Anonymous
Sep 4 2004, 09:43 PM
Romania a castigat cu emotii meciul cu Macedonia!
Anonymous
Sep 4 2004, 10:09 PM
in prima repriza parca s-a jucat ceva, poate ca 2-0 ar fi fost un scor corect (ratare Mutu, ratare Danciu,..), dar in repriza a doua nu au jucat NIMIC!!
iordanescu a dat din nou proba incapacitatii sale in lupta cu fotbalul modern! scoate un atacant si introduce un mijlocas in conditiile in care erau pe banca marica si neaga - urmare mutu ramane varf impins si face...NIMIC. Intra marica si se calca pe picioare cu mutu iar partea dreapta ramane in aer...la golul lor aparatorul care a marcat era mai singur ca alistar in meciul cu mu - cred ca daca intrebi tot lotul nimeni nu stia cine il tine pe ala...
concluzie: am avut o MARE bafta - bravo Mutu!
Sezran
Sep 4 2004, 11:30 PM
danciulescu si-a dar foc la valiza cu ratarea aia. eram convins ca la pauza il schimba.
ManoWar
Sep 5 2004, 12:26 AM
Iordanescu e un retardat ce nu are calitatii de antrenor la nationala. La cate valorii avem peste tot in lumea asta el face niste decizii idiote de tot. Si mai bine ar ramane decat in politica.
neloo
Sep 5 2004, 12:39 AM
cu jocul si echipa aceasta nu ne calificam la mondiale :(
red dog forever
Sep 5 2004, 07:53 AM
Din pacate la prima vedere tind sa cred si eu ca iordanescu e cel care nu e instare sa creeze o echipa nationala de citiva ani. Si chiar cred ca am dreptate. Alta ar fi situatia cu lucescu sau chiar cu andone la nationala care sunt creatori de echipe. Dar cind ma uit la ce "supervedete" avem la dinamo si nu joaca nimic, la ce gloabe sunt pe la steaua care joaca mai mult cu lautari la streptease, nu-i de mirare ca n-ai de unde pune 11 jucatori intr-o echipa.
Manea declara la astia in gașca slugilor proaste, ca echipa de tineret ar putea fi noua generatie de aur a romaniei. Bravo lor, ii asteptam. Dar nu va faceti iluzii ca la nationala antrenor e iordanescu care o sa-i plafoneze pe toti......
Joanna
Sep 5 2004, 10:41 AM

iordanescu e varza...doar cu noroc ne putem califica la mondiale..
ce tot atata mutu...mie mi-a lasat o impresie f proasta..comenta la fiecare kkt ..o fi fost el capitanul dar exagera..cat despre cartonashul ala galben...se intampla la amatori de obicei..iar el cica e profesionist..parerea mea e ca prea mult i s-a suflat in cur lu` mutu asta...
in fine ..revin...iordanescu e de kkt...daca faci 2-1 cu finlanda si cu macedonia..ce vei face cu cehia si olanda... :?:
Anonymous
Sep 5 2004, 11:16 AM
Joanna, Mutu a facut foarte multe in meciul de ieri... cred ca il urasti prea mult ca sa vezi lucrurile bune. Plus, a facut faultul ala intentionat, ca sa ia galben sa nu joace cu Andorra. Pentru ca daca il lua cu Andorra, nu mai juca cu Cehia (sau Olanda, nu stiu care e prima).
Oricum, sunt in asentimentul majoritatii: iordanescu, marsh in politica la PSD. Asta a stricat nu stiiu cati jucatori de nationala. E VARZA!!!
Anonymous
Sep 5 2004, 11:18 AM
Joanna - nimeni nu spune ca mutu a avut un meci bun - din contra a carat mingea, a luat un galben aiurea, s-a certat cu arbitrul, i-a bagat mana in gat portarului advers, a facut doar o data sau de doua ori faza defensiva - dar, din fericire, a marcat din lovitura libera.
nu m-a deranjat schimbarea lui danciu, dar sa-l introduci in locul lui pe cernat???? :roll: ...
RedBoy
Sep 5 2004, 12:27 PM
ManoWar a scis :Iordanescu e un retardat ce nu are calitatii de antrenor la nationala. La cate valorii avem peste tot in lumea asta el face niste decizii idiote de tot. Si mai bine ar ramane decat in politica
ai dreptate 100% asta este adevarul iar eu nunul m am saturat pana peste cap de el...
O nota mica pt danciu ( incredibil ce ratarea a putut sa aibe!), petre care cel putin in prima repriza a fost depasit si nu a facut mai nimic - parca a miscat insa putin mai bine in a doua dar departe de ce poate...dica nimic sub soare....
