Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PLEACA NETOIU LA CRAIOVA?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Daca da, e bine pentru Dinamo?
Va reusi sa-i ia cu el la Craiova pe Grigorie, Burca si Cl. Niculescu asa cum ameninta?
Gaby
Burca.... duca-se.
Niculescu nu cred ca pleaca la Craiova doar daca-l da afara conducerea lui Dinamo.
Grigorie - nu stiu ce sa zic, un meci bun trei nu. Ne-a fost de folos in unele meciuri cheie. Dar nu-l vad indispensabil.

Netoiu: + este pacat ca pierdem un om cu bani si relatii in lumea fotbalului.
+ chiar daca este hulit de o parte din noi sa nu uitam ca este dintre putinii din conducerea actula care voia Dinamo ca societate pe actiuni. Asta cred ca este motivul plecarii sale. S-a saturat sa imprumute clubul, vrea sa investeasca.
- a vandut jucatorii care aveau contract cu el cand ne era lumea mai draga.
- posibila cauza a unor disensiuni in cadrul echipei.
+ a fost mereu cu sufletul langa Dinamo insa...
- de cele mai multe ori a primat buzunarul propriu nu interesele clubului.
ZOCCOLO DURO
Netoiu asta este un personaj mult prea ciudat....este vicepresedinte la Dinamo, vrea sa finanteze Nationalul,..... acum este interesat de Craiova.....Daca tot are bani, este dinamovist, vrea sa ajute financiar clubul, de ce mai este interesat de alte cluburi?
Anonymous
pe netoiu il intereseaza in primul rand banii, asta este evident. Pe de o parte nu poti sa-l acuzi - cu el la conducere craiova s-a batut cu stielutza si rapidul - dar pe de alta parte a vrut mereu sa faca bani REPEDE, nu a avut rabdare mai mult de 6 luni cu un jucator care iesea in evidenta.
claudiu nu mai este legat de netoiu ci de borcea - asta din ce se spunea cand a revenit claudiu, in rest poa' sa-si ia linistit jucatorii, ce sunt primii care pleaca?????
RedBoy
Vrajeala de doi bani cine naiba crede ca ar reveni securistul asta la craiova?! iar daca totusi ar fi adevarat cred ca ar risca o mica revolutie in capitala prazului
Niculescu doar daca l ar da afara de la Dinamo ar mai pleca cat ii priveste pe ceilalti - sa plece - oricum nu au jucat vreodata cu sufletul pt Dinamo!
Anonymous
acum, daca citesti ce scrie/barfeste gașca slugilor proaste, reiese ca de fapt totul poate fi o manevra olteneasca de a forta:
1) pe mititelu sa-i dea bani + niste spatii comerciale lui dinel in schimbul echipei
2) pe rednic sa plece pentru a reintra la putere mitrita (alt oltean sarit) - ca sa-i salveze de netoiu, mai ales ca rednic ar fi declarat ca nu are nimic impotriva venirii comandantului
icon_twisted.gif incurca-i drace!

pe de alta parte i-ar fi mai usor lui ando sa faca echipa - ii baga doar pe a lui borcea&fecali
marc_iuliano
Vreau sa ii urez si eu ceva lu` Netoiu.DRUM BUN!!!!!! :arrow:
flaviusO
Netoiu e ca o plaga. Unde vine strica!!!!! La Rocar, Craiova, Dinamo nimic n-a facut bun. Doar ca a adus niste jucatori, majoritatea mediocri, asta nu inseamna ca e un om de regretat. Sper sa ne lase odata in pace, ca nu-l mai suport. Cred ca n-a bagat nici un ban in club, in plus cand aveam nevoie de un inchizator, la inceputul verii, pe Danciu n-a vrut sa-l aduca, doar e jucatorul lui, nu... Sa plece si sa ne lase... Se vede clar ca e un profitor: pe Mutu l-a cumparat si i-a bagat, clauza, cu Stoican, Alexa, Barcauan la fel. Grigorie inca n-a reusit mai mult de un meci-doua reusite la rand ca sa poata sa-l vanda...
Joanna
:D Sa plece naibii odata...si sa-l urmeze si porcea..si cohn....hai valeaaaaaa!!!!!!
Anonymous
Fanatik:
1)fecali afirma ca tratativele pentru mihalcea se vor finaliza abia vineri, fiindca a intervenit intre timp napoli. In schimb spunea ca la iarna pleaca danciu si petre, iar ando spunea ca NU exista in prezent oferte pentru cei doi! icon_lol.gif
2)netoiu la fanatik (telefon): confirma interesul ptr craiova - preluare facuta de 2 din bucuresti si 2 din craiova si ca si borcea vrea sa investeasca ... si cica ramane si la dinamo... :(
ando e negru...
ManoWar
Daca ramanem cu jucatorii lui Dinamo II dar stiind ca am terminat cu lichelele gen Netoiu Porcea Badea Cohn as fii fericit. Asa mai bine pleaca toti si incepem de la capat cu o noua mentalitate in care domnul Becali nu poate sa dicteze unui club ce jucator pleaca si ce jucator ramane. Un club in care nu se ridica asa zisi investitorii cu dacia 1300 in investitor cu Mercedes SLK peste noapte.
Doi ani pierdutii dar sa intram pe drumul cel bun. Cu oameni care vor sa faca clubul dinamo sa joace o finala de CL in viitor.
Faza cu clubul dinamo este exact ca la o sosea. La care baza e proasta si se lasa dar in loc sa fie facuta din nou se toarna asfalt peste asfalt odata la 1 an si mereu se gauraste laloc.

