radu
Jul 16 2007, 02:19 PM
Ultimul transfer este cel al fundasului Silviu Izvoranu. Desi poate juca si ca mijlocas si ca fundas stanga se pare ca, pozitia cu randamentul cel mai bun este de fundas central.
Leaveyou
Jul 16 2007, 02:24 PM
Eu unul nu știu ce-i cu el la noi. Doar așa că l-au dat pe Bălace. Adică să rămână un Silviu la Dinamo.
red_dog 4 ever
Jul 16 2007, 02:26 PM
Daca la cerut Rednic e de bine daca a fost adus pe combinatii e grav
Siegfried
Jul 16 2007, 02:31 PM
Se pare ca Rednic il aprecia de mult pe acest Izvoranu care, cica, ar fi un jucator bun si polivalent - poate juca pe 3 posturi.
Referitor la sondaj: sper ca faza cu plecarea lui Radu Stefan sa aiba loc dupa incheierea campionatului astuia. Sunt constient ca nu il mai putem tine mult, dar nu cred ca e imposibil sa il mai pastram un an. Ca sa ne calificam in grupele UCL si sa luam titlul.
red_dogvitan
Jul 16 2007, 03:07 PM
Vom avea nevoie de el la echipa e un jucator promitator pentru viitor
gavros
Jul 16 2007, 03:12 PM
nu cred ca a fost adus doar de dragul conducerii, nu stiu ce combinatii sa fi avut si sa il fi luat la schimb tocmai pe asta, dar sincer eu nu prea am auzit de el
razvan_ptm
Jul 16 2007, 03:18 PM
nu stiu de ce l-au adus pe Izvoranu asta....sper ca prin venirea lui sa nu plece Radu Stefan
caine_tm
Jul 16 2007, 03:19 PM

sincer nu pricep ce cauta asta la noi, nici el nici mansour daca vine
hai mai ca astia sunt mult sub ce avem.... ropotan e mai bun ca asta.... si china e mai bun ca el. de ce a fost adus... il locul lui musat?
nu are logica transferul
FarfelkugeL
Jul 16 2007, 03:23 PM
Singurul JUCATOR DE FOTBAL de la poli aek e Torje! El trebuia luat!
Dar... deh, ala costa bani, nu 500.000 de dolari
radu
Jul 16 2007, 03:36 PM
Asta cred ca a fost gratis sau ma rog depinde cum consideram datoria de 500000 (ce intamplare) a bragadiristilor.
gavros
Jul 16 2007, 03:46 PM
QUOTE(FarfelkugeL @ 16 Jul 2007, 16:23)

Singurul JUCATOR DE FOTBAL de la poli aek e Torje! El trebuia luat!
Dar... deh, ala costa bani, nu 500.000 de dolari

si mie imi place la nebunie de Torje, mi-a placut mult si in meciu din finala cupei , dar nu cred ca o sa ii dea drumu
mihaiul90
Jul 16 2007, 03:49 PM
Mda... inutil, inutil si iar inutil. Altceva nu pot spune despre acest transfer. Mai bun decat Ropo sau Marga nu e, mai bun decat Musat iar nu e, iar mai bun decat Radu sau Moti nici nu se pune problema sa fie. Uite cum ne facem noi viata grea exact cand ne mergea mai bine prin aducerea unor jucatori de tipul lui Izvoranu...
Leaveyou
Jul 16 2007, 03:49 PM
Eu nu concep că l-a cerut Rednic. I-a fost adus cu forța ... mă rog... i-a fost impus de Borcea, tocmai pentru a acoperi unul din cele 3 posturi pe care poate să joace (sanchi) Izvoreanu ăsta. A fost pe la fu'n lot de tineret, ceva ? Îi dădea drumul Jabba dacă era ceva de capul lui ?
mihaiul90
Jul 16 2007, 03:52 PM
Am inteles ca ar fi jucat la nationala de tineret acum vreo 3-4 ani, dar si asa , tot nu cred ca trebuia adus... Ma astept la un Balace 2... Macar ala ara terenul la fiecare meci chiar daca nu prea stia cu mingea, sa vedem daca asta stie macar sa fuga...
Leaveyou
Jul 16 2007, 03:59 PM
Cred că ăsta-l seamănă

