Cai Lun
Aug 30 2007, 10:01 PM
Bine ca nu a zis PCR....
dark_caine rosu
Sep 1 2007, 12:39 AM
Avand in vedere ca stau in Targoviste nu reusesc sa ma duc chiar la toate meciurile lui Dinamo.In deplasari nici atat.De fiecare data stau in PCH acolo ma simt cel mai bine...dar se intampla sa stau din cand in cand si cu www.dol.ro-ul la meciurile internationale sau la Supercupa Romaniei...Btw imi place foarte mult sa stau in galerie si ori de cate ori am ocazia,ma urc in tren/masina si ma tirez la bucuresti:).Am amintiri foarte frumoase de pe stadion.Primul meu meci al lui Dinamo a fost cel cu Manchester UTD din august 2004 iar de atunci am mai fost si la alte meciuri din campionat sau Cupa UEFA>E frumoasa viata de caine!!!
deea_red
Sep 1 2007, 12:08 PM
QUOTE(Cai Lun @ 30 Aug 2007, 23:01)

Bine ca nu a zis PCR....
hai dom'le ce va agitati atata? e o greseala la scris! va asigur ca respectivul sau
respectiva nu e dinamovista de azi de ieri sa nu stie unde si-a luat bilet...asa ca sa lasam discutiile aiurea...si mai bine mergem pe stadion...
razvan_jr86
Sep 1 2007, 02:36 PM
Haideti cat mai multi astazi pe stadion , sa fim alaturi de echipa , sa-i ajutam sa treaca peste momentele cu Lazio si sa invingem Gloria lu' Tata Jean. Avem nevoie ca de aer de cele 3 puncte azi , in plus si eu am nevoie sa inscrie Cristea si sa nu ia Lobont gol , ca sa promovez in liga 1 la Echipa Fantastica !!! :))
V-am pupat , ne vedem in PCH diseara ... iubesc Dinamo mai mult ca orice
pending
Sep 1 2007, 03:55 PM
Eu unul merg in PCH de fiecare data .. Si asta pentru ca nu pot privi doar cum joaca DInamo , trebuie sa ma manifest , adica sa cant si sa imi incurajez echipa .. Vin la Bucuresti doar la meciurile importante deoarece e un drum destul de lung si costisitor de la Iasi la Bucuresti..
ovy_reddog
Sep 2 2007, 05:49 PM
Eu ajung la meciuri destul de des acasa si stau in PCH pentru ca acolo simt eu ca e locul meu.Aseara nu am ajuns in Bucuresti si de la televizor se vedeau tribunele goale.Nu stiu care e motivul dar ma asteptam sa fie mult mai multa lume...pacat...
dark_caine rosu
Sep 2 2007, 06:44 PM
QUOTE(ovy_reddog @ 2 Sep 2007, 18:49)

Eu ajung la meciuri destul de des acasa si stau in PCH pentru ca acolo simt eu ca e locul meu.Aseara nu am ajuns in Bucuresti si de la televizor se vedeau tribunele goale.Nu stiu care e motivul dar ma asteptam sa fie mult mai multa lume...pacat...
motivul a fost supararea de dupa meciul cu Lazio de aia aseara am fost asa putini pe stadion...din pacate asta e realitatea..
n0K1aRedDog
Sep 18 2007, 05:34 PM
salut,am o intrebare..stau in titan?unde se aduna galeria prin zona?sa merg si eu cu voi la meci!
Cai Lun
Sep 19 2007, 01:01 AM
salut,am o intrebare..stau in titan?
FarfelkugeL
Sep 19 2007, 09:04 AM
COSMIN C
Sep 19 2007, 09:21 AM
In loc sa lamuriti omu, voi va prapaditi de ras. Offf, rai mai sunteti...
Radu10mai
Sep 20 2007, 07:47 AM
haideti fetele la meci!
anmini
Sep 20 2007, 07:53 AM

vii si tu?
FarfelkugeL
Sep 20 2007, 10:46 AM
QUOTE(n0K1aRedDog @ 18 Sep 2007, 18:34)

salut,am o intrebare..stau in titan?
Mai Cosmine, sincer nu aveam nici cea mai mica intentie sa rad de baiat/fata.
Insa cand am vazut ca el intreaba unde sta... Eram pe jos de ras + colegi..
Galeria se aduna in fata la Dinamo pe la 6.
COSMIN C
Sep 20 2007, 11:07 AM
QUOTE(FarfelkugeL @ 20 Sep 2007, 11:46)