In schimb superjucator Mutu , o nota buna fiind si pt Stoican, Moldovan ( bun in aparare) si Marica ( super ocazia ce a avut)
Oricum parerea mea este ca a fost un meci castigat la ciupeala iar acest lucru nu tine cu cehia si olanda...
Sezran
Sep 5 2004, 09:32 PM
iordanescu.... de cite ori il vad, parca e un fragment din emisiunile de pe reality tv cu drogati. mereu priveste prin reporter, are privirea ratacita, nu gaseste cuvinte (din cele mai simple), se chinuie sa lege o propozitie etc. intr-adevar, locul lui e in psd.
Anonymous
Sep 5 2004, 10:02 PM
eu spun ca mutu nu a avut un meci bun - dar ne-a salvat si a stiut sa se fereasca de vre-o accidentare in andorra...
dar capu_la prostie este iordanescu, si tare mi-e teama ca o sa avem antrenor senator la nationala...grrrrr
RedBoy
Sep 6 2004, 01:26 PM
Indiferent de orice pt ca meciurile vin si trec la fel ca si infrangerile sau victoriile un lucru ramane si este trist teribil de trist - am ajuns sa ne bucuram de parca am invins brazilia si nu o echipa de vai de mama ei - macedonia. veti spune poate - da - dar macedonia nu mai este echipa de acum cativa ani > a crescut, nu mai exista echipe mici etc. realitatea este alta ( cel putin din punctul meu de vedere) suntem mai slabi decat banuim, suntem cu mult mai slabi decat ce se joaca in vest, suntem ...vai de mama noastra! si asta numai din cauza unor tampiti care isi bat joc de noi...
valori avem si vom avea doar ca habar nu avem sau poate ca nu vrem sa le punem si in valoare...
Anonymous
Sep 6 2004, 03:01 PM
chestia asta cu "nu mai exista echipe mici" e o prostie inventata ca scuza universala!! sa fim seriosi! in meciul cu noi andorra va juca 1-5-5 si daca antrenorul nu e in stare sa dea solutia tactica se va intampla o mare surpriza, etc. ...cu macedonia puteam avea linistiti 2 sau 3-0 la pauza daca nu frecau mingea pe toate latitudunile si longitudinile posibile....si ma rog care erau aia multi titulari accidentati, in afara de chivu si răţoi??? chivu mai ult ca sigur nu va juca (nici el) in meciul cu cehia, ca doar nu s-au prostit aia de la roma sa riste reccidentarea unui jucator pe care au dat 18 milioane si a stat 1/2 campionat.....
flaviusO
Sep 6 2004, 04:54 PM
Inteleg ca e un forum de dinamovisti, iar Iordanescu e un stelist 100% dar cred totusi ca exagerati. Sa va aduc aminte ca Iordanescu a jucat fotbal cu succes, a inscris 155 de goluri in Divizia A si nu mai putin de 26 la nationala, fiind al treilea golgeter all time pt. Romania. In plus are cele mai multe meciuri ca selectioner si totodata cele mai multe victorii. Nu e un antrenor slab, el a fost cel care i-a asezat in teren pe tricolori la Cardiff sau la Pasadena... Are niste probleme acum, chiar nu inteleg de ce il convoaca pe saova. Isi va reveni s nu va risca dezastre cu Cehia sau Olanda si sigur va fi o alta nationala, ca doar joci si in functie de adversar. Recunosc ca am jucat execrabil cu Macedonia, dar de aceea exista jucatori ca Mutu care sa decida un meci... Bozo, oare Franta e echipa mare si Israel echipa mica?? Oare Islanda a batut Italia cu 2-0, acum o luna?? Oare e Grecia campioana europeana?? Cred acea afirmatie are acoperire destul de mare!! Andorra e o echipa mica pe care o vom invinge clar. Fiti siguri ca Cehia si Olanda se vor impotmoli cu Macedonia si Finlanda!!!
Joanna
Sep 6 2004, 05:12 PM
nu pot sa cred ca il aperi pe iordanescu!!...ce treaba are ca a inscris 155 de goluri??ce treaba are faza cu cele mai multe meciuri ca selectioner...tie,de cand am ratat calificarea la euro,iti place cum joaca echipa nationala??..si chiar inainte de ratarea calificarii aveam probleme....nu putem nega ceva evident..nu jucam nimic!!!
si daca iordanescu nu e vinovat atunci cine?femeia care spala pe jos la federatie?
@Radu..ai dreptate ..am ceva cu mutu:)..e un bashinos!!
