Natia noastra rezista pe aceste pamanturi binecuvantate de peste doua mii de ani. Am trecut prin momente grele de-a lungul istoriei dar am rezistat si existam in continuare aici. Cotropitorii n-au reusit sa ne stramute din spatiul Carpato-Danubiano-Pontic.
Multi s-au intrebat care ar fi secretul acestei perenitati.
Un posibil raspuns ar fi
hazul de necaz, mistoul, mistocareala atat de tipice romanului. Acestea au fost alaturi de noi in cele mai grele clipe si ne-au ajutat sa mergem mai departe, sa nu ne impiedicam de necazuri, sa avem puterea de a fierbe in suc propriu. Mistoul ne e frate precum codrul, raul, ramul.
In acest topic propun DinamoManiacilor sa omagieze capacitatea romanului de a face haz de altii indiferent de diferentele dintre noi - romanii si ei - ceilalti. Si altii au uscaturile lor, cum si noi le avem pe ale noastre, chiar daca la noi sunt fara numar.
V-am prezentat deja asta in Romania, simply amazing.
Aici vom pune imagini speciale, hazlii, cu si despre altii, care sa ne starneasca zambetele.
Tot ce nu tine de romani & Romania. Sa dovedim celor din capul mesei la care ocupam si noi un colt ca nu sunt mai breji ca noi ( cu mult ).
Ingrasati-va razand !
P.S. : va rog, fara bancuri, doar poze. Pe ei !