Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Carmen
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
cghimbasan
HAITA_DINAMO.gif Dinamo e nr. 1
Clau_Goool
Bun venit in randul concurentelor la miss. Iti doresc multa bafta si mai asteptam poze ...
mihaiul90
Bafta Carmen, cum a spus si Clau_Goool, mai asteptam material thumb.gif
POOL
Nice!!! Bafta. thumb.gif
chappy11
10 intamplari ciudate si-o minune,te-au adus pe stadionul Dinamo la un meci cu Ceahlaul...de atunci am trait multe,de la lacrimi de deznadejde(Otopeni) pana la clipe sublime (golul din min 94 cu sthoia)...sper sa nu uiti niciodata lucrurile astea...

despre poze sa-si dea si altii cu parerea,eu te cunosc mai bine si pot sa spun doar atat...10 pictori se tot mira....:P

HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
QUOTE(chappy11 @ 20 Jun 2007, 0:43) *
10 intamplari ciudate si-o minune,te-au adus pe stadionul Dinamo la un meci cu Ceahlaul...de atunci am trait multe,de la lacrimi de deznadejde(Otopeni) pana la clipe sublime (golul din min 94 cu sthoia)...sper sa nu uiti niciodata lucrurile astea...

despre poze sa-si dea si altii cu parerea,eu te cunosc mai bine si pot sa spun doar atat...10 pictori se tot mira....:P
HAITA_DINAMO.gif

Love is in the air ...
dinamodgirl
Bafta!
cghimbasan
bine v-am gasit...cat despre mai mult material..nu stiu...o sa mai caut..cu toate ca e destul de greu ca pozele tb sa ocupe putin...sa vedem ce se poate face! pupici si Forza Dinamo!!!
coolio
QUOTE(chappy11 @ 20 Jun 2007, 0:43) *

HAITA_DINAMO.gif

de la Chilian ciatre?!?!?!

Bafta la concurs!!!
cghimbasan
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMa...8&offset=15

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMa...28&offset=0

sa speram ca va functiona smecheria asta :) sper sa va placa pozele...acolo sunt mai multe!!! Forza Dinamo!
edy
Bafta la concurs , ai sanse sa castigi beerchug.gif
gilutza_d
bine ai venit si multa bafta
POOL
@ chimbasan eu cand intru pe linkul scris de tine, imi intra pe profilul meu. icon_rolleyes.gif
bigbobo
Succes!!!
biancap78
QUOTE(POOL @ 25 Jun 2007, 10:44) *
@ chimbasan eu cand intru pe linkul scris de tine, imi intra pe profilul meu. icon_rolleyes.gif

Asa si mie Paule...nu esti singurul....
dinamodgirl
Si eu patesc la fel cu link-ul.
bianco_rossa
bine ai venit Carmen......si multa BAFTA!! HAITA_DINAMO.gif
red_dogvitan
Bine ai venit Carmen!!! beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif mult succes
f_rares
la fel Paule si mie

oricum , BINE AI VENIT !! beerchug.gif faine pozele
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.