Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din Lumea Celor Care Nu Cuvanta...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
mihaiul90
RED, cainele tau pare inteligent. Cel putin in poza de la avatar. Are o privire frumoasa. Mie imi place de el, sa-ti traiasca beerchug.gif
Cai Lun
De remarcat!

Toti cei care au / au avut pisici, spun ca le-au luat mai mult din mila... DECI, s-au lasati trasi pe sfoara de spurcaciuni, care cand ei nu sunt acasa se comporta ca Tom cand nimereste la frigider...

Am o alta ruda la tara, care are vreo 7 pisici si un caine, pe care, bine inteles, il tine in lant de vreo 10 ani. Cainele mananca doar mamaliga goala. Pisicile orice, de la orez cu lapte, pana la oase, sarmale, inclusiv friptura..

Pai 'tuva natia de mirlaite... unde nu nimeresc eu sa raman odata singur acolo cu pisicile... Am destule planuri de pus in aplicare in ce le priveste... icon_twisted.gif
anna
am avut si eu cateva animalute pana acum...si spre mandria mea, am reusit sa nu le chinui ...am avut vreo 3-4 iepurasi (pe rand, nu toti odata icon_lol.gif) si unul dintre ei mi-a dat niste batai de cap..istetul s-a bagat printre trandafiri si s-a zgariat la un picorus...eu, micuta cum eram, cand l-am vazut asa plin de sange, am inceput sa plang cu lacrimi de crocodil ca-mi moare iepurasu'... m-am uitat eu la rana, l-am curatat de sange si atunci am fost convinsa ca bietu' animal si-a rupt piciorul rau de tot pentru ca mi s-a parut ca ii iese un os prin piele, atunci a venit mama si se chinuia sa ma linisteasca pe mine ca eu nu ma puteam opri din plans cu niciun chip...ei, acum imaginati-va ca dupa atata plans mi-am dat seama ca osul pe care il vedeam eu era gheruta si nazbatia aia nu avea decat o zgarietura ...nu radeti ca eram mica...
in afara de iepurasi am mai avut si niste puisori de gaina pe care ii tineam doar cat aveau puf, cand incepea sa le creasca pene ii trimiteam la bunica...si am mai avut si 2 perusi...din cauza unuia dintre ei era sa dau foc apartamentului, pentru ca nu il aveam decat de 2 zile si blegu' s-a speriat cand am venit sa-i dau de mancare si a zburat sus pe biblioteca, de acolo a ajuns undeva sub biblioteca si cum era si un pic scrantit ca nu canta decat dimineata la 5, nici vorba sa scoata si el vreun sunet ca sa imi dau seama pe unde e...asa ca am incercat sa ma bag dupa el...lanterna exact atunci se gasise sa ramana fara baterii si bricheta lu' tata a ramas unica solutie..si cum ma chinuiam eu sa caut papagalul sub biblioteca, nu am mai fost atenta la ce fac cu bricheta si nu mi-am dat seama ca am incendiat niste postere decat cand a inceput sa miroasa a ars si, in timp ce ma chinuiam sa sting hartiile alea inaripatu' a iesit singurel si a zburat in cusca... va imaginati ca imi venea sa-l las fara pene... gunshot.gif
acum as vrea sa-mi iau un caine...da' nu vrea tata tongue.gif
si ca sa imi exprim parerea in legatura cu ce s-a discutat in ultimul timp pe topic...nici eu nu suport pisicile, cand eram mica (2-3 ani) faceam experimente pe ele adica, le luam in mana, ma invarteam cu ele pana ameteam eu si apoi le dadeam drumu' ca sa vad cum si pe unde aterizeaza icon_twisted.gif acum nu mai fac asa, dar tot nu le pot suferi ...
deea_red
Cate pisici?? 7??!!!! shocked.gif shocked.gif shocked.gif cred ca eram rip.gif de mult cu atatea! 010.gif
rew
Daca mai va luati de pisici inchid mizeria asta de topic.
COSMIN C
QUOTE(radu @ 17 Jun 2007, 11:35) *
. Din pacate pentru ea cu mine nu i-a mers si a invatat repede ca, daca ridic degetul la ea s-a terminat smecheria.