(cu orzoaică, nu că seamănă cu Bălace).
red_dog 4 ever
Jul 16 2007, 04:24 PM
Poate o sa ne inselam in privinta lui.Oricum bine ai venit
antisteaua
Jul 16 2007, 05:05 PM
Daca e bun sau rau acest transfer vom vedea dupa ce Izvoranu va intra in teren si va juca. Daca Rednic l-a vrut inseamna ca stie el ce stie. Chiar daca nu va fi titular si Dinamo va intra in Liga ar fi o afacere buna pentru ca i-ar creste si lui cota si prin urmare si pretul lui va fi destul de mare. Apoi Radu Stefan va pleca cu siguranta pentru ca e destul de bun si nu va rezista tentatiei de a nu pleca pe bani mai multi. EU merg pe mana lui Rednic ca stie el ce face.
redmania
Jul 16 2007, 05:08 PM
ca fundas stanga e sub Pulhac si Musat.
ca inchizator e sub China si Ropotan
ca fundas central e sub Moti. Radu si Nastase.
deci ori e un transfer inutil ori a fost adus ca sa avem exact cate 2 jucatori pe fiecare post iar Izvoranu va fi rezerva de fundas central-stanga.
nu cred ca va apuca sa joace vreo 3 meciuri ca titular in sezonul viitor si mai cred ca Balace era FOTBALIST pe langa el.
Bun, l-am adus. Nu asta e marea problema. Ca daca nu e bun o sa gasim un Vaslui si pentru el. Mai grava insa ar fi despartirea de Radu si Pulhac in cazul ratarii grupelor UCL. Nu trebuie sa vindem nimic daca vrem grupele UCL (iar actionarii BANII adevarati de acolo).
gilutza_d
Jul 16 2007, 05:11 PM
Daca Rednic crede ca e nevoie de el inseamna ca e de bine.Numai sa nu plece Radu Stefan,desi Borcea a zis zilele trecute ca nu pleaca nimeni,nu stiu ce sa cred.
Leaveyou
Jul 16 2007, 05:14 PM
Sper să mă înșel, însă nu-l crede pe Borcea !
redmania
Jul 16 2007, 05:21 PM
Tot se vorbeste de plecarea lui Stefan Radu. Ce salariu credeti ca ar putea sa-i ofere Genoa, o echipa ce sta mai mult prin Serie B ??? 3-400.000 ?
Borcea de ce nu poate sa-i dea un 200.000 ? Ca oricum va scoate 4-5 milioane pe el peste 2-3 ani daca acum la 20 de ani are oferte de 5 milioane. Vom ajunge in UCL, vom lua 10 milioane de acolo...ce e asa greu sa dea 2-300.000/an la cei mai buni 7-8 jucatori din lot (cei indispensabili) ??
Ce naiba, mergem in UCL si vrem sa jucam acolo cu Nastase sau Izvoranu ???
Normal ca Radu ar vrea sa plece fiindca nu-i convine sa aiba salariu 40-50.000 iar o hahalera care freaca banca (Izvoranu,Nastase,Oprita) sa incaseze 100-150.000 euro pe an.
Dumi-DC
Jul 16 2007, 05:35 PM
QUOTE(mihaiul90 @ 16 Jul 2007, 16:49)

