Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sunt suporter, merg la meci!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4
radu
Haideti sa vedem unde le place suporterilor dinamovisti sa stea la meciuri.
De ce va place sa stati in acea zona? Va pastrati mereu acelasi loc? De ce bilete si nu abonamente? Si discutia poate continua.

ATENTIE!!!
1. Tot ce este offtopic se va sterge fara nici o avertizare.
2. Discutia nu se refera la ULTRASI, HOOLIGANS sau CETATENI tot ce va atinge acest subiect va fi sters. Exista deja un topic unde se poate vorbi despre asta.
anti-spurky
Cea mai frumoasa atmosfera si cea mai frumoasa zona a stadionului este dupa parerea mea PCH!Merita sa veniti la stadion chiar daca din pacate el nu arata prea bine HAITA_DINAMO.gif
Cat despre abonamente sau bilete,am avut acum 2 sezoane abonament si imi voi face si anul acesta la PCH(cand se pun in vanzare,dar biletele din supercupa?)
Achiles
abonament - pch

De ce va place sa stati in acea zona ?
R: pt ca nu pot sta pe scaun cand joaca Dinamo !
Capirossi
Merg cu abonament, e mai practic, stau pe acelasi scaun de 6 ani. Se pare ca acum le schimba. Merg la T 0 ca acolo se presupune ca ar fi lumea mai civilizata. Cand eram copil stateam la T 2 la galerie. In 6 ani nu cred ca am pierdut 5 meciuri acasa. Alea cu portile inchise nu se pun.
gavros
merg in PCH fiindca acolo cred eu ca sunt adevaratii suporteri, adica cei care incurajeaza echipa, merg anual pana in 10 meciuri si nu folosesc abonament, deoarece cum am mai spus nu merg la foarte multe meciuri
edy
QUOTE(gavros @ 19 Jul 2007, 11:33) *
merg in PCH fiindca acolo cred eu ca sunt adevaratii suporteri, adica cei care incurajeaza echipa,

Stii cat de aiurea suna icon_rolleyes.gif ?

Trebuie sa avem stadionul plin , inclusiv Tribuna 1 si Tribuna 0 ...
FarfelkugeL
Mie mi se pare foarte tare titlul topicului: Sunt suporter, merg la meci!

Radule ai o bere de la mine!
khafre
Eu merg la 0 pentru ca ofera cea mai buna perspectiva asupra terenului. Este al 9 lea an consecutiv in care sunt abonat. Haideti caini pe stadion ca e nevoie de voi.
Siegfried
QUOTE(gavros @ 19 Jul 2007, 11:33) *
merg in PCH fiindca acolo cred eu ca sunt adevaratii suporteri, adica cei care incurajeaza echipa, merg anual pana in 10 meciuri si nu folosesc abonament, deoarece cum am mai spus nu merg la foarte multe meciuri

Hmm, dar Brigate sta in Sud, nu in PCH...
anmini
La T1, sector 3. Acolo stau de cand vin pe stadion, si tot acolo am si abonament de 2 ani. Stau acolo din superstitie si nu cred ca voi avea vreodata abonament in alta parte, desi am primit unele propuneri destul de tentante......Stiu ca, de obicei, e cam liniste pe acolo, dar macar la meciurile tari tot se mobilizeaza lumea. football.gif
gavros
QUOTE(Siegfried @ 19 Jul 2007, 16:54) *
Hmm, dar Brigate sta in Sud, nu in PCH...

da, dar nu stau in Brigate, adica nu am stat pana acum, poate de acum incolo o s ama duc in SUD
deea_red
Recunosc ca nu prea am mers pe stadion pana in prezent din diverse motive,insa sper sa recuperez sezonul asta!La meciul de final am stat in peluza SUD si recunosc ca lumea nu prea era activa in acel sector lucru care m-a dezamagit.Pe viitor cu siguranta voi alege sa stau in PCH.si eu ca multi altii cred ca atmosfera cea mai frumoasa este acolo!
red_butterfly
Si eu tot in PCH stau, cu abonament de un an (ca abia anul trecut in aprilie m-am apucat de mers la meci intensiv). Spre finalul campionatului acum, mi-am pierdut abonamentul, si din cauza asta am ratat meciul cu CFR. Nu va imaginati cum imi bagam ghearele-n gat in fata televizorului... complaining.gif