Galeria se aduna in fata la Dinamo pe la 6.
Bine, bine, dar el sta in Titan?
In alta ordine de idei, vine Radu de la Cluj....
dudu1961
Sep 20 2007, 11:15 AM

Chiar ! Pina la urma de ce nu raspunde ?Uuita-te in buletin sau pe bloc i-a vezi scrie ?!
super dog female
Sep 20 2007, 11:19 AM
Eu merg la meci...Am o gramada de treaba de facut, multe chestii de rezolvat, dar le las dracu pe toate balta, si-o sa merg la meci.Dupa ultimele evenimente, am fost foarte dezamagita,dar ca-n orice relatie "de amor", cand e bine, cand e rau.Pana la urma, incepi sa ierti, sa treci peste si sa mergi mai departe.Vreau sa venim cat mai multi pe stadion sa fim constienti ca mereu trebuie sa renuntam la ceva pentru a primi altceva in schimb si ma refer aici , fie la confortul canapelei de-acasa, fie la vizionatul meciului intr-un bar, etc. Noi mereu ne gasim scuze si-atunci de ce ne mai enervam pe jucatori cand isi gasesc si ei scuze?Nu inteleg multi suporteri Dinamovisti!Credeti ca noi astia care mergem inca pe stadion, nu suntem la fel de dezamagiti ca voi?Traim aceleasi sentimente cu totii, insa trebuie sa ne revenim si sa fim alaturi de ei.Vrem sa fim din nou fericiti, nu?Haideti sa fim uniti si vom reusi!
red_dog 4 ever
Sep 20 2007, 11:20 AM
Bai Radule stai ma baiatule acasa ce mai cheltui atatia bani pe drum.Si cand ma gandesc ca vine meciul de la Cluj cu CFR inebunesc.

Paote ar trebuii sa vezi tu meciurile lui Dinamo la vreo sectie de poilitie
Cai Lun
Sep 20 2007, 05:21 PM
Să merg... să ce? Să-l văd pe Boștină?! PTIU DRACE!
Le doresc din toata inima sa bata, pentru ca altfel, mana aia de suporteri care va fi in tribune va deveni o armata furioasa, care s-ar putea intoarce impotriva lor... E clar ca in majoritate vor merge numai clanțăi, pentru ca acum e stadionul gol si li se vor auzi "indicatiile" alea de mamă si de Dumnezei...
red_dog 4 ever
Sep 20 2007, 05:52 PM
BOSTINA NU ARE DREPT DE JOC pentru ca nu e pe listele UEFA
Cai Lun
Sep 20 2007, 09:59 PM
In momentul in care din 50.000 de suporteri, cat iau fost la meciul cu Lazio, azi vin doar 5.000, astia cu gura mare ar trebui sa va intrebati intai de toate daca minoritatea voastra are dreptate in ceea ce sustine... si abia dupa aia sa ridice tonul...
Radu10mai
Sep 21 2007, 05:55 AM
bun, a fost Radu la meci
FarfelkugeL
Sep 21 2007, 09:19 AM
Baiatule tu trebuie sa fii sechestrat in casa in zi de meci
In fine... sunt foarte trist, suparat, abatut si de toate ce sa mai. Sunt la serviciu si probabil nu o sa fiu in stare de nimic toata ziua.
O zi buna va doresc...
super dog female
Sep 21 2007, 09:37 AM
Mai, eu o sa cer sa fiu legata de scaun , acasa, la meciuri...Nu mai suport! Las totul balta, sper , cred , in niste ignoranti si nesimtiti.Nu mai am putere sa mai suport asemenea atitudine.Ma depaseste.Sunt umilita pana in maduva oaselor...E inadmisibil!Aseara imi venea sa intru pe teren si sa-i calc in picioare!Astia merita linsati!Sa plece dracu toti, sa ne lase-n pace.Sa vina Dinamo 2, sa creasca , sa joace aia fotbal ca astia si-au umplut buzunarele si-acum o freaca aiurea pe teren.Nu mai am liniste din cauza unor nenorociti.E incredibil!!!
Clau_Goool
Sep 21 2007, 09:52 AM
Welcome !!! Join the club !!!
bigbobo
Sep 21 2007, 10:30 AM
QUOTE(FarfelkugeL @ 21 Sep 2007, 10:19)

