorii mei preferatzi .. dar eu zic ca a facut multe lucruri utile pt noi ... si mai ales acum .. ar fi fost bun ... macar sa puna presiune pe niculescu shi danciulescu ... sa inceapa sa mai joace... shi in cazul lui niculescu .. sa inceapa sa alerge ... ca alearga mai mult la incalzire decat in meci ...
drimacus
Sep 19 2004, 04:21 PM
cu jucatorii din propria pepiniera nu intzeleg nici eu dc nu se merge mai mult pe ei ...
adica .. super echipa din '98 se baza cat de cat pe ei ( mai ales mijlocul ) Petre - Hîldan ( era in lot shi Coporan ) - shi tocmai plecase Tararache ... dar din banii dp el am adus atunci ... erau mai multzi jucatori de la juniori atunci .. shi tocmai d-aia ... chiar daca pierdeam ... nu ma suparam asha rau .. pt ca vedeam ca dau totul in teren .. .erau caini .. ma rog ..
Mershat
Sep 20 2004, 11:13 AM
Pp k daca ar juca mai multi din propria pepiniera nu ar mai exista atat de multe comisioane,nu sunt chiar atat de naiv incat sa cred ca sefii de la Dinamo nu vor gasi o "portita" pt ceva "tepe".la ora actuala ma gandesc cum am putea ameliora,si nu rezolva,aceste "inginerii financiare" made in porcea,fecali,netoiu etc.,suntem in faza deja acuta,a metastazei...inchei subiectul :? :? <Mihalcea> :? :? ,sa dea Domnu' sa aveti voi dreptate in ceea ce-l priveste..nu stiu dc ati aflat,dar "lumea" vorbetse ca Dinamo a inceput din nou cu blaturi,aducand ca argument meciul nostru cu Bacaul,voi ce opinie aveti?eu,cu riscul de a parea subiectiv(normal,nu?),spun k dc am fi inceput 'falsurile' am fi facut-o de la meciul cu national,nu am dreptate?poate incerc sa ma conving singur...ar fi chiar patetic.apropos,pe Tara' nu l-ar fi adus la echipa,ar fi facut un cuplu bun impreuna cu Andrei(Margaritescu),si nu de alta,da' am fi scapat de "Iulius"(ratatu' ala de Tames),un jucator distrus de la nastere,un fricos imputit,nu ar pune si el osu' la minge....Aldea nu poate sa creasca dc nu i se dau sanse,la Baltoi vad ca se poate,la Cigan?????acum subiectul <Andone>,"taranu' cu pantalonii pana la buric" incepe sa aiureze,altfel nu-mi explic mutarea lui Badea ca ultim aparator :?: ,nu este vina jucatorului,baiatu' ala atat poate(Mister l-a adus,Mister sa-l trimita la Dinamo 2!).ah,sa nu uit,nu stiu cum a putut sa joace la Belgrad cu Galamaz,Balan(astia sunt "supercrema" lui Dinamo,ei nu joaca decat in meciurile internationale,sunt mult prea buni pt campionat),cand astia ar tb antrenati de Talnar,pe Petre il muta de pe o parte pe alta,noroc k este un baiat simtit si caine adevarat pt k altfel...
flaviusO
Sep 20 2004, 01:22 PM
Aldea e la Galati... Blaturi - numai un imbecil ar putea crede asa ceva...
Mershat
Sep 21 2004, 10:29 AM
Nu e vorba despre <imbecil>,aici-stiindu-se precedentele conducerii,deci,cei care cred asta ar cam avea o anumita acoperire......oricand,.daca se va trece la mazilirea jegosilor din conducere si aducerea unor lideri adevarati,de genu':Lucescu,Tiriac etc.,as intelege,dar cum asta e de domeniul "imposibilului"...Mi-a placut atitudinea pe care am auzit k au avut-o la adresa "muntelui ala de prostie",stelea adica.,un om infect.Pai,se astepta sa-l pupe oamenii k a venit inapoi la Dinamo dupa ce a jucat la spurcati(si tigani)?se mai lua la bataie,cand era acolo,in afara Bucurestiului,la rosii si castraveti,unde are steaua stadionul(auzi,"intrarea de la SERE"!ha,taranii dracu'!!!!!!),se razboia cu Giani,cu Claugol s.a.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.