PS: Radule, da' tu de ce nu zici de ce stai in PCH? tongue.gif
radu
Mda eu nu stau in PCH dar, intradevar sunt unii care stau acolo. De ce or mai veni acolo nu stiu. Imi place sa imi incurajez echipa chiar daca uneori o fac si cu jumatate de gura datorita scorului. Sunt multe de spus din peluza dar cel mai bine se simt. Asa ca va invit experimental acolo...
cpc
La meciuri intotdeauna merg in PCH si nici nu mi-am pus problema sa merg in alta parte....poate mai incolo, odata cu varsta sa ma mut la tribuna.

De ce? Fiindca traiesti totul la intensitate maxima si te incarci cu "energia" de care ai nevoie pana la urmatoarea intalnire cu echipa de suflet! HAITA_DINAMO.gif
red_dog_rahova
eu merg in SUD...din doua motive principale...stau in SUD fiind din Rahova (raman fidel locului) si fiindca din SUD se vede perfect coregrafia PCH...pe care uneori o filmez.....ceea ce nu-mi place in SUD este vizionarea meciului care lasa de dorit....doar de la T0 cred ca se vede bine....
Nu am treaba cu galeria din Peluza SUD, asta neinsemnand ca nu strig de cate ori simt ca e nevoie... icon_mrgreen.gif
FarfelkugeL
Abonamentul la PCH 70 RON - nu comenteaza nimeni nimic cum ca ar fi prea mult?

La "U" Cluj este 150 RON la peluza (asta in caz ca totusi se gaseste cineva sa carcoteasca).
radu
aaaaa despre ce vorbesti ca suntem in ceata? abonamente, legitimatii sau stii ceva despre abonamentele pentru sezonul asta..ca in cazul asta vrem si noi sa stim..
FarfelkugeL
Abonamentul PCH pe tot sezonul o sa fie 70 RON.
radu
Si restul?
djmihaitza
Poate se refera la abonamentul tip "Card" emis de PCH si nu cel emis de FC Dinamo.
Din cate stiu eu cardul este 70RON, iar abonamentul se asteapta sa fie undeva pe la 80RON.

Desi daca a mentionat colegul nostru de pretul de la "U" Cluj s-ar putea sa fie adevarat ce scrie.
Siegfried
E OK in general PCH-ul. Cei din SUD erau, dupa mine, la inceput, mai cool. Boys etc. Acum multi s-au retras...
antisteaua
Eu merg in PCH. Merg acolo pentru atmosfera. Mi se pare altfel decat in alte parti ale stadionului. E adevarat ca nu e cea mai buna vizibilitate dar atmosfera e la inaltime. De venit la meciuri vin cam la 10 meciuri pe an. Daca eram bucurestean cred ca nu ratam niciunul. Pana acum am intrat pe bilet dar anul asta o sa-mi fac abonament ca sa nu mai stau cu emotii ca gasesc sau nu bilete. Pretul e super. Din doua meciuri: cu stoia si crapid s-a acoperit pretul abonamentului.
Capirossi
complaining.gif Da-le idei celor de la marketing.
radu
Care marketing icon_rolleyes.gif iar asteptam ultimii sa apara abonamentele, tricourile, si ce naiba o mai fi de facut ca nu ma pot concentra acum..
Capirossi
Cat e copacy sef la marketing sa nu va asteptati la ceva bun.
redlady08
pai da...acusi incepe campionatul si la noi nici o miscare, parca era vorba si de un echipament nou si de alte schimbari, dar... drunk.gif