Baiatule tu trebuie sa fii sechestrat in casa in zi de meci
In fine... sunt foarte trist, suparat, abatut si de toate ce sa mai. Sunt la serviciu si probabil nu o sa fiu in stare de nimic toata ziua.
O zi buna va doresc...
Toti suntem suparati. Si eu sunt la munca si am un mare "chef" in mine. O zi buna si tie.
bianco_rossa
Sep 21 2007, 11:19 AM
Sunt suporter, merg la meci!...ar trebui facut si un topic de genu....Sunt fotbalist?, joc FOTBAL?!
Pentru ce sa stai in ploaie ca prostu', sa strigi pana iti ies ochii din cap?? Momentan nu merita nimic jucatorii din partea noastra..nici macarun nenorocit de autograf
Si totusi, cateodata nici sa stai in fata televizorului nu'i bine...sa auzi tot felu' de comentarii stupide de genu..."Se pare ca suporterii au uitat ce a facut Munteanu pentru Dinamo, cate centrari finalizate prin gol a avut...."bla bla bla..(nu mai retin exact continuarea). Cine sunteti voi sa ne criticati???
marcher
Sep 21 2007, 09:44 PM
Mai bine ca mine...25 de minute la televizor si dupa aia somn. De ce sa-mi dau eu banii si nervii unor neputinciosi? Sa intru in stadion si sa patesc precum colegul nostru drag de forum, nu spui cine, persoana importanta... care a plecat d-acolo im min 27 plangand? Nu, nu...mai bine sant suporter, si ma culc.
COSMIN C
Sep 24 2007, 11:40 AM
Un stadion aproape gol, mesaje aticonducere si antijucatori, injuraturi din tribuna catre cei din teren, gesturi obscene ale jucatorilor ( doar Chiacu a fost vazut, sau Radu sau care o fi fost, dar nu ma indoiesc ca si ceilalti chiar daca nu s-au folosit de deget au zis ei destule in gand)
.cam asta a fost atmosfera la meciul cu U Cluj. Cu siguranta fiecare cuvant din mesajle alea a`fost meritat de cei care de o luna de zile ne tot chinuie si parca incearca sa ne convinga ca titlul 18 a fost o intamplare. Problema e, folosesc? Si-au atins tinta? Voi, care ati fost in tribuna aseara ati simtit ca le-ar fi crapat obrajul de rusine?
Sunt multi cei care au ales sa nu mai mearga pe stadion dupa ultimele evenimente. Nu ma indoiesc ca voi fi acuzat cel putin de naivitate daca nu chiar mai rau, dar, daca am dreptul la o parere, nu cred ca asta e solutia. Daca pana acum Dinamo ar fi jucat meci de meci cu tribunele pline, poate un stadion gol i-ar fi sensibilizat. Cum sunt insa obisnuiti fara noi, mai repede ar fi fost sensibilizati daca aseara erau 10000 de suporteri in Groapa. Bine, asta in cazul in care mai incap 10000 acolo, ca, recunosc nu am habar.
Ii vom injura pana cand? Macar nu reusim sa ne punem de acord, daca ne imaginam ca rezolvam ceva cu un stadion gol, apai sa fie gol complet, ca si cand am fi suspendati.
Ce speram sa rezolvam? Dorim sa rezolvam ceva sau e doar un mod de a ne descarca nervii si dupa primele doua-trei succese le vom scanda numele?
Ii ajuta atitudinea asta a nostra? Va fi mai bine pentru Dinamo in felul asta?
dudu1961
Sep 24 2007, 11:57 AM
Dovedeste ca sint niste falsi (numai Lobont dovedeste profesionalism , dovada ca azi vorbeste cu noi pe blog asta dovedind ca LUI II PASA ) pe cind ceilalti , vorba ciobanului nu vor decit BANI si atit ii doare in cur si de suporteri si de CULORIILE CLUBULUI ! Niste neica nimeni care s-au trezit intr-un club mare si acum au impresia ca li se cuvine tot

