Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Marius Pastor,Patrick Ruben si Dan Popescu la Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
RedBoy
Marius Pastor, de la Petrolul Ploiești. Internaționalul de tineret, în vîrstă de 20 de ani,( inca se negociaza) Patrick Ruben, de la Gaz Metan Mediaș, și Dan Popescu, de la Dinamo Tulcea. - ultimele achizitii - facute de Dinamo.
Chiar avem nevoie de astia?!
:( iar incepem sa cumparam din B la gramada ....in loc sa aducem jucatori deja consacrati?
drimacus
de unde ai citit de transferurile astea ? ... nu am vazut cum joaca nici unul dintre ei .. asa ca nu ma pronuntz ...spun doar ca nici Pacurar nu e jucator consacrat .. si dupa cum am vazut cu totzii .. are calitatzi f. bune .. si o sa ajunga mare .... prefer sa vina tineri de 20 de ani care sa joace cu entuziasm .. decat sa aducem jucatori de peste 30 de ani care sa se tarasca pe teren
RedBoy
In prosportul de astazi.....sti - avem tinere sperante o gramada si ? daca echipa o fac altii tot degeaba....margaritescu este o exceptie - singura aproape dar si el este limitat cel putin acum - fizic sta bine, are rautate dar tehnic este inca slab iar pasele date sunt la un nivel mediocru.......ne am umplut de jucatori de divizia B si? ce am rezolvat -?!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.