Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Important: Frederic Bondoma Ayagma
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
radu
Camerunezul Frederic Bondoma Ayagma va semna maine un contract pe doi ani cu Dinamo.
mihaiul90
Cred ca e o acizitie buna. Nu l-am vazut cu amatorii, dar in meciul cu Motherwell s-a comportat bine cat a fost in teren. Daca Rednic a hotarat sa il pastreze, plus ca a fost recomandat si de Raducioiu eu zic ca nu ne vom insela in privinta lui. Daca va avea evolutii bune si isi va castiga locul de titular eu va anunt de pe acum ca va fi preferatul meu de la Dinamo, dupa Niculescu bineinteles bananasmile.gif
gilutza_d
In primu meci jucat pentru Dinamo a aratat ceva calitati.Acum daca Rednic la oprit in lot inseamna ca e un jucator bun.Sa vedem cum se va descurca in continuare. HAITA_DINAMO.gif
george_ms
Bun sper sa confirme. Avem incredere in Domn Profesor
razvan_ptm
welcome.gif Bondoma...sper sa fie un transfer bun
COSMIN C
Mdea..... Am avut incredere in domnul profesor si cand l-a adus pe Ze si cand umbla dupa Caicedo....
Bascanu
Cosmine, si in ce privinta te-o dezamagit Ze? (pe plan fotbalistic ma refer...)
COSMIN C
Hmmm.....Pai e suficient sa faca niste meciuri bune? Caracterul nu conteaza? N-ar fi trebuit sa stim de la bun inceput cu cine ne incurcam? Ai uitat cat l-am asteptat sa vina sa semneze vara trecuta? N-ar fi trebuit de atunci sa ne intrebam ce e in capul omului asta?
Bascanu
pai hai sa fim seriosi, nu toti suntem jijinio sa fim psihologi inascuti.... icon_lol.gif

Acum serios, Rednic nu avea de unde sa stie despre caracterul lui Ze.... o vazut ca ii bun (ca jucator) l-o adus. Ce a urmat ii alta treaba.... busted_blue.gif
COSMIN C
Aaaa, si nici pe parcurs nu si-a dat seama? Si despre Caicedo ce zici?
Bascanu
pfff, "Obuzu" nu o explodat numa intr-un amical..... nu ma bag, nu cunosc...

Cert ii faptul ca am incredere in Rednic!!
bigbobo
Sper sa fie ceva de capul lui...
Capirossi
Postul de inchizator era insuficient acoperit. Ii doresc sa fie plomba care astupa gaura.
Ashtray
Desi l-as fi prederat pe Boateng, sper ca si Bondoma asta o sa fie un inchizator bun.
P.S: Si sa speram ca asta chiar o sa vina (la timp).
cosmin targoviste
QUOTE(COSMIN C @ 18 Jul 2007, 1:58) *
Mdea..... Am avut incredere in domnul profesor si cand l-a adus pe Ze si cand umbla dupa Caicedo....

A da?Si cand l-a adus pe Fernandes,sau pe Blay,Ganea s.a.m.d?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.