-
antisteaua
Sep 24 2007, 12:30 PM
Cosmin iti dau dreptate dar cateodata te apuca dracii si vrei sa nu mai stii de nimeni si de nimic. Uite eu mi-am facut abonament dar nu m-am dus la meci. NU vreau sa merg pana la Bucuresti degeaba sa vad atmosfera aia de inmormantare: Dinamo nu joaca nimic si lumea ii huiduie din tribune. Nu are nici un sens. Eu sunt de acord ca echipa trebuie ajutata la greu dar cand ii vezi ca nu vor sa joace cum ai putea sa-i mai ajuti? Ajutorul nu poate veni de la suporteri ci de la rezolvarea unor probleme mai adanci care exista in cadrul clubului: aici ma referr la transferuri, la antrenori, la dorinta de joc pe care o au jucatorii, la actionari si la afacerile lor in jurul echipei. Rezolvand problemele astea vor merge lucrurile mai bine, altfel pot avea iar 50.000 de suporteri in spate si sa nu joace nimic.
The Game
Sep 24 2007, 02:10 PM
Atitudinea suporterilor,dupa parerea mea lasa de dorit. Vrem sa avem stadioane ca in Anglia,Italia etc si alte conditii,dar noi suporterii nu avem mentalitatea lor. Si o sa dau exemplul celor de la Liverpool si sa nu aud comentarii de genul "pai ce,ne comparam noi cu Liverpool?" pentru ca putem sa venim si sa cantam indiferent de situatie. Si Cosmin are in totalitate dreptate cu ce a zis.
De acum incolo,zic sa lasam la o parte scandarile contra conducerii,credeti-ma.. NU II INTERESEAZA! si sa incurajam echipa,si sa nu venim 1000 de oameni la fiecare meci,si sa nu-mi ziceti ca din cauza rezultatelor,a jucatorilor etc ca si anul trecut era la fel. "Mercenarilor" ? chiar credeti ca ajuta cu ceva? cei la SUD nu au scandat nimic pro Dinamo tot meciul,numai injuraturi tot meciul.
Haideti sa mergem la meci,ca nu e un capat de lume! Astia sunt,nu putem sa ii schimbam oricat am vrea...
Cai Lun
Sep 24 2007, 03:04 PM
COSMIN C
Sep 24 2007, 11:09 PM
cipri_f84
Sep 25 2007, 01:47 AM
Din pacate P C H traieste mai mult din comunicate de presa. PCH nu mai are voce in peluza, in stadion.
Nu e posibil ca galeria pe care odata o consideram cea mai tare din Romania, sa aiba circa 300 de oameni in peluza. A ajuns un fel de Los Platanos.
Nu e posibil ca dupa niste infrageri sa ramanem fara galerie, sa-i auzim pe jucatori cum vorbesc pe teren. Chiar daca echipa merge prost, peluza ar trebui sa fie populata. Astfel, cu peluza goala, nici macar proteste noastre nu se fac auzite, raman fara ecou.
Urasc steaua, dar spuneti-mi la ce meci de pe teren propriu ati vazut peluza din ghencea goala, cu 300 de oameni?? Nici macar in perioada 2001-2005 cand nu luam nici un titlu nu se intampla asa. Sunt dezamagit de atitudinea suporterilor din Buc. pentru care dragostea pt Dinamo inseamna doar un meci cu Lazio sau un derby cu steaua.
Sunt curios cati vom fi miercuri in Cotroceni in Cupa Romaniei.......Acolo, in Cotroceni, nu va mai puteti plange ca nu vedeti bine meciul din cauza pistei de atletism.
In concluzie.....toti cei care iubim Dinamo si care mergem pe stadion ar trebui sa luam atitudine sa incercam sa aducem lumea la stadion. Daca dragostea pt Dinamo inseamna numai victorii, atunci mi-e sila de suporterii dinamovisti.
Bascanu
Sep 25 2007, 10:57 AM
Din pacate la noi cand dai de greu te lasa toti balta.... Sa ne uitam la nemti, la Dortmund in special, anul trecut se luptau sa evite retrogradarea si aveau 60000 de fani in tribune la fiecare meci!!
Leaveyou
Sep 25 2007, 11:13 AM
QUOTE(COSMIN C @ 24 Sep 2007, 12:40)

