Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Declaratia lui Danciulescu inconstientul
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
"Rapid practicã cel mai bun fotbal din campionat și meritã sã cîștige titlul. La noi, și cînd e bine trebuie sã se întîmple ceva ca sã fie scandal. Presiunea mare, problemele interne și situația tensionatã se rãsfrîng asupra jocului echipei", a spus Dãnciulescu, care a adãugat cã momentul cel mai greu din cariera sa a fost atunci cînd a pãrãsit echipa Steaua.

Aveti ceva de comentat? Eu da: muşeţel DANCIULESCU
BogdanDinamo
Radu, de acesta data da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine.
De ce? Fiindca ceea ce a declarat Danciulescu vis a vis de liniste, sau de jocul practicat de altii nu este departe de adevar. Ca nu trebuia sa se lanseze in declaratii, ca rolul jucatorilor este altul, si anume sa joace nu sa tot declare un si alta, asta este alta discutie, insa ce a spus el este aproape de realitate.

Sincer, crede-ma, imi este mai simpatic un jucator ce are puterea sa spuna ce crede, decit sa vad tot felul de junghiuri declarindu-se "caini pana la moarte" (vezi Lobont, Mutu etc). Pe noi ne incanta cind un Pruncea ori altii ca el declara ca asteapata ziua cind se vor intoarce la Dinamo, chiar daca in aceeasi zi ne umilisera cu alta echipa, insa cind vine vorba de jucatri aflati in ograda noastra lucrurile se schimba.
Cati din jucatorii care s-au perindat in ultimii ani prin curtea lui Dinamo au avut si un sfert din daruirea cu care au jucat un Lucescu, un Dinu, un Multescu, un Moldovan, un Rednic, un Andone, un Lupescu, un Mateut, un Orac, un Augustin ? Cati ?

Asa vad eu lucrurile poate gresesc, insa mai presus de orice eu sunt un suporter al lui Dinao, nu ultras, nu fan,nu membru de Guardie.

Eu tin cu Dinamo de cind ma stiu, o fac sincer, fara orgolii marunte, recunosc cind echipa nu joaca nimic sau cand o face exemplar.
Cred eu ca sunt obiectiv.

Nu mai exista de mult jucatori care vin la o echipa din pasiune...........asta este tristul adevar. De economie de piata.
Sezran
bogdane, danciulescu doar isi pregateste terenul pentru un transfer la rapid, vehiculat inca din iarna. intre danciulescu si "puterea de a spune ce gindesc" e o mare distanta. in plus, daca era sa se spuna ca dinamo joaca prost, nu daciulescu trebuie sa o faca. el sa se gindeasca la cele 10 goluri, majoritatea marcate mai mult din intimplare, si cele citeva zeci de situatii clare in care a ratat ca cizma. abia astept sa vad ce o sa isi ia danciulescu de la galerie. orice ar fi, o merita.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.