Joanna
Sep 6 2004, 05:15 PM
apropo..ce mai faci Radule :?: :?:(redgirl)
Joanna
Sep 6 2004, 05:16 PM
apropo..ce mai faci Radule :?: :?:(redgirl)
flaviusO
Sep 6 2004, 09:23 PM
Oare tie ti-ar conveni sa faca giovanni fecali echipa, om care nu a jucat niciodata fotbal. Sincer eu iti spun ca mi-a placut cum a jucat nationala la Oslo si la Copenhaga. Nu cred ca a avut el vreo vina cand Bratu, singur cu portarul perpendicular pe poarta, a ratat, la fel Mutu de doua ori sau Cernat. Eu zic sa-i mai acordam o sansa, ca inca nu a pierdut nici un meci. Mama, Joanna, nu mai fii asa de rea cu Mutu.
p.s: imi placea mai mult semnatura ta dinainte :)
1948
Sep 6 2004, 09:24 PM
Daca am ajuns sa ne chinuim si cu macedonenii ... avem putine sanse de calificare
Sigur o luam de la cehi si de la olandezi
flaviusO
Sep 6 2004, 09:30 PM
Nu fii asa de pesimist... Vor veni vremuri mai bune... Stai sa-si revina Chiviu, Ganea si rradoi si o sa mearga mult mai bine nationala
Anonymous
Sep 6 2004, 10:05 PM
iordanescu nu mai are idei - el a avut noroc: mai intai cu hagi&co, acum cu mutu&chivu...pase laterale ii invata si angelo niculescu pe baieti in mexic (mai tineti minte "temporizarea"???)
ManoWar
Sep 7 2004, 05:34 AM
Sa stii ca bozo are dreptate. Eu inteleg ca a facut ceva iordanescu inainte dar acuma nu mai face nimic. Sper sa jucam mai bine meciurile urmatoare.
Dar un lucru e trist
In toata tara asta romaneascu nu avem 6 fundasi calumea.
Avem mijlocasi buni slava domnului si atacantii (la atacanti stam cel mai bine).
Dar fundasi inafara de răţoi si Barcauan nimeni nu a mai aratat nimic. Probabil Contra ar fii bun dar nici el nu a mai jucat de mult. Va zic eu răţoi si barcauan sant c-am singurii fundasi de clasa din tara noastra.
Joanna
Sep 7 2004, 01:06 PM
Sa zicem ca ne concentram mai bine cu echipele mari sau suntem mai motivati..cu toate ca asta e un cliseul pt echipe gen fcm bacau si nu pt echipa nationala...asa ca am sa astept meciurile importante din grupa si cred ca abia atunci putem vorbi daca jucam ceva sau nu...eu cel putin atunci am sa imi mai exprim parerea despre echipa nationala...
@flavius0.. problema la mutu e ca el nu intelege ca viata personala ii afecteaza randamentul...nu il credeam atat de batut in cap..cand era la parma chiar mi-a placut si parea ca e pe drumul cel bun..dar..
...e omul care poate decide un meci..dar poate fi mai mult de atat..
flaviusO
Sep 7 2004, 01:13 PM
Fiecare cu parerea lui. Tie ti-ar conveni sa nu mai joace Mutu la nationala??? Sa execute loviturile libere soava prin tribune?? Nu cred. Mutu, daca te uiti putin mai atenta, a marcat aproape in toate meciurile de la nationala in care a jucat in ultimii doi ani. Faza cu viata personala nu mi se pare prea importanta, uita-te la Ronaldo care prefera sa faca sex in pauza dintre reprize in loc sa asculte indicatiile antrenorului. Ai incredere in mine ;) Mutu ne va califica la Mondiale.
Anonymous
Sep 7 2004, 01:16 PM
Joanna - daca jucam cu cehii in octombrie asa cum am jucat cu finlanda sau macedonia nu avem NICI o sansa! Ia gandeste-te ce viteza are Baros - il vezi pe iencsi ajunganu-l din urma??? sau pe soava blocandu-l la mijloc???? :roll:
mutu este o pramatie: asa a fost si la pitesti (exista cateva fete acolo -si mai ales fosta lui prietena - care au luat-o pe coaja de la marea vedeta), apoi a fost perioada de insuratoare & copil dupa care i-a trecut (si alexandrei idem) si si-a "revenit".
Tii minte ce se scrie despre parerea colegilor din vestiar de la chelsea??? ai vazut ca acolo s-a spart gasca "smecherilor": hasselbaink, mutu & melchiot? si dupa ce ca e ca nu stie pe unde sa se mai tatueze, in loc s-o tuleasca rapid (baieti destepti: veron si crespo) s-a luat dupa fecali ca mourinho, ca titular, ca vax albina...
si ca sa revenim la ale noastre - sa vedem daca romania mai stie sa ATACE si nu sa joace la ciupeala pe contraatac...