Asta e de retinut! icon_lol.gif
deea_red
Rew..asta-i santaj pe fata! 010.gif insa decat sa discutati despre pisici si cat de gingase sunt ele(bleah!) mai bine il inchideti! taunt.gif
COSMIN C
Pe Rew?
Cai Lun
rofl.gif Moa, pai daca se va inchide topicul asta din cauza pisicilor... diablo.gif E clar, inca un motiv sa nu le pot suferi!
red_butterfly
QUOTE(anna @ 17 Jun 2007, 23:49) *
cand eram mica (2-3 ani) faceam experimente pe ele adica, le luam in mana, ma invarteam cu ele pana ameteam eu si apoi le dadeam drumu' ca sa vad cum si pe unde aterizeaza icon_twisted.gif

Exact asta faceam si eu. verystrange.gif
In fine, iar se supara Rew, dar asta e. Pana acum Cai Lun cred ca a "vorbit cel mai urat" despre pisici.
Apropo, Cai...faza asta cu pisicile care manaca orice si cainii doar mamaliga o stiu si eu. Ma lasase o data bunica'mea singura acasa si nu stiu cum am uitat sa inchid usa la tinda. Boala de pisica evident a intrat si am gasit-o la farfuria cu smantana. Si cand am intrat nici nu s-a sinchisit de mine. Asa ca am profitat. Am luat-o frumos de coada, si cum usa era aproape nu a avut timp sa ma zgarie. Finalul a fost cu ea aterizand la vreo 5 metri in curte si rupand-o la fuga.

PS: Radule, te rog sa nu te superi ca discutam asa ceva. Dar toate astea sunt povestiri despre pisicile alea nesuferite si increzute, Cleo a ta nu trebuie sa se simta jignita.
dudu1961
Dupa cite vad eu topicul se numeste "Din lumea celor care nu cuvinta " ____ori din ce am invatat eu .......pe vremea mea heheheheh !!asta se refera la __toate animalele aceste Planete nu numai la ciini si pisici ----ori voi nu faceti decit sa va certati pe ciini si pisici icon_confused.gif icon_confused.gif hai sa incep eu :elefanti , girafe, vaci , capre , serpi, maimute , rinoceri, pesti , .......... icon_exclaim.gif
Cai Lun
Mâța blândã zgârie rãu... daca nu ii tai ghearele... icon_twisted.gif

Odata, la tara, ne adunasem toate neamurile la un praznic si, la sfarsit, ne-am asezat si noi la masa, seara. Cainele era lasat liber. Hoinarea prin gradina. De lipsa autoritatii a profitat un motan, care a venit si s-a asezat langa masa, miorlaind de iti rupea inima. Evident, a sarit lumea.. ii arunca sarmale, etc... Buuuuuuuuuun...

De-odata, apare si cainele... se invart ei, fac ce fac. Pisica dispare la timp. Acum statea cainele la prins sarmale. Brusc, apare si pisica in spatele lui si nu spunea nimic. Miza pe faptul ca o sa ii aruncam si ei. Toata lumea a inceput sa rada, ii aratam cainelui cu degetul ca pisica e in spate, sa se intoarca, el nimic. Ce ma gandesc u? Iau o sarma si o arunc in spatele lui, dar in fata pisicii. Cand a vazut sarmaua, pisica repede sa o haleasca, din fata cainele, care a fazut sarmaua survoland atmosfera, s-a intors repede sa o intercepteze. Cand colo.. hop. Exact langa sarma, au dat nas in nas. A urmat un moment de uluiala din partea amandorura. Nu stiau ce sa faca.. cainele sa ia sarmaua sau pisica... pisica, sa ia sarmaua si sa fuga, sau sa fuga fara sarma. Cert e ca in urmatoarea fractiune de secunda a urmat o urmarire ca in filmele americane. Pisica nu facea fatza. Cand sa puna cainele laba pe ea, se suie spurcaciunea repede pe un stalp de lemn care sprijinea acoperisul (derez). Ajunsa in varful stalpului, isi infige bine ghearele in lemn si sta acolo. Cainele, calm, se aseaza la baza stalupului dand din coada. Nu latra.. nu se consuma.

Dupa cateva secunde, motanul incepe sa alunece inceeeeeeeeet de pe stalp, lasand niste dare disperate in urma. Era exact ca la desene animate. Cainele la baza derezului isi intensifica datul din coada, dar tot calm statea. A stat calm pana cand a pus pisica piciorul jos. Cand a atins pamantul, jap pe ea! A urmat o paruiala cum rar s-a vazut. S-au tavalit pana intr-un boschet si timp de cateva secunde s-a vazut doar boschetul cutremurandu-se... cert e ca, la un moment dat, mâța tunsa si frezata a iesit ca din pusca de acolo si a sarit gardu dintr-o miscare...