Sunt multi cei care au ales sa nu mai mearga pe stadion dupa ultimele evenimente. Nu ma indoiesc ca voi fi acuzat cel putin de naivitate daca nu chiar mai rau, dar, daca am dreptul la o parere, nu cred ca asta e solutia.
Ii ajuta atitudinea asta a nostra? Va fi mai bine pentru Dinamo in felul asta?
Frate Cosmine ai dreptate. Consider că mesajul a fost transmis dar nu cred că a ajuns la destinatar. Sau prea puțin. În continuare cred că nu mai este nevoie să "permanentizăm" situația. Din punctul meu de vedere cred că nu se rezolvă nimic. Din contră !
Mitzi
Sep 25 2007, 04:42 PM
Interesant ca tot noi "huliganii" am fost prezenti pe stadion.
Nu ma lasati sa va intrerup,continuati :)
Bascanu
Sep 25 2007, 04:46 PM
aha, si tu cum ai incurajat echipa?
Ashtray
Sep 25 2007, 05:33 PM
QUOTE(Cai Lun @ 24 Sep 2007, 16:04)

Ce te opreste sa o faci

?
Leaveyou
Sep 26 2007, 09:40 AM
Este soare afară și nu se mai găsesc gloanțe. Da' tu ce ai cu omul ?
perovalenciano
Sep 26 2007, 11:32 AM
Sunt curios: dupa tot scandalul cati suporteri va avea Dinamo la urmatorul meci?
Clau_Goool
Sep 26 2007, 11:37 AM
Nu stiu in meciurile de acasa cati vom fi, dar in urmatorul meci de la Cluj, cu chefere, peluza dinamovista va fi arhiplina ...
Ashtray
Sep 26 2007, 04:18 PM
QUOTE(Leaveyou @ 26 Sep 2007, 10:40)

Este soare afară și nu se mai găsesc gloanțe. Da' tu ce ai cu omul ?
Ii 'admir' atitudinea...
Myhay_Dinamo
Sep 26 2007, 09:57 PM
QUOTE(dinamo_angel @ 26 Jul 2007, 14:35)

....am vazut poze M.A.R.F.A. cu atmosfera de la PCH pe hi5... mult prea tare, lume... asa se face treaba la galeria noastra... ;)
sper sa mai fie vreodata la un meci o atmosfera de vis cum a fost la meciul cu Lazio.

Mereu Dinamovist!
Mitzi
Sep 29 2007, 10:50 AM
QUOTE(Bascanu @ 25 Sep 2007, 17:46)

aha, si tu cum ai incurajat echipa?
Care echipa?:)
Ah,te referi la baietii aia in sorturi si tricouri rosii de pe gazon?
Eu unul le-am urat multa sanatate,le-am pus intrebari legate de bunastarea familiilor lor...numai de bine sincer.
Cand ai o conducere care accepta mita si niste jucatori care poarta tricoul ala precum un avocat valiza cu acte...nu prea iti arde de incurajat "echipa".
Tot ce stiu este ca...sunt foarte deprimat.Am cazut tare si ce este mai rau am cazut de sus.
Atatea sperante si ei (conducere+jucatori) au dat cu piciorul unei sanse unice de a face istorie ba mai mult,au ajutat echipa rivala sa ajunga in CL...pe cine sa sustii frate?
Pe niste vanduti?
Nu arde ma tricoul ala pe ei cand joaca?
Sa se duca tare toti...
Cum pot ma sa zica ca au fost sunati si amenintati cu moartea?Presa bineinteles a inceput sa vorbeasca de sindicatul fricii la Dinamo...am fost teroristi, acum am ajuns mafioti.
La naiba cu toti si cu toate!
Imi vine sa ma duc sa iau abonamentul,esarfa,colectia de suveniruri pe care o strangeam odata(bilete,articole decupate din ziar) si sa le dau foc.
Ma opreste gandul ca Dinamo suntem de fapt noi astia care venim la stadion 24/24...7/7...si amintirea unui jucator cu numarul 11 pe spate.
Ma intelegi sau nu?
Capirossi
Sep 29 2007, 10:58 AM
Daca cand o sunau pe nevasta lui Alexa la miezul noptii s-o ameninte ? Aia era gravida pe atunci. Vopsitul masinilor, tot poveste, nu ? Pe zidurile lui Borcea cine a scris ? Cand au intrat in vestiar si i-a zis Petre unuia " saracule" si apoi l-au injurat pe Petre saptamani intregi ?
Toate astea au fost reale si nu presa le-a facut.
Myhay_Dinamo
Sep 29 2007, 11:17 AM
Mitzi
Sep 29 2007, 11:35 AM
QUOTE(Capirossi @ 29 Sep 2007, 11:58)