revenind la topic....pe stadion merg doar in PCH, acolo se traieste cel mai intens meciul chiar daca vizibilitatea nu-i cea mai buna, ce conteaza ca aflu din stanga sau dreapta cine a dat gol, doar a marcat Dinamo icon_rolleyes.gif , cat despre meciurile la care merg, data fiind distanta, nu sunt foarte multe, dar pe cele din cupele europene nu le ratez si nici pe cele cu o insemnatate mai mare.....asa ca ne vedem la supercupa HAITA_DINAMO.gif
Kity_reddog
Sunt din Reghin si avem aici la noi in oras un mic grup care alaturi de alti baieti din Targu-Mures mergem la meci la Bucuresti de cate ori putem.Stam in PCH fara greseala!
OlTy
Eu merg in PCH deoarece este cel mai frumos loc de unde poti vedea un meci parca acolo este inima stadionului,prefer biletul ca nu am mereu timpul necesar de a ma prezenta la fiecare meci ,10 meciuri max... acceasi explicatie ca la "bilet". ANUL ASTA RUPEM TOT AGAIN AND AGAIN
dinamo_angel
....am vazut poze M.A.R.F.A. cu atmosfera de la PCH pe hi5... mult prea tare, lume... asa se face treaba la galeria noastra... ;)
Clau_Goool
Nu stiu daca ma pot numi un adevarat fan al lui Dinamo avand in vedere ca nu am posibilitatea sa o vad des de tot, insa eu spun ca sunt un caine adevarat. Fiind din Ardeal merg la toate meciurile pe care le are Dinamo in zona, plus meciurile tur-retur pe care le joaca in Bucuresti cu stioaia si crrapid ... Anu acesta n-am apucat sa merg la cele din retur din pacate, deoarece la cel cu oile au fost Pastile, iar la cel cu batmanii nu ne-a lasat liga... Sper ca in acest nou sezon sa vad cat mai multe meciuri cu Dinamo, oricum la Cluj o sa o vad pe Dinamo de doua ori, lucru care ma bucura extrem de mult ...
red_berceni
De cand am inceput sa merg la meciurile lui Dinamo merg numai in PCH ... si merg de ceva vreme de cativa ani de zile ... imi cumpar bilet pt ca de fiecare data nu am avut posibilitatea de am lua abonament .... mai ales ca tata e politist si stie ce se intampla pe stadioane da nu mam luat niciodata dupa vorba lui " nu te duce in galerie " acolo e pur si simplu locul unde un suporter adevarat isi poate exprima sentimentele fata de echipa. Nu ratez nici un meci de acasa ... in deplasari nu pot merge din din cauza lui tata 251.gif 251.gif 251.gif Iubesc Dinamo ,Iubesc PCH , Iubesc culorile noastre , iubesc tot ce tine de Dinamo si abea ast sa merg acasa la meci HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
djmihaitza
Sezonul asta nu ma mai duc la meci pe Dinamo.

"Din motive obiective", conform fcdinamo.ro, n-am unde sa stau complaining.gif
george_ms
QUOTE(red_berceni @ 27 Jul 2007, 0:34) *
De cand am inceput sa merg la meciurile lui Dinamo merg numai in PCH ... si merg de ceva vreme de cativa ani de zile ... imi cumpar bilet pt ca de fiecare data nu am avut posibilitatea de am lua abonament .... mai ales ca tata e politist si stie ce se intampla pe stadioane da nu mam luat niciodata dupa vorba lui " nu te duce in galerie " acolo e pur si simplu locul unde un suporter adevarat isi poate exprima sentimentele fata de echipa. Nu ratez nici un meci de acasa ... in deplasari nu pot merge din din cauza lui tata 251.gif 251.gif 251.gif Iubesc Dinamo ,Iubesc PCH , Iubesc culorile noastre , iubesc tot ce tine de Dinamo si abea ast sa merg acasa la meci HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