...si eu iar am tinut cainele liber prin curte vreo 3 zile si l-am hranit numai cu oase si sarmale!... icon_twisted.gif

THAT'S MY BOY! (bine, de fap era catea, da' oricum.. tongue.gif )
deea_red
rofl.gif ce tare!
biancap78
Deh...aceeas faza cu matele cu tot ce isi doresc si Cainii cu mamaliga...da io mai am ceva ca sa urasc matele
Intr-o vara eram la tara Aveam 2 mate si 2 caini....aceeasi chestie, cainii legati si matele libere...Era cainele Isac era mare si flocos...ca si Zdreanta cel cu ochii de faianta si O catea pe Pusa...da era rea musca cat era ea de mica...Io cam 5-6 ani.
Cica pe atunci imi placeau matele si m-a pus dracuu sa ma joc cu ele....Am luat una din mate in brate si ma zgariat...treaba asta se intampla langa cusca catelei....Cateaua cand a vazut mata s-a enervat si sa sara la ea...mata a dracu a sarit me mine dupa ce m-a zgariat..Iar cateaua vrand sa sara la mata...m-a muscat de picior....Mama ce bataie a luat mata aia de la tata...catelei nu i-a facut nimic da mata si-a luat-o atunci....
Si o alta mata lovi-o-ar guta...eram la Bunica in vizita in oras si una din vecine avea o mata....pe care o lasa ziua libera pe scara...Era o persana...si se uita la mine asa frumos si gingas, Eu sa o mangai....Moama ce zgarietura mi-a tras pe mana...imi venea sa plang de durere....Sa nu mai vad mate...la tara cand ma duc lovesc toate matele care-mi ies in cale...numai fratelui meu ii plac...Nici mama nu le suporta icon_twisted.gif

Si daca tot vine vorba de cruzime...O fosta colega de clasa de a mea sta la etajul 8 si pe terasa ii mai intra cate o cioara....Tatal ei prinde ciorile,
le taie aripile, le leaga o petarda de picior si le da drumul de la 8...ai de capu meu ce ramane jos...nici nu poti trece ca ti se face rau...
POOL
Cai nu te-ai gandit sa scrii o carte despre amicii nostri necuvantatori? icon_rolleyes.gif
biancap78
verystrange.gif nu o sa-i permita legea 010.gif
david_red_dog
QUOTE(biancap78 @ 17 Jun 2007, 15:48) *
Urasc matele

verystrange.gif Nici nu ma mira. Tu marai cand le vezi pe drum.
mihaiul90
Ce tare e faza cu cioara rofl.gif Ar trebui sa incerce sa arunce de la 8 si o oaie, atunci sa vezi show rofl.gif
Cai Lun
Pe aia o asteapta tiganii jos c ugratarul gata pus.. 010.gif
Andreea001
Vreau si eu un puppy...... icon_cool.gif
biancap78
QUOTE(mihaiul90 @ 18 Jun 2007, 17:07) *
Ce tare e faza cu cioara rofl.gif Ar trebui sa incerce sa arunce de la 8 si o oaie, atunci sa vezi show rofl.gif

Niet...ala e oaie....iti dai seama...numa sa-si taie mainile si colega mea sa-i lege artificii de picioare sa-l arunce de la 8...ca ar fi in stare... icon_lol.gif
Hai ca deja e macabru icon_rolleyes.gif
Cai Lun
Ce e aia "puppy"? tongue.gif
nicolle_reddog4ever
QUOTE(Cai Lun @ 17 Jun 2007, 22:58) *
Cred ca impreuna cu Me Sama, deea si Monica (si mama ei) ne vom face sindicat... icon_twisted.gif Mai e cineva interesat?

