Help - Search - Members - Calendar
Full Version: alexandra_fcd
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
alexandra_fcd
HAITA_DINAMO.gif dar unde Dinamo nu e numic nu e nici soare nu-i nici viata nu-i iar eu ma simt al nimanui!!

HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Alexandra, regulamentul spune minim 3 fotografii daca nu ma insel. Doar azi mai ai timp sa completezi topicul pentru a fi admisa la vot.
Clau_Goool
Hai clujeanca mea mai baga inca doua poze, hai repede ca vin eu si iti fac inca doua poze mintenas...
POOL
Prima poza SUPER. HAITA_DINAMO.gif
dinamodgirl
foarte draguta poza!
@Clau_Goool du-te repede si mai fai niste poze! HAITA_DINAMO.gif
gilutza_d
super poza.bafta
alexandra_fcd
HAITA_DINAMO.gif

HAITA_DINAMO.gif Dinamo TE IUBESC PENTRU TINE EU TRAIESC!!!!
tiby_reddog
Mda,frumoasa si tu,dar si cainele.......
Iti urez multa bafta !!!
red_dogvitan
Esti o fata deosebita si frumoasa iti urez multa bafta in concurs!!! HAITA_DINAMO.gif
dinamodgirl
esti foarte draguta si iti sta foarte bine in rosu aprins! Bafta in concurs! HAITA_DINAMO.gif
gilutza_d
frumoase pozele
mihaiul90
Frumoase pozele thumb.gif dar ce cautai tu in tribuna rezervata oaspetilor la acel meci ? icon_lol.gif
biancap78
Am observat si eu ca era in tribuna oaspetilor...Poate a gresit fata intrarea....
alexandra_fcd
am vrut sa iasa poza mai fumoasa sa se vada PCH-u super asha cum este ;) :D HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.