Mda... inutil, inutil si iar inutil. Altceva nu pot spune despre acest transfer. Mai bun decat Ropo sau Marga nu e, mai bun decat Musat iar nu e, iar mai bun decat Radu sau Moti nici nu se pune problema sa fie. Uite cum ne facem noi viata grea exact cand ne mergea mai bine prin aducerea unor jucatori de tipul lui Izvoranu...
In mare parte corect ce spui tu,mai ales in ceea ce priveste postul d fundas stanga,ocupat clar de Pulhac si Musat,dar in rest as avea cateva obiectii,ca mijlocas defensiv ar putea fi util daca are determinarea lui Margaritescu pt ca in rest are atuul inaltimii fata de Margaritescu si poate sa stie si sa dea o pasa mai lunga de 3 metri,conteaza sa stie sa deopsedeze si se poatea bate pt acest post,asta in conditiile in care Ropotan zic eu in ultimu timp arata ca e mai potrivit pentru o pozitie mai avansata la mijloc,de la Dinamo2 multi mijlocasi sunt trimisi cu eticheta mijlocasi defensivi mai mult pt ca sunt inalti,dar atat Ropotan cat si Alexe si Pastor desi au fost pusi in mai multe meciuri pe aceste posturi au aratat ca le place sa joace mai mult in fata,doar Pastor jucand bine si ca mijlocas defensiv,Alexe a urcat tot mai mult,pana cand a ajuns atacant in unele meciuri,si cred ca si lui Ropotan i-ar prinde mai bine o pozitie mai in fata,el si la nationala de tineret urca des si creeaza cu Chiacu lucru care ar trebui incercat la Dinamo,deci loc pt Izvoranu la mijloc ar fi
Cat despre centrul apararii tu spui ca e inferior lui Moti si Radu Stefan,dar eu zic ca iar inaltimea il avantajeaza,cehii i-au batut la cap pe ambii fundasi centrali,iar Izvoranu chiar dak o fi teoretic mai slab ca cei doi,s-ar putea sa fie peste Nastase,iar dak dovedeste ca e bun ca fundas central,si asta mi se pare foarte important,unul din cei doi Moti sau Stefan ar putea juca pe postul de mijlocas defensiv,un post deficitar la noi,dar care cred eu le-ar conveni celor doi,pt ca in multe meciuri i-am vazut pe amandoi dornici de a iesi cu mingea la picior,lucru incercat si in amicale de Moti si Stefan,plus ca pe acest post ar scapa de marcajaul la om,lucru la care amandoi nu stau atat de bine
Deci per total venirea lui Izvoreanu ar trebui sa aduca un plus echipei,daca Rednic stie sa gestioneze situatia,dar daca si l-a dorit asa mult pe Izvoranu probabil va stii ce are de facut
redmania
Jul 16 2007, 06:24 PM
Dumi-DC
crede-ma, il stiu bine pe Izvoranu, e sub Balace ca fundas stanga...nu-ti fa sperante nu e bun pe nici un post. Imi place ca speri de la acest transfer dar cred ca nici Rednic nu-l vrea...asa cum a zis si de Balace ca "l-am cerut pe Emeghara si m-am trezit cu Balace" dupa care a zis ca de fapt el l-a dorit pe Balace...asa si acum zice ca el l-a vrut pe Izvoranu...
nu o sa fie niciodata om de baza la noi, pariez fara frica :(
Dumi-DC
Jul 16 2007, 06:47 PM
Redmania posibil,stiu ca tu esti din Timisoara si ii cunosti mai bine,mi-a aduc aminte de acum 3 ani cand radeam pe fostul www.www.dol.ro.ro de patanile magazinului pe patru roti al stanei care a suferit niste grafitiuri noi cand a poposit la Timisoara,asa ca tu trebe sa-l cunosti mai bine pe Izvoranu,dar eu am mai mult incredere in Izvoranu decat in Balace pt pe posturile pe care ar putea juca are avantajul fizicului sau si spre deosbire de Balace e si mai tanar,asa cum am mentionat n-are ce cauta pe postul de fundas stanga acolo Pulhac e clar titular,dar sunt convins ca intr-un an Musat il va ajunge ca valoare
dudu1961
Jul 16 2007, 07:53 PM
Ce este clar de aici se pregateste plecarea lui Radu din iarna , ca acest Izvoranu este sau nu este bun asta ramine de vazut ___oricum ca Radu al nostru nu este (defapt nu are egal in tara ) . Stii cind echipa nu joaca nimic ca ieri ca Radu ia mingea la picior din careul nostru si se opreste in celalalt __parca indorinta de a-i impulsiona pe puturosi din teren care nu-si fac treaba . Oricum bine ai venit Silviu dar ai grija daca esti macar 70% din Radu e perfect , daca nu .....!