As fi si eu interesata, daca ma primiti... icon_rolleyes.gif as prefera sa cresc tarantule (desi nu cred ca as rezista mai mult de o zi cu una in casa, mor cand le vad icon_confused.gif ) decat o pisica.....despre animalutele pe care le-am avut a povestit sorella asa ca nu mai are rost sa povestesc si eu.....un singur lucru a uitat sa spuna....ca primul nostru iepuras era sa moara sufocat din cauza ei complaining.gif era atat de mititel si de scump incat nu ne-am dezlipit de el nici noaptea, l-am culcat cu noi in pat. Cand ne-am trezit bietul iepurs abia mai respira dupa ce sorella mea statuse ceva vreme peste el...acum incerc sa-l conving pe tata sa imi ia un rottweiler...(ca sa fiu sigura ca nu o sa moara sufocat de sorella icon_lol.gif..glumesc...)
Cai Lun
Nu i s-au blegit urechile? icon_lol.gif
rednorth
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 18 Jun 2007, 18:27) *
...un singur lucru a uitat sa spuna....ca primul nostru iepuras era sa moara sufocat din cauza ei complaining.gif era atat de mititel si de scump incat nu ne-am dezlipit de el nici noaptea, l-am culcat cu noi in pat. Cand ne-am trezit bietul iepurs abia mai respira dupa ce sorella mea statuse ceva vreme peste el...acum incerc sa-l conving pe tata sa imi ia un rottweiler...(ca sa fiu sigura ca nu o sa moara sufocat de sorella icon_lol.gif..glumesc...)

rofl.gif rofl.gif ..genial!!!

cre' ca i-o fi placut si lui, si acuma era mut de placere, facea pe niznaiu dupa ce statuse toata noaptea "sufocat".
Scrie prin carti ca iepurasii ar avea limba aspra...
nicolle_reddog4ever
verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif .....cred ca ar fi trebuit sa precizez ca era sub perna pe care dormea sorella....cum a ajuns saracul iepuras acolo nu stiu...nu stiu nici ce-i faceam sorellei daca mi-l omora din prima zi...
red_butterfly
Ma suna mama ieri dup-amiaza (era la tara). Vorbim noi ce vorbim, si il auzea pe tata ca tot comenta pe langa ea. Si eu "Ce tot zice ma, zi-i sa taca din gura", mama "taci ma!"....la care tata a dat un strigat de lupta "augh! augh! augh!" busted_blue.gif . Faza la care cainele care era legat prin apropiere s-a speriat si a inceput sa latre saracu.
nicolle_reddog4ever
@Cai Lun...parca, nu imi mai aduc bine aminte 010.gif ....de....eram si noi micute icon_lol.gif
Me_Sama
Vorbeati de pisici? Umm..asta imi aduce aminte de Tom, un motan gri de prin cartierul unde am copilarit. Cat a mai suferit bietul pisoi din cauza mea...De fapt, nu era doar vina mea, ci a desenelor animate: m-am uitat prea mult la Tom si Jerry si, cum preferatul meu era Jerry, pentru ca era mai mic si mai destept, ajunsesem sa urasc toate matele. Aveam impresia ca sunt niste creaturi fraiere, care se iau de soricei nevinovati. Asa ca trebuia sa ma razbun pe ele, nu?

P.S. Cai Lun, eu intru in sindicat, dar la cate animale am chinuit...merit post de conducere!
radu
Deja exagerati. Asta chiar e cruzime indiferent de animal. Parca v-am rugat ceva cateva posturi mai sus sau nu cititi?
rew
Ar trebui sa va fie macar putina rusine pentru idioteniile facute si sa aveti bunul simt de nu va mai lauda cu ele. Admiratia altora de teapa voastra nu e nici o smecherie. Nu ati evoluat deloc de la stadiu copilariei voastre primitive daca va puteti lauda cu asa ceva.
DiliBili
mai fratilor... ce aveti cu bietele pisici???
eu cresc pisici de vreo 14 ani si pot spune ca imi plac foarte mult!!!
faptul ca sunt false... pai macar ele urmaresc ceva esential, vital, de neinlocuit.... hrana.... aici putem face o paralela cu niste "animale" mai apropiate, care se comporta precum pisicile pentru ceva mai putin "esential, vital, de neinlocuit"...
deea_red
oau...nu mi-or place mie pisicile..insa n-as face asa ceva niciodata!mi se pare..nici n-am cuvinte! bag.gif
Bascanu
De obicei chestiile astea cu tortura animalelor cand esti mic au efect serios asupra comportamentului tau mai tarziu in viata.......
RED75
Eu niciodata n-as chinui un animal.
Nu vreau sa degenereze aiurea discutia care si asa a luat-o razna, dar am vazut un documentar in care sustineau ca pisica este singurul aniumal care vaneaza/ucide din placere, nu de foame. Sau ma rog, ca sa se joace. Bine, era o emisiune in care incercau sa demonstreze efectul devastator asupra pasarilor, pe care l-a avut introducerea si salbaticirea pisicilor in Australia.