Daca cand o sunau pe nevasta lui Alexa la miezul noptii s-o ameninte ? Aia era gravida pe atunci. Vopsitul masinilor, tot poveste, nu ? Pe zidurile lui Borcea cine a scris ? Cand au intrat in vestiar si i-a zis Petre unuia " saracule" si apoi l-au injurat pe Petre saptamani intregi ?
Toate astea au fost reale si nu presa le-a facut.
Pe zidurile lui borcea as face eu multe...faza cu nevasta lui Alexa...frate...ai auzit vreo inregitrare ceva?
Normal ca ala baga la greu sa sensibilizeze opinia publica si...specatorii timisoreni care se uitau intr-un anumit fel la el atunci.
Iar cu intratul in vestiare...nu daia l-a injurat lumea pe Petre atunci ci din cauza faptului ca omul daca mai tii minte voia sa plece la steaua.
Despre vopsitul masinilor nu prea stiu multe...dar imi amintesc o discutie a lui niculescu ca niste baieti din pch..."asa mah,voiati sa-mi dati foc la masina?"..."hai bah claule...crezi tu asta?"..."nu-i nimic...am casco":))
Deci crede-ma...nu stau lucrurile chiar asa de rau...se mai ameninta lumea si ti se pare ca e grav...dar dupa aia o dau toti in caterinca...pentru ca nu prea pot trai unii fara altii(si aici ar fi multe de spus dar imi este un pic greata si trebuie sa ma duc pana la baie ;) )
FarfelkugeL
Sep 29 2007, 11:44 AM
QUOTE(Miți @ 29 Sep 2007, 11:50)

Care echipa?:)
Ah,te referi la baietii aia in sorturi si tricouri rosii de pe gazon?
Eu unul le-am urat multa sanatate,le-am pus intrebari legate de bunastarea familiilor lor...numai de bine sincer.
Cand ai o conducere care accepta mita si niste jucatori care poarta tricoul ala precum un avocat valiza cu acte...nu prea iti arde de incurajat "echipa".
Tot ce stiu este ca...sunt foarte deprimat.Am cazut tare si ce este mai rau am cazut de sus.
Atatea sperante si ei (conducere+jucatori) au dat cu piciorul unei sanse unice de a face istorie ba mai mult,au ajutat echipa rivala sa ajunga in CL...pe cine sa sustii frate?
Pe niste vanduti?
Nu arde ma tricoul ala pe ei cand joaca?
Sa se duca tare toti...
Cum pot ma sa zica ca au fost sunati si amenintati cu moartea?Presa bineinteles a inceput sa vorbeasca de sindicatul fricii la Dinamo...am fost teroristi, acum am ajuns mafioti.
La naiba cu toti si cu toate!
Imi vine sa ma duc sa iau abonamentul,esarfa,colectia de suveniruri pe care o strangeam odata(bilete,articole decupate din ziar) si sa le dau foc.
Ma opreste gandul ca Dinamo suntem de fapt noi astia care venim la stadion 24/24...7/7...si amintirea unui jucator cu numarul 11 pe spate.
Ma intelegi sau nu?
Perfect de acord. Ai sintetizat tot ce trebuia spus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.