Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sa taiem raul de la radacina !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
redmonster

[size=18] Salut !
Parerea mea este ca ceea ce se intimpla acum la Dinamo, este cusut cu ata alba. Daca meciul cu astra si cu bacaul nu au fost "facaturi" purtind semnatura lui netoiu si cohn mare minune. Nu este clar ca prazarii nu raspund decit la comanda lui netoiu ? Ei sint niste mercenari care nu simt nimic pentru culorile alb-rosii. Habar nu au de istoria clubului. Haideti sa ii intrebam lucruri elementare...Credeti ca stie vreunul macar anul in care Dinamo a jucat cu Liverpool in semifinale ? Ma indoiesc...
Prazarii isi bat joc de noi si datorita lor vom rata un intreg sezon, numai pentru ambitiile stapinului lor netoiu. Acest om pe unde se duce distruge tot.
A venit rindul nostru ? Pina sa vina el cu slugile lui totul a fost bine. Cind a venit a vrut sa-si impuna sluga, pe florin marin si astfel, in mod deliberat debutul de sezon european si de campionat a fost un fiasco ! De ce ? Ca sa controleze totul, sa joace prazarii lui, sa le creasca cota, sa cistige bani !
E clar ca lumina zilei incotro ne indreptam !
rocar si craiova sint exemple elocvente...istoria incepe sa se repete....consecintele pe termen scurt si lung vor fi dezastruoase !!!
La fiecare meci va trebui sa cerem cu vehementa plecarea oltenilor impreuna cu stapinul lor !
Isi bat joc de palmaresul, istoria si blazonul alb-rosu !

[img]http://usr.rhp.ro/Adyburlacu/64775.jpg[/img]

[size=24] Cornel Dinu: "M-au lucrat jucatorii lui Gigi Netoiu!"

[size=18] Gardianul - 11 martie

Tehnicianul dinamovist crede ca prietenia dintre Gigi Netoiu si Florin Marin poate sa-l coste postul de antrenor la echipa din Sos. Stefan cel Mare.

- Ce se intampla, domnule Dinu, la Dinamo?

- Este o nebunie totala, care are ca scop inlaturarea mea. Nimeni nu este de neinlocuit, dar eu nu sunt omul care sa suporte marlaniile unora ca Vova Cohn ori Gigi Netoiu. Eu reprezint ceva pentru clubul acesta, imi dau viata pentru el si nu voi accepta niciodata ca un parvenit cum e Cohn, care nu are nici un drept sa-si dea cu parerea, sa ma ingroape pe mine!

- Aveati semnale ca nu mai sunteti dorit la Dinamo?

- Cohn incearca sa ma inlature de patru ani. Acum s-a raliat cu Netoiu, alta haimana care nu are nici o treaba cu acest club, si vor debarcarea mea. Cu o luna inainte de inceperea returului existau semnale despre lipsa de omogenitate a intereselor ce tin de apartenenta la club. Atata vreme cat Bolohan si Talvan au fost inlaturati, fara nici o logica, pentru ca in echipa sa-si gaseasca loc Frasineanu sau Stoican, cand il trimiti pe Barcauan in China, direct de la aeroport, in speranta ca mai ciugulesti un ban de acolo, este clar ca lucrezi impotriva propriului club.

- Jucatorii ce zic?

- Ei sunt robii banului. Cei de la Craiova reprezinta un lot, ceilalti, altul. E greu sa faci o echipa omogena, peste noapte, din doua loturi cu interese diferite.

- V-ati simtit tradat de unii dintre jucatori?

- Nu! Complotul a fost comandat de Netoiu. Pe mine, doar m-au lucrat jucatorii lui! Stiti ce-si zic? Da-l in ma-sa pe Dinu, banii ni-i luam de la Netoiu! De asta, cat voi mai fi antrenor la Dinamo, in teren nu vor intra decat jucatorii care ard pentru acest club. Imi asum toata responsabilitatea pentru ceea ce fac.

- Credeti ca Gigi Netoiu nu a suferit pentru infrangerea lui Dinamo in fata Astrei?

- Ba da, l-a durut in cot! Pai, stiti ca, la pauza, a intrat in cabina oaspetilor, s-a imbratisat cu Buduru si cu amicul sau Florin Marin si le-a zis ca este cea mai frumoasa zi din viata lui?

- Va simtiti invins, domnule Dinu?

- Nu! Ma simt singur in fata adevaratilor dusmani ai acestui club. Eu pot sa renunt oricand, dar nu inainte de a le spune suporterilor dinamovisti ca, dincolo de sentimentele care i-au stapanit la meciul cu Astra, pericolul este mult mai mare decat startul ratat al echipei!

[img]http://smilies.crowd9.com/cwm/cwm/piss2.gif[/img][img]http://www.gardianul.ro/2003/02/01/img/sport2003020101.jpg[/img][img]http://smilies.crowd9.com/cwm/cwm/piss.gif[/img]
[size=24]AFARA CU PAZITORUL DE TROTUARE !!!
[img]http://216.40.249.192/s/contrib/dvv/boid.gif[/img] AFARA netoiu SI cohn !!!
Anonymous
Cred ca acest mesaj trebuie trimis neaparat la club, pe toate caile posibile.
Sper ca la meciul cu spurcatii, galeria sa ia atitudine si nu m-ar supara daca jucatorii cu adevarat DINAMOVISTI sa paraseasca terenul! Cred ca toti am fi de acord!
Anonymous
Sunt dezgustat de ce se intimpla acum la Dinamo.
Ceea ce ma doare cel mai tare este ca o parte destul de importanta a galeriei a fost pacalita de Netoiu.
Nu credeam ca unii suporteri, foarte atasati de club, sa ceara cum demisia lui Dinu si sa nu isi dea seama cu adevarat ce se petrece la echipa.
Nu, la meciul cu steaua, nu se va intimpla ce spuneti voi.
Daca vom pierde, tot stadionul o sa-i ceara demisia lui Dinu, care in cazul unei infringeri va fi demis.
Singura speranta ca Dinu sa ramina in functie e sa bata steaua.
Dar la sfirsitul campionatului tot va fi demis.
qsl111
e posibil sa ai dreptate...la urma urmei mi s-a parut mie la astra ca la lovitura libera au cam stat baietii nemiscati,iar cu bacaul adevarul ca cei care au jucat bine nu fost non-oltenii:florentin,vladutz,marica si munteanu...sa fie coincidenta...la urma urmei,poate se gandeste si netoiu ca nu mai are interes la dinamo decat materiale,doar i-a facut cadou un tilu anu' trecut...sau asa crede el.bravo celui care a scris articolul,dar poate ii spune cineva lui elyass ca nu numai danciulescu,kirita si dinu sunt vinovati de infrangeri...UNDE ESTI TU CATALINE???fORZA DINAMO!!! 8)
danny
AFARA CU BADEA NETOIU SI COHN!
Sphynks
mai aveti vreo indoiala dupa meciul de la Piatra?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.