Pe de alta parte cei care au facut documentarul respectiv nu au luat in calcul omul care face frecvent acelasi lucru. Ba mai mult, o pisica nu cred ca i-ar baga petarde in fund unui alt animal....
nicolle_reddog4ever
icon_eek.gif Si eu urasc pisicile da' nici chiar asa....recunosc ca si eu le mai chinuiam cand eram mica, alergam cu batul dupa ele da' asa ceva nu as face niciodata...la urma urmei sunt si ele niste "suflete" bag.gif
mada_dnm
eu ca animale de companie nu am avut decat broaste testoase: pe 2 le-am oparit cand le-am schimbat apa bag.gif iar pe alte 2 le-am dat pentru ca ma plictisisem de ele...
si apropo de pisici le urasc sunt prea prefacute...
Cai Lun
E... ca tot veni vorba de Tom si Jerry (mie imi place sa scriu Geri...), tre' sa recunosc ca Tom este singurul motan pe care il am la inima. Altfel spus, tin cu Tom! Si cum sa nu tii, cand panarama aia de soarece, ori de cate ori are ocazia se ia de el (cum se ia Monica de mine.. 010.gif ) Deci daca ar fi dupa mine, chiftea l-as face pe Jerry, e cel mai bulangiu soarece din istoria animatiei. Are bucata lui de branza, sa stea frate acolo in gaura lui, ca nu l-a bagat nimeni in seama. Da' nu nu poate! Ati vazut.. venise Tom sa ii cante o sereneda ibovnicei si el, iese sa ii faca contrabasul guler. Pai e frumos? Ori de cate ori isi gaseste si Tom o gagica, HOP si Jerry plesneste de gelozie. EEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. pai ce e asta?

FORZA TOM!! 010.gif
coolio
Sa inteleg ca tu tii doar cu cei napastuiti de soarta?!?!?! icon_rolleyes.gif
Andreea001
Mie imi place Jery...e cel mai dragalas soricel...nu face nimic decat sa caute si el mancarica....dar mata aia obraznica nu il lasa sa pape nimic. icon_frown.gif ..pana si bucata aia de branzica cand i-o pune...o pune intr-o capcana FIREdevil.gif ?Pai e frumos asa....?Ditamai animalul sa "maltrateze"...un amarat de animalut? tongue2.gif
Cai Lun
Coolio... probabil ca, daca as fi fost fata, cand ajungeam mare imi doream sa devin mama ranitilor... 010.gif
coolio
offtopic.gif lasa ca si-asa e la moda schimbarea de sex, etc etc...asa ca nu zice hop pana nu ai sarit gardul! evillaugh1.gif
super dog female
Consider ca multi din cei care au postat in acest topic au reale probleme psihice.Nu pot sa-mi imaginez ca cei care fac asemenea lucruri se mai si mandresc cu "realizarile" lor.Este incredibil ca voi sunteti in stare sa va numiti oameni.Probabil ca sunteti atat de "inceti" mintal incat nu va dati seama de gravitatea faptelor voastre (chiar daca multe din ele s-au petrecut in copilarie).Consider ca pe langa inumanitatea de care ati dat dovada mai conteaza si o educatie corect primita.Poate nu ati avut langa voi oameni care sa va ghideze in viata sa va imprime niste principii sanatoase si mai ales de bun-simt.Este penibil ceea ce am citit aici, chiar revoltator!Va sfatuiesc sa mergeti la cate un psiholog...
radu
Vorbiti de animale care "maltrateaza" alte animale. Sa va reamintesc cate animale mancam zilnic sau pe cate din ele le-am adus in pragul disparitiei? Cred ca multe animale ar spune URASC OMUL.
biancap78
Io tin cu Jerry...am avut si eu 3 soricei...hamsteri, ma rog....la care am tinut mult...si culmea...Dupa ce a murit primul...eu l-am inmormantat si un obraznic de motan...pe care culmea astia de la bloc l-au botezat Tom....mi-a mancat soricelul....nici in groapa nu a avut liniste ca a s-a bagat Tom pe felie....
Andreea001
eu am trei pisici si le iubesc enorm......am avut si hamsteri dar nici nu s-au atins de ei....oricum pledez si eu la opinia de mai sus a lui super dog female.... verystrange.gif
radu
Probabil ca nu ati citit blogul lui....
super dog female
Daca tot e un topic "Din Lumea Celor Care Nu Cuvanta..., Din dragoste pentru prietenii nostri", nu stiu de ce ati postat asemenea tampenii.Deschideti un topic numit "Cand eram batut in cap, chinuiam animalele" si scrieti acolo toate "aventurile" voastre in domeniu...
In fine, am un bichon superb, femela , Lara.Cand era mica, facea in casa.Incercam s-o invat sa faca in baie (macar).Si dupa ce facea , o duceam in baie si-i spuneam ca trebuie sa faca acolo.Si ce-a inteles printesa din asta?Dupa ce-si facea linistita nevoile in casa, se ducea in baie si se pedepsea.Statea in baie dupa usa, o ora - doua pana ma duceam si-o luam de-acolo.Ma facea sa rad cu toata supararea pe care mi-o provoca inainte, cand vedeam cat de spasita si constiincioasa era...
rednorth
Eu abia astept pe unu sa-i bag o petarda in CUR sau sub coada mai exact, ca vad ca tot ii place si i se parea amuzant;promit sa ma amuz cand il voi vedea frecandu-se de asfalt ...
Bai da multi dezaxati sunt pe aici!!!
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ 17 Jun 2007, 19:18) *
Hrrrrrrrrr.. deci SA NU LE VAD!

