RedBoy
Sep 3 2004, 11:28 AM
Bogdan Stelea ( pt 60.000 de euro pe an) a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo iar Mihalcea negociaza rezilierea contractului cu Genoa - urmand ca luni sa semmneze cu Dinamo ( pt 100.000 de dolari pe an) totodata Dinamo a renuntat pt moment la internationalul de tineret de la Petrolul - Marius Pastor
ce parere aveti despre ultimele transferuri? sunt cu adevarat in folosul echipei?
Joanna
Sep 3 2004, 12:31 PM
mihalcea poate ne-ar putea ajuta...acum nu stim daca mai poate sa joace cum juca inainte...avem amintiri frumoase de pe vremea cand juca la Dinamo...sper sa fie bine..cu toate ca nu imi convine imbatranirea echipei...avem nevoie de jucatori cu experienta..dar cu experienta in cupele europene...nu prin divizii inferioare din italia si spania..nu ca nu s-ar juca fotbal acolo..dar e vorba de mentalitatea care trebuie neaparat schimbata la jucatorii de aici...
RedBoy
Sep 3 2004, 12:43 PM
Pe mine unul nu ma incanta nici stelea si nici mihalcea . Stelica face gafe cand te astepti mai putin iar de "taranul" imi aduc aminte si acum ce ratangiu putea sa fie.... :?
Anonymous
Sep 3 2004, 12:49 PM
stelea vine pentru ca il intereseaza:
1) sa prinda nationala din postura de titular la dinamo
1 bis) sa vada borcea ca mai are si altcineva hummer la dinamo
2) sa prinda contract afara si sa se care apoi URGENT
-> mercenar!!!
iarna trecuta de ce n-a venit??? ca au fost tratative dar nu s-au inteles la bani...
iar taranul este iesit din forma si daca va semna este ca sa fim pregatiti pentru plecarea lui danciu la iarna, in conditiile in care baltoi abia acum incepe sa intre dupa oreion, cigan vad ca nu e folosit iar claudiu dragan............
Joanna
Sep 3 2004, 12:51 PM
si danciu rateaza de iti vine sa-ti tai venele in lung...si niculescu...si grigorie...
si cristi munteanu face niste gafe de te intrebi ce cauta ala in fotbal..dar face si meciuri de vis...pana la urma nu aduc nimic in plus stelea si mihalcea...nu?
asta inseamna ca sunt jucatori fara nimic special...si noi avem acum nevoie de jucatori care sa faca diferenta...parerea mea...
RedBoy
Sep 3 2004, 12:57 PM
ma doare capul deja.....of ce dracu facem! numai solutii dalea ieftine si de rahat cu totii ratatii........
flaviusO
Sep 3 2004, 01:15 PM
Sunt buni amandoi. La ora actuala sunt jucatori buni pentru Dinamo. Mihalcea s-a mai calit si el prin Italia, iar Stelea vine acasa sa-si incheie cariera, nu sa plece prin Occident sau sa-i ia locul lui Lobont. Bozo, cu tot respectul, tu ai fi renuntat la 1 mil $, bani care ii datora Salamanca lui Stelea, pt. 60.000 pe an??? La 38 de ani cine dreq il mai ia afara, fii serios. Vine si el sa se mai impace cu noi suporterii, dupa experientele steaua si rrapid...
RedBoy
Sep 3 2004, 03:23 PM
da flavius cred ca nu se va uita prea usor ca totusi stelea a fost si este un mercenar - remember steaua si rapid.......caine a fost si este Mihalcea - incontestabil!
letitia
Sep 3 2004, 05:22 PM
totusi e un semn bun ca se misca putin conducerea. mi-e teama insa sa nu cumpere numai jucatori mediocri doar pentru a inchide gura suporterilor.
joness
Sep 4 2004, 11:48 AM
Sunt chiar doua transferuri bune. Deocamdata Munteanu este oscilant iar Gaev neconvingator. Stelea o sa creeze concurenta: daca apara bine o sa ii ia locul lui Babicu', daca nu, nu. :)
Cat despre Mihalcea, chiar daca este scos din forma era foarte greu, daca nu imposibil, sa transfere din tara un jucator de un asemenea nivel. Si cum amandoi vin gratis, riscul se reduce doar la salarii. Daca isi revin e o afacere excelenta, pentru ca potential au. Daca nu, mare lucru nu s-a pierdut.
Oricum, sper sa nu il aud pe Borcea ca aceste doua transferuri "au secatuit bugetul clubului" si acum e nevoie sa vanda vreo 4-5 jucatori tineri!

Niste salarii, chiar maricele, nu sunt deloc acelasi lucru cu a plati cateva sute de mii de $ ca sa aduci niste jucatori sub contract.
Anonymous
Sep 4 2004, 02:04 PM
QUOTE(flaviusO)
Sunt buni amandoi. La ora actuala sunt jucatori buni pentru Dinamo. Mihalcea s-a mai calit si el prin Italia, iar Stelea vine acasa sa-si incheie cariera, nu sa plece prin Occident sau sa-i ia locul lui Lobont. Bozo, cu tot respectul, tu ai fi renuntat la 1 mil $, bani care ii datora Salamanca lui Stelea, pt. 60.000 pe an??? La 38 de ani cine dreq il mai ia afara, fii serios. Vine si el sa se mai impace cu noi suporterii, dupa experientele steaua si rrapid...
nu zic ca nu ai dreptate, dar el se cearta pe bani cu salamanca de cativa ani...
apropo transfer - uite ca si-a gasit echipa si prunea in grecia, deci omul spera :?
adevarul este ca daca e in forma e un portar foarte bun, dar toata venirea asta "en fanfare" par un cutit in spatele lui babicu (asta nu inseamna ca pot ierta gafele monumentale din meciul cu cfr-ul)...
taranul, daca isi revine e o solutie foarte buna, ce aveti impresia ca divizia A este cumva peste serie B :?:
in acest moment as da orice sa vedem un meci amical al lui dinamo !
flaviusO
Sep 4 2004, 03:47 PM
Chiar nu cred ca Stelea mai are sanse sa joace afara...
Militia Romana
Sep 15 2004, 07:15 PM
Ce dracu facem ma cu Stelea si Mihalcea? Bai borcea iar aduci jucatori terminati bai banditule? Mihalcea asta din cate stiu io a frecat banca prin serie b, voi credeti ca daca era in forma venea la Dinamo? Stelica n-o fi avut oferte de so intors la noi, ce draq ba suntem jucati da niste banditi, praf i nochiu ba fratilor, si Dennis Serban asta ce cauta ma la Dinamo? Am ajuns muzeu de dinazauri, asta nici petrolu nu juca, ce facem ma fratilor cu astia, recreem generatia de aur?
Anonymous
Sep 15 2004, 07:25 PM
era bine daca era muzeu! suntem clinica de geriatrie Fecali & Co...
de la stelica (care va apara duminica la bacau...) si ciobi ne asteptam sa mai faca macar 1 ultim sezon de varf...iar pe dennis nu il consider chiar ata de batran, mai intai sa-l vedem jucand si apoi ne exprimam
Militia Romana
Sep 15 2004, 07:51 PM
Io n-am zis mai ca e batran Dennis, am zis ca-i terminat da ani buni. Matale ce crezi ca o sa joace bine dupa ce a frecat banca vro 4 ani da zile? Stelica e cunoscut de noi toti pentru gafele pe care le comite, Ciobotariu terminat si asta de ani da zile, ce asteptari sa am de la astia? Cu astia-n echipa direct in b o sa picam..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.