Apropo ati citit in gașca slugilor proaste ce a zis CACATUL ALA de GIOVANNI BECALI.

"Giovanni Becali a stabilit si politica lui Dinamo incepand din iarna. “Vremea lui Petre si Danciulescu la Dinamo a trecut. Din iarna trebuie intinerit lotul si Andone sa treaca la reconstructia unei noi echipe. Dinamo va face in iarna transferurile de care are nevoie pentru a pune pe picioare o noua echipa”

A mai zis ca unde se crede acel Turcu, la piata sa ofere bani jucatorilor doar ca sa stea la club.

Fu**ti morti mati de nenorocit. Ce lichea imputita. Daca imi da cineva un pistol il impusc pe nemernicu ala in 3 timpi si doua miscari.
Anonymous
fecali sunt niste paduchi si iaurgii nenorociti, mai bine ramanea draq la rapid sa-i omoare pe aia definitiv...pai sunt in stare de orice ca sa-i transfere pe danciu si petre de la dinamo ca le moare comisionu'....
flaviusO
QUOTE(ManoWar)
Fu**ti morti mati de nenorocit. Ce lichea imputita. Daca imi da cineva un pistol il impusc pe nemernicu ala in 3 timpi si doua miscari.

Perfect de acord cu tine. Te sustin 100%. Cine ii va omori pe toti fecalii ar trebui recompensat.
Joanna
hai sa nu ne gandim chiar la moarte...eu zic ca daca aveam o conducere cu gandul la performanta..becali nu ar mai fi avut o influenta atat de mare..ganditi-va si la asta..poate nu e singurul vinovat..
Joanna
ca pleaca netoiu nu-i belea...daca pleaca si borcea..si ramane si la dinamo..cred ca treaba va fi f clara..ca dinamovist nu te poti duce sa investesti la un club rival..
niste tampitzi!!
Anonymous
asta este o mare tampenie!! cum adica bagi bani ca actionar la o echipa si esti in CA la alta??? icon_evil.gif
sigur ca legal e voie, dar este o mizerie morala!!! de ce nu au facut echipa de fotbal S.A. la vincon sau la unirea focsani?? si isi faceau acolo pepiniera!

PS altfel...o sfeclira prazarii....vai de mama lor icon_twisted.gif icon_lol.gif
Joanna
eu totusi nu cred ca astia se duc la craiova...nu inteleg de ce au raspandit zvonul asta..credeau ca se sperie cineva si dinamo va deveni societate pe actiuni?:)))
Anonymous
Lasa`l sa plece... macar nu mai vinde "U" meciurile rapidului stelei... nationalului... si noi castigam sigur acolo... pe Burca ... doamne`ajuta sa`l ia... grigorie... asha shi asha.... niculescu... sperram ca nu...

PS: Shi pe Borcea binenteles....
Anonymous
privit ca manevra de imagine situatia este mai complicata dfiindca pe langa frecusurile dinamoviste intervine si factorul craiova, iar aia stau non-stop pe un butoi cu pulbere.
La craiova nu va fi niciodata liniste - au atatea grupuletze de presiune (cam 1 la fiecare 2 carciumi) incat indiferent cine ar veni tot nu e bine...
si eu as spera sa fie totul o sperietura de prost gust, dar dupa ce badea a declarat in gardianul ca NU se face societatea pe actiuni la dinamo, nimic nu este imposibil
StefaN
nu stiu daca este bine ca pleaca netoiu sau nu este bine!!daca netoiu ar fi vrut perfomanta la dinamo,adica sa realizeze ceva bine,eu cred ca ar fi reusit , cu ajutorul altor cativa oameni!!dar din pacate el doar vrea sa scoata bani si nu sa bage multi !! asta e....
in orice caz eu sunt fifty-fifty deacord sa plece....
Anonymous
Sunt convins ca Netoiu nu va pleca la Craiova. Toata tevatura a fost facuta pentru ca Netoiu sa-si atinga scopul: societate pe actiuni la Dinamo.
Joanna
oare va reusi?
Militia Romana
Atat timp cat netoiu si borcea vor ramane in structura de conducere ne vom bate la retrogradare ca acum! Astia nu cauta decat sa faca bisnita cu jucatorii lui Dinamo, vand jucatorii buni si aduc numai nulitati. Uite ce-am ajuns, sa jucam cu iordache si irimia care n-au loc nici la echipe din burkina faso...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.