Dinano Mai Presus de toate. Bravo pt tine cat pt tatato....no coment
montigo
la tribuna 1
Ze_Kalanga
Nici eu nu am avut ocazia de-a merge la un meci , dar in Brasov cand a venit acum, am vazut cum e ..... Iubesc Dinamo si cred ca daca as merge pe stadion in groapa la PCH as merge bananasmile.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Din dragoste pentru Dinamo ... !!!
lory_dinamo
nu sunt din Bucuresti sa merg la fiecare meci....ca dc as fi as merge....insa merg in deplasari cand pot in orasele de langa Timisoara..si chiar la Buc.cand pot.....pana acuma am fost de 2 ori...insa asta este doar inceputul!!!! :D:D:D si cand merg stau la peluza(se stie care) HAITA_DINAMO.gif
cane loco
Fratilor intrebarea cea mare e cand se vor pune in vanzare biletele pentru meciul cu macaronarii de la lazio?Asta e meciul pe care il asteapta toata suflarea Dinamovista.
An`TIN
-intrebare .. cine e cel care sta la oficiala ? , vad ca a votat cineva "tribuna oficiala" .. cumva turcu intra pe DM ? verystrange.gif
-de 3 ani am abonament la SUD (nu sunt membru al vreunei grupari ... pur si simplu stau si cant alaturi de ei ) , anu' asta nu am reusit sa-mi fac .. nu s-au dat la meciul cu vaslui (eu am ajuns mai tarziu.. se pare ca s-ar fi dat pana in 18:00 .... deh , ca la Dinamo organizare beton) dar imi voi face sigur

vorbea cineva mai sus despre preturi (afisate la casele de bilete la meciul cu vaslui)

- peluze 80 RON / tot sezonul
- t2 100 RON/tot sezonul
- la t1/t0 nu s-au pus in vanzare .. nefiins scaune
- la oficiala poate ne zice domnu' care a votat cat e abonamentul verystrange.gif