Joanna
Sep 7 2004, 02:15 PM
flavius0 exista oameni si oameni..pe unii viata personala nu ii afecteaza(gen ronaldo..cu toate ca si el a avut o perioada de ratacire)..pe altii ii afecteaza...si ar trebui sa fie mai calmi..
fratele meu face sport de performanta..tot de echipa..si daca pierde o noapte inainte de meci...se vede in teren..nu mai are aceeasi luciditate...dar asta nu se intampla niciodata inainte de un meci oficial..ci numai la amicale mai greseste...cred ca daca meciul cu macedonia era amical..nu se facea atata tam-tam...
mutu mai are multe de demonstrat dar trebuie neaparat sa se calmeze..altfel nu stiu unde va ajunge..ii dau dreptate in mare parte lui bozo...
p.s. cand a rasarit mutu asta..eram o mare fana...acum chiar ma enerveaza..si in general ma enerveaza oamenii care nu stiu sa foloseasca asa cum trebuie ceea ce au mai bun!!si nu ma refer la felul cum arata..ca asta stie sa exploateze cel mai bine...
flaviusO
Sep 7 2004, 04:08 PM
Parerea mea e ca Mutu e urat :) dar e foarte talentat...
Joanna
Sep 7 2004, 04:48 PM
@flavius0
da nu e nu stiu ce frumusetze ..dar are sex-appeal...talent cu carul!!!!
flaviusO
Sep 7 2004, 05:09 PM
QUOTE(Joanna)
@flavius0
sex-appeal my ass... e schelet, are picioare strambe si o alunita imensa pe fata 8) ... Daca n-ar avea banii pe care-i are nici laura andresan nu s-ar mai fi uitat la el...
Joanna
Sep 7 2004, 05:18 PM
:D hai ca nu arata rau...totushi...care e mai frumos chivu sau mutu?sau nici unul?
in fine...nici unul nu prea mai au treaba cu fotbalul in ultimul timp!
flaviusO
Sep 7 2004, 05:21 PM
Jan Koller e mai frumos ;)
Joanna
Sep 7 2004, 06:07 PM
:)) ya right
ManoWar
Sep 7 2004, 08:05 PM
Incetatii cu cine arata mai bine.... lol
Acuma hai sa o lu-am la rece
Mutu - Talent cu caru, dar unpic neserios. Daca era serios se pisa pe Cristiano Ronaldo.
Marius Niculae - Nu asa de talentat ca Mutu dar este foarte serios. Nu a mai avut sansa sa arate de ce este unul dintre cei mai buni atacanti romani. Mariuse vino cat mai repede ca avem nevoie de tine
Danciulescu - Jucator bun. Fie prin sansa fie prin cat de bun este. Cred ca el este pe locul 3 la atacanti din tara. Tinand cont ca el merge printr-o "faza slaba" din cariera acuma.
Ganea - A cam disparut in ultimi ani. Este si el unu dintre cei mai buni atacantii din tara si ii dau numaru patru
Mijlocasi
Nu avem pe cineva in echipa nationala care sa dea o centrare calumea. Florentin este in cadere de forma. Cernat este mijlocas central oricum, e bun la driblinguri da cam atat. Avem nevoie de un nou hagi care sa aiba talent cu caru si sa puna o centrare la milimetru.
Fundasi
Ei bine aicea sîntem chiar varza. Inafara de răţoi si Barcauan nu avem nici un fundas adevarat. Ati vazut daca nu a fost barcauan in meciu cu macedonia ce prost am jucat........ Cum intrau aia ca in branza prin apararea noastra. Problema lui Dinamo si a Nationalei este APARAREA. O aparare buna iti da stabilitatea intrun meci si iti da voie sa incepi sa construiestii niste faze frumoase.
Deci....... 2 fundasii buni si un Mijlocas de banda este tot ce are nevoie romania la ora actuala.