marcher
Jul 16 2007, 08:36 PM
Mi se pare ca initial a jucat pe la otelul si inca de-atunci Dinamo se canonea sa-l cumpere. E un jucator foarte bun.
Hatzu
Jul 17 2007, 09:14 AM
Sincer nu prea l-am vazut cum joaca dara ramane sa demonstreze daca are sau nu valoare de primul 11 de la Dinamo. Cat despre plecare lui Radu Stefan mi se pare ca ar fi o greseala foarte mare si din partea clubului sa il dea dar si din partea lui pentre ca deocamdata e prea tanar sa plece intr-un campionat mai puternic si cam necopt inca... si exista posibilitatea sa se piarda pe drum, parerea mea e ca ar trebui sa mai stea macar un an doi si sa joace in Ch L daca are ocazia si in alte meciuri tari.
matador
Jul 18 2007, 08:41 AM
nu imi spune mare lucru acest transfer,astept sa il vad la lucru in meciuri oficiale....pana la proba contrarie are tot creditul din partea mea
stef 22
Jul 23 2007, 08:50 PM
Un transfer inutil, probabil se incearca acoperirea postului pe care Radu Stefan il va lasa liber in curand. Ceea ce nu inteleg eu este de ce nu i s-a dat drumul numarului 26 pentru 4-5 milioane in vara asta iar cu jumatate din aceasta suma sa fie cumparat Gabi Tamas. Era o afacere destul de buna, zic eu.
dudu1961
Jul 23 2007, 09:13 PM
Nu este rau de loc , dar mai are pina se integreaza , oricum mie mi-a palcut in meciul cu Besiktas , a mai gresit el dar in general s-a descurcat .
gavros
Jul 23 2007, 09:23 PM
daca intradevar ar fi vrut sa acopere postul lui Radu, ar fi trebuit sa il aduca pe Tamas
razvan_ptm
Jul 23 2007, 10:19 PM
Tamas nu cred ca ar fi venit la Dinamo (oricat de mult ne dorim noi) a declarat ca vrea sa mai joace in Europa (daca nu ma insel)
the_grinch
Aug 1 2007, 12:39 AM
Cu izvoranu un lucru e sigur inca nu s-a acomodat cu colegii si la meciul cu Buzau s-a cam vazut lucru asta , nu a avut o evolutie foarte stralucita...
Me_Sama
Aug 15 2007, 11:15 PM
Cat ne-am plans cand l-am vazut la echipa si ce bine s-a descurcat el cu Lazio! In plus, el e speranta noastra pentru retur, ca joaca fundas central. Inca o data Rednic a dovedit ca stie meserie! Bravo pentru Izvoranu, ca a evoluat dezinvolt intr-un asemenea meci!
Morpheuss
Aug 15 2007, 11:19 PM
O sa fie foarte util pentru echipa.Radu nu are de ce sa plece de la Dinamo,va juca in LC
Hooligans
Aug 16 2007, 07:14 AM
Izvoranu este un transfer reusit,dar Radu nu are de ce sa plece
luis_red_doogy_doog
Aug 21 2007, 04:43 PM
sincer ....nu stiu ce cauta izvoranu asta la noi....cred ca e vreo combinatie de-a conduceriii.ca altfel nu se explica venirea lui...... la marcaj avem jucatori si la mijloc iar..............forzaa dinamoo
alin-berceni squad
Nov 27 2007, 12:40 PM
sper ca acum va e jena,dupa ce ati spus ca e un transfer reusit
FarfelkugeL
Nov 27 2007, 01:14 PM
Stii cum e, dai credit jucatorului, sa apuce sa joace si abia pe urma te pronunti. Ei bine timpul asta a trecut de mult si intr-adevar este un jucator, care alaturi de MULTI altii, nu are ce sa caute in incinta Complexului Sportiv Dinamo si mai ales nu are ce cauta in echipa de fotbal Dinamo II.
Si totusi el joaca in prima echipa pentru ca l-a adus borcea si asa a vrut el!
PS: nu inteleg de ce topicul asta e marcat ca "Interesant" cand putea sa fie marcat ca NEIMPORTANT.
Cai Lun
Nov 27 2007, 02:21 PM
A debutat incurajator, a continuat dezamagitor. Dar daca pe alde N&D ii pasuim de atata amar devreme, cred cu tarie ca Izvoranu mia merita incercat!
Morpheuss
Nov 27 2007, 02:41 PM
QUOTE(dennis_reddog @ 15 Aug 2007, 23:19)

O sa fie foarte util pentru echipa.Radu nu are de ce sa plece de la Dinamo,va juca in LC

Am gresit de doua ori

Eh,alte vremuri...
FarfelkugeL
Nov 27 2007, 02:55 PM
Draga Cai Lun,
Tin sa te anunt ca de mult timp chiar eram curios sa vad ce poate acest mirific Izvoranu. Ei bine am avut ocazia sa ma conving de el (inca odata... daca mai era cazul) in meciul cu FC Progresul, in Cupa Romaniei!
Era atat de crispat cand ajungea mingea la el si nu stia cum sa scape mai repede de ea incat de multe ori l-am confundat cu Scarlatache! (glumesc, insa asemanarea la chestia asta este evidenta). Eu stiu ca tu te mai duci sa te uiti la la meciuri la Dinamo II si din cate stiu a fost si pe acolo, deci e imposibil sa nu il fi vazut "in actiune". Intr-adevar, este un baiat muncitor, onest insa e cam paralel cu fenomenul fotbal in general.
Eu nu am nimic cu niciun jucator deoarece nu ii cunosc personal insa nu pot sa cred cum borcea a fost atat de tampit sa il ia! Pur si simplu nu pricep... Si ca sa puna capac l-a adus inapoi si pe Goian, alta petarda de jucator, desi nu au absolut nicio legatura cu sportul asta!!!
In concluzie - e praf.
Cai Lun
Nov 27 2007, 05:59 PM
Da, e adevarat ca venirea lui a fost inoportun, din moment ce posturile pe care poate evolua el erau triplate la Dinamo.. fia ca e inchizator, fie fundas stanga. La cat de clampau e (adica fizic, nu altfel), poate o fi bun si defundas...
FarfelkugeL
Nov 27 2007, 09:48 PM
Sau de portar! Am auzit ca jandarmii de la poarta clubului s-au cam plictisit si ar vrea sa isi dea demisia (si sa moara din partea mea). Acolo ar fi un loc tocmai bun pentru el in caz ca vrea sa ramana la Dinamo!
Cai Lun
Nov 28 2007, 12:43 AM

Bine, gata... nu mai zic nimic!
redmania
Nov 28 2007, 10:01 AM
Imi mentin parerea.
QUOTE(redmania @ 16 Jul 2007, 17:08)

ca fundas stanga e sub Pulhac si Musat.
ca inchizator e sub China si Ropotan
ca fundas central e sub Moti. Radu si Nastase.
deci ori e un transfer inutil ori a fost adus ca sa avem exact cate 2 jucatori pe fiecare post iar Izvoranu va fi rezerva de fundas central-stanga.
nu cred ca va apuca sa joace vreo 3 meciuri ca titular in sezonul viitor si mai cred ca Balace era FOTBALIST pe langa el.
Bun, l-am adus. Nu asta e marea problema. Ca daca nu e bun o sa gasim un Vaslui si pentru el. Mai grava insa ar fi despartirea de Radu si Pulhac in cazul ratarii grupelor UCL. Nu trebuie sa vindem nimic daca vrem grupele UCL (iar actionarii BANII adevarati de acolo).
QUOTE(redmania @ 16 Jul 2007, 18:24)

Dumi-DC
crede-ma, il stiu bine pe Izvoranu, e sub Balace ca fundas stanga...nu-ti fa sperante nu e bun pe nici un post. Imi place ca speri de la acest transfer dar cred ca nici Rednic nu-l vrea...asa cum a zis si de Balace ca "l-am cerut pe Emeghara si m-am trezit cu Balace" dupa care a zis ca de fapt el l-a dorit pe Balace...asa si acum zice ca el l-a vrut pe Izvoranu...
nu o sa fie niciodata om de baza la noi, pariez fara frica :(
Imi pare rau ca n-am gasit pe cineva cu care sa fac pariu
matador
Nov 28 2007, 01:16 PM
in c hal ai cobit... mai bn taceai
adrivali
Nov 29 2007, 01:28 PM
Baieti aveti MARE DREPTATE!!!!! Izvoranu vai de el!!!!
FarfelkugeL
Nov 29 2007, 04:39 PM
Nu pot sa cred asa ceva!
Cai Lun
Nov 29 2007, 06:56 PM
Nici eu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.