Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alexandra
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
xutza
Cai Lun
In caz ca mai intri pe acest topic, asteptam sa ne spui si numele real, e una din conditiile de participare la concurs!

As scrie eu "Alexandra", dar nu sunt ferm convins... tongue.gif
super_dog
Succes Xutza
POOL
Frumoase poze si concurenta. thumb.gif Bafta la concurs.
mihaiul90
Mult succes. Sunt frumoase si pozele, dar mai ales concurenta.
bigbobo
Succes xutza
Andreea001
bafta multa..... icon_biggrin.gif
Clau_Goool
Uite inca o dinamovista foarte draguta. Bafta in concurs si mai asteptam poze daca mai ai !!!
biancap78
Eu nu pot vedea pozele....Mi s-a intamplat si la Luisa...nu ma lasa sa le vad...imi da eroare....Oricum bafta...
gilutza_d
super pozele,bafta
dinamodgirl
Bafta!
Cai Lun
Singura problema care ar putea impiedica acest topic sa intre in concurs ar fi numele. Daca nu aflam numele real al concurentei, topicul nu va fi considerat conform cu regulamentul.
xutza
hey!!numele real e alexandra ..

QUOTE(Cai Lun @ 18 Jun 2007, 14:43) *
Singura problema care ar putea impiedica acest topic sa intre in concurs ar fi numele. Daca nu aflam numele real al concurentei, topicul nu va fi considerat conform cu regulamentul.

trebuie sa zic numele complet?
Cai Lun
Nu, e suficient atat, merci.
RED75
Nu m-am prins ce reprezinta tatuajul acela de pe spate... icon_eek.gif Un ZOOM se poate?
coolio
DA DA !!! un zoom ar fi frumos..... icon_redface.gif
POOL
Parca ca vad ca e chipul lui Clau gol. verystrange.gif
xutza
nu e clau gol...scrie un "D" si "Dinamo"
xutza
cat de aiurea... 256.gif mai bine nu- mi deschideam topicul...ca vad ca nimeni nu intra pe el...oricum nu renunt..sunt Dinamovista,iar dinamovistii nu renunta niciodata!...totusi sper sa mai intrati si voi din cand in cand pe aici..:-<

http://www.imagehost.ro/pict/27175247468279bf0749e.jpg (o ora jum` inainte de meci...de aceea nu prea era lume)

http://www.imagehost.ro/pict/2718053746827cc16fc6d.jpg

http://www.imagehost.ro/pict/2718133446827e9e270ba.jpg (editata..dar merge.. icon_lol.gif )
biancap78
Stai linistita...uita-te ca ti-au deschis de 500 si cv topicul..se uita lumea chiar daca nu se posteaza...Intra se uita la poze si iese...la mine in topic am vorbit singura de multe ori...Stai linistita....Vor vorbi la votare busted_blue.gif
dinamodgirl
Bianca are dreptate, si eu am mai intrat pe topicul tau fara sa postez icon_rolleyes.gif
POOL
Stai linistita. thumb.gif O sa se vada la votare cum zice si bianca.
xutza
ms de incurajare !:-<..sunt putin dezamagita..dar sper sa fie bine!
POOL
N-ai de ce sa fii. thumb.gif
xutza
daca tu zici icon_smile.gif
Cai Lun
xutza... ca o curiozitate.... nu te deranjeaza si pe tine cârnatul ala de semne ciudate din coada semnaturii tale?? >>> [font="Comic Sans MS"][/font][size="4"][/size][color="#FF0000"][/color]
xutza
010.gif ba da icon_redface.gif ...am modificat
Cai Lun
thumb.gif
gilutza_d
stai linistita,ca prin alte topicuri sunt uraganuri verystrange.gif mai ales cand se cearta Monica cu Cai 010.gif
dinamodgirl
verystrange.gif uragan e putin spus
xutza
010.gif ee..n-are nimic..mai bine ma cert cu cineva..decat sa fiie atat de liniste..
gilutza_d
rofl.gif rofl.gif rofl.gif
pai nu zice de 2 ori ca acum te trezesti cu certuri 010.gif
Clau_Goool
butcher.gif
xutza
da?eu ..doar glumeam 010.gif bine, nu mai zic nik 010.gif imi retrag cuvintele!
Clau_Goool
Hai ca si eu glumeam draga... noi dinamovistii suntem foarte glumeti asa de felul nostru ... beerchug.gif
Cai Lun
...ce pacat... 010.gif
xutza
stiu stiu! icon_lol.gif

da..mare pacat 010.gif
gilutza_d
de ce pacat,penrtu ca a plecat cu butcher.gif ? icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
uuuuppsssss sexy seniorita ... icon_eek.gif
red_dog0085
Xutza stai linistita ca podiumul in prinzi sigur, la cat de sexy esti pregateste-te de locul 1 thumb.gif, dar pregateste-te de o concurenta tare pentru ca toate dinamovistele sunt super dragute HAITA_DINAMO.gif

-------------------
CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!!!
xutza
red dog nici nu ma astept la 1 loc..sunt mult mai dragute fetele...oricum..orice e posibil icon_smile.gif
red_dogvitan
Xutza stai linistita ca podiumul in prinzi sigur, la cat de sexy esti pregateste-te de locul 1 , dar pregateste-te de o concurenta tare pentru ca toate dinamovistele sunt super dragute
Toate concurentele sunt super dragute de altfel toate dinamovistele in general o sa fie un concurs tare incins icon_biggrin.gif
tiby_reddog
Esti draguta,multa bafta !!!
biancap78
QUOTE(gilutza_d @ 27 Jun 2007, 22:16) *
mai ales cand se cearta Monica cu Cai 010.gif

Si eu? icon_evil.gif butcher.gif
gilutza_d
ce?si certurile cu tine?sorry am uitat bag.gif
frumoase pozele,
POOL
Frumos te-ai bronzat icon_lol.gif
Clau_Goool
yammi yammi ... ce pofta mi-ai facut ... ma duc sa mananc ceva ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.