- peluze 60 RON/tur
FarfelkugeL
Pai decat sa iti iei la peluza doar pentru tur cu 60 RON, faci un mic efort si dai 80 RON si tur si retur nu? :)
stefan_isr
PCH clar.De departe cea mai tare atmosfera,cea mai marfa coregrafie s.a.Dar raman cu un gust amar cand vad ca restul stadionului e aproape gol.Eu,unul, pt esecul cu Vaslui ii consider principalii vinovati pe aceia care se dau suporteri dinamovisti,dar au preferat sa vada meciul acasa sau in alta parte decat la stadion.NU !!! Locul nostru este acolo,langa ei,indiferent de echipa cu care joaca,iar daca veti face acelasi lucru si cu Mioveni nu m-ar mira sa fie acelasi rezultat din lipsa de motivatie.Le cereti sa trateze toate meciurile cu seriozitate dar voi??? Voi stati acasa sau iesiti prin cluburi,nici macar la meci nu va uitati ca na,joaca cu o echipa slaba.Eu am abonament la PCH (pretul lui...o nimica toata pe un an de zile,atat dati intr-o luna la o sala de forta sau pe alte nimicuri) si sper sa pot merge la absolut toate meciurile de acasa.Apropo,am vazut foarte multe fete la meciul cu Vaslui...tineti-o tot asa fetelor.Bafta!!
Me_Sama
Tribunele erau aproape goale. De ce cand jucam in deplasare sunt mai multi suporteri? Cei din Bucuresti chiar nu sustin echipa Dinamo? Ne miram de ce au facut 1-1 cu Mioveniul, dar cine i-a sustinut din tribuna? Foarte putini...atmosfera dezolanta. Pana si echipele din Liga a 2-a au mai multi suporteri pe stadion. De Steaua nici nu mai vorbim, au mereu stadionul plin. La noi chiar nu se poate?
Rusine jucatorilor pentru cum au jucat, dar rusine si noua, ca nu i-am sustinut! Halal mod de a-i felicita pentru egalul cu Lazio!
antisteaua
Pai mai toata lumea e in concediu si cred ca de asta nu a fost lume multa pe stadion. Oricum eu nu ii inteleg pe bucuresteni. Daca as sta in Bucuresti as veni la fiecare meci. Azi mi-am facut abonament si o sa incerc sa ajung la cat mai multe meciuri.
marian_reddog
mie sincer imi place sa vizionez meci din pch deoarece este o atmosfera placuta acolo.......si cred ca daca toti ne-am duce la tribuna 1 2 si tot asa n-ar mai exista atmosfera..... bananasmile.gif in ceea ce priveste intrarea pe stadion imi fac abunament la pch..
Cai Lun
Ia uite ce topic interesant! Raikkonen, tu unde ziceai ca stai cand mergi pe stadionul Dinamo?? icon_rolleyes.gif
super dog female
Merg cam la toate meciurile de-acasa, dar nu am fost niciodata in deplasari...(si-mi pare rau ca nu am fost).Eu nu stau in pch, chiar daca toti spun (si sunt de acord) ca e o atmosfera deosebita, in schimb fie ca stau la tribuna 1 fie la a doua, cant si-mi incurajez favoritii tot meciul, asa ca nu ma simt cu nimic mai prejos decat ceilalti.Unii au tendinta sa "jigneasa" pe topicul asta...ar trebui sa inteleaga ca dragostea nu se masoara in peluze si-n tribune,asa ca, putina atentie.Daca voi va credeti importanti nu incercati sa minimalizati nici eforturile celorlalti, care nu va sunt "colegi de peluza".Nu cred ca ar arata bine nici un stadion ocupat de spectatori doar in peluza, nu??....
Cai Lun
Eu, pana anul trecut, cand mergem pe stadion nu mergeam in peluza. Pentru ca "era periculos". Si stateam fie la T1, fie la T2 si vreau sa zic ca eram un pachet de nervi cand se termina meciul. De cate ori am fost in tribuna, de atatea ori gaseam un latrator care racnea ca boul tot meciul. Picatura care a umplut paharul a fost la un meci cu Sportul, in Regie, cand am avut in spate unul care, efectiv, o repriza intreaga m-a adus la disperare. Pana la pauza ma lasasera nervii. Cum a fluierat arbitrul finalul reprizei, pac, a si disparut. Spre marele lui noroc, nu a mai stat in spatele meu si in repriza a 2-a. Ca altfel acum eram si eu ultras... 010.gif De atunci mi-am jurat ca nu mai merg in tribuna.

Cred ca stiti si voi genul asta de oligofreni care urla tot meciul si injura. Un bun exemplu a fost faza cu Trica de la craiova. Ati vazut ce voce de prapur spart (astept dojana) avea oligofrenul ala care se rastea la Trica. Eu pe astia i-as gaza, sa moara ca sobolanii intr-o pivnita, asa merita. Astia sunt cea mai mare pacoste a stadioanelor. Apoi incidentele produse de galerie - indiferent cat de grave ar fi acestea.

Ceva de genul asta e si "Mutu" de la T 0. Noroul nostru ca n-are glas,pt. ca daca ar putea tipa, atunci cu siguranta ar eclipsa magarul mitropoliei... de unii mai are "grija" Dumnezeu... pacat ca nu de toti!
miza
voi merge la meci si voi sta la PCL...MA BUCUR CA AM REUSIT SA-MI IAU BILET ACOLO.
BlackShad
PCH mereu :) acolo se simte cel mai bine victoria!!!
Capirossi
Mutu de la T 0 e cel mai mare pericol fonic de la aparitia manelelor incoace. El, fiind mut la propriu, urla 90 min + prelungirile de vigoare. Si de 6 ani, numai in urechea mea dreapta. Asa ca daca ma strigati pe strada si nu va raspund, sa stiti de ce. sos.gif

QUOTE(miza @ 23 Aug 2007, 21:48) *
voi merge la meci si voi sta la PCL...MA BUCUR CA AM REUSIT SA-MI IAU BILET ACOLO.

Esti cel mai tare de pe DM. Tu vezi meciurile lui Dinamo de la Urgenta, de la Circ, de unde ? Ai biletu' de la bisnitari ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.