Bodo
Sep 1 2004, 02:55 PM
Cine vrea sa ne intalnim pt a discuta despre ce se poate face impotriva conducerii, poate sa scrie aici. Cand ne vom strange cel putin 10, vom stabili o intalnire in zona Dorobanti.
Anonymous
Sep 1 2004, 05:53 PM
Cred ca nu gandesti :)) Hai sa scriem unde ne intalnim, ca sa vina si stelistii si poate si cativa "baieti" ai stabilor din conducere... ce-ar fi? Crezi ca numai suporterii intra pe aici?
Daca e sa se intalneasca cineva pentru un protest, desi cred ca Elias si ceilalti din galerie nu vor fi de acord, asta ar trebui sa se stabileasca printr-un mail sau telefon. E mult mai sigur asa.
Bodo
Sep 2 2004, 09:40 AM
Radu, momentan nu am dat nici un loc exact si poate nici zona Dorobanti nu va fi sau poate nu se vor strange nici macar 3 oameni, asa ca nu imi fac probleme nici de oamenii lui Borcea si nici de altii. Si chiar daca ar fi cum spui tu nici atunci nu ar fi probleme.....ramane sa intelegi ce vrei tu. :wink:
Pacat ca noi romanii am fost invatati sa rabdam prea mult si ne-am complacut tot timpul in astfel de situatii.........
ZOCCOLO DURO
Sep 2 2004, 11:46 AM
Pt. Radu:Cu Elias ati vorbit de eventualul protest? Ce crede?
vlad1607
Sep 2 2004, 01:30 PM
Cam cand ar fi intalnirea?eu in majoritatea timpului stau in Iasi dar merg destul de des in Buc cu"treburi".Poate se nimereste ca as vrea mult sa particip si eu!De ce?II iubesc prea mult pe "domnii"conducatori! LUPTA DINAMO!
Bodo
Sep 2 2004, 03:19 PM
Nu am stabilit nimic si nici nu stabilim pana nu se strang macar 10 persoane. Cu doar 3 sau 4 nu prea vad ce s-ar intampla decat sa ne cunoastem si sa bem o bere impreuna.....acum nu spun ca daca suntem 10 o sa rasturnam ceva...........poate o masina.... :D
Oricum, pastram legatura si poate reusim sa stabilim un loc si o data anume...
kacio
Sep 2 2004, 03:37 PM
ma , eu sunt din galati si nu prea am cum sa vin :(
dar va urez succes , ca doar voi din bucuresti puteti face ceva , noi cei din provincie slabe sanse
hai dinamo
kacio
Sep 2 2004, 03:41 PM
dar totusi daca stabiliti ceva sa ma anuntati si pe mine
nu se stie ce nervi imi mai fac astia si-mi calc planurile si vin sa strig muşeţel borcea
daca nu ma gasiti pe www.dol.ro ( dar cred ca o sa fiu) ma gasiti la kacio23@yahoo.com
hai dinamo
P.S. poate ma injurati pe e-mail
flaviusO
Sep 2 2004, 04:17 PM
Protestul mi se pare simplu - SA-I DAM FOC MASINII LU' BORCEA
p.s: sigur o sa te injuram pe mail ;)
vlad1607
Sep 2 2004, 04:52 PM
La fel ca si Marius as fi recunoscator daca nu sunt de gasit pe www.dol.ro(slabe sanse) sa aflu amanunte la vladbud@gmail.com.LUPTA DINAMO! MU*E PORCEA!
KELIE
Sep 4 2004, 09:08 AM
Pentru ZOCCOLO DURO :
Si marog de ce ar trebuii ca ellyas sa afle ????
[color=red][/color]
RedBoy
Sep 7 2004, 02:42 PM
stiti f bine ca au mai fost proteste si?! nu s a schimbat nimic - baiatul asta ( borcea) crede ca daca face pe smecherul cu tiganii si spurcatii intra astfel in inima noastra...dar sa nu uitam ca el a ajuns la Dinamo datorita prieteniei lui taicasu cu Dinu. Are o pozitie solida si sustinere in cadrul clubului....posibilitatea ca sa plece ar fi sa fie prins cu vreo manarie, sa se supere cu vreun general sau sa dea faliment .... sau ... sa l f***m noi cu proteste nonstop...dar lucrurile astea ar trebui f bine gandite inainte si sustinute de un numar mare de suporteri pt a avea greutate...
Joanna
Sep 7 2004, 03:05 PM
nu stiu daca suporterii vor fi vreodata bagati in seama..daca noi protestam cu ceva..vine gheonoaia(adica ioanitoaia) si zice ca cine ne da noua voie sa comentam...gatu mamii lui!!
e grele....eu as vrea sa protestam..numai ca trebuie sa facem ceva klumea..
KELIE
Sep 9 2004, 05:46 PM
Unii chiar nu au treaba cu ce se petrece aici ... imi pare rau s-o spun ... pe unul il preocupa "daca stie ellyass" pe altul de ioanitoaia ... reminati fratilor , mergeti la protest sa-i dam muuiieee lu' porcea &co sau stam acasa si vedem meciurile ???? :x
vlad1607
Sep 12 2004, 11:21 AM
OOFFF Doamne!CE eLias mai oameni buni?Cand o sa intelegeti ca eli e sclavul number one!E nevoie de suporteri adevarati nu aserviti!
Anonymous
Sep 12 2004, 12:20 PM
ellyas nu cred k va fi de acord cu un asemenea protest... pt k din banii lor traieste el...asha ca....
vlad1607
Sep 14 2004, 02:33 PM
Andrei mai da-l in păstîrnacul mea pe eLias!Ce draq suporterii sunt sclavii lui?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.