Anonymous
Sep 7 2004, 09:05 PM
In principiu ... acest meci ... a fost unul foarte slab facut de noi .. ca de obicei in ultima vreme.... la ce "talente" avem ... lasam de dorit... iar Mutu ... daca ar lasa femeile, bautura, tigarile, masinile... si in general ce inseamana "VIATA EXTRASPORTIVA" ... era in top ... in top 10... mondial... parerea mea...
flaviusO
Sep 7 2004, 09:56 PM
In mare parte ai dreptate MonoWar. Desi mi-e antipatic ca persoana, rradoi e un fundas bun. Eu unul nu inteleg de ce nu l-ai trecut si pe Chivu pe lista ta. E doar accidentat pe moment si va reveni, in timp ce Ganea va lipsi 6 luni, ceea ce inseamna ca Danciulescu sau Marica vor mai juca catva timp la nationala, ca vad ca lui Marius nu i se mai acorda sanse. Una dintre gravele greseli ale lui Iordanescu e ca nu a jucat niciodata cu rradoi-Chivu cuplu de fundasi centrali ceea ce ar fi insemnat ca avem o aparare extrem de rapida. Dupa parerea mea doar la capitolul playmaker stam rau, pacat ca Zicu nu prea joaca, iar Sanmartean nu se poate impune.
RedBoy
Sep 8 2004, 02:51 PM
Pana una alta sa i vedem ce fac astazi in meciul cu andorra - unde vom avea un super atac ( 100% dinamovist) sper - marius niculae - danciulescu ce placere! totodata sper sa intre si marica - are ceva teribil in el pustiul asta - o sa vedeti cand va exploda - este un superatacant de cea mai buna clasa...
FORZA DINAMO - FORZA ROMANIA!
Anonymous
Sep 8 2004, 03:25 PM
QUOTE(flaviusO)
QUOTE(Joanna)
@flavius0
sex-appeal my ass... e schelet, are picioare strambe si o alunita imensa pe fata 8) ... Daca n-ar avea banii pe care-i are nici laura andresan nu s-ar mai fi uitat la el...

LOL!!! :D :D
Joanna
Sep 8 2004, 05:51 PM
bine ca mai radem si noi ca m-am saturat de nervi si sa injur conducerea...de fapt de injurat conducerea nu o sa ma satur niciodata..pana pleaca...dupa aia gasim altceva de injurat:)
Anonymous
Sep 8 2004, 06:32 PM
pai daca i-a calcat maica-sa pantalonii pe butoi.....LOL!!
PS era vorba de picioarele lui drepte ( )
Joanna
Sep 8 2004, 10:32 PM
:?:
ManoWar
Sep 9 2004, 06:07 AM
QUOTE(flaviusO)
In mare parte ai dreptate MonoWar. Desi mi-e antipatic ca persoana, rradoi e un fundas bun. Eu unul nu inteleg de ce nu l-ai trecut si pe Chivu pe lista ta. E doar accidentat pe moment si va reveni, in timp ce Ganea va lipsi 6 luni, ceea ce inseamna ca Danciulescu sau Marica vor mai juca catva timp la nationala, ca vad ca lui Marius nu i se mai acorda sanse. Una dintre gravele greseli ale lui Iordanescu e ca nu a jucat niciodata cu rradoi-Chivu cuplu de fundasi centrali ceea ce ar fi insemnat ca avem o aparare extrem de rapida. Dupa parerea mea doar la capitolul playmaker stam rau, pacat ca Zicu nu prea joaca, iar Sanmartean nu se poate impune.
Daca iti spun ca am vrut sa scriu dar am uitat, Ma crezi?
Anonymous
Sep 9 2004, 10:57 AM
nu cred ca chivu va juca cu cehia - in primul rand nu va avea meciuri in picioare, apoi roma cred ca va face tot posibilul sa nu vina la nationala si in momentul asta cred ca baros alearga mult prea repede pentru el sau iencsi...
flaviusO
Sep 9 2004, 11:31 AM
Poate pt. Iencsi da, dar pt. Chivu niciodata...
Joanna
Sep 9 2004, 03:19 PM
eu zic ca dupa accidentarea asta lunga .o sa ii fie greu lu chivu sa-i faca fatza lui baros..ala e prea tare..din pacate...
Anonymous
Sep 9 2004, 03:58 PM
banuiesc ca nu ati uitat porecla pe care i-au dat-o lui chivu la roma: "Swarowski" - fetele stiu ce inseamna...
flaviusO
Sep 9 2004, 04:06 PM
si Baros a stat juma' de an pe tusa, deci orice e posibil...
Anonymous
Sep 9 2004, 04:10 PM
corect, dar chivu nici nu a inceput antrenamentele....
Joanna
Sep 9 2004, 04:15 PM
bozo zice bine...l-ati pe baros aseara nu?..eu am vazut ultimele 20 min din meci..mi-au fost de ajuns..
flaviusO
Sep 9 2004, 04:23 PM
cine stie, poate jucam pe mocirla din ghencea si se-mpiedica :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.