Anonymous
Sep 2 2004, 11:47 PM
Dintre fostii jucatori dinamovisti convocati la Nationala: Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Florin Cernat, Nicolae Mitea, Ciprian Marica, Marius Niculae, Adrian Mutu, il regretati cel mai mult ca nu mai imbraca tricoul lui Dinamo?
Marius Niculae.
letitia
Sep 2 2004, 11:52 PM
ar fi fost extraordinar sa-i fi pastrat pe toti. la urma urmei toti sunt destul de buni. oricum sunt sigura ca ar fi contat sa-i avem pe barcauan si stoican ( apararea mi se pare cea mai fragila), dar nici ceilalti nu ar fi fost de lepadat.
Anonymous
Sep 3 2004, 06:57 AM
Pe Niculae deoarece este singurul cu sufletul a ramas langa Dinamo!
dynamic
Sep 3 2004, 07:41 AM
Pe Cosmin Contra!!! Iar al doilea ar fi Daniel Florea! Cand il vad pe semeghin asta...
ZOCCOLO DURO
Sep 3 2004, 07:48 AM
Marius Niculae
Adrian Mutu
E vevoie de jucatori care daca au o singura ocazie intr-un meci sa nu o rateze, sa inscrie. Nu sa aiba nevoie de 3-4 ocazii ca sa inscrie o singura data.
Anonymous
Sep 3 2004, 09:31 AM
Marius Niculae
vlad1607
Sep 3 2004, 11:06 AM
In momentele astea in care linia de mijloc e inexistenta cu exceptia lui PETRE regret fffmult plecarea lui IANSI ZICU!!
Joanna
Sep 3 2004, 12:27 PM
Barcauan...suntem varza in aparare...
RedBoy
Sep 3 2004, 12:37 PM
Marius Niculae fara indoiala
si apoi... Mutu!
neloo
Sep 3 2004, 12:41 PM
Adi Mutu
cel mai bun atacant al mileniului III pt Dinamo (cel putin pana acum) :D :P
flaviusO
Sep 3 2004, 01:17 PM
QUOTE(RedBoy)
Marius Niculae fara indoiala
si apoi... Mutu!
IDEM
RedBoy
Sep 3 2004, 01:50 PM
PT flaviusO
parca am fi frati! :D
flaviusO
Sep 3 2004, 03:47 PM
Pacat ca frate-miu e spurcat. Iti dai seama omule, ne omoram dupa derby-uri...
CLUJ
Sep 3 2004, 04:05 PM
adi mutu..apoi cosmin contra......
ShadoW
Sep 3 2004, 08:50 PM
Andone, Mutu , Niculae , Barcauan
Anonymous
Sep 3 2004, 08:54 PM
Zicu, Marica, Mitea
1948
Sep 3 2004, 09:07 PM
Marius Niculae era un adevarat luptator ... punea suflet pt DINAMO !
sslazio
Sep 3 2004, 09:14 PM
Catalin Hîldan,Dumnezeu sa-l odihneasca!Hai Dinamo!!!!
kacio
Sep 3 2004, 09:42 PM
cel mai mult l-as regreta pe mutu si normal
dar sa fim seriosi ca un asemenea jucator nu poate fi tinut
deci excluzandu-l pe mutu eu il regret pe flavius stoican
mi-a parut asa de rau cand a plecat
hai dinamo
joness
Sep 4 2004, 11:40 AM
QUOTE(Florin)
Dintre fostii jucatori dinamovisti convocati la Nationala: Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Florin Cernat, Nicolae Mitea, Ciprian Marica, Marius Niculae, Adrian Mutu, il regretati cel mai mult ca nu mai imbraca tricoul lui Dinamo?
Marius Niculae.
In prezent, la problemele pe care le are Dinamo, cred ca cei mai utili ar fi fost Stoican si Barcauan. Dar eu il regret cel mai mult pe Marica pentru ca la cum joaca la varsta lui cred ca va ajunge mai sus decat oricare dintre ceilalti mentionati. (inclusiv Mutu)
Bogdanescu
Sep 4 2004, 11:43 AM
QUOTE(sslazio)
Catalin Hîldan,Dumnezeu sa-l odihneasca!Hai Dinamo!!!!
La o asemenea intrebare asta e raspunsul potrivit. Restul vin si pleaca .......... dupa poftele lor si nu numai..
MaxMazi
Sep 4 2004, 02:15 PM
Fara dar si poate, pe Mutu il regret cel mai mult, dupa aia Hîldan, Niculae, Contra, Alexa (super mijlocas defensiv pt fotbalul de la noi), Stoican.......... Mutu e top of the list!
ManoWar
Sep 4 2004, 09:13 PM
La mine e asa
In ordine
Hîldan
Niculae
Nastase
Barcauan
Alexa
Stoican
Mutu(E un cocalar imputit si nu a tinut niciodata cu dinamo, apoi a jucat numai un tur la noi si nici macar nu a asteptat 1 an)
MaxMazi
Sep 4 2004, 11:28 PM
Gresesti ManoWar, Mutu a fost la noi 1 sezon jumatate: 98-99 (15 prezente 4 goluri) si sez 99-00 (18 prez 18 goluri). Valoarea lui era prea mare ca sa poata Dinamo sa-l tina, si uite asa a plecat si a ajuns unde a ajuns. Eu nu-i contest in nici un fel loialitatea fata de Dinamo, din contra sunt convins ca aici e cu sufletul.
flaviusO
Sep 6 2004, 04:16 PM
Eu tin minte ca Mutu, inainte de a ajunge la Dinamo, cand se antrena prin parcuri, declara ca ar vrea sa joace la steaua. A ajuns la noi, l-am adoptat, iar dupa un tur de campionat destul de dezamagitor, a devenit cu adevarat dinamovist. Nu cred ca mai e relevanta ideea de jucator care sa joace la echipa doar cu sufletul, gen Totti sau Hîldan. Acum toti vor bani, uitati-va la Mitea, oare daca era caine cu adevarat ar fi plecat GRATIS la Ajax??
Anonymous
Sep 12 2004, 04:02 PM
Marius Niculae, Adrian Mutu
englandunited
Sep 12 2004, 04:10 PM
Orice s-ar spune cel mai complet jucator care a jucat la noi in ultimii ani a fost Adrian Mutu si care a apucat sa-si arate si adevarata valoare ! ca a stat putin la noi asta este , l-a vrut Inter Milano .......noi am dat drumul la jucatori la echipe mici....dar pai la Inter Milano.....jucatori aproape la fel de completi au fost si Cernat cu Zicu dar ei nu au apucat sa-i demonstreze adevarata valoare , Cernat chiar aproape deloc......cred ca cele mai multe beneficii clubului + ca este un adevarat dinamovist a fost Marius Niculae !
ZOCCOLO DURO
Sep 13 2004, 02:18 PM
Hîldan !!!
Militia Romana
Sep 15 2004, 06:20 PM
Pe Danut Lupu, un dinamovist adevarat!
D|n@m0 4 Ev3R
Sep 17 2004, 11:48 PM
daca ar fi sa ma apuc sa insir jucatorii de care avem nevoie la echipa si pe care porcea & co. i-au vandut ....mi-ar trebuii o groaza de randuri!! singurul lucru de care mi-e dor la jucatorii lu dinamo este rautatea, ambitia si daruirea unicului capitan CATALIN Hîldan!! DE ASTA AVEM NEVOIE LA ECHIPA!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.