tussybau
Jul 12 2007, 09:34 PM
Sper sa fie de bun augur deschiderea acestui topic. Tot ce trebuie sa faceti este sa-i faceti o declaratie de iubire lui Dinamo, si sa depuneti juramantul de suporter dinamovist! E si un mic concurs in acest topic, ma refer la faptul ca la un moment dat se va alege cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Dinamo.
Cine incepe ?
Radu10mai
Jul 12 2007, 09:51 PM
tu!
antisteaua
Jul 12 2007, 10:00 PM
Nu zic ca e bun sau rau topicul. Asta hotaraste fiecare cum il consider. Personal nu apreciez vorbele ci faptele. Ce juramant si dovada de afectiune mai mare si mai frumoasa decat sa spui raspicat, in momentele grele: Eu tin cu Dinamo! Ce declaratie poate fi mai frumoasa decat dupa ce iei bataie de la steaua sa spui: EU tin cu Dinamo! Ce dovada de afectiune fata de echipa poate fi mai apreciata decat sa fii alaturi de Dinamo si la bine si la rau? Un om care este alaturi de Dinamo si care nu se fereste sa-si declare iubirea fata de Dinamo indiferent de situatia in care este echipa la un moment poate fi socotit ca fiind cu juramantul depus.
Imi povestea cineva ca dupa ce Dinamo a luat bataie de la oi cu 5-0 , cand multora le mai era rusine sa iasa din casa, imediat dupa meci a vazut pe strada un dinamovist imbracat in alb rosu din cap pana in picioare. Ce juramant ar trebui sa mai depuna omul ala?
D0gWu
Jul 12 2007, 10:40 PM
In 4 cuvinte spun totul: O VIATA pentru Dinamo!!!
razvan_fcd
Jul 12 2007, 11:21 PM
QUOTE(tussybau @ 12 Jul 2007, 22:34)

Sper sa fie de bun augur deschiderea acestui topic. Tot ce trebuie sa faceti este sa-i faceti o declaratie de iubire lui Dinamo, si sa depuneti juramantul de suporter dinamovist! E si un mic concurs in acest topic, ma refer la faptul ca la un moment dat se va alege cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Dinamo.
Cine incepe ? QUOTE(Radu10mai @ 12 Jul 2007, 22:51)

tu!
=)))) ce imi place de radu :))
deea_red
Jul 13 2007, 12:27 AM
eu nu o sa spun nici un juramant...insa o sa scriu cuvintele unui amic care m-au impresionat mult...sunt simple dar de o mare profunzime....si anume.."Viata mea este Dinamo!"
cosmin targoviste
Jul 13 2007, 07:31 AM
Parca nu se stie ca mi-as da viata pentru Dinamo....
marcher
Jul 13 2007, 09:45 AM
QUOTE(antisteaua @ 12 Jul 2007, 23:00)

dupa ce Dinamo a luat bataie de la oi cu 5-0 , multora le era rusine sa iasa din casa
Aia nu erau caini...erau javre ordinare.
Hatzu
Jul 13 2007, 10:10 AM
Si eu sunt de parere ca nu trebuie foarte multe juraminte ci mai mult fapte, sa mergi afara dupa ce Dinamo a pierdut 4-0 la Moscova cu trening si tricou cu emblema clubului, sa mergi la fotbal in tricoul echipei dupa ce am pierdut cu Foresta :((, sa te lupti (verbal, nu sunt violent) cu zeci de stelistii, colegi, cand echipa nu merge bine, in cateva cuvinte, sa fii alaturi de echipa favorita "si la bine dar mai ales la rau".
FORZA Dinamo!!!
red_dog_rahova
Jul 13 2007, 10:20 AM
nu cred ca de vorbe e nevoie...ci de fapte..sa fim toti langa echipa....la meciurile de acasa sa jucam cu portile inchise si sa avem peste 10.000 abonati....astea-s dovezi de iubire.....
edy
Jul 13 2007, 10:48 AM
Pai nu iubesc toti pe Dinamo de aia nu avem 10.000 de abonati

...
Caine pana la moarte !!!!
tussybau
Jul 13 2007, 01:04 PM
Jur sa fiu dinamovist toata viata mea, sa iubesc si sa respect culorile lui Dinamo si sa sustin pe Dinamo indiferent ce s-ar intampla. sa fiu suporter al acestei echipe indiferent daca echipa aceasta se afla in Champions League sau daca se afla in Liga a II-a ! Cam asa ar suna juramantul meu de suporter dinamovist!... :)
radu
Jul 13 2007, 01:18 PM
Imi aduce aminte de juramantul din armata...parca e prea oficial termenul juramant..eu mai degraba i-as spune, un pic poetic, legamant. Dar, eu m-am nascut cu Dinamo in sange si nu simt nevoie de juraminte.
matador
Jul 13 2007, 06:11 PM
juraminte, oare nu este mai important faptul ca desi tineam cu Dinamo de foarte putin timp,atunci cand am avut recordul de antrenori schimbati si jocul era de nivelul ligii 2 , eu am ramas fidel echipei, speram incontinuu sa se remedieze situatia...Sa fii caine adevarat nu inseamna sa juri,ceea ce este o fortare,ci pur si simplu sa simti. Fotbalul este o religie profana!
mihaiul90
Jul 13 2007, 06:17 PM
Si eu sunt de acord cu ce ati spus pe aici. Faptele sunt mai importante decat vorbele... Cred ca am trecut testul de foc pentru dinamovism cu ceva timp in urma. O data la meciul acela blestemat cu foresta

Doamne cat am putut sa plang atunci. Iar apoi, in sezonul 2005-2006, mai exact in retur... sunt multi asa zisi dinamovisti care nu au mai tinut cu echipa dupa acea serie slaba. Pentru mine insa n-a contat, cand vedeam cum pierde echipa ma gandeam ca vor veni si clipe mai bune... si uite ca intradevar au venit
lory_dinamo
Jul 13 2007, 06:44 PM
multe si multi....care probabil nu au treaba cu fotbalul,ar spune ca in viata asta orice este de inlocuit!!! ei,eu zic ca o echipa nu o poti schimba ca pe un prieten,sau ca pe o bluza....o echipa este pt.totdeauna! Dinamo ESTE VIATA MEA!!! TRAIESC PENTRU Dinamo!!!
Mitzi
Jul 13 2007, 08:01 PM
Jur sa iubesc fara sa sper/jur sa sustin fara sa cer/jur sa sustin aceste cuvinte/jur sa nu mai fac alte juraminte...
CyberDog
Jul 13 2007, 09:39 PM
Imi cer scuze pentru parerea poate nelalocul ei ( in aprecierea unura dintre dumneavoastra ), insa acest topic nu isi are rostul ( cel putin pe acest forum ).
Un suporter nu trebuie nici sa jure, nici sa injure.
Trebuie sa simta.
Atat!
razvan_ptm
Jul 13 2007, 09:43 PM
Capirossi
Jul 13 2007, 09:45 PM
Cybere, iti ceri scuze pt. o parere pertinenta ? Nu e cazul. Si pe mine ma ia valul mai greu.
CyberDog
Jul 13 2007, 09:58 PM
QUOTE(Capirossi @ 13 Jul 2007, 15:45)

Cybere, iti ceri scuze pt. o parere pertinenta ? Nu e cazul. Si pe mine ma ia valul mai greu.
Imi cer scuze pentru ca asa cred ca trebuie. Nu doresc sa jignesc pe nimeni si de aceea incep prin a ma scuza politicos. Personal, sunt satul de tot felul de juraminte si cred ca la fel simte si cea mai mare parte a cetatenilor romani ( dintre si din afara granitelor tarii ).
Imi face insa impresia ca atmosfera de vacanta a inceput sa se manifeste la toate nivelele, iar orice topic, cat ar fi el de pueril, poate fi publicat.
De ce nu un concurs ( cu sau fara premii ), despre istoria clubului Dinamo Bucuresti? Unul la care sa participe suporterii de toate categoriile, de la "juniori II" , pana la pensionari.
Un concurs care sa fie benefic suporterilor. Unora pentru frumoase si mangaietoare aduceri aminte, iar altora pentru acumularea de informatii absolut necesare calitatii de "suporter dinamovist".
Cam asa vad eu lucrurile, din departari...
COSMIN C
Jul 13 2007, 10:02 PM
Cyber, e chiar acum un concurs in desfasurare....
red_dog_rahova
Jul 13 2007, 10:22 PM
si nu a fost singurul....
CyberDog
Jul 13 2007, 10:46 PM
Am dat doar un exemplu. Subantelesul observatiei mele se referea la topicurile fara sens si fara substanta....
lio^n
Jul 14 2007, 05:07 AM
a fi suporter dinamovist e o stare de spirit. mie, când mi-e cald transpir, când mi-e frig tremur... dar nu am cum sa nu sustin Dinamo!!!
in perioada '92-'98 conducatorii lui Dinamo si-au batut joc de aceste culori, doar suporteii au tinut stindardul sus. decat juraminte, mai bine cu totii pe stadion!
Pepid
Jul 15 2007, 09:51 AM
Jur sa ...

vorbe. Esti suporter adevarat? Asta e ca la emisiunile alea de pe antena 1 cu sms-uri

Cine e suporter adevarat se simte si simte totul pentru Dinamo. Esti nascut caine si mori caine,te-ai nascut mandru si mori mandru ca porti in suflet cel mai frumos simbol al victoriei. Forza Dinamo.
redmania
Jul 15 2007, 10:52 AM
Dinamo va iesi din trupul meu cand voi muri...pentru ca va urca in ceruri in sufletul meu.
tussybau
Jul 15 2007, 09:08 PM
Ceea ce-mi place este faptul ca ati gasit suficiente argumente cu totii pentru a va motiva faptul ca, credeti ca nu este nevoie sa depui un juramant sau sa faci cine stie ce declaratie de dragoste catre Dinamo pentru ca fi suporter dinamovist. Voi ati gasit argumente suficiente pentru ca toata lumea sa inteleaga faptul ca a pentru a fi suporter dinamovist trebuie pur si simplu sa tii, si sa fii trup si suflet pentru aceasta echipa. Mi-a placut mult post-ul lui Pepid...
bogdy_pc
Jul 18 2007, 07:15 PM
sunt fan Dinamo de cand am vazut echipa live in Targu Mures acuma aproape 10 ani, iar de anul acesta am in sfarsit posibilitatea sa merg la Bucuresti la facultate si astfel sa fiu mai aproape de echipa. Nu stiu exact cum se traieste acolo viata de suporter, dar daca se poate as vrea sa-mi fac abonament direct in peluza PCH si sa traiesc fiecare meci la intensitate maxima. Sper ca nu sunt offtopic si totodata sa ma informeze cineva cand se pun in vanzare abonamentele sa prind si eu unul
radu
Jul 18 2007, 07:21 PM
O sa gasesti abonamente unde vrei tu si cate vrei tu dar, asta numai cand se vor pune in vanzare.
moise bogdan
Dec 5 2007, 09:44 AM
Fie vreme buna, fie vreme rea, caine pana la moarte si dincolo de ea!
Vi se pare cunoscut versul?
The Game
Jan 31 2008, 02:50 PM
...caci adevarata ta comoara
nu consta in lucruri pamantesti
ci in minunatii CAINI ROSII
ce pe gazonul verde,stralucesc.
Si atunci vezi pe DINAMO
Stralucind in ROSU-ALB
Parca simti cum "Universul"
Intra-n tine bland si cald!
_________
Nu e facuta de mine, dar e foarte frumoasa.
Ashtray
Jan 31 2008, 09:18 PM
Ce face "Universu'"?? Intra-n mine ??? Si mai e si caldut pe deasupra? Frate, nu stiu cum iti suna tie asta da' mie imi suna cam twisted

...
P.S: Acuma am observat ca mai e si cu ghilimele pe deasupra :))
cosmin targoviste
Jan 31 2008, 09:25 PM
Super tare faza

Era o exprimare mai artistica Ashtray,nu te mai gandi numai la tampeni :))
cpc
Jan 31 2008, 09:27 PM

pai scrie jos clar ca nu e "facuta" de Game...doar ca ii place-)
Sa deschidem o dezbatere cu ce poate fi "Universul"???
Ashtray
Jan 31 2008, 09:47 PM
Nu se-ntreaba, nu se spune ...
Cosmine, nu ma gindesc numai la timpeni
i , da' ar trebui sa ai pari in ochi ca sa nu observi exprimarea cam...ciudata(asta ca sa nu vorbim 'urit' )
P.S: Poezia oare are autor sau autoare ?
The Game
Feb 1 2008, 12:04 PM
Nu mai bine facem o analiza literara?
perovalenciano
Feb 1 2008, 04:59 PM
In 2006 pe 18 octombrie am avut un accident de munca in urma caruia am ramas pentru tot restul vietii intr-un carucior cu rotile. Am fost in coma pana pe la sfarsitul lui noiembrie. Cand mi-am revenit am intrebat in ce data suntem si ce a facut Dinamo in cupa Uefa. " Asta e nebun" a spus cumnatu-meu , care era langa mine cu fiica-mea. " Nu e nebun, e bine....daca a intrebat de Dinamo e bine " i-a raspuns fiica-mea. De ce e nevoie de un juramant? E deajuns sa simti tu ce repezinta Dinamo pentru tine si nu vad rostul unui concurs care sa stabileasca cine e mai dinamovist decat cine. Va rog sa nu imi trimiteti mesaje de compasiune. Nu am nevoie. Va rog doar sa respectati pe fiecare membru al acestei familii mari care este Dinamo. Multumesc.
Kity_reddog
Feb 1 2008, 06:35 PM
Imi cer scuze ca imi permit sa postez dupa ce a spus perovalenciano, dar se dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca la unii chiar le face placere sa-si impartaseasca ineptiile cu publicul dinamovist. Totodata, pentru acestia, s-a dovedit ca aceste ciudatenii de topicuri se lovesc singure de realitate.
Dar vedeti, privind paradoxal, ce ciudata e viata. Pe langa cele scrise de cyber dog si anti, ce sunt lectii de originalitate, de realism, ei, cel putin mie mi-au transmis ceva, ceva palpabil, credibil. Adica dragostea pentru ceva in care ei chiar cred. Si nu o fac din emfaza, din fanatism, sau intr-o maniera maniheista. Ce spun ei se citeste printre randuri ca se pliaza pe ceea ce simt. De mult am vrut sa aud de la niste dinamovisti asemenea vorbe. Parca din neant au venit, din ceata de ,,suporteri". Eiii, pe langa ei, am dat peste perovalenciano. Repet, paradoxal, fiindca topicul e din start tampit, si totusi daca nu era el, nu gaseam aceste unice marturii a unei iubiri adevarate. Ce nu are nevoie de opulenta, ci de doze de modestie, umilinta si naturalete.
Perovalenciano, oameni ca tine sunt lectii de viata pentru omenire. Un caine de-al nostru, ce ne spune ca totusi nu e trist in lume! :)
Ma scuzati ca am spus din nou ce am vrut! Credeti sau nu, am fost sincer, nu patetic. Banat sau nebanat...asta e parerea mea.
kelly
Feb 7 2008, 11:16 AM
indiferent ce se inatampla cu :haita:DINAMO:haita: jur sa o sustin mereu si la bine si la rau!!!
[size="4"][/size][color="#FF0000"][/color]TOATA VIATA CAT VOI TRAII DOAR PE DINAMO VOI IUBII!!
paddy
Feb 7 2008, 01:54 PM
Mai bine ati jura sa nu mai rontaiti seminte pe stadion.....
ultras4dinamo
Feb 22 2008, 03:17 PM
Daca DINAMO ar fi femeie nu ti-ar mai trebui nimic in viata!(asta ca sa nu zic altceva)
cateaua rosie
Apr 7 2008, 08:11 PM
sunt dinamovista de 24 de ani- la bine, dar mai ales la rau. atat ajunge!FORZA DINAMO!

faptul ca in ziua nuntii mele din posetuta atarna snurul cu DINAMO cred ca spune TOTUL
Myhay_Dinamo
Apr 7 2008, 08:34 PM
red_dog_rahova
Apr 7 2008, 08:38 PM
nu stiu ce declaratie de iubire pot da......de cand m-am nascut am avut sangele alb-rosu....nu exista alta varianta....
Baco
May 18 2008, 08:26 PM
O viata traita in si pentru doua culori : Alb si Rosu !
Mister
May 18 2008, 09:19 PM
Daca Dinamo nu e, nimic nu e...
The Game
May 18 2008, 09:52 PM
Baco, semnatura ta imi da de gandit ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.