Momentul meu de glorie in jihadul contra flocoaselor prefacute s-a inregistrat tot la tara, unde, intr-o dimineata (de fapt era inadmisibil de dimineata - pe la vreo 6), bunica-mea a iesit din bucatarie sa dea de mancare la gaini, iar scorpia miorlaitoare a ramas blocata inauntru, schiorlaind de mama focului. A reusit sa ma trezeasca din somn... Eu, care la ore din astea mici nu ma implic nici daca vine sfarsitul lumii, m-am dat jos din pat... "sa ii deschid usa"... icon_twisted.gif

O pandeam de cateva zile, pentru ca iar ii facuse figura cainelui, dar isi luase talpasita pana sa ajung eu la locul faptei...
Asa ca acum, am intrat in bucatarie frumusel... Cand m-a simtit s-a intors repede spre mine. A dat de privirea mea sincera si a inteles ce urmeaza... :diavolo: S-a repezit spre usa, a zgariat, a impins.. n-a reusit nimic. Usa se deschide pe interior... A sarit sa iasa pe geam, geamul era inchis... Stia ca nu mai are scapare. Ca sa nu aibe vreo zvacnire agresiva, m-am prefacut ca am intentii pasnice... Prosta s-a lasat pacalita. M-am apropiat de usa si... am deschis-o.... ea a dat repede sa iasa.. dar nu putea trece. Deschisesem usa doar de doua degete... A intors catre mine o privire sfasietoare, credea ca ma va impresiona... pe cale de consecinta, am deschis brus usa larg si pana sa apuce ea sa se miste, i-am izbit un șpiț in curul ala puturos de a zburat dihania vreo 6 metri si a aterizat rostogolindu-se... icon_twisted.gif

Ne-am de pisica nu am mai vazut de atunci in ograda. Pe semne ca daduse zvon si in restul hergheliei de motani, ca dupa vreo doua zile de liniste cainele se uita la mine intrebator..."care-i treaba?"
Evident ca bunica-mea mi-a sarit in cap...
- Ma, cine mai prinde soareci de-acuma?!
- Las' ca punem capcana!...
Si dupa ce am facut eu si trebusoara asta... m-am pus inapoi in pat si am avut una dintre cele mai bune reprize de somn din cate imi amintesc... 010.gif

Asa ca nu mai incercati, ca URASC MÂȚELE! Le urasc si punct! Pentru mine sunt in aceiasi oala cu stelistii. Au acelasi comportament. Cand le vad privirea aia pefida... hhhhhhhhhhhh... cred ca intr-o viata anterioara am fost caine!...

Cai Lunea da' tu esti cam psihopat amice... Sincer vorbind, chiar putin mai mult... Pe mine m-a facut cineva de pe acest forum "dezaxat" pentru ca am ras la cateva din tampeniile pe care le-au facut diversi indivizi de aici cand erau mici.
Mie nu imi placeau pisicile in mod deosebit insa am avut o prietena care le iubea, chiar adora (si nu exagerez) si m-am molipsit si eu de la ea.
Sunt niste fiinte aproape minunate (exceptand mirosul de câh care e in baie si parul care il lasa peste tot).

Privirea aia a lor perfida... Ma baiatule tu ai fost maltratat